Trenutno Pusicu pregledava 1417 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 29.05.2018 (29.05.2018) - Svi članci by Balawaklinka

Posle seksa sa vlasnikom kafića ja i moja cimerka Sanela imale smo još nekoliko burnih seksualnih iskustva. Prošlio je skoro tri meseca od kada sam došla u internat srednje medicinske škole i ja sam sve više , svoje vreme trošila na izlaske, a učenje sam totalno zapostavila , tako da sam iz matematike dobila jedinicu. Nisam smela da dozvolim da moji saznaju za to i mislila sam kako da je popravim. Ležala  sam u sobi zamišljena kada je upala Sanela…

 

– Hej hoćeš u grad ?

 

– Ne mogu …

 

– A što ?

 

– Moram da učim….

 

– ahahha jel me zezaš Majo ?

 

– Ne zezam te jbt… dobila sam jedinicu iz matematike i moram da je popravim pre nego moji saznaju

 

– Majo terminato (profesor Matematike) popravi svakoj koju jebe

 

– Ma da …onaj matorac od 50 god

 

– Pa da … zar ne znaš

 

– Ne

 

– Pa pojebao je pola medicinske

 

– Ma ne laži …

 

– Pitaj devojke iz 3 ili 4 godine

 

– da znaš da hoću

 

Posle razgovora sa Sanelom, malo sam se raspitala o Terminatoru tj. profesoru matematike i njena priča se ispostavila kao tačna. Profesor je bio manijak, lupao je curama jedinice, a onda im je popravljao u zamenu za seksualne usluge.

Devojke iz viših godina su me savetovale da se doteram i odem kod njega u kancelariju. Tako sam i uradila…. Otišla sam kod njega u kancelariju, bila sam obučena u seksi školskom fazonu u kratkom miniću ispod kog su se mogu videti moji guzovi i moje tanga gaćice.

 

Pokucala sam na vrata i sa druge strane se začulo …

 

– Da !…. otvorila sam vrata i ušla

 

– Dobar dan profesore

 

– šta ti treba ? upitao me je

 

– Došla sam da popravim ocenu

 

– Ocena se popravlja na času

 

– Ja sam čula da se može popraviti i ovde , kod vas u kancelariji…. podigao je pogleda i odmerio me

 

– Jel da, a gde si to čula ?

 

– rekle su mi devojke iz treće i četvrte godine

 

– Aha

 

– Pa dobro , ajde onda dođi da popraviš, okrenuo se u fotelji i raširio noge. Prešla sam sa druge strane stola i klekla ispred njega , odmah sam spustila svoje ruke na njegov šlic i počela  da mu ga otkopčavam. Dok sam mu otkopčavala pantalone , osećala sam kako mu se kurac kruti i postaje sve veći.

 

Nekako sam uspela da mu otkopčam i zavukla sam ruku unutra , uhvatila sam ga za ogromni , tvrdi kuraca, bio je tako vruć. Izvukla sam ga napolje  i počela da mu ga drkam, kurac mu je bio baš veliki, sigurno je imao 21 cm.

 

Spustila sam glavu i počela da mu ližem glavić, bio je vlažan, pravila sam krugove svojim vrelim jezikom i lagano mu navlačila kožicu na kurcu gore dole, dok sam mu lizala. Spustio je svoju ogromnu ruku na moj potiljak , što je bio znak da želi da mu pušim. Otvorila sam usta i njegov kurac je kliznuo, ali nije mogao da miuđe više od pola , jer je bio baš veliki i debeo. Počela sam da mumlam i da mu ga pušim, moje usne su klizile gore dole, a jezikom sam palacala i šibala mu glavić, koji je sve više ispuštao sokove.

 

Schoolgirl Kasey Cole fucked by horny teacher for better grades

 

Svo vreme dok sam mu pušila on je mrmljao nešto i gurao mi glavu na svoj kurac , tako da sam se nkoliko puta zagrcnula kada mi je njegov glavić džarao po grlu. Odjednom ga je izvukao iz mojih usta i rekao mi da se naguzim na njegov radni sto. Naguzila sam se preko stola i čekala. Uzeo je jedan lenjir , stao iza mene i progovorio je:

 

– Bila si nevaljala devojčica , sada moraš da budeš kažnjena

 

Pljasss …odjeknulo je kada me je udario po guzi , onim lenjirom…. pljasss , pljass, pljasss, naizmenično mi je lupao guzove , osećala sam kako mi vlaži obrijana pičkica i mislila u sebi , ne smao da ću popraviti jedinicu , već ću i svršiti. Lupao me je sve dok mi guzovi nisu postali crveni od njegovih udaraca, a onda mi je tangice pomerio u strtanu i pitao me je:

 

– Koju ocenu želiš

 

– Želim peticu profesore … rekla sam kurvinskim glasom

 

– Onda mora u dupe !

 

Prislonio mi je svoj vlažni glavić među moje guzove i počeo da ga trlja..mmmm zacvilela sam jer mi je godilo, a onda me je uhvatio za kukove i počeo polako da mi ga nabija. Njegov ogromni glavić je počeo da mi širi guzni otvor i da ulazi u moju guzu.

 

Aaaaahhhhh ahhhh stenjala sam , malo je zastao , a onda mi ga je nabio odjednom sve do samih jaja

 

– Aaaaaaaaaaaaaaahhhh jauknula sam kada mi je ceo kurac uleteo u guzu, osetila sam njegova jaja na svojoj pici….

 

Dohvatio me je za kosu i ramena i počeo da me jebe jako u dupe, vadio ga je skoro celog , a potom bi ga snažno nabijao sve do jaja. Brutalno mi je razvaljivao guzu, svojom velikom, tvrdom kurčinom, nisam znala gde se nalazim, skvičala sam kao svinja nabijena na kolac, Onda je podigao jednu nogu na sto, takoda je došao iznad moje guze , kao da me jaše i sada su njegovi naleti postali sve jači i sve brži njegov kurac je brzo uletao i ponovo izletao iz moje guze. Iz pičkice mi se cedilo , bilo mi je lepo, ali sam osećala i bol koji se mešao sa uživanjem. Onda mi ga je nabio do jaja i tako stao, počeo je da stenje i da se trza i osetila sam kako počinje da mi puni guzu vrelom spermom. Groktao je kao vepar i punio mi dupe, praznio je svoja profesorska , matora jaja u dupe mlade učenice. Kada je svršio izvadio ga je naglo i sprema mi je potekla niz butine. Nije obraćao pažnju na to , rekao mi je da sam popravila ocenu i da sam slobodna.

 

Izašla sam iz kancelarije, kolena su mi klecala , a  guza me je bolela… hm sada znam zašto su profesora matemtike devojke zvale Terminator.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 18 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Bilo je to prije nekoliko desetljeća i jedno je od najblesavijih seksualnih iakustava koje sam imao, a bilo ih je svakakvih...
Jučer · Dodao: ariob
Napravio sam profil na jednom, kako bi se to po Vuku reklo od sajtova za dejtanje. Uslikao nekoliko selfija svoga tijela, međunožja, kurca i mirovanju i visokom stupnju uzbuđenosti, postavio video pod nazivom „šetam kožicu“ i „tuširanje“ i čekao što će se dogoditi.
Prije 2 dana · Dodao: Pusica
Otvaram oči, ignoriram bolnu erekciju, ustajem u hipu i trudim se zaposliti misli i tijelo. Sunce je već upeklo, ali sjedam na bicikl i idem od prijatelja do prijatelja, vozim van grada, kupam se u znoju, pluća pred kolapsom. Vraćam se doma, uzimam loptu, na igralištu nikoga jer su 33°C, a ja želim probiti mrežu na golu. Odlazim doma jer možda će nazvati.
Prije 3 dana · Dodao: hwcld
Kao i svako jutro,budim se u lokvi svojih sokova.. Opet sam ga sanjala... Skoro svake noci sanjam njega.."taticu".
Prije 7 dana · Dodao: Nezasita
Pokušat ću opisati neke naše doživljaje onako kako su se događali kao serijal, Upoznao nas je, u kasno proljeće, zajednički prijatelj, ludo zaljubljen u nju. Tada je već bila bivša djevojka trećeg prijatelja koji nije imao petlje imati seks sa njom jer je bila jebena od nekog starijeg dečka te raskinuo s njom zbog svoje nemoći. Imali smo jedva 16.
Prije 7 dana · Dodao: hwcld

Anketa
By Nezasita Prije 2 dana
By Glavonja Prije 11 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories