Trenutno Pusicu pregledava 1635 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 10.01.2017 (10.01.2017) - Svi članci by Pusica

Seks sa starijom sestrom od moje žene

 

Branka je bila starija sestra moje žene, a bili smo isto godište pošto sam ja bio stariji od svoje žene dvije godine. Ona je bila solo i nikad se nije udavala, a to je izluđivalo moju suprugu, jer je bila ljuta na njene površne veze i avanture. 

Nebrojeno puta sam joj govorio da je to Brankin život i da se ne mješa u njene stvari, kao što se ona ne miješa u njezine. To mi je bila greška, jer je to preraslo u svađu, pa narednih tjedan dana nismo uopće razgovarali, a da ne pričam o seksu. 

 

Uglavnom Branka se više nije spominjala do jednog dana. Bilo je to dva dana prije godišnjeg odmora, kad mi je Sandra, moja supruga, rekla da će i Branka sa nama na godišnji i da ne prigovaram ništa. Ja sam imao planove za ovaj godišnji, jer sam namjeravao konačno spustiti barku u more i malo ribariti sa klincima. Ovako će to biti upitno, jer će njih dvije imati stalno nekih zahtjeva i prohtjeva. To mi je bilo iskustvo od prije šest godina kada je bila s nama na ljetovanju, pa sam ja čuvao klince, a njih dvije obilazile trgovine i plaže. Na kraju sam popustio, pa sam potrpao sve nas u auto, a onda se pojavila i Branka sa, ovo je bilo iznenađenje, samo jednom torbom i malim ruksakom, pa se zavalila na suvozačevo sjedalo, pošto je Sandra sjedila sa klincima otraga. 

 

Branka je bila izuzetno zgodna žena, a i sada je bila nekako jebozovna, iako je meni Sandra bila puno zgodnija od Branke, pa se nikad nisam niti interesirao za nju. Sad kad je sjedila kraj mene, u kratkim bijelim hlačicama na već preplanulim nogama svako toliko mi je privlačila pogled na svoje noge i na profil na kojem su se isticale pozamašne grudi. Znao sam da je nedavno izašla iz još jedne burne veze koja je završila plačem i nazivanjem Sandre u ponoć, te telefonski razgovor od preko sat vremena, ali to se na njoj nije vidjelo. 

 

Prvih par dana na moru sve je išlo idilično. Klinci su se kupali uz nadzor Sandre i Branke, a ja sam se bavio barkom i odlascima u rani jutarnji ribolov, pa bi se vračao kad bi oni već odavno bili na plaži. Zatim sam nam pripremao ručak, pa ih nazvao da se vrate sa plaže na ručak. 

Jedan dan smo tako sjedili za ručkom kad je Branka upitala:

 

- Da li se može doći nekako do uvale iza ovog poluotoka? -pokazala je pritom rukom neodređeno prema toj strani- Čula sam da je plaža fenomenalna.. . 

 

Sandra i ja smo se pogledali, a onda sam ja rekao:

 

- Da, ali samo sa morske strane, jer preko kopna nema niti jednog puta ili staze. Zašto pitaš? 

- Paaa.. . htjela bi se okupati tamo, a i sunčati.. . mogli bi tamo otići, šta kažete? -gledala nas je upitno. 

- Hmmm.. . ja sa klincima ne bi išla tamo, ak se nekaj desi.. . znaš već -tiho je prokomentirala Sandra, te pogledala u mene- Ali može te Branko odvesti tamo kad ide u ribolov ujutro, pa te kasnije i pokupi, ako ti nije bed biti sama na cijeloj plaži? 

- Ooooo.. . pa to je super ako sam sama tamo i nema nikoga, to bi mi baš odgovaralo -oduševljeno je rekla, a onda me pogledala i mazno rekla- Ajde Brankec, buš me odvezal tamo, kaj ne da budeš? ? ? 

 

Ovo zadnje je izazvalo salvu smijeha za stolom, pa sam samo kimnuo glavom kao da imam nekog izbora uopće. 

 

Drugo jutro sam jedva probudio Branku, dok su Sandra i klinci spavali, a Sandra sa laganim osmjehom na licu pošto smo sinoć odradili jedan tihi seks, pa je sad bila smirena. Branka je jedva došla k sebi i nakon duple kave, što je inače izbjegavala, te je nabila sunčane naočale na nos usprkos tomu što još nije sunce izašlo. Nakon vožnje od nekih sat vremena došli smo do plaže, a ja sam joj rekao da ću biti na drugoj strani uvale, pa će me moći i vidjeti, a i mobitel joj ima signal pa se možemo čuti ako joj nešto zatreba. Ona je bila previše očarana uvalom, pa sam ja otišao svojim poslom i ubrzo bio na svojoj točki za ribarenje. Nakon tri sata ribolova ulovio sam dovoljno za ručak, te očistio ribu na licu mjesta i stavio ju na led u frižider, pa upalio motor kad mi je zazvonio mobitel. Bila je to Sandra, te mi je rekla da ide s klincima do grada i da će doći tek oko 14 sati, a sad je bilo tek 9. Odlučio sam otići do Branke na plažu čisto da vidim šta radi. 

Dok sam prilazio plaži nisam ju mogao odmah ugledati, a onda sam ju spazio ispod borova u nekom poluhladu, a ona se podigla na laktove kad je čula motor barke, pa mi mahnula kad me je prepoznala. Vidio sam da je u toplesu, a to mi nije smetalo jer sam ju već vidio u takvom izdanju. Međutim kad sam joj prišao vidio sam da je potpuno gola i da je na brežuljku njene pice samo jedna tanka traka crnih dlačica. Iako mi nikad nije bila seksualno privlačna osjetio sam kako mi se kurac u bermudama budi. Ona se uspravila na laktove i podigla naočale, te rekla:

 

- Hajde skidaj se, pa mi se pridruži na kupanju da se riješiš malo tog mirisa ribe sa sebe -zatim je ustala i krenula prema vodi. 

 

Gledao sam za njom i pretio njene duge noge i zavodljivu stražnjicu, te zaključio kako sa svojih 36 godina ima sexy tijelo. Skinuo sam se i ja gol te sam sa svojim poludignutim kurcem koji i nije bio mali, ali je bio podeblji, lagano odšetao do mora i ušao za njom. Ona je već malo otplivala, pa sam i ja malo zaplivao i nakon pet minuta krenuo van. Ubrzo je i ona došla pa mi je pružila ručnik i zamolila da ju obrišem po leđima. Dok sam je brisao mirno je stajala i gledala prema moru, a onda sam osjetio njenu ruku na mom kurcu i počela ga je lagano milovati, pa sam ju začuđeno upitao:

 

- Što to radiš? 

- Ono što sam oduvijek željela napraviti, a sad kad sam vidjela kakav kurac imaš ne želim odustati -tu se okrenula prema meni i naslonila svoje sise na moja prsa. 

- Kako to misliš da ne želiš odustati? 

- Nikad nisi obračao pažnju prema meni i uvijek si gledao moju malu sekicu, ali ja želim tebe i tvoj kurac odavno, pa ću sad dobiti to što želim. 

 

Spustila se na koljena i moj kurac se našao u njenim ustima, te ga je počela pušiti. O kako je to samo dobro radila. Sandra mi ga nikad tako nije popušila kako je to radila Branka. Nije trebalo dugo da se uspravi u potpunosti i da postane tvrd. Branka ga je lizala, cuclala, mijesila mi jaja, usisavala do kraja i pokušavala ga iscijediti. Ja sam jedva stajao na nogama i nisam mogao više zadržavati sve u jajima, te sam eksplodirao u njena usta. Ona se nije ni trznula i sve je progutala, do zadnje kapi, a onda je ustala i povela me na ležaljku te sam morao leći na leđa, a ona se ponovo bacila na drkanje i lizanje mog kurca, te je ubrzo ponovo bio uspravan, a onda me opkoračila i sjela sa svojom picom na njega i odmah se nasadila do kraja na njega. Samo je uzdahnula kad joj je ušao do kraja, malo se umirila, a onda se počela odizati na njemu i nabijati do kraja na njega. Njene sise su letjele ispred mene, te sam ih primio rukama i počeo mijesiti, a ona je samo promrmljala:

 

- Tooo.. . daj ih stisni.. . mmmmm.. . kako ti je dobar kurac.. . 

 

Mijesio sam joj sise, a ona je stenjala i ubrzo svršila na mom kurcu. Iz nje je curio pravi potok i bio sam mokar po jajima i nogama. Kad se malo smirila odigao sam ju sa sebe i polegao potrbuške na ležaljku, malo raširio noge i smjestio se između njih, pa najestio kurac na ulaz u picu i odmah ga gurnuo unutra. Samo je zajecala, a onda sam ga počeo zabijati kao lud. Ona je stenjala i stiskala ručnik ispod sebe, a onda kroz stenjanje prošaptala:

- Napuni mi picu spermom.. .. 

- S guštom.. . -protisnuo sam kroz zube dok se znoj cijedio niz moje lice. 

 

Jebao sam ju još nekih pet minuta i napokon počeo puniti njenu picu vručom spermom. Nije bilo puno, ali je bilo njoj dovoljno. Izvalio sam se kraj nje na ručnik pa smo oboje dolazili do daha, a onda ustali i otišli u more da se isperemo. Nakon toga smo sjeli na ručnik i trenutak dva šutjeli, a onda je rekla:

 

- Nadam se da se o ovome nečeš izbrbljati Sandri? 

- Zašto bih? Nisam lud! 

- Samo kažem.. .. ako budeš dobar možda i ponovimo -tu se nasmješila i krenula se oblačiti, pa smo nakon par minuta krenuli sa barkom nazad. Jedno vrijeme je sjedila kraj mene i milovala mi kurac preko bermuda, a kad smo se približili obali odmakla se na drugi kraj barke. 

 

U kući još nije bilo nikoga, pa sam se krenuo tuširati da isperem sol, a onda je ušla i Branka, pa smo se još jednom pojebali na stoječki i to je bilo to do kraja godišnjeg. 

Poslije godišnjeg smo se dogovorili da svako toliko navratim do nje i dobro ju izjebem, jedino mi nije dala da ju jebem u guzu, jer joj nije pasalo to.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 26 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  sarajevo55555: 
   
  pošteno svastiku i mir u kući, lijepo napisano , e dali je istina, obzirom da sam se našao u istoj situaciji, i pride sa kumom, ali me mrzi pisati možda i napišem......
   
   11.01.2017 
  0 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Prvo ću za one, koji ne znaju šta su to kamene face, da objasnim kakva je to igra. Znači ovako. 5-6 muškaraca sednu za stolom , najbolje okruglim, a jedna devojka, se zavuče ispod stola, izabere jednog muškarca i krene da mu puši, kurac naravno. Cilj je da taj muškarac ničim ne oda , da je baš on taj kome devojka puši kurac
Prije 6h · Dodao: Balawaklinka
Do kraja škole nije se ništa lijepo dešavalo. S onim sam u vikendicu išla još dva puta ali samo na jednu noć. Prijateljičinoj mami bi rekla da idem kod bake a otišla bi u vikendicu i bila s njim. Rekao mi je da ima novu vezu pa da će se i rastaviti, ja sam s njim bila i bez nekog osjećaja sam to odradjivala, bilo mi je važno da školu završim.
Prije 6h · Dodao: Pusica
Ove godine je baš bilo naporno na faksu, celo leto sam učila , ali mi se na kraju ipak isplatilo, jer sam godinu dala u roku. Došli su dani odmora, svi su birali more na koje će da letuju, pa sam se tako i ja sa svojim drugaricama , dogovarala , gde ćemo na letovanje.
Prije 8h · Dodao: Balawaklinka
Bio je Petak veče i nisam znala šta ču sa sobom, nege oko 21h me pozvala drugarica koja je radila u obližnjoj kockarnici i pitala me da dođem do nje da popijemo kafu. Naravno ja sam to prihvatila sa velikim oduševljenjem , jer mi je i onako bilo veoma dosadno. Obukla sam crveni seksi minić i na nogama crne štikle.
Prije 8h · Dodao: Balawaklinka
Moj ludi život se nastavlja, mislila sam da ono na praksi (Story of Andrea: Potvrda za praksu) mi je bio plafon, pogriješila sam. Mjesec prije kraja školske godine tatu je sreo prijatelj i čestitao mu za udaju kćerke. Tata je rekao da se ja nisam udala a prijatelj mu rekao da jesam jer je čitao u lokalnim novinama u rubrici gdje obavještavaju o vjenčanim i rodjenim.
Jučer · Dodao: Pusica

Anketa
By Pusica 05.04.2018
By Pusica 03.04.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories