Trenutno Pusicu pregledava 1201 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 30.11.2018 (30.11.2018) - Svi članci by 3xman

Ljeto je uveliko počelo a meni je stigao još jedan poziv na seks od Marije. Mislio sam da će to biti uobičajan seks sa njom. Otuširao sam se i zaputio njenoj kući. Kada sam došao dočekala me je na vratima potpuno gola i rekla mi da za mene ima još jedno iznenađenje. Upitao sam je o kakvom se iznenađenju radi a ona meni samo malo da se strpim. Kada sam ušao u dnevnu sobu imao sam šta i da vidim. Na komodi je ležala potpuno gola njena prijateljica Dragica. Marija se nasmijala jer mi je bilo neprijatno i rekla da je Dragica čula od nje koliko sam ja dobar jebač pa je odlučila i ona da me isproba. Dragica je imala kratku palvu kosu, sise malo manje od Marijinih ali je zato imala uredno obrijanu picu i monogo veće dupe nego Marija. 

 

Marija mi je pomogla da se skinem a zatim su njih dvije prionule na posao. Kada je Dragica ugledala moj kurac okrenula se prema Mariji i rekla da je ništa nije lagala. Stavila ga je u usta koja su bila jako mala za moju veliku kurčinu. Dok mi je Dragica pušila kurac Marija mi je lizala jaja. Dragica je pokušavala koliko je god mogla da ga uvuče ali nije mnogo ulazio. Sada su zamijenile uloge Mrija ga je pušila a Dragica se igrala sa mojim jajima. Rekao sam im sada da se Dragica naguzi a da Marija ode ispred nje. Poslušale su me a ja sam prišao otpozadi Dragici i sjurio joj kurac u njenu usku picu. Jako je zaboljelo ali ja nisam mario zato. Rekla je da imam baš veliku kurčinu. Ja sam joj naredio da počne lizati Marijinu pivcu što je ona i uradila. 

 

Dok sam je jebao ona je lizala Mariji picu. Taj prizor je bio za nepovjerovati. Promijenili smo nakon deset minuta pozu i sada se Marija nabijala na moj kurac kao da je joj to poslednje. Nabijala se sve do jaja. Rukama je mijesila svoje velike sisetine. Ja sam pokušavaoao odozdo da se podižem koliko mogu nebi li još jače nabio joj kurac u picu. Dok se Marija nabijala na moj kurac Dragica je svojom picom prišla mojim ustima i rekla mi da želi da je ližem. Pristao sam i počeo sam je jebati jezikom. Vrtjela je svojom guzom preko moga lica dok se Marija neumorno nabijala na moj kurac. Sada su njih dvije bile na meni jednu sam jebao jezikom a jednu mojom velikom kurčinom. 

 

Došao je red sada na drugu pozu, naredio sam im da se obje naguze jedna do druge na podu a one kao po komandi to i uradiše. Prvo sam ga zguza stavio u Marijinu pičkicu. Dok sam nju jebao sa mojim kurcem prstima sam rovario po Dragičinoj pici. Obje su uživale u isto vrijeme . Nakon par trenutaka sam promijenio i sada sam jebao Dragicu dok se Marija nabijala na moj kurac. Bio sam blažen među njihovim pičkicama. Došlo mi je polako i vrijeme da svršim. Htio sam ga izvaditi napolje međutim Dragica se bunila kako je Marija bila mnogo puta prije nje jebana i kako ona želi sad jda nju izjebem do kraja. 

 

To sam i uradio, uhvatio sam je rukama za kukove i navukao do kraja na moju kurčinu toliko jako da je zajaukala od bola. Nisam mario nego sam nastavio je jebati. Zati vrijeme nas je Marija posmatrala i gledala kako jebeme njenu drugaricu, kako je otkidam od kurca. Mislio sam ga izvaditi ali ona nije dala nego mi je rekla da je napunim slobodno unutra. Napravio sam još par trzajeva i počeo je puniti. Napunio sam joj pičku do kraja, kada sam ga izvadio iz nje je pocurio mlaz sperme. Tada se Marija ngela prema njenoj pici i jezikom pokupila ostatak moje sperme a zatim dio prebacila i u Dragičina usta. Obje su rekle da mi sperma ima sladak ukus. 

 

Ostali smo da ležimo jedno pola sata svo troje na podu. Poslije toga ustali smo i otišli se tuširati gdje su mi njih dvije još jednom dobro popušile kurac. Nastavili smo se jebati još dugo a saznao sam i da je Dragica zatrudnila ali o tome nekom drugom prilikom.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 17 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Posle naseg prvog intimnog susreta brzo je usledio i drugi...
10.01.2019 · Dodao: stoleharinga
To se desilo pre par godina kada sam se zaposlio u jednoj privatnoj dobrostojecoj firmi kao menadzer prodaje.
08.01.2019 · Dodao: stoleharinga
Mamica na koju se palim godinama konacnoo je zajahala moju kurcinu koja je bila zeljna njene picke
02.01.2019 · Dodao: lolalovebisex
Mima je imala ogroman stan i velike sise.. Upiso sam poljoprivredni fakultet posle gimnazije i moji su mi nasli sobu u Beogradu kod jedne zene, usedelice, kako bi nasi rekli. stan je starinski, salonski, ogroman, a Mima zivi sama u njemu.
15.12.2018 · Dodao: Carski
Skoro sam imao poziv prijatelja na kafu,sa kojim se nisam video skoro godinu dana.Zeleo je nesto da mi isprica.Nasli smo se u jednoj kafani gde smo nekada odsedali kada smo se vracali sa posla i sredjivali utiske od tog radnog dana.Ista onakva kafana u koju nismo ulazili godinama.
13.12.2018 · Dodao: Bato-007

Anketa
By Nezasita 16.01.2019
By St1993 14.01.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories