Trenutno Pusicu pregledava 1015 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 13.07.2017 (13.07.2017) - Svi članci by Pusica

Erotske priče, grupni seks, seks sa slavljenicom i njezinim frendicama, bio sam vani i kao što obično biva zabavljao sam se i uživao. Vidio sam grupu cura i koliko sam skužio jedna od njih je slavila rođendan. Smišljao sam dobar ulet, ali sam na kraju odlučio samo kupiti bocu skupog pića i čestitati rođendan slavljenici. Kad sam prišao stolu odmah sam se predstavio tko sam te dao slavljenici piće i čestitao joj rođendan. Počeli smo zajedno plesati i uživati. Prošlo je već 4 ujutro i bile su spremne za promjenu mjesta, predložio sam da dođu sve skupa kod mene jer imam praznu kuću. Prvo su se premišljale hoće neće, ali kad smo izašli van i kad su vidjele mercedes parkiran pristale su. 

 

Odvezao sam ih svojoj kući i odmah ponudio pićem. Pitale su me da li mogu dobiti i nešto za jest na što sam im odmah odgovorio:

- "Dakako, samo recite što".

Odlučile su se za pizzu, pošto pizzerije više nisu radile izvadio sam iz zamrzivača smrznutu pizzu i ispekao im. Kad sam došao iz kuhinje one su bile vidno pripite, ali su i dalje htjele pizzu. Pojele su pizzu i ubrzo zaspale. Donio sam im pokrivače i ostavio ih da spavaju tako. 

 

Sutradan ujutro sam ih probudio s kavom i doručkom na stolu. Nisu mogle vjerovati. Kad su pojele pitale su me da li mogu otići pod tuš što sam im normalno i dozvolio. Dok su se tuširale jedna od njih je došla po mene i uhvatila me za ruku te dovukla u kupatilo. Počele su me skidati i zatim uvukle u tuš kadu. Međusobno se prali i trljali. Počeo sam se ljubiti sa slavljenicom i trljati joj picu dok mi je jedna drkala kurac, a druga se ljubila s njom i trljala njoj picu. Slavljenica mi je rekla da me želi i okrenula mi guzu. Stavio sam kurac u nju i počeo ju jebati. Stenjala je, a njene bradavice su se ukrutile jer su bile na hladnim pločicama. Njezine prijateljice su izašle iz tuša i otišle u spavaću sobu. Ja sam nastavio jebati slavljenicu laganim tempom. Drhtala je od užitaka. Pitao sam ju hoćemo se pridružiti njezinim prijateljicama u spavaćoj sobi na to je rekla hoćemo. 

Otišli smo u spavaću sobu a njezine prijateljice su si međusobno lizale pice i stenjale.

Rekao sam: "Očito njima ne treba naša pomoć" i odveo slavljenicu u dnevni. Polegao sam ju na kauč i počeo ju ljubiti, gladio sam joj grudi dok sam ju ljubio po vratu. Počeo sam joj mijesiti i ljubiti grudi istovremeno. Imala je lijepe grudi, ne prevelike, a opet ne ni premale, nego savršene. Ljubio sam joj bradavice i lizao joj areolu. Zatim sam se počeo spuštati niže do njezine pice. Već je bila vlažna od našeg jebanja i njezin nektar je bio ukusan. Lizao sam joj vanjske usne, pa unutarnje, a zatim i klitoris. Dok sam joj lizao klitoris gurnuo sam u nju dva prsta te ju počeo prstenjačiti. Gurao sam prste u nju i gledao kako se savija po kauču od užitka. Stenjala je sve glasnije i glasnije, a ja nisam imao namjeru prestati. Odjednom je počela stiskati jastuke svom snagom i počela se grčiti, njezina pica je počela još jače lučiti sočni nektar. Kad je prošao orgazam ostala je na krevetu upuhana od toga. 

 

Ustala se i gurnula me na kauč te rekla: "Sad je red na meni" i počela mi pušit kurac.

Bila je dobra u tome i trudila se. Pohvalio sam ju dok mi je pušila kurac. Lizala ga je cijelog pa malo sisala glavic pa radila ustima vibracije na mom kurcu. Ma bila je izvrsna. Zatim se ustala i sjela na moj kurac te počela jahati. Mjesila je bokovima i nabijala se na kurac. Stenjala je i gladala kako i ja uživam, a meni je bilo bitnije da njoj bude lijepo jer ipak joj je rođendan. Nabijala se žestoko na moj kurac i gledao sam kako joj grudi poskakuju gore dolje. Preljep prizor.

Ubrzo su došle njezine prijateljice i pridružile su nam se. Jedna mi je sjela na facu pa sam joj počeo lizati picu, a druga je legla ispredni počela mi lizat muda dok se slavljenica nabijala na moj kurac. Od tolikog užitka jedva sam joj uspio lizati picu, ali osjetio sam i njezin fini nektar kako curi po mom licu. Nije dugo trebalo da svršim. Počeo sam svršavati u slavljenicu  i sva sperma je završila u njoj.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 21 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Zovem se Franjo, ispričat ću vam priču, odnosno moju maštu. Svi likovi su izmišljenu.
25.06.2019 · Dodao: igundalo
Opet sam osluškivao na vratima i čulo se pričanje i smijanje kao iz boravka. Uhvatio sam za kvaku i polagano pritisnuo je nadolje. Jebo ih. Pa nisu ni zaključali. Izuo sam cipele i sakrio ih a onda polako krenuo po hodniku i provirio u boravak.
16.04.2019 · Dodao: Pusica
Žurio sam na posao i kad sam izlazio na vratima se skoro sudario sa nekim visokim mladičem. Tek kad je rekao izvinite vidio sam da je sin mog nekadašnjeg suradnika iz katnice nasuprot naše. Smo je rekao izvinite i potrčao niz stepenice a ja otišao na posao.Tek na poslu kod pauze počeo sam da razmišljam o Milanu
15.04.2019 · Dodao: Pusica
Nalazila sam se u jednoj tipicnoj fazi svoje mladenacke sludenosti. Desile su mi se posljednjih dana mnoge neprijatne stvari. Decko sa kojim sam hodala vec duže od godinu dana prevario me sa mojom najboljom prijateljicom, tako da sam u kratkom vremenu ostala bez dvoje najdražih ljudi. K tome sam još sa svojom starom kod kuce imala jednu od onih uobicajenih scena.
15.04.2019 · Dodao: Pusica
U šorcu i potkošulji, svjež i dobro naspavan, dok sam ispijao prvu kafu i palio prvu cigaretu, čuo sam da su se obje probudile (Nastavak priče Dva dana sa dvije napaljene cure) . Njihova kikotanja i zvukovi iz kupatila raspaljivali su mi maštu, zamišljao sam ih i instinktivno se uhvatio za nabreklinu među nogama.
14.04.2019 · Dodao: Pusica

Anketa
By Zamjenik1234 25.06.2019
By Izdrzljiv69 18.06.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories