Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 25.06.2019 (25.06.2019) - Svi članci by Paganini
Bjelovarsko-Bilogorska, Hrvatska

 

Doručkovala sam i upravo sam ispijala svoju nesicu kad je zazvonio telefon. Ne volim kad me se ranije ujutro smeta i pomalo ljutito sam podigla slušalicu. Javio se ženski glas. Isprva nisam znala što bih rekla, cima li me to netko? "Nemam vremena za šale", prosiktala sam.
Nakon što me je žena nekoliko puta uvjeravala da ovo nije lažnjak, dogovorili smo se za sastanak. Kad sam spustila slušalicu, morala sam najprije srediti misli.
Žena je bila voditeljica staraćkog doma i rekla je da u domu ima neke starije osobe koje bi željele moje usluge.To mi se nekako činilo čudnim. Bi li me neki djedica stvarno htio pojebati? Svašta mi se motalo po glavi. U tri sata bih se trebala naći s njom u domu kako bi mi ona objasnila o čemu se radi. Pa, pomislila sam, ajmo vidjeti što je tu na stvari, od razgovora nikom nije pala dlaka s glave.

Bila sam prilično uzbuđena i nisam mogla dočekati da krenem. Kako ne bi odmah bolo vidljivo iz koje sam branše obukla sam neupadljivi, pristojni, kostim. Odvezla sam se u 3:30 jer nisam nikako htjela zakasniti. Javila sam se na recepciji i recepcionerka je pozvala upraviteljicu, koja je došla nakon par minuta i povela me u svoj ured. Rekla mi je da  su neki njezini štićenici izrazili želju da se sretnu samnom, da se tu ne bi nužno radilo samo o seksualnom odnosu već bi  se zadovoljili i erotskim dodoirivanjem, maženjem i sličnim stvarima. Sve bi bilo anonimno i dobro plaćeno i s te strane bih bila sigurna. Rekla sam joj da je moja tarifa za jedan sat osamsto kuna i da sumnjam da si neki umirovljenik to može priuštiti, našto mi je ona odgovorila da su štićenici njene ustanove imućni i da im to neće predstavljati problem. Rekla sam joj da Ova me je informacija razveselila i bila sam sve sigurnija da ću rado posjećivati njene štićenike što sam joj i potvrdila. "Drago mi je", odgovorila je. " Možemo odmah dogovoriti sastanak jer već imam nekoga tko Vas želi sresti", dodala je. Dogovorili smo se. Još malo iznenađena, otišala sam kući i jedva sam mogla povjerovati u ono što se upravo dogodilo. Sutra bih se trebala tamo nacrtati pa sam odlučila ranije  otići u krevet. Kad sam se ujutro probudila, samo sam o tome mislila. Što bi me tamo moglo čekati ? Sve bi trebalo biti vrlo anonimno i odlučila sam obući suknju i lijepu bluzu. Osim toga uzela sam i neseser, u koji sam spremila pomagala, poput vibratora.

Dobro pripremljena, odvezla sam u starački dom. Dočekala me je upraviteljica i rekla mi da sačekam na kauču kod recepcije i nekoga je nazvala. Rekla mi je da tu pričekam i da će netko doći po mene.Sjela sam na kauč i čekala. Nisam dugo čekala da se preda mnom pojavi visok, zgodan stariji čovjek. Kratko smo se pozdravili, a onda me odveo u svoju sobu. Bila sam zapanjena. Ništa ovdje nije podsjećalo na dom za umirovljenike, više je izgledalo kao vrlo luksuzan hotel.

Zaključao je vrata i ostali smo posve sami. Počeo me je lagano dodirivati po tijelu, otkapčajući mi pritom gumbe na bluzi. "Znaš, otkad mi je umrla supruga nisam  nijednu ženu, ali moje tijelo čezne za ljubavlju", rekao mi je. Moj grudnjak je pao na pod. Jednom rukom se poigravao s mojim bradavicama, s drugom mi je vrlo vješto svukao suknju: "Vidim da nisi zaboravio kako se to radi, super si", odgovorila sam. Skinuo se, a ja sam se, za to vrijeme, legla na njegov krevet, s gaćicama na sebi. Ne gubeći vrijeme legao je pored mene.

Milovao me je po tijelu i to me je napaljivalo. Opustila sam se, jezikom je obrađivao moje bradavice i rukom posegnuo za mojim međunožjem. Osjetio je koliko sam vlažna i spremna. Skinuo mi je gaćice. Gnječio mi grudi vrtio bradavice među prstima. Disanje mi je postalo teže. Spustio se po meni dolje niže i gurnuo glavu među moje butine. Osjetila sam kako njegov jezik razmiče moje usmine, traži moju rupicu, ulazi u nju, izlazi van i ide do mog klitića, ljubi ga, cucla,liže, osjećam trnce po tijelu, primam za za galvu i pritišćem na sebe.Njegov jezi palaca po meni, šamara me, osjećam uzbuđenje koje dolazi.Poptpuno se posvetio mom klitorisu, liže ga, osjećam vrućinu, mačkica mi se grči, dišem isprekidano.On osjeća sve što se događa i uz lizanje klitorisa gura mi prste u mačkicu i jebe me prstima. Dolaze mi valovi užitka, grčim se, uvijam,stenjem, režim, guram mu glavu na seber i svršavam u ludom grču.  

On se penje na mene, uzimam njegov kurac u ruku. Osjećam sam kako postaje tvrd dok prevlačim kožicu preko glavića. Raširila sam noge. Njegova je ruka milovala moje stidne usne. Zastenjala sam kada je ponovo rukom dodirnuo moj klitoris, sve je curilo iz mene. Čvrsto me pritisnuo na sebe. Njegov kurac je skliznuo u moju pičkicu. Zatvorila sam oči. Moj umirovljenik je bio tako nježan. Osjetila sam ga potpunog u sebi, jebao me je prvo polako, uživajući u svakom ulazu u mene, ljubeći me istovremeno po grudima.Šaptao je:“kako je lijepo jebati,predivno,želim osjetiti svaki djelić tvoje pičke na mom kurcu“ Polako je pojačavao ritam i snagu uboda,prodirući sve dublje i dublje u mene,ja sam se privijala uz njega vrteći guzom i zdjelicom ukrug, pojačavajući dodir s njim. Nabijao me je sve jača i jače, disala sam sve teže i teže, isprekidano, ostajući i bez daha, osjećala sam kako mi se pička grči oko njega, a i on je sve teže disao. Osjetila sam da bi mogli zajedno svršiti, što se je na kraju i dogodilo. Ne događa mi se često da svršim s klijentom, puno puta i odglumim svršavanje, ali je ovaj puta to bilo stvarno i uistinu sam uživala s njim.

Nakon toga smo ležali još neko vrijeme jedan do drugoga izmjenjujući nježnosti. "Dušo, moram te sada ostaviti", šapnula sam mu u uho. Pokazao je razumijevanje. "Bilo je jako lijepo s tobom", odgovorio je. Zatim je uzeo torbicu i utisnuo mi u ruku tristo eura. "Molim te, uzmi,sve štima", rekao je. "Ali bilo su samo dva sata", rekla sam iskreno. "Dobro si obavila svoj posao i za dobar posao trebaš dobiti i dobru plaću", odgovorio je. Bila sam zbunjena i zahvalila sam mu se nekoliko puta. "Bilo je jako lijepo s tobom", rekla sam dok sam se oblačila. "Hoćeš li češće dolaziti k meni?" Upitao me. " Naravno i bit će mi drago kad me opet pozoveš". " Što radiš sve ", pitao me dalje. " Ispunjavam svaku tvojželju ", rekla sam. U razgovoru se ispostavilo da i on voli seksnje  na otvorenom, a također i da voli iznenađenja. Začudilo me se da čovjek u tim godinama još uvije može toliko napaliti i uzbuditi, uživati u tjelesnoj ljubavi. "Slatkice moja, novac za mene ne igra nikakvu ulogu, imam ga dovoljno, a nemam nikoga kome bih ga ostavio u nasljeđe“, povjerio mi je. "Ti si moj divni,napaljeni pastuh i veselim se sljedećem susret“ rekla sam.Poljubio me je u obraz i otišla sam. Shvatila sam da je čovjek pravi kavalir koji samo želi još malo nježnosti i zabave u svom životu.Čovjeku njegovih kvaliteta nisam trebala glumiti i bila sam već sad napeta čekajući što će se dogoditi kod sljedećeg susreta.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 21 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se

Povezani sadržaj
Sa mojim ortakom i njegovom ekipom počeo sam da se družim po dolasku u Bg. Družili smo se par meseci, i jedne večeri me pozvao u grad da idem sa njim, njegovom sestrom i njenim frendicama. To veče, preciznije, bio je rođendan njegove sestre, ali punila je tek 18, pa su roditelji tražili da i on ode s njom i frendicama u club, a mene je pozvao da se ne smori s njima. Njegovu sestru sam znao iz viđenja kao slatku klinku i ništa više.
Prije 2 dana · Dodao: Blondie
Imala sam 23 god.Teska vremena za prezivljavanje,plata nikakva.Imala sam stariju koleginicu na poslu.Ona mi je predlozila tzv.poslovnu pratnju.Posle duzeg razmisljanja sam pristala.Bila sam vrlo lepa punija crnka,prirodna...
27.09.2019 · Dodao: Gogili50
Već je lipanj i polako se bliži kraj predavanja. Ostala su mi tri ispita za jesen i jedan idućeg tjedna, ali ne brine me to previše, znam da ću ih već srediti. Danas imam predavanja do pet, a nakon toga se nalazim s kolegama da dogovorimo sve aktivnosti za team building u petak. Zbog nastavka i teme teksta neću navoditi o kojoj udruzi se radi, ali pripremamo neke zanimljive stvari za nadolazeću akademsku godinu.
15.08.2019 · Dodao: Blondie
Vožnja je opuštena, uživam u krajoliku, radio svira. Lijepo je vrijeme, nebo je čisto i plavo..Nisam bila daleko,ostalo mi je još nekih pedesetak kilometara. U mislima sam već planirala kako provesti ostatak popodneva i večer, da bih odjednom shvatila da se nešto događa s autom, motor se guši, auto gubi snagu i motor se ugasio. Uspjela sam ga parkirati uz rub ceste....
25.06.2019 · Dodao: Paganini
Pero je držao sve fotografije u kutiji. Naravno, pokazao mi ih je s ponosom. Uostalom, bio sam jedan od dva glavna glumca. Dakako da se nisam mogao uspoređivati s drugom glavnom glumicom, njegovom suprugom Martinom, ali je ono što smo pokazali, a Pero snimio bilo vrlo lijepo i uzbuđuće, baš onako za raspaljivanje.
06.06.2019 · Dodao: Blondie
Anketa
By Par7811 Jučer
By Djomla124 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories