Trenutno Pusicu pregledava 1356 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 11.02.2019 (11.02.2019) - Svi članci by MomLover6292

5. PROMENA NA BOLJE

 

Sin: “Dobro jutro mama. Može neki doručak, kafica, čaj…” – potpuno sređen me je dočekao sledeće jutro u kuhinji.

 

Mama: “Šta je ovo? Nisam čula reči – dobro jutro - od tebe, sigurno mesecima. Dođi da ti pipnem čelo, da nemaš možda temperaturu?”

 

Sin: “Ha-ha-ha…” – sarkastično se nasmejao, i nastavio. – “Samo ti mene zezaj. Ja sam se potrudio da spremim doručak, pa ti vidi šta ćeš.”

 

Mama: “Šalim se sine.” – poljubila sam ga u obraz. – “Samo mi je drago da se vraćaš starom sebi. Evo ovaj tost i kaficu, hvala.”

 

Doručkovali smo posle dosta vremena uz smeh i razgovor. Bila sam zadovoljna napretkom, ali još je bilo dosta toga što bi moglo da se popravi kod njega.

 

Mama: “Znaš, sredila sam ti sastanak za vikend. Taman imamo još par dana da sredimo još neke finese i bićeš kao nov i spreman za pravi dejt.”

 

Sin: “Mama, pa bili smo juče… jel ovo postaje neka redovna stvar između nas?”

 

Ozbiljno sam ga pogledala. Nije mu bilo drago.

 

Sin: “Čekaj… ovaj put idem na dejt sa nekom… drugom?”

 

Mama: “Moja koleginica ima ćerku nešto stariju od tebe. Mala je preslatka, fakultetski obrazovana, situirana… ali nema sreće sa momcima i ja sam predložila tebe.”

 

Bio je nezadovoljan ovim mojim predlogom, čak pomalo i ljut. Znala sam da neće lako primiti ovu moju vest, ali sam zaista videla dobru priliku za njega… iako sam i sama osećala određenu dozu ljubomore.

 

Sin: “Trebala si me pitati. Nisam baš trenutno za neke veze. Ne znam ni kako izgleda ta devojka.”

 

Mama: “Slušaj, ne traži niko od tebe da je oženiš. Izađite jednom, popričajte… pa ako ti se svidi svidi… ako ne, ništa… idemo dalje. Hoćeš mi učiniti to?”

 

Nećkao se neko vreme, ali je relativno brzo prelomio.

 

Sin: “Hoću… ali samo zato što si bila ovako dobra prema meni. E sad, rekla si da imamo još da radimo, na šta si mislila?”

 

Bio je veoma znatiželjan i radoznao. Sigurna sam da je pomislio na još neke prljave igrice i nisam htela da ga razočaram.

 

Mama: “Vidi njega, odmah na stvar. U redu. Sećaš se juče… zapravo sinoć, kad sam ti ga…”

 

Sin: “Izdrkala? Ups, izvini ali… rekla si da mogu tako da pričam kad su ove teme.”

 

Mama: “Da naravno da možeš, dakle juče kad sam ti ga drkala… e sad, ne želim da te uvredim ili nešto ali… poprilično si brzo svršio.”

 

Pristup mi nije bio dobar i odmah se postideo. To svakako nije bilo dobro za njegovo samopouzdanje pa sam morala brzo da izvadim stvar.

 

Mama: “Nemoj sad odmah tu da se razočaraš. Nije to ništa strašno. Mnogo tu faktora utiče i to je normalna pojava. Ipak, volela bih da probaš da se malo skoncentrišeš bolje, da se ne prepustiš odmah nagonima. Razumeš? Svaka devojka želi da budeš duže u njoj… ne kao u filmovima ono – sat vremena… ali svakako duže nego juče u mojoj ruci.”

 

Sin: “Mogu ja mama duže, obećavam. Sinoć si me ipak jako napalila i…”

 

Došla sam do njega, uhvatila ga za ruku i odvela do kauča. Seo je a ja sam kleknula ispred njega. Gledao me je u neverici dok sam mu mazila butine i krenula da mu skidam šorc.

 

Mama: “Znaš, želela bih da napravimo jedan test uživo, mislim ako se slažeš? Eto, nije bilo predigre, paljenja… sasvim spontano.”

 

Skinula sam mu šorc zajedno sa gaćama i sada je sedeo potpuno go ispred mene. Njegov kurac je bio opušten i već sam mogla da ga zamislim veoma jasno kako ulazi u moja usta.

 

Sin: “Slažem se… naravno. Mislim, treba da pokušamo.” – nije više ni sam znao šta govori.

 

Prišla sam mu međunožju i par puta poljubila mesto iznad organa gde se nalazila grupica crnih kratkih dlačica. Udisala sam njegovu aromu i ljubila malu šumicu. Kurac je sada već naravno počeo da mu se pomera i polako da se puni krvlju.

 

Mama: “Reci mi, jel ti je neka do sada pušila ovaj prelepi kurac?”

 

Sin: “Samo jednom mama… ali… ali bila je poprilično loša u tome.”

 

Poljupce sam sada počela da ostavljam po testisima na šta je on odreagovao šireći svoje noge malo više.

 

Mama: “Sada ne moraš da brineš, za razliku od te početnice ja ga veoma dobro pušim. Nadam se da ti neće smetati ako ga gurnem celog u svoja mokra usta… do grla?”

 

Uhvatila sam nebrekli kurac svoga sina i počela da oblizujem topli glavić.

 

Sin: “Uhhh… neće mi smetati naravno…” – gledao je svaki moj pokret ustima i jezikom i nežno me mazio po glavi.

 

Uskoro je njegov ceo kurac završio duboko u mojim ustima. U trenutku je postao potpuno dignut. Jedva sam uspevala da se ne zagrcnem, ali su mi se oči punile suzama. Zatim sam počela da ga guram do pola u usta a donju polovinu sam drkala rukom trudeći se da ovaj put budem malo nežnija sa stiskom.

 

Sin: “Jaooj mama… gurni ga još jednom do kraja… jako mi se to sviđa…” – poslušala sam ga i ugurala ga dok god mi njegove dlake nisu počele dodirivati nos i usne.

 

Mama: “Aahhhh… kako si tvrd. Kako si jebeno TVRD! Jel se držiš sine? Nisam toliko napadna ovaj put?” – gledala sam ga i drkala mu nešto brže.

 

Sin: “Ne mama, sjajna si… uhhh…” – mazio me je po usnama i zatim je gurnuo svoj palac u moja usta što sam ja dočekala sa uživanjem i počela da ga sisam.

 

Sin: “Uhhh mogu li samo malo… da te jebem u usta?”

 

Sklonila sam ruke i namestila se spremna za njegov ulazak.

 

Mama: “Tako te volim, kada si kulturan i kada pitaš. Ajde, pojebi ih.”

 

Uhvatio mi je glavu, ponovo veoma nežno, i počeo da me jebe u usta. Pljuvačka mi je curila na sve strane dok se on nabijao. Gledali smo se u oči u toj prljavoj, zabranjenoj pozi i jebozovno komunicirali pogledima.

 

Trajalo je ovaj put dosta duže i po njegovim uzdasima sam primetila da postaje sve bliži. Učila sam usput da “čitam” njegove izraze lica dok je nabijao svoj organ u moja usta. Jebao ih je i mazio prstima moj nos, obraze, uši… želeo je da me oseti.

 

Sin: “Uhhh mama… blizu sam…” – ovaj put mi je jasno dao znak i preuzela sam kurac u ruku.

 

Mama: “Znaš, uvek treba da pitaš gde želi da joj svršiš. Svaka ima svoj neki fetiš. Dakle?”

 

Sin: “Uhhh mama, gde želiš moju spermu… ahhhh!” – bio je na samoj ivici.

 

Brzo sam skinula majicu sa sve grudnjakom i namestila svoje velike sise ispred njegovog užarenog organa.

 

Mama: “Želim da isprskaš moje velike, napaljene sise…” – nije bilo više vremena za reči.

 

Sin: “Aaaaahh….” – šarao je po mojim grudima vrelom tečnošću.

 

Mama: “Tako tako… sve iscedi, bravo…” – ubrzo je sa mojih bradavica počela da klizi i kaplje sperma.

 

Njen miris je ispunio moje nozdrve i počela sam da je razmazujem po sisama, a zatim i po svojim usnama i obrazima. Gledao me je tako kao neku prljavu kurvicu i zinuo kada sam oblizala svoje prste natopljene njegovom spermom.

 

Mama: “Mmmmm… preukusno! Šta reći osim – sjajan i uspešan test!”

 

 

6. SINE, PIŠI!

 

Neverovatan je bio preokret za samo nekoliko dana. Moj sin je totalno promenio svoj odnos prema životu. Ne samo što je pomagao po kući, što nije više izlazio do kasno, već je i prema meni počeo da se ponaša kao pravi kavaljer… davao mi je komplimente, grlio me i ljubio kad god bi se ukazala prilika.

 

Ali određenu temu je izbegavao.

 

*

 

Dan sastanka sa prelepom devojkom, ćerkom moje prijateljice, se bližio. Mislila sam da će biti srećan i uzbuđen zbog toga ali kada god bih pokrenula tu temu nije bio previše zainteresovan.

 

Da li možda nije još uvek bio dovoljno siguran u sebe, da li nije bio spreman za eventualnu ozbiljniju vezu… ili je možda problem bio druge prirode, da li sam ja bila deo toga?

 

Ipak, jedne stvari sam bila sigurna, želeo je još da “uči.”

 

*

 

Sin: “Mama, sve sam obavio što sam imao. Soba sređena, terasa doterana… kupatilo miriše. Mislim da sada možemo da pređemo na neku od tvojih lekcija.”

 

Morala sam da ga razočaram.

 

Mama: “Pa, danas sam mislila da obavimo jedan teorijski deo. Kao neka mala retrospektiva onoga što si do sada naučio, uz još par trikova.”

 

Bio je veoma potišten ovom mojom rečenicom. Uzdahnuo je tužno i sporo.

 

Sin: “To nešto kao da ponovo idem u školu. A vrlo dobro znaš da baš nisam voleo školu.”

 

Mama: “Ovo je drugačije. Ako budeš dobar možda i budeš nagrađen, ko zna.” – ovo ga je već malo zaintrigiralo i odjednom mu se lice ozarilo.

 

Sin: “Pucaj!”

 

Mama: “Dakle, kao prvo znaš da sam stalno insistirala da budeš nežan?”

 

Pažljivo me je slušao i bio je spreman da odgovara brzo i jasno.

 

Sin: “Jesi mama, i mislim da sam to dobro shvatio. Evo ovako nekako.” – zagrlio me je oko struka dok smo sedeli i dodir mu je bio odličan.

 

Mama: “Tako je. E sada to za trenutak zaboravi!”

 

Zbunjeno me je pogledao i dalje me nežno držeći.

 

Mama: “Neke devojke vole kada si ponekada malo grublji. Ne nasilan, ali prosto - grub sa osećajem, ako me razumeš?”

 

Sin: “Jesi ti jedna od tih koje vole…?” – čitao me je kao knjigu.

 

Mama: “Jesam, priznajem. Ali zapamti – u to moraš da se uveriš pre nego što je “zgrabiš”. Ajde da malo provežbamo. Ustani.” – ustali smo i postavila sam njegov dlan na moju veliku guzu.

 

Na sebi sam imala veoma uske, tanke helanke i male tangice tako da je osećaj bio kao da me drži za golo dupe.

 

Mama: “Tako… malo me pomazi prvo po guzi. Nežno…” – mazio me je i pomalo stiskao. – “A sada me pitaš da li želim malo jače, i ja ti kažem da želim. Šta ćeš sad?”

 

Prišao je i drugom rukom, obuhvatio oba guza svojim jakim šakama i počeo da ih mesi.

 

Sin: “Mama, nisam znao da ti je guza tako fina. Jel je dovoljno jako?”

 

Mama: “Možeš još jače. Uff… tako. Malo raširi moju guzu rukama, razdvajaj guzove. Tako, a kad ih razdvojiš onda prođi prstom preko moje zadnje rupice… neke devojke, žene, kao što sam ja, to jako vole.”

 

Gurao je svoj srednji prst preko mojih helankica i stiskao moj čmar na šta sam ja reagovala stiskajući i opuštajući mali otvor.

 

Sin: “Zar ti voliš… u guzu?”

 

Mama: “Naravno sine… prosto obožavam taj osećaj. Jesi bio nekada u ženskom uskom čmariću?”

 

Sin: “Nisam, ni jedna mi nije dala.” – tužno je odgovorio.

 

Mama: “Uhhh pa tu moram da te usmerim. Sedi tu ispred mene.”

 

Skinula sam helanke i tangice. Nije bilo više smisla da glumim… bila sam napaljena kao nikad.

 

Raširila sam noge koliko sam mogla i primakla mu se da što bolje vidi obe moje rupe.

 

Mama: “Kada sam rekla da budeš grublji, to se ne odnosi na anal. Tu moraš biti oprezan da ne bi povredio dotičnu, ok?”

 

Pljunula sam na svoje prste i počela da razmazujem po malom čmaru.

 

Mama: “Moraš uvek da je dobro navlažiš tamo. Vidiš, ja sam sada potpuno zatvorena jer ga dugo nisam primila. Zato moram da se malo igram sa njim, da ga opustim… razradim.”

 

Kružila sam oko malog otvora i stiskala ga povremeno.

 

Sin: “Uhhh mama, pogledaj… dok se diraš i pičkica ti vlaži. Prelepo. Jel mogu ja nekako da… pomognem?”

 

Mama: “Pa zapravo, ne bi bilo loše da mi još malo navlažiš čmar. Ako bi hteo jezikom, to bi bilo najbolje.”

 

U trenutku mu je srce preskočilo ne verujući svojim ušima. Spustio je glavu i usmerio svoj jezik ka mojoj zadnjici. Ubrzo sam osetila kako me mazi i probija jezikom spoljni “prsten” koji se sve više opuštao.

 

Mama: “Uhhh… takooo… znaš šta još volim? Kada ponekada i poljubiš?”

 

Ja sam mislila na svoju guzu ali on nije razumeo, podigao se ka mom licu i svojim mokrim jezikom ušao u moja usta. Prihvatila sam ovo sočno iznenađenje i osetila usput njegovu šaku kako stiska moje grudi.

 

Ne prestajući da se žvalimo pronašla sam njegovu drugu ruku i namestila je na svoju guzu.  Znao je šta želim i počeo je da gura svoj prst u moj sada već opušten čmar.

 

Sin: “Šta još voliš mamice?”

 

Mama: “Uhhh… pa kada si već ušao u moju zadnju, mogao bi da poljubiš i moju drugu rupicu. Sam si rekao da je veoma vlažna.”

 

Sin: “Vrlo rado ću da je poljubim… i poližem.”

 

Spustio se i bez ikakve predigre počeo da sisa moje tople usnice i moj nabrekli klitoris. Mljackao je sa uživanjem dok je usput nabijao prst u moj uski čmar.

 

Sin: “Njam-Njam… obožavam ukus tvoje pičke mama.” – govorio je kroz osmeh potpuno musav od mojih sokova.

 

Mama: “Hahahaha… uhhh… ručkaj sine… jedi maminu pizdu, jedi je jako.”

 

Štipkala sam svoje velike bradavice dok me je sin obrađivao. Nisam ni shvatila od uzbuđenja, da je uspeo da ugura i drugi prst u moj čmar i sada sam već bila spremna i za nešto veće.

 

Uhvatila sam ga za glavu, podigla ga i počela jezikom da skidam svoje sokove sa njegovih usana.

 

Sin: “Jel me želiš u sebi mama…?”

 

Mislila sam da me nikada neće pitati.

 

Mama: “Što pre! Ali zapamti, nežno u čmar, a jebeno jako u pičku, jel jasno?”

 

Sin: “Jasno… jasno kao dan.”

 

Namestio je svoj glavić prvo na moj uži ulaz i ulazio veoma sporo. Svakim centimetrom sam se osećala sve ispunjenije. Sitni nervi moga anusa su se naprezali i činili me sve osetljivijom i napaljenijom, kao da do sad već nisam bila dovoljno naložena.

 

Ušao je do pola i kao da se bojao da ide dublje. Razmaknuo je rukama guzove još šire i počeo da se nabija u mene.

 

Sin: “Kako si samo uska, ne verujem. Obožavam te mama! Tvoju pičku, tvoju guzu… usta!” – nabijao se sve brže. – “Jel je dobro ovako?”

 

Nisam ni imala snage da odgovorim. Zatvorila sam oči i stenjala uživajući u osećaju. Pokreti su mu bili kratki i oprezni.

 

Mama: “Aaaaa… sine, ne zaboravi na maminu pičkicu. Želim te svugde. Izjebi me…”

 

Izašao je iz guze i skoncentrisao se na moju dlakavu pizdu. Ušao je jednim pokretom i znajući kako volim, počeo žestoko da me tuca.

 

Mama: “Aaa aaaahhh… to to… jače…” – držao se čvrsto za mene i nabijao se silno i jako.

 

Spustio je glavu i počeo da sisa moje grudi ne smanjujući žestinu nabijanja. Prišao mi je potom i strastveno me poljubio.

 

Mama: “Uhhh mama… gledaj sada ovo.” – izašao je iz pičke i uleteo u moj čmar do kraja.

 

Zatim je izašao i zabio se u moju vrelu pizdu. Počeo je tako naizmenično da se nabija u jednu pa u drugu rupu dok nisam počela da vrištim. Improvizovao je, i bio je sjajan u tome.

 

Mama: “Aaaaaa….” – svršavala sam i on je osetio kako mu kurac stežu moji mokri zidovi razvaljene pičke.

 

Sin: “Uhhh mama… reci mi… gde želiš da svršim?”

 

Mama: “Uhhh… izaberi sam sine… ovaj put ti odluči.”

 

Rukama je raširio moje guzove što je jače mogao i ušao u moj čmar. Spustio se na mene, zabio mi jezik u usta i nabio se još jednom do kraja. Tada, uz njegov glasan uzdah, osetila sam kako mi se rektum puni vrelom tečnošću. Svršavao je u mene veoma dugo. Nakon što me je napunio, klonuo je preko mene i usne su nam se ponovo spojile.

 

Kurac mu je izašao i opustio se, a iz mog čmara je počela da se cedi sperma, i da klizi niz moje guzove.

 

Ležali smo tako znojavi, zadihani… srećni.

 

Sin: “Znaš mama… mislim da ću da otkažem onaj sastanak.”

 

Mama: “Kako to misliš? Predomslio si se? Pa šta da kažem prijateljici?”

 

Sin: “Reci joj… reci joj da sam našao sebi devojku.”

 

Mama: “Čekaj, pa ja sam ti mama a nisi mi ni rekao. Ja bih trebala to da znam, mislim mogla bi da mi bude snajka. Jel je poznajem?” – nasmejano sam ga upitala.

 

Poljubio me je veoma nežno i šapnuo mi – “Ti je zapravo najbolje poznaješ. Ona živi u ovoj kući, baš u ovoj sobi. Evo, upravo je gledam… i ljubim.”

 

 

KRAJ                                                                                                     MomLover

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 32 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  MomLover6292: 
   
  Naravno, to je stil kojim težim - sjajno putovanje i vreo zaključak.
   
   13.02.2019 
  3 bodova
   
 •  sgarapic: 
   
  Kao i uvek super priča. Ja sam nekako shvatio da su prva dva dela zagrevanje a treći deo glavno
   
   13.02.2019 
  2 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Mama sin i komšinica.. Tuširao sam se rano ujutro ali ni jedno jutro nije bilo dovoljno rano za moju mamu. Uvek je ustajala u cik zore, kućom su se već širili mirisi pripremanja ručka, posebno kada je leto ovako vrelo, mama je uvek kuvanje obavila rano pre prve vrućine,
Prije 8 dana · Dodao: Starman
Bolje ja da je punim nego neko drugi... Vreo dan, ja sam kući, ujka je tada radeo u dijaspori, ujna je Radela u jednoj prodavnici i čuvala decu kući.
15.07.2019 · Dodao: IncestLjubav
Period sa početka bukvalno srednje škole kad je mama počela redovno da me tera na mirisanje njenih tabana i stopala u najlonkama što je kasnije postao ritual u našem domu.
14.07.2019 · Dodao: ivancha22
Incest mama i sin
10.07.2019 · Dodao: Starman
Kao i svakog klinca, poslali su me za letnji u selo. Skoro 3 meseca brale, smrt u najavi, ali nije ispalo tako. Najteze mi je padalo to sto sam bio u periodu kada sam mogao da izdrkam i na obican ujnin dekolte, kevina stopala u najlonkama, naguzenu tetku pored sudopere
05.07.2019 · Dodao: psiho12

Anketa
By Redd Prije 3h
By Coby007 Prije 6h

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories