Trenutno Pusicu pregledava 1523 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 29.05.2018 (29.05.2018) - Svi članci by Balawaklinka

Posle seksa sa vlasnikom kafića ja i moja cimerka Sanela imale smo još nekoliko burnih seksualnih iskustva. Prošlio je skoro tri meseca od kada sam došla u internat srednje medicinske škole i ja sam sve više , svoje vreme trošila na izlaske, a učenje sam totalno zapostavila , tako da sam iz matematike dobila jedinicu. Nisam smela da dozvolim da moji saznaju za to i mislila sam kako da je popravim. Ležala  sam u sobi zamišljena kada je upala Sanela…

 

– Hej hoćeš u grad ?

 

– Ne mogu …

 

– A što ?

 

– Moram da učim….

 

– ahahha jel me zezaš Majo ?

 

– Ne zezam te jbt… dobila sam jedinicu iz matematike i moram da je popravim pre nego moji saznaju

 

– Majo terminato (profesor Matematike) popravi svakoj koju jebe

 

– Ma da …onaj matorac od 50 god

 

– Pa da … zar ne znaš

 

– Ne

 

– Pa pojebao je pola medicinske

 

– Ma ne laži …

 

– Pitaj devojke iz 3 ili 4 godine

 

– da znaš da hoću

 

Posle razgovora sa Sanelom, malo sam se raspitala o Terminatoru tj. profesoru matematike i njena priča se ispostavila kao tačna. Profesor je bio manijak, lupao je curama jedinice, a onda im je popravljao u zamenu za seksualne usluge.

Devojke iz viših godina su me savetovale da se doteram i odem kod njega u kancelariju. Tako sam i uradila…. Otišla sam kod njega u kancelariju, bila sam obučena u seksi školskom fazonu u kratkom miniću ispod kog su se mogu videti moji guzovi i moje tanga gaćice.

 

Pokucala sam na vrata i sa druge strane se začulo …

 

– Da !…. otvorila sam vrata i ušla

 

– Dobar dan profesore

 

– šta ti treba ? upitao me je

 

– Došla sam da popravim ocenu

 

– Ocena se popravlja na času

 

– Ja sam čula da se može popraviti i ovde , kod vas u kancelariji…. podigao je pogleda i odmerio me

 

– Jel da, a gde si to čula ?

 

– rekle su mi devojke iz treće i četvrte godine

 

– Aha

 

– Pa dobro , ajde onda dođi da popraviš, okrenuo se u fotelji i raširio noge. Prešla sam sa druge strane stola i klekla ispred njega , odmah sam spustila svoje ruke na njegov šlic i počela  da mu ga otkopčavam. Dok sam mu otkopčavala pantalone , osećala sam kako mu se kurac kruti i postaje sve veći.

 

Nekako sam uspela da mu otkopčam i zavukla sam ruku unutra , uhvatila sam ga za ogromni , tvrdi kuraca, bio je tako vruć. Izvukla sam ga napolje  i počela da mu ga drkam, kurac mu je bio baš veliki, sigurno je imao 21 cm.

 

Spustila sam glavu i počela da mu ližem glavić, bio je vlažan, pravila sam krugove svojim vrelim jezikom i lagano mu navlačila kožicu na kurcu gore dole, dok sam mu lizala. Spustio je svoju ogromnu ruku na moj potiljak , što je bio znak da želi da mu pušim. Otvorila sam usta i njegov kurac je kliznuo, ali nije mogao da miuđe više od pola , jer je bio baš veliki i debeo. Počela sam da mumlam i da mu ga pušim, moje usne su klizile gore dole, a jezikom sam palacala i šibala mu glavić, koji je sve više ispuštao sokove.

 

Schoolgirl Kasey Cole fucked by horny teacher for better grades

 

Svo vreme dok sam mu pušila on je mrmljao nešto i gurao mi glavu na svoj kurac , tako da sam se nkoliko puta zagrcnula kada mi je njegov glavić džarao po grlu. Odjednom ga je izvukao iz mojih usta i rekao mi da se naguzim na njegov radni sto. Naguzila sam se preko stola i čekala. Uzeo je jedan lenjir , stao iza mene i progovorio je:

 

– Bila si nevaljala devojčica , sada moraš da budeš kažnjena

 

Pljasss …odjeknulo je kada me je udario po guzi , onim lenjirom…. pljasss , pljass, pljasss, naizmenično mi je lupao guzove , osećala sam kako mi vlaži obrijana pičkica i mislila u sebi , ne smao da ću popraviti jedinicu , već ću i svršiti. Lupao me je sve dok mi guzovi nisu postali crveni od njegovih udaraca, a onda mi je tangice pomerio u strtanu i pitao me je:

 

– Koju ocenu želiš

 

– Želim peticu profesore … rekla sam kurvinskim glasom

 

– Onda mora u dupe !

 

Prislonio mi je svoj vlažni glavić među moje guzove i počeo da ga trlja..mmmm zacvilela sam jer mi je godilo, a onda me je uhvatio za kukove i počeo polako da mi ga nabija. Njegov ogromni glavić je počeo da mi širi guzni otvor i da ulazi u moju guzu.

 

Aaaaahhhhh ahhhh stenjala sam , malo je zastao , a onda mi ga je nabio odjednom sve do samih jaja

 

– Aaaaaaaaaaaaaaahhhh jauknula sam kada mi je ceo kurac uleteo u guzu, osetila sam njegova jaja na svojoj pici….

 

Dohvatio me je za kosu i ramena i počeo da me jebe jako u dupe, vadio ga je skoro celog , a potom bi ga snažno nabijao sve do jaja. Brutalno mi je razvaljivao guzu, svojom velikom, tvrdom kurčinom, nisam znala gde se nalazim, skvičala sam kao svinja nabijena na kolac, Onda je podigao jednu nogu na sto, takoda je došao iznad moje guze , kao da me jaše i sada su njegovi naleti postali sve jači i sve brži njegov kurac je brzo uletao i ponovo izletao iz moje guze. Iz pičkice mi se cedilo , bilo mi je lepo, ali sam osećala i bol koji se mešao sa uživanjem. Onda mi ga je nabio do jaja i tako stao, počeo je da stenje i da se trza i osetila sam kako počinje da mi puni guzu vrelom spermom. Groktao je kao vepar i punio mi dupe, praznio je svoja profesorska , matora jaja u dupe mlade učenice. Kada je svršio izvadio ga je naglo i sprema mi je potekla niz butine. Nije obraćao pažnju na to , rekao mi je da sam popravila ocenu i da sam slobodna.

 

Izašla sam iz kancelarije, kolena su mi klecala , a  guza me je bolela… hm sada znam zašto su profesora matemtike devojke zvale Terminator.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 18 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Bio je to oktobar 2018. godine,prije svega par mjeseci.Kada sam ja (16 godina) izjebo Iman (18 godina). A do tog perioda je bila zestoka nejebica, na sta nisam navikao.
Prije 20h · Dodao: SexAddict
Drugi ženin mail u seriji gdje mi opisuje svoje akcije kad je imala 26 godina. Radi se o oko 2 godine prije nego smo se upoznali. Nastavila sam se jebati s Darkom i nakon što mu se žena vratila. Nalazili smo se navečer u parkićima i na plažama ili hvatali trenutke kad je ona bila vani da se pohvatamo u agenciji
Prije 5 dana · Dodao: CortoM
Ženin prvi mail s opisom avanture.. S Perom sam prekinula negdje u rano proljeće i tad sam još radila u Darkovoj agenciji. Ako se sjećaš, to je bila ona mala kućica koju je napravio u vrtu i kasnije pretvorio u garažu. Kroz nju se izlazilo u vrt do njegove kuće.
Prije 7 dana · Dodao: CortoM
Izjebao me drug iz razreda... Moj prvi put se desio sa drugom iz razreda. Sve je to pocelo tako sto me je on vatao na casovima ispod klupe. Koliko god puta da sam sklanjala njegove ruke on je bio uporniji, toliko uporniji da sam na kraju odustala od toga
Prije 7 dana · Dodao: Plazmica
Devojka i ja ujutru redovno pijemo kafu u obližnjem kafiću. Kafa je sjajna, ali više je stvar navike i nama i ljudima koji se u to vreme okupljaju tu. U red redovnih mušterija spada i gospodin Miloš – sedi gospodin koji ima nekih 60ak godina, malo niži i puniji, ali izuzetno vitalan i nekako čvrst. Pravi šmeker.
27.12.2018 · Dodao: najboljeprice69

Anketa
By Nezasita Prije 19h
By St1993 Prije 3 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories