Trenutno Pusicu pregledava 1290 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 11.02.2019 (11.02.2019) - Svi članci by MomLover6292

1. PROMENA NA GORE

 

Probudila me je dreka u toku noći i morala sam da ustanem iz kreveta da vidim o čemu se radi. Bilo mi je ubrzo jasno da je to glas moga sina koji je očigledno upravo tada došao kući iz izlaska. Provirila sam iz svoje sobe i gledala ga kako vidno pijan pokušava da izuje cipele pričajući usput na mobilni telefon.

 

Sin: “Ma ko je jebe… kurva obična! Puca mi ona stvar za nju. Sve su iste… Neću više o tome, završili smo! E ajde idem da pišam pa na spavanje, mrtav sam… vidimo se buraaaz.”

 

Izašla sam u hodnik u spavaćici i stala mu na put. Ljutito sam prekrstila ruke i pogledala ga u njegove polu zatvorene oči.

 

Mama: “Sjajan rečnik i ponašanje. Baš priliči jednom takvom momku. Ništa lepše nego kada me probude tvoje užasne reči i deranje!”

 

Sin: “Kevo ajde oladi. Ortak me brate zvao.” – rekao je gegajući se.

 

Mama: “Ortak… brate…?? Šta pričaš ti? Čuješ li sebe? Ja sam ti majka a ne tamo neki brat! Ponašaš se kao neko dete… Zadnji put kad sam proverila imao si 19 a ne 10 godina!”

 

Sin: “Šta god… nije mi baš dobro… moram do wc-a, skloni se.”

 

Okrznuo me je dok je prolazio i osetila sam jak miris alkohola.

 

Mama: “Naravno da ti nije dobro kada bančiš svako veče. Ništa ne radiš, samo lutaš!” – proderala sam se ali on kao da me nije čuo.

 

Vratila sam se u krevet crvena u licu od ljutnje.

 

Mama: “Ovako više neće ići. Ne mogu ovo više da trpim.”

 

Početkom tog leta je upoznao neku novu ekipu momaka i potpuno se promenio. Otac mu je preminuo ranije te godine i to je uticalo na nas oboje, ali posebno na njega. Ako bi i našao neki posao dobijao bi otkaz posle mesec dana… a ni veze mu nisu trajale duže. Prosto nije mogao da zadrži ni jednu devojku.

 

Plašila sam se da je možda počeo i da se drogira ali nisam imala nikakav dokaz za to.

 

Veoma smo retko komunicirali tih poslednjih meseci i viđala bih ga samo kada dođe gladan da jede ili kada traži pare. Srećom, moj pokojni muž je bio priznati arhitekta i ostavio nam je dovoljno novca da ne brinemo, ali ipak sam želela da mi sin nađe neki stabilan posao i da se smiri.

 

Nisam ga čula nekoliko minuta nakon rasprave i pomislila sam da je legao. Otišla sam do kupatila po čašu vode međutim vrata nisam mogla da otvorim do kraja. Uz dosta napora otvorila sam ih i primetila sina kako sedi i očigledno spava zagrljen za wc šolju.

 

Mama: “E sad je stvarno dosta! Od sutra ćemo vala drugačije!”

 

Naravno on nije mogao da čuje moje reči pošto je bio praktično u nesvesti.

 

Nije bilo teorije da ga podignem, pa sam morala da ga vučem po podu do njegove sobe, i nekako da ga prebacim na krevet.

 

Sreća da ni ja nisam bila slabašna žena pa sam uspela da se izborim sa njegovim “mrtvim” telom.

 

Mama: “Nećeš ti meni više ovakav dolaziti… a ne, ne… ima da te dovedem ja u red.” – mrmljala sam dok sam skidala prljavu odeću sa njega.

 

Skinuvši ga do potkošulje i bokserica ruka mi je krenula da ga skinem potpuno ali sam zastala. Bokserice su mu bile veoma uske i njegov opušten penis sa sve testisima se jasno ocrtavao. Zagledala sam se u lepu izbočinu, ali samo na trenutak.

 

Mama: “Daj saberi se, to ti je sin.” – rekla sam sebi.

 

Uz sve druge obaveze oko kuće i muža shvatila sam da nisam ni primetila koliko se razvio i porastao proteklih godina. Telo mu je bilo krupno i čvrsto, visoko preko 185cm… i da mu lice nije bilo tako mladoliko i bez brade ne biste nikada rekli da ima samo 19 godina.

 

Pomazila sam ga po kosici i osetila njenu svilenkastost i mekoću. Nisam mu se dovoljno posvetila, možda je zato i skrenuo sa pravog puta.

 

Ali nikada nije kasno da se moje dete, moj sin jedinac,vrati na pravi kolosek.

 

Mama: “Biću jaka, biću ako treba i stroga… ali nemam druge opcije.” – rekla sam sebi i izašla iz sobe.

 

 

 

 

2. NOVA PRAVILA

 

Ustala sam veoma rano i bez kucanja ušla u njegovu sobu. Naglo sam podigla roletne i širom otvorila prozore kako bi ušao preko potreban sveži vazduh.

 

Mama: “Ajmooo… ustajanjeee… da fino doručkuješ pa da se malo sredi kuća, a posebno ova tvoja prljava soba.”

 

Potpuno van sebe i sa očiglednim mamurlukom pokrio se preko glave.

 

Sin: “Matora pali iz sobe vidiš da spavam! Jooojjj glava mi zuji. Daj neki lek ako ima i ostavi me.”

 

Pogledala sam ga i shvatila da je potreban drugačiji pristup.

 

Mama: “Ma kome ti matora bezobrazniče jedan? Jedva da sam 40 napunila!” – spojila sam prste desne ruke i ošamarila ga po dupetu preko jorgana.

 

Sin: “Hahah… uhh baš me boli, ubilo se.”

 

Smejao se što me je još više naljutilo. Lupila sam ga još jednom najjače što sam mogla osećajući sada tvrdoću njegove guze. Naravno da moj udarac on jedva da je i osetio ali je simbolika bila bitna.

 

Sin: “Heeejjj… dobro je… dosta sa tim. Evo ustajem, ustajem…”

 

Mrzovoljno je seo na krevet i počeo da se rasteže.

 

Mama: “Tako je već bolje. Spremiću ti jaja i slanine da dođeš sebi. Idi umij se pa u kuhinju.”

 

Nakon što se malo sredio došao je za sto, taman kad sam ja servirala doručak. Držao se za glavu i bio je poprilično bled.

 

Sin: “Može neki aspirin?”

 

Mama: “Ne. Prvo da doručkuješ. I popij jogurta da ti malo ispegla jetru od sinoć, još uvek bazdiš na alkohol.”

 

Sin: “Dobro je kevo, samo malo tiše pošto me glava ubija.”

 

Mama: “I dosta sa tim – kevo! Ja sam ti majka i želim da me tako i zoveš. Majka, mama… ma i majčica ne bi bilo loše za promenu… kako god, ali nikako kevo ili matora, jel jasno?”

 

Odmahivao je glavom bez reči i jeo. Nije mu bilo lako da prihvati ovaj moj novi pristup ali nije imao ni snage ni volje da se svađa.

 

Gledala sam ga kako slatko jede i pomislila da sam možda ipak malo preterala sa celom pričom, ali nisam smela da pokažem slabost. Mora da shvati da sam bila ozbiljna i da i majka može da bude ozbiljan autoritet.

 

Prišla sam mu i poljubila ga u topao obraz.

 

Mama: “Fino ručkaj pa ćeš da središ onaj rusvaj u svojoj sobi. Ja ću da usisam ostatak kuće i doći ću za sat vremena da proverim šta si uradio, u redu?”

 

Na moje čuđenje nije se protivio.

 

*

 

Bio je veoma topao dan i nisam mogla a da se ne presvučem u laganu letnju haljinu kako bi se manje znojila dok sam sređivala kuću. Haljina nije bila uska ali je ipak fino izražavala moje ženske atribute.

 

Bila sam krupna žena u 40im godinama i nisam ni imala želje za kakvim teretanama, aerobicima i sličnim foliranjima. To ostavljam onim udovicama što pate od kompleksa niže vrednosti. Ja sam svoje telo volela.

 

Grudi velike, guza mesnata, noge jake… bilo me je svuda ali nisam se obazirala mnogo na to.

 

Moj muž je voleo to kod mene i znao je da iskoristi svaki moj višak kilograma i da ga predstavi kao dodatni slatki detalj mog već slatkog tela. I u krevetu je voleo da me zgrabi, stisne, uhvati… Bio je ponekad i grublji što me je samo još više palilo.

 

Da, falilo mi je to naravno ali eto… jedna nesreća na radu je bila dovoljna da mi ga odvede zauvek.

 

Masturbirala sam povremeno ali ne prečesto. Kažu da žene u mojim godinama gore od seksualne energije, što nije baš bio potpuno slučaj i kod mene… barem ne da sam ja bila toga svesna.

 

Završivši obaveze bilo je vreme da odem i proverim sina da li me je poslušao. Nisam htela da kucam već da ga namerno iznenadim bez najave. Otvorila sam polako vrata i zatekla ga u krevetu. Soba je bila samo delimično sređena, ali su određene stvari i donji veš bili i dalje razbacani po sobi.

 

Bio je okrenut leđima i tek kada sam prišla shvatila sam da ne spava. Oči su mu bile zatvorene ali mu je ruka bila zauzeta stiskajući čvrsto kurac i navlačeći ga.

 

Mladići, tinejdžeri, puni seksualne energije… uvek i svuda napaljeni. Bio je to verovatno onaj preko potrebni orgazam koji bi mu makar malo ublažio mamurluk. Znala sam za to jer je i moj pokojni muž voleo potegnuti čašicu-dve.

 

Gledala sam njegov prelepi tvrdi kurac savršenog oblika i veličine kako trpi ozbiljne napade jake desne ruke.

 

Mama: “Uhhh kako mu je lep…” – oblizala sam usne i dalje ne skidajući pogled sa njega.

 

Vlažila sam na sina ali nisam osećala sramotu. Uostalom bili smo sami i niko to nije znao, pa čak ni on sam.

 

Odlučila sam da se malo poigram i vratila se do vrata. Sačekala sam pravi trenutak i kako je počeo da svršava u svoje gaće zalupila sam vratima.

 

Sin: “Šta?? Ko je to… Kevo ti si?? Ne znaš da kucaš?” – brzo se pokrio i postiđeno me pogledao.

 

Mama: “Jesmo mi imali neki dogovor? Da te podsetim - pod jedan od danas sam MAMA, i pod dva da središ sobu!”

 

Sela sam pored njega na krevet i pokupila par njegovih stvari koje su bile okolo.

 

Mama: “Vidi ovaj haos… Šta radiš ti uopšte? Opet si legao da spavaš?”

 

Sin: “Nisam spavao ke… mama, samo sam… zašto ne kucaš? Imam li ja pravo na svoju privatnost?”

 

Mama: “Imaš pravo naravno ali moraš da obaviš prvo svoje obaveze. Ajde, daj ovu svu posteljinu na pranje, i ove stvari isto. Pogledaj čarape, gaće… sve razbacano i stoji ko zna od kad.”

 

Otkrila sam ga naglo a on je brže bolje pokrio međunožje rukama.

 

Mama: “Šta ti je? Šta se kriješ, pa nisi go.”

 

Sin: “Nisam go, ali…” – nespretno se sakrio rukama tako da se vlažna fleka videla na njegovim gaćama.

 

Mama: “Šta je ovo? Neka mala nezgoda?”

 

Pomerio je ruke i shvatio da mu je sperma potpuno probila prednju stranu gaća i mokro mesto se jasno videlo.

 

Sin: “Mama ne gledaj me tamo… jeste nezgoda… zaboravi.”

 

Mama: “Šta si odjednom stidljiv, kao da ne znam šta je to. Takve fleke su jasno vidljive uvek, i na svakom paru tvojih gaća.” – podigla sam gaće sa kreveta kojih je bilo nekoliko i na svakoj sam mu pokazala osušene fleke od sperme.

 

Posramio se i zacrveneo.

 

Mama: “Zar ne možeš to da radiš u kupatilu? Ili da… ne znam nađeš nešto u šta bi… svršio? Zamisli da te vidi neka devojka sa kojom treba da imaš seks, ona te fino skine i vidi te tvoje prljave gaće.”

 

Sin: “Uhhh velikog li blama. Boli me baš za njih… sve su jadne i kurve.”

 

Mama: “Alooo… pa i ja sam žena, zar ne?”

 

Sin: “Ti si mi mama, to je drugačije.”

 

Mama: “Kako to može biti drugačije? To što sam ti majka samo može biti razlog da me još više poštuješ kao ženu! Zar nisi pomislio da je možda do tebe problem? Da si možda ti previše vulgaran i prost pa zato ni jedna neće da bude sa tobom? Moraćemo da poradimo na tvojim manirima. Očigledno ne razumeš žene dovoljno dobro.”

 

Sin: “Jok… ti ćeš me naučiti.” – i dalje je bio polu pijan i drzak.

 

Mama: “A što da ne? Pa ja sam mnogo iskusnija u svemu tome, balavče jedan. Nemoj da ponovo dobiješ po turu. Sredi sobu kao što sam naredila, i imaćeš slobodno do kraja dana. Sutra imam nove obaveze za tebe, budi spreman u 8 ujutru!”

 

Nisam mu dozvolila da protivureči već sam brzo izašla iz sobe i zalupila vratima. Znala sam da je veliki posao ispred mene.

 

 

3. NEŽNIJI PRISTUP

 

Sledeće jutro sam ustala nešto pre 9. Bio je jedan od toplijih dana tog leta i pomislila sam da je savršeno vreme da uhvatim malo boje. Obukla sam svoj bikini, potpuno crni, ništa provokativno ali uz moje obline svaki kupaći je dolazio do izražaja.

 

Preko sam navukla svoj kućni mantil i otišla da vidim gde mi je sin. Ovaj put sam pokucala na vrata ali nije bilo odgovora. Ušla sam i soba je bila prazna, a krevet sređen.

 

Svratila sam do kupatila, sredila se, uzela naočare i kremu za sunčanje.

 

Sina sam zatekla za stolom u kuhinji. Pio je kafu, i pored njegove bila je još jedna puna šolja za stolim.

 

Mama: “Vidi vidi, ko je to nama poranio? Jel je to za mene.”

 

Sin: “Jeste mama… licemeru.” – poslednju reč je rekao veoma tiho.

 

Mama: “Izvini, ti to meni nešto?”

 

Sin: “Ne, ne… samo, učinilo mi se da si spavala do 9?”

 

Mama: “Jesam, i?”

 

Sin: “A ja smem do 8? Pomalo licemerno, zar ne?”

 

Mama: “Moje ponašanje nije predmet razgovora, nego tvoje. Ja sam zaslužila da spavam do kad hoću! Uostalom, neću da se raspravljam, sunce je već odavno obasjalo bazen tako da idem da se sunčam, a ti ćeš fino da ga očistiš.”

 

Sin: “Šta?? Bazen? Ne dolazi u obzir! Pogledaj koliko je smeća i svega u njemu… trebaće mi tri sata…”

 

Bazen nije izgledao baš tako loše ali je moj sin bio toliki lenjivac da je njegov odgovor bio sasvim očekivan. Naravno, nisam smela da popustim.

 

Odvezala sam mantil i stavila ga na stolicu. Njegove oči su se odmah ustremile ka mom telu, iako je pokušao da bude diskretan. Uzela sam šolju kafe u ruku i stavila naočare za sunce.

 

Mama: “Nema daljeg razgovora nego popij kafu pa na posao. Sve što ti treba je u kupatilu. Ja odo da se sunčam.”

 

Okrenula sam se i polako šetala do izlaznih vrata u dvorište, blago pomerajući kukovima kako bi moji veliki guzovi poskakivali. Imala sam želju da se okrenem i uverim se da me sin gleda, ali sam nekako uspela da zadržim kontrolu.

 

*

 

Mama: “Zar ćeš u majici da radiš? Pa previše je toplo sine, oznojićeš se.” – ležala sam na ležaljci i gledala sina koji je prilazio bazenu sa sve kofom i mrežicom u ruci.

 

Spustio je stvari i skinuo majicu u jednom potezu. Njegova široka ramena su zasijala na suncu i počeo je da se blago znoji skupljajući smeće i lišće sa vodene površine.

 

Nakon nekog vremena sunce je postajalo sve jače i morala sam da se zaštitim. Cedila sam belu kremu na svoje ruke, grudi i stomak i počela lagano da se mažem, pazeći da budem što senzualnija.

 

Sin se naravno povremeno okretao kako bi me video, ali se veoma kratko zadržavao osim kada sam mazala svoje grudi, barem onoliko koliko mi je kupaći dozvoljavao. Tada bi se zadržao malo duže, a ja sam se naravno pravila da ne primećujem njegove oči na sebi.

 

Mama: “Sine, dođi sekund. Treba mi pomoć.”

 

Prišao mi je i seo na ležaljku pored mene. Namestila sam se i postavila svoje noge na njegovo krilo.

 

Mama: “Mrzi me da mažem noge, ne mogu baš svaki deo da dohvatim… molim te ako bi samo uzeo kremu i namazao me.” – lagala sam naravno jer sam želela da oseti moju kožu, ali i ja njegov dodir.

 

Malo se primakao i moji listovi su mu bili bukvalno preko njegovog organa koji se krio u šorcu.

 

Mama: “Molim te što bolje mi namaži prstiće i stopala, neverovatno kako mi lako izgore.” – koristila sam pomalo piskav glas.

 

Bio je prelep osećaj dok me je mazao, mada nije to bilo samo mazanje već je i masirao moje tabane i prste na nogama, stiskajući ih svojim masnim rukama od kreme. Listovima sam pokušavala da mu mazim međunožje ali sam bila veoma oprezna i nežna.

 

Sin: “Mogu sada listove?”

 

Mama: “Naravno da možeš. Opusti malo stisak sine, mnogo si grub. Vidiš kako si snažan, da ni sam nisi svestan svoje snage. Takooo… Možeš i butine slobodno.”

 

Počeo je da mi maže butine i tada sam samo malo razmakla noge. Oči su mu odmah krenule ka mojoj ribici pokrivenoj crnom tkaninom.

 

Mama: “Pogled usmeri ka nogama dragi, gledaj u ono što radiš a ne..?”

 

Sin: “Bože mama, pa gledam… gde bih inače gledao?” – pokušao je da se izvuče, ali su mu oči i dalje povremeno išle ka mom skrivenom, slatkom mestu.

 

Činilo mi se da me je napokon shvatao, i da je zaista počeo sve više da me gleda kao ženu a ne samo kao majku. Ako želim da mu objasnim kako da tretira devojke onda mora da se udubi i da promeni svoje viđenje mene kao osobe. To je bio prvi korak i nastavila sam u tom smeru.

 

Mama: “Učinilo mi se da si me pogledao… tamo… gde ne bi smeo.” – spustila sam ruku i počela da mazim svoj stomak oko pupka i malo niže.

 

Sin: “E svašta… Nikada mi to ne bi ni palo na pamet. Mamu da gledam tamo… kako da ne.”

 

Ruka mi se još malo spustila niže i sada sam već dodirivala gornji deo svojih crnih gaćica.

 

Mama: “Ahaa… znači nisi gledao?”

 

Sin: “Nipošto!”

 

Mama: “Znači nikada ne bi ni pogledao?”

 

Sin: “Nikada! Pa nisam ja neki tamo… bolesnik.”

 

Mama: “Ko je rekao da si bolesnik? Samo sam pomislila da si… radoznao. Ali dobro, ako NIKADA ne bi pogledao, onda ti neće smetati ni da je malo osunčam.” – odvezala sam donji deo kupaćeg sa obe strane, sklonila tanki materijal i pičkica mi je tada bila na izvol`te.

 

Zanemeo je u trenutku i dobrih par sekundi je gledao moju slatku, zrelu pičku. Pokušao je tada da skloni pogled i nastavio brže da me maže.

 

Mama: “Ju… svašta, izgleda da mi se opet učinilo da si pogledao. Sve u svemu, ovako je mnogo lepše i udobnije. Samo, ove moje dlake, da sam znala da ti ne smeta i da nećeš gledati, možda sam ih trebala malo više podšišati, da prime više sunca.”

 

Sve je više gutao “knedle” trudeći se da ne pogleda moju “dlakavu breskvicu.”

 

Mama: “A te tvoje mlade curice, one isto vole da ostave ovako šumicu, ili?” -  počela sam da se češkam po tamnim dlakama iznad crvenih, izraženih usnica. – “Ma da, one se sigurno briju.”

 

Usporio je tempo kojim je mazao/masirao moje noge i pogledao me u oči.

 

Sin: “Mrzim to kod njih… sve se briju… odvratno!”

 

Mama: “Znači više voliš ovako nešto?” – sada je opuštenije pogledao na moje dlake sa kojima sam se igrala svojim prstima.

 

Sin: “Da. Ove mlade danas sve skinu, svaku dlačicu… drolje.”

 

Mama: “Hej, rekli smo da ih nećemo tako zvati. Sine, ne možeš sve da ih generalizuješ. Uostalom, moraš da pričaš sa njima, da im kažeš kako ti voliš da im izgledaju ribice i da te pale neke druge stvari. Pristup mora da ti bude nežniji, iskreniji… da nađete zajednički kompromis. Ja eto volim da ostavim dlake iznad moje pice, volim da ih ovako malo povučem, da se igram… uhhh i tvoj tata je to voleo.”

 

Ruka mi je sada povremeno dodirivala i vrh pičke, lagano osećajući klitoris.

 

Sin: “Mama, nemoj… mislim, ne bih baš o tati na ove teme… nije u redu.”

 

Mama: “Dobro, izvini… u pravu si. Samo sam htela da kažem da si na njega, ništa više.” – pogledala sam ka suncu i nastavila. – “ Uhhh kako prži ovo sunce, pogledaj, čak mi se i pičkica malo oznojila.” – raširila sam je prstima i vlažna rupica je pogledala mog sina pravo u oči.

 

Mama: “Jel vidiš?” – gledao je i samo klimnuo glavom. – “Da ali, teško je shvatiti koliko je mokra dok to i ne osetiš, znaš?” – namestila sam kažiprst i do pola ga gurnula u vlažni kanal.

 

Izvadila sam do pola vlažni prst i primakla ga sinu.

 

Mama: “Svašta, pogledaj koliko mi je mokar prst. Ajde, dodirni ga da osetiš.”

 

Prišao je sa kažiprstom i palcem i utrljao ih na moj prst. Skinuo je moje sokove i nije verovao koliko su mu prsti bili vlažni.

 

Sin: “Uhhh mama, izvini me samo, moram po nešto… sad sam se setio, izvini me…” – izvinjavao se i pojurio u kuću.

 

Gledala sam ga kako trči ka vratima držeći svoj kurac preko šorca.

 

Zamišljajući kako će upravo da drka na moju pičku, i pritom oblizuje svoje prste natopljene mojim sočnim nektarom, počela sam da nabijam svoje prste duboko u napaljenu picu.

 

Sokovi su i dalje curili iz mene dok sam maštala o sinovom kurcu… zamišljala kako upravo tada, u istom trenutku zajedno masturbiramo i svršavamo misleći jedno na drugo. Dok sam jecala i svršavala na prste zamišljala sam kako njegova sprema leti i prska svuda. Eee da su mi usta bila tu blizu, ni jedna kap ne bi otišla uzalud.

 

Nastavak priče

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 29 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Mama sin i komšinica.. Tuširao sam se rano ujutro ali ni jedno jutro nije bilo dovoljno rano za moju mamu. Uvek je ustajala u cik zore, kućom su se već širili mirisi pripremanja ručka, posebno kada je leto ovako vrelo, mama je uvek kuvanje obavila rano pre prve vrućine,
Prije 8 dana · Dodao: Starman
Bolje ja da je punim nego neko drugi... Vreo dan, ja sam kući, ujka je tada radeo u dijaspori, ujna je Radela u jednoj prodavnici i čuvala decu kući.
15.07.2019 · Dodao: IncestLjubav
Period sa početka bukvalno srednje škole kad je mama počela redovno da me tera na mirisanje njenih tabana i stopala u najlonkama što je kasnije postao ritual u našem domu.
14.07.2019 · Dodao: ivancha22
Incest mama i sin
10.07.2019 · Dodao: Starman
Kao i svakog klinca, poslali su me za letnji u selo. Skoro 3 meseca brale, smrt u najavi, ali nije ispalo tako. Najteze mi je padalo to sto sam bio u periodu kada sam mogao da izdrkam i na obican ujnin dekolte, kevina stopala u najlonkama, naguzenu tetku pored sudopere
05.07.2019 · Dodao: psiho12

Anketa
By Redd Prije 3h
By Coby007 Prije 5h

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories