Trenutno Pusicu pregledava 1444 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 11.02.2019 (11.02.2019) - Svi članci by MomLover6292

4. SASTANAK

 

Celu noć sam krojila planove za svog sina. Želela sam da ga usmerim, da mu pokažem kako da bude što bolji prema devojkama. Usput naravno nisam zaboravljala ni na sebe i na svoje perverzne želje. Nije to ništa bilo sebično, zar ne? Jeste da ugađam sebi, ali usput i njega obrazujem.

 

*

 

Sin: “Šta si to kupila? Neku odeću?” – sedeo je u dnevnoj sobi sutradan poslepodne kada sam stigla iz kupovine.

 

Mama: “Pa da. Malo sam se ponovila. Imam, što bi vi mladi rekli “dejt” večeras.” – namignula sam mu ali nije bio previše srećan.

 

Sin: “Pa… nisi mi rekla da se viđaš sa nekim. Ja sam ti sin, trebao bi da znam te stvari.”

 

Mama: “Jel ja to osećam ljubomoru u tvome glasu, ili si zaista zabrinut?”

 

Sin: “Ljubomoru? Zašto bih osećao ljubomoru… samo, trebalo bi da znam ako je ozbiljno… ipak, šta ako mi bude očuh?”

 

Mama: “Hahaha… očuh… ne brini, veoma ga dobro poznaješ.”

 

Sin: “Stvarno? Odakle? Mislim, otkud ja da poznajem neke tamo matorce?”

 

Namršteno sam ga pogledala.

 

Mama: “Opet ti o matorcima! Juče kada si me mazao i… gledao, nisi baš reagovao kao da sam tamo neka… matora baba!”

 

Sin: “Dobro, što si sad takva? Znaš da nisam tako mislio, nego… Samo sam mislio, odakle ga mogu znati, to je sve.”

 

Mama: “Pa jednostavno ga znaš… ti ga zapravo najbolje poznaješ. Tvoje je godište, crn, lep…krupan i zgodan. Živi evo tu, baš tu u ovoj kući. U sobi baš ovoj.” – pokazala sam prstom na vrata njegove sobe.

 

Gledao me je potpuno zbunjeno i čekao moje objašnjenje.

 

Mama: “Evo, kupila sam ovu seksi crnu haljinu. Sada ću da je obučem pa ćeš mi reći svoje mišljenje.”

 

Sin: “Mama? Ništa mi nije jasno. Ovaj sastanak… jel ti to MENE izvodiš?”

 

Mama: “Što? Jel je to neki problem?”

 

Sin: “Pa kako mama… ja sa tobom… mislim… zar nije malo čudno?” – koliko god da se pravio zabrinut videla sam po njegovom izrazu lica da mu je ipak drago.

 

Mama: “Zašto bi bilo čudno? Pa da smo normalna porodica išli bi svaki vikend na večeru i piće. Ajde sad, sačekaj me ovde da se presvučem pa da me oceniš.”

 

Otišla sam u sobu i presvukla se u novu haljinu. Bila je uska, završavala se iznad kolena pa su moje crne čarape došle do potpunog izražaja. Gore je imala tanke bratele, a dekolte je bio sasvim dovoljan - nije otkrivao previše a opet dovoljno da privuče poglede ka mojim bujnim grudima. Na nogama crne štikle sa visokom petom.

 

Izašla sam takva pred sina koji nije progovarao ni reči, samo me je gledao.

 

Mama: “Naravno, kad se našminkam i sredim kosu biće to još bolje, ali ni ovako nisam baš loša, a?”

 

Sina: “Ju jebo t… ovaj… mislim, baš si… super ti stoji!” – klasična prosto proširena rečenica napaljenog tinejdžera.

 

Mama: “Drago mi je da ti se sviđa… i super je što se pokušavaš navići na rečnik bez psovki. Napredujemo…”

 

Sela sam pored njega i prekrstila noge. Upijao je sve moje pokrete.

 

Mama: “Opeglala sam ti jutros one fine pantalone i košulju. Idemo na lepo mesto, jedva sam uspela da rezervišem tako da moraš da mi budeš sređen. Takođe, moraš fino da se ponošaš. Da mi otvaraš vrata, da me držiš za ruku… Možeš i oko struka ako hoćeš. Daj mi ruku.”

 

Uzela sam ga za ruku i namestila je na moj bok tako da je kroz tanku tkaninu haljine mogao da oseti lastiž mojih gaćica. Kada sam mu namestila ruku i ostavila je, stisak mu je postao veoma snažan i grub.

 

Mama: “Znala sam. Nemoj da si takva… sirovina. Fino me uhvati, sa osećajem. Probaj da me nežno držiš. Kao da me voliš… kao da me čuvaš…”

 

Stisak mu se opustio i napokon je bio prijatan.

 

Mama: “Tako. Imamo još puno posla, vidim ja.”

 

Sin: “Nemoj tako, pa nisam ja baš toliko loš.”

 

Mama: “Nisi ti loš samo… imaš loše navike. Moraš da naučiš da slušaš, da razumeš ženski osećaj, žensku maštu i volju… tek ćeš onda moći da je potpuno zadovoljiš i zadržiš uz sebe. Sebičnost nije dozvoljena u vezi, jasno?”

 

Sin: “A šta kada je ona sebična? Svaka do sad je bila… ma… ne poznaješ mama ove današnje ribe. Znaš ono - hoće da se… a da im ne uđe!”

 

Mama: “Eeee baš… stvarno si… Taman pomislim ti krenuo pravim smerom, kad ovakva jedna prosta opaska izađe iz tih tvojih usta. Kompromis! Istrpi ponekada. I veruj mi…” – prišla sam da mu šapnem. – “…kad tad, svaka bi da joj uđe!”

 

Poljubila sam ga u obraz i ustala.

 

Mama: “Ajde sad šmekeru moj, tuširanje, sređivanje… u 7 da smo krenuli.

 

*

 

Nisam ga nikada videla da se toliko dugo sređuje i doteruje. Dobra dva sata je izlazio iz kupatila u sobu i obrnuto. Ja sam sipala sebi čašu vina i čekala ga da sve završi.

 

Mama: “Sine, da krenemo polako. Ne želim da nam propadne rezervacija.” – u tom trenutku se pojavio pred izlaznim vratima.

 

Sin: “Evo, sve sam završio, šta kažeš?” – stajao je u potpuno novom izdanju.

 

Cipele, pantalone, košulja, sako… bio je prava slika i prilika. Okrenuo se jednom da se pokaže i guza mu je sjajno stajala u tim pantalonama. Želela sam da je štipnem, gricnem… ali nije bilo vremena za moje perverzne misli, već smo uveliko kasnili.

 

*

 

Nakon kraće vožnje stigli smo do restorana. Sin se ponašao sasvim korektno. Poneka pljuvačka na pod i guranje ruke u džep, ali opomenula sam ga i poslušao me je. Ipak je on još uvek bio veoma mlad… tako reći mangup. Kada god bi prošli pored neke tete glava bi mu refleksno kretala ka njenoj zadnjici.

 

Mama: “Hej! Pravo gledaj!” – stisnula sam mu ruku kojom me je držao.

 

Sin: “Auuč… pa zar ne smem ni da pogledam malo?”

 

Mama: “Danas si sa mnom i gledaš samo mene. I uvek mora tako biti. Sledeći put, kada izvedeš neku “ribu” zar ćeš i onda da buljiš? Ili, zamisli da sada ja krenem da buljim u tipove okolo, i da ih šmekam? Jel bi se osećao lepo?”

 

Nije odgovarao.

 

Mama: “Tako sam i mislila.”

 

Ušli smo u restoran i konobar nas je doveo do našeg stola. Sjajno se potrefilo, poslednji sto u ćošku. Bio je to jedini sto koji je bio usamnjen tj odvojen, i bili smo relativno dobro zaklonjeni… nismo drugima upadali u oči.

 

Konobar: “Možda neki aperitiv pre večere?”

 

Mama: “Ja bih radije jedan Kaberne-Sovinjon… za početak. A ti dragi?” – pogledala sam ka sinu koji je sedeo preko puta mene.

 

Sin: “Može i meni jedan Kaber… taj jedan, isti.”

 

Mama: “Neka bude onda flaša. A za večeru… možda da prvo pogledamo meni, ako nije problem?”

 

Konobar: “Naravno.”

 

Atmosfera je bila veoma prijatna. Lagana muzika je dopirala sa klavira na sredini prostorije, svetlo ne previše jako, bez dima i zagušljivosti.

 

Sin: “Ovo je baš neko fensi mesto. Šta ćemo da hasamo? Oćemo neku mesinu?”

 

Mama: “Mesinu?? Jooj majko moja, kakvog li divnog izražavanja. Ajde ovako, za početak želim da sedneš pored mene.”

 

Zbunjeno me je pogledao i uz kratko oklevanje premestio se pored mene.

 

Mama: “Tako. Vidiš kako je lepše kad sam ti blizu. Dakle, ja ću naručiti punjene lignje, a ti ako hoćeš “mesinu” možeš ovu rolovanu piletinu, sjajna je.”

 

Ćaskali smo malo uz večeru i vino pričajući o raznim temama. Saznala sam to veče dosta o svom sinu i čitajući “između redova” shvatila sam da je svo to njegovo ponašanje bilo posledica prosto lošeg društva i traume usled gubitka oca. On je i dalje u duši bio moj sjajni sinčić.

 

Vino je radilo svoj posao i postajao je sve opušteniji kao i ja. Usput, osećala sam se i sve bezobraznije.

 

Mama: “Reci mi sad, iskreno… te tvoje devojke i kratke vezice… jel se desilo nekada da ti devojka postane napaljena u nekom, da kažem, nezgodnom trenutku?”

 

Gledao me je ne shvatajaći na šta mislim. Primakla sam stolicu skroz do njega, praktično smo se dodirivali telima.

 

Mama: “Znaš, budimo realni, vi muškarci ste napaljeni uvek i svuda. Ali mi, žene… nama je ipak potreban određen trenutak. Naravno, ima nimfomanki i devojaka željnih seksa uvek, ali većina nas se tako oseća tek u pravom momentu, a ponekada i potpuno iznenada. Jel me razumeš?”

 

Sin: “Razumem, ali… ove moje nekako nikada nisu ni imale taj momenat. Bar ne često koliko bih ja voleo.”

 

Mama: “Ali ti moraš biti spreman na svaku priliku. Evo na primer ja. Ja sam sada totalno, jebeno napaljena!” – nisam baš govorila previše tiho ali ipak me niko okolo nije čuo, sem mog sina.

 

Sin: “Tišee. Jesi luda? Ja da sam tako nešto rekao verovatno bi me ošamarila tu… pred svetom.”

 

Mama: “Već sam ti rekla, ja nisam problem u ovoj priči, nego ti. Dakle, zamisli ovako, izašao si sa nekom zgodnom devojkom i ona ti u sred restorana izjavi kako je napaljena i kako želi da oseti tvoje prste u svojoj maloj napaljenoj pici. E sad zamisli da sam ja ta napaljenica, i da sam zaista vlažna i željna.”

 

Podigla sam malo haljinu i pokazala sinu svoje providne bele gaćice, samo na trenutak. Spustila sam haljinu, a zatim sam uzela svoj kaput sa stolice i pokrila svoje krilo.

 

Mama: “Ajde. Zavuci ruku sa strane kaputa i oseti je.”

 

Po izrazu lica bi rekla da mi zaista nije verovao, ali sam ga ipak dugo i ozbiljno gledala u oči dajući mu znak da se ne šalim.

 

Sin: “Mama, videće nas neko.”

 

Mama: “Ne brini, gledaću ja sve što se dešava. Primakni se samo još malo do stola i tvoja ruka će biti potpuno neprimetna.”

 

Pogledao je još par puta da niko ne dolazi i gurnuo ruku pod kaput. Naravno, odmah je krenuo na moje međunožje.

 

Mama: “Opaaa… polako sine. Ne može tako. Ne želiš ništa naglo. Prvo me malo pomazi, oseto moje čarape, moje gaćice.”

 

Sin: “Ahaa… izvini. Mislio sam da… jel ovako?” – počeo je da mazi moje butine polako i nežno se penjući ka moji preponama.

 

Mama: “Uhhh takoo… vidiš, odmah postajem napaljenija. To je cilj.”

 

Prsti su mu ubrzo dodirivali moje male gaćice. Dalje je, bez mog navođenja zavukao ruku ispod njih i dotakao moje vrele usne. Na sam dodir sam malo poskočila ali sam se brzo pribrala.

 

Sin: “Mama, nisi se šalila… stvarno si vlažna.”

 

Mama: “Pa rekla sam ti da sam napaljena. Nego, znam da voliš moje dlačice…”

 

Povukao je ruku malo iznad i počeo da češka i uvrće moje stidne dlake. Izbočina u pantalonama mu je rasla svakim dodirom… zatvorio je oči kako bi što bolje osećao ono što dira. Bio je napokon veoma nežan, kako i treba.

 

Sin: “Mama, jel mogu da…?” - stidljivo me je pitao.

 

Mama: “Pitaj me do kraja? Moraš uvek da pitaš… to je veoma bitno.”

 

Sin: “Jel mogu da ti gurnem prst u… picu?” – izgovorio je veoma tiho.

 

Mama: “Pa hvala na pitanju. I odgovor je – da, možeš ali… bar dva sine… bar dva.”

 

Malo sam razmakla noge i njegovi prsti su počeli da traže ulaz u moju toplu pičku. Švrljao je okolo i napokon napipao gde treba. Spojio je dva prsta i lagano ušao u mene.

 

Mama: “Uhhh… polako samo. Bez žurbe sada. Ufff budi u meni neko vreme a onda počni polako da me jebeš. Veruj mi, toliko sam željna da neću dugo izdržati.”

 

Polako je hvatao ritam.

 

Sin: “Mama, jel je ovo prvi put da te neko ovako dira, od kad je tata…?”

 

Mama: “Ahhh… jeste sine… valjda sada shvataš zbog čega sam… uhhh, ovako napaljena.”

 

Ritam njegovog jebanja prstima je bio dovoljno brz, ali opet ne toliko očit da bi neko primetio. Moji kukovi su takođe počeli pomalo da se pomeraju tražeći njegove prste, i želeći da uđu što dublje.

 

Mama: “Uhhh jesam topla sine?”

 

Sin: “Jesi mama.”

 

Mama: “A jesam… jesam vlažna sine?”

 

Sin: “Jesi… jako si vlažna!”

 

Mama: “Pričaj mi sine, uvek pričaj… u ovakvim trenucima možeš da koristiš taj tvoj prljavi rečnik, sada je to dozvoljeno.”

 

Sin: “Mama, jebeno si vlažna i topla… pička ti tako lepo prihvata moje prste.”

 

Mama: “Jel želiš da svršim na tvoje prste? Jel želiš moje sokove na njima?”

 

Sin: “Želim mama… sve želim.”

 

Mama: “Uhhh takvog te volim. Nabij ih sada jako, jače…”

 

Uhvatila sam se rukom oko njegovog  vrata i zabila svoju glavu na njegovo rame. Ulazio je sve dublje dok više nisam mogla da izdržim. Trudila sam se da budem što tiša, i to malo uzdaha što sam izustila nije bilo dovoljno glasno da bi me iko čuo, mada me u tom trenutku nije ni zanimalo. Doživela sam sjajan orgazam i ništa mi tada više nije bilo bitno.

 

Sin: “Neverovatno koliko si mi natopila prste. Jel smem samo da… licnem?”

 

Mama: “Uhhh… nije mi dobro. Konobar, može još jedna flaša? Hvala! Šta kažeš… a da sine, naravno da možeš da licneš. Nemoj ni da pitaš.”

 

Sedela sam zadihana dok je sin uplašeno, da ga neko ne vidi, oblizao svoje prste u slast. Znala sam tada da mu nije bio prvi put i da je sigurno isto to uradio i posle moje male predstave kod bazena.

 

Stiglo je vino i odmah sam eksirala čašu. To mi je bilo potrebno da bar malo dođem sebi. Ali znala sam da je moj sin bio veoma napaljen posle celog tog događaja.

 

Mama: “Ovo je bilo zaista sjajno. I te proste reči… uhh sva se naježim. A šta ćemo sada sa tvojom tom… nabreklinom na pantalonama?”

 

Pokušavao je rukom da pokrije organ koji je molio da bude pušten na slobodu. Gledao me je bez reči ne znajući šta da kaže.

 

Mama: “Šta smo rekli malo pre? Moraš da pitaš kada te nešto interesuje ili kada nešto želiš.”

 

Čitao je izraze mog lica, studirao je moje reči i najzad upitao.

 

Sin: “Mama, jel bi htela da mi ga… izdrkaš?” – neverovatno da se moj do juče prepotentni i nadobudni sin odjednom crveneo kao paprika od sramote.

 

Mama: “Bilo koja devojka, ako ima i malo mozga, bi te rado usrećila nakon što bi učinio njoj ono što si meni pre par trenutaka. Čak bi verovatno to i sama predložila, bez da je prethodno pitaš.”

 

Osmeh mu je ulepšao lice i počeo je da otkopčava šlic.

 

Mama: “Hahaha… pa ne tu. Kako da sakrijemo taj tvoj tvrdi… a tek moje pokrete. Odmah bi nas videli.”

 

Sin: “Pa, ali rekla si…?”

 

Mama: “Znam ja šta sam rekla. Idi u muški wc… a ja ću ti se pridružiti za minut-dva.”

 

Sačekala sam neko vreme i pošla ka toaletu. Ušla sam u muški i srećom nikoga nije bilo osim mog sina koji je radosno čekao rasplet. Ušli smo u jednu od malenih kabinica i zaključala sam vrata.

 

Mama: “Pssst… ovde sve odjekuje i moramo biti tihi.”

 

Prišla sam mu i pomazila ga preko pantalona. Odmah je zadrhtao i malo razmaknuo noge da mi imao bolji položaj, a ja bolji pristup. Otkopčala sam mu šlic i njegov tvrdi organ je odmah provirio kroz otvor. Uhvatila sam ga čvrsto rukom, tako snažno da je pustio nešto glasniji uzdah.

 

Mama: “Pa mi smo isti. I ti si topao i vlažan. Pogledaj kako ti se ovaj lepi crveni glavić cakli.” – počela sam snažno da mu drkam gledajući ga u pohotne oči.

 

Držao se rukama sa strane male kabinice i uživao dok sam ga navlačila iskusnim rukama. Tada smo čuli korake i glasove dva muškarca koji su ušli u toalet. Sinu su se odmah oči širom otvorile i pre nego je krenuo da izusti išta, stavila sam mu ruku preko usta, a drugom nastavila još jače da mu drkam.

 

Počeo je da se uvija i grči ali mu nisam dala ni sekund odmora već sam ga navlačila bez pauze. Gospoda su ubrzo izašla i ja sam sklonila ruku sa njegovog lica.

 

Sin: “Mama, ja… uhhh ne mogu…” – i sa tim rečima je počeo da svršava.

 

Sperma mu je završila na mojim butinama i na donjem delu moje haljine. Od siline orgazma seo je na wc šolju da dođe sebi a ja sam uzela papira da obrišem spermu sa sebe.

 

Mama: “Podseti me da poradimo na tome da uvek naglasiš pre nego svršiš. Na taj način bismo izbegli ovu malu… nezgodu.”

 

Sin: “Uhhh… nemoj to na mene da prebacuješ, nisi mi dala da ti kažem na vreme. Joooj kako si me… ovo je bilo nešto najbolje na svetu. I… izvini za haljinu.”

 

Mama: “Ma pusti haljinu, opraće se. Bitno je da sam bila od pomoći. Držanje tako mladog i jakog kurca u rukama je… nemam teksta. Taj prelepi organ očigledno nije bio glavni problem u tvojim vezama.”

 

Sin: “Ali popravljam se, zar ne? Mislim, što bi ti rekla – napredujemo.”

 

Uhvatila sam ga za obraze i pogledala u oči.

 

Mama: “Ooo da… napredujemo.”

 

Nastavak priče

 

 

 

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 20 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Mama sin i komšinica.. Tuširao sam se rano ujutro ali ni jedno jutro nije bilo dovoljno rano za moju mamu. Uvek je ustajala u cik zore, kućom su se već širili mirisi pripremanja ručka, posebno kada je leto ovako vrelo, mama je uvek kuvanje obavila rano pre prve vrućine,
Prije 8 dana · Dodao: Starman
Bolje ja da je punim nego neko drugi... Vreo dan, ja sam kući, ujka je tada radeo u dijaspori, ujna je Radela u jednoj prodavnici i čuvala decu kući.
15.07.2019 · Dodao: IncestLjubav
Period sa početka bukvalno srednje škole kad je mama počela redovno da me tera na mirisanje njenih tabana i stopala u najlonkama što je kasnije postao ritual u našem domu.
14.07.2019 · Dodao: ivancha22
Incest mama i sin
10.07.2019 · Dodao: Starman
Kao i svakog klinca, poslali su me za letnji u selo. Skoro 3 meseca brale, smrt u najavi, ali nije ispalo tako. Najteze mi je padalo to sto sam bio u periodu kada sam mogao da izdrkam i na obican ujnin dekolte, kevina stopala u najlonkama, naguzenu tetku pored sudopere
05.07.2019 · Dodao: psiho12

Anketa
By Redd Prije 4h
By Coby007 Prije 6h

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories