Trenutno Pusicu pregledava 1198 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 14.08.2017 (14.08.2017) - Svi članci by Pusica

Incest priče,matorke, seks u troje sa tetkom i njenom frendicom, ovaj ljetni raspust ću stvarno pamtiti do kraja života. Tek mi je bilo 18 godina a veća sam uveliko jebavao dvije starije žene. Jedna od njih je bila moja tetka Marta a druga njena drugarica Lea. Znale su jedna za drugu i nije im bilo krivo. 

 

Kada sam prvi put jebao Leu, tetka me je upitala kakva je njena drugarica, koja od nas dvije se bolje jebe da joj priznam. Bojao sam se da se ne naljuti pa sam rekao da je on bolja u seksu, mada mi je draže bilo da bušim one uske rupice njene drugarice. Ona se osmjehnula i odogovri da je znala to ali da je željela i od mene da čuje. Mada uskoro će mo i to da provjereimo reče mi i ode do svoje sobe. Prošlo je nekoliko dana a da nisam više mogao da jebem moju tetku jer su me stvrano jaja boljela od tolikog seksa sa njom i njenom drugaricom da sam želio malo da omdorim. 

Za večerom tetak nam je rekao da odlazi na dva dana na službeni put i da će se brzo vratiti. Prije nego što sam krenuo na spavanje tetka mi je prišla i prošaputala da se spremim da će biti opasno ta dva dana. 

Ujutru tetak je otišao. U kući smo ostali samo ja i tetka. Kada sm ustao ona je već bila otišla do prodavice i donije nam brdo namirnica. Pogledala je u mene i rekla da će nam biti valjda dosta za ta dva dana jer nećemo nikuda da izlazimo. Zaključala je vrata i skinula se gola. Rekla je i meni da se skinem da želi da se goli šetamo po kući. Malo me je toga bilo strah ali sam je poslušao. Tetka je stvarno bila jebozovan komad. Sada je šetajući vrtila guzovima izazivala me u svakom trenutku da joj ga stavim. Sise su poskakivale pri hodu. 

Posle ručka mi je rekla da će za sat vremena da počne moje iznenađenje. 

Nisam mogao da isčekam. Posle sat vremena je došla i rekla mi da će mi zavezati oči. Sjela me je na komodu i zavezala ih, počela je da mi puši kurac. Ovaj put nekako laganije, nježnije. Odjednom je prestala i izašla iz dnevne sobe i rekla mi da ja slučajno ne skidam povez sa očiju. Za koji trenutak se vratila, počela je onako polako ponovo da ga puši. Odjednom osjetio sam još jedan jezik na mojim jajima. Potpuno sam se zbunio i poskočio sam. Strgao sam povez sa očiju. Ta druga osoba je bila njena drugarica Lea i ona potpuno gola. Teka se nasmješila i rekla mi da se opustim da želi da mi ispuni moju želju koju sam joj rekao. 

Njih dvije su na koljenim prišle mome kurcu, tetka ga je stavila u usta a Lea lizazla mi jaja. To je bio predivan osjećaj, dvije starke ti lizu kurac i jaja. Mijenjale su se stalno jedna puši pa druga naizmejnično. Pušile su mi ga jedno 15 minuta. 

Rekoh im da je dosta i da ustanu. Poslušale su me i upitale šta sad gospodin želi. Rekao sam im da legnu na komodu jedna do druge na leđa. To su i uradile legale su i podigle noge u vazduh. Dvije pičke koje sam do prije nekoliko dana jebao ponaosaob sada su tu zajedno. Prvo ga sjurih tetki onkao jako do kraja, ona samo zastenja. Dok sam jebao tetku, prstom sam počeo da ulazim u Leinu pičku. Uživala je vidilo se to po njenim očima koje je sklopia a rukama stezala svoje bradavice. Tada sam ga izvadio iz tetke i ubacio ga u Leu. Pošto je bila uža, ušao je samo do pola. Ubrzao sam ritam, moja jaja su udarala po njenom dupetu. Nije više mogla da izdrži, počela je da urla. Tražila je još, govorila je da joj ga brze zabadam da ne prestajem jer će uskoro da svrši. Ja sam to i učinio krenuo sam jako koliko sam mogao. Pička joj je bila toliko vlažna da je počelo da šprica na sve strane. Pogledao sam u tetku koja je sve to posmatrala trljajuići svoj klitoris jednom rukom a drugom je stezala svoju bradavicu, prvo jednu pa drugu. Izgleda da je ovo sve palilo. Nedugo zatim teka se naguzila i rekla mi da joj ga sjurim otpozada. Dok sam ja namještao da uđem u njenu pici Lea joj je prošla ispred glave i prislonila tetki svoju pičku na lice. Tetka je znala šta treba da radi jezikom je počela da joj liže macu. Nisam ni u snu mogao da sasnim ovaj prizor. Bilo mi je jasno da im ovo nije prvi put da se zadovoljavaju ovako njih dvije. Kakve su ovo samo drolje pomislih u sebi i počeh još jače da se zakucvam u tetku onako snažno do jaja. To je i ona osjetila, proprativši to mumljanjem jer nije prestajala da liže Leinu pičku. Odjednom podiže glavu i okrenu se prema meni. Upitala me ja de li me ovo pali pa je zato jebem kao životinja. Odogovrih joj da ću ih ovaj put toliko odvaliti od kurca da neće moći da stoje na nogama. Rekala je da jedva čeka i počela ponovo da liže picu a ja da je jebem onako divlje. Sad je na red došla Lea. Ušao sam od pozada a moja tetka je legala ispod nje lizajuci joj malo pičkicu malo moja jaja. Takodje Lea se sagela i lizala pičku moje tetke. To me je strašno napalio da sa je uhvatio za kukove i toliko navukao da je zajaukala od bola.

Rasturi me mali reče mi, polako nemoj baš toliko snažno. Nisam mario za te molbe nego sam je jebao kao mladi pastuv svoju ždrebicu. Nje više lizala tetkinu picu nego je stenjala tražeći još. Odmah je svršila, što po mome kurcu, što po tetkinom licu. Tetka sva ispoljevana se oblizala rekavši kako ima sladak ukus. Legla je na pod i zatražila mi da joj ga zabijem u dupe. Stavio sam joj ga onakog prelivem sluzi iz Leine pičke. Uhvatio sam je za kosu i povukao glavu prema sebi. Želio sam da vidim kako uživa i izuvija se na mome kurcu a uživala je pravo. Lea je još ležala na komodi oporavljajući se od orgazma. Ubrzo sam svršio u tetkino dupe, napunio sam ga spermom do kraja. U tom trenutku je i tetka svršila, samo se oborila na pod. Izvadio sam kurac iz tetkinog dupeta i prinio ga Lei da puši. Bez pogovora ga je uzela i počela da jezikom ga obrađuje od vrha do dna. Ubrzo je moj mališa ponovo bio spreman za akciju. Sada sam ga ubacio u njeno usko dupe. Ulazio je sasvim polako, širio je a ona je samo jaukala. 

Poslije 10 minuta ponovo sam htio da svršim. Njih dvije su čučnule na koljena jedna pored druge, islazile jezik čekajući moju spermu. Zalio sam ih dobro i jednu i drugu i srušio se na fotelju. Sperma im se slivala niz lice a one su jezikom je kupile ljubieći se. Ovo je fenomenlano uzviknu Lea, moramo ovo češće da radimo. Mali odličan si ljubi te tetka doda ona. 

 

Poslije smo sve troje otišli u kupatilo na tuširanje. Tu su mi ga još jednom njih dvije popušile. Jebali smo se više uvijek nas troje zajedno nekad kod tetke nekad kod njene drugarice. Smršao sam tog ljeta sedam kilograma zbog njih dvije ali mi nije bilo žao. U nastavku pročitajte kako nas je mama ulovila

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 13 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Ovo je bio klasičan početak obožavanja maminih stopala , krenulo je kad sam bio tinejdžer stalno se izuvala blizu mene i davala mi do znanja da joj najlonke uvek smrde na prstima i da moram da se naviknem na taj miris ako želim da živim sa njom. Tako je i bilo.....
Jučer · Dodao: ivancha22
Kratka, Erotska incest, FDOM priča o sestri i bratu koji su već prije igrali, ali te noći sestra preuzima kontrolu...
Prije 9 dana · Dodao: Bijelonausnama
Prica o mojoj majci, Uglavnom sam dane provodio na relaciji posao kuca,i treningu u aikido klubu. Nista posebno.Ono sto me je razdiralo je jedna opsesija koja je trajala dugo,tacnije od kako sam poceo da posmatram zene kao muskarac.
10.06.2019 · Dodao: strobinger
Priča o meni i mome bratu , nikad ne reci da je nešto ne moguće , kad ne moguće postaje moguće.. Ja sam Iva, sasvim obična cura , studiram u jednom gradu pedesetak kilometara udaljeno od moga grada.
15.05.2019 · Dodao: eccc
Već izvjesno vrijeme primjetio sam da mama živi na prilično visokoj nozi. Imala je novca i nije bio problem da mi udjeli svako malo koliko god bi tražio. Ja nisam bio stalno zaposlen. Uglavnom sam nalazio povremene poslove preko studentskog servisa ili sam radio kod tetka.
03.05.2019 · Dodao: Pusica

Anketa
By Izdrzljiv69 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories