Trenutno Pusicu pregledava 1067 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 27.12.2018 (27.12.2018) - Svi članci by MomLover6292

1. POVRATAK KUĆI

 

Stajala sam ispred dobro poznate kuće… kuće u kojoj sam odrasla. Miris stajskog đubriva i sveže pokošene trave me je kao vremeplov vratio u prošlost… u prošlost kada je sve bilo drugačije. Kada nisam imala brige na svetu i kada sam zaista bila srećna.

 

Kuća se nije mnogo promenila od kada sam otišla. Prefarbana je i malo doterana, ali ništa više od toga. Dve štale su je okruživale, veliko dvorište i mnogo raznih domaćih životinja.

 

Otišla sam pre svega tri godine, sa svojih 17, ali činilo mi se kao da je prošla cela večnost. Odlazak je bio buran i mučan. Bila sam klinka… tinejdžerka koja je htela sve i odmah. Zaljubila se u lokalnog frajera, ženskaroša i pobegla sa njim. Naravno, on me je konstantno varao ali ja sam bila naivna, slepa i glupa. Čim je saznao da sam trudna ostavio me je… bez pozdrava, bez igde ičega.

 

Pozvala sam tada jedine ljude koje sam mogla… ljude koji su mi pružili život i koji su me ubeđivali da ne odlazim od kuće tako mlada i ne iskusna… ljude koji su mi pružili sve a ja sam ih napustila… ljude koji su me jedini zaista voleli - moje roditelje. Objasnila sam im svoju nesreću i nisu oklevali, pozvali su me da se vratim kući.

 

I tako sa svojih 20 godina, sa jednim velikim koferom i sa svojim malim tromesečnim sinčićem u kolicima, stajala sam ispred kuće. Vrata su se otvorila i videla sam svoju majku i oca. Vredni ljudi, radnici… nisu se mnogo promenili. Život ih nije mazio, ali iako su dobrano ugazili u petu deceniju života, dobro su se držali.

 

Majka klasična domaćica uvek nasmejana, rumenih obraza, niskog rasta, punačkija, duge plave kose i prelepog lica za koji kažu da sam potpuno nasledila od nje. Tata poljoprivrednik, mršavijeg ali žilavog jakog tela, mišićavih ruku. Kratka srebrnkasta kosica i sivi gusti brkovi. Oči plave kao more i osmeh blag ali iskren.

 

Mama: “Jaooj… duša moja…” – oči su joj se punile suzama.

 

Prišla sam svojim roditeljima i čvrsto ih zagrlila. Nisam bila ni svesna koliko mi je falio njihov dodir. Potpuno sam se osećala sigurno u njihovim rukama.

 

Tata: “A ovaj mali švrćko? Jel to taj tvoj smrdljivko koji te budi noću?” – smejao se pokazujući na mog sina koji je spavao u kolicima.

 

Ćerka: “Mama… tata… ili bolje reći bako i deko upoznajte svog unuka!”

 

Oboje su mu prišli i ponosno ga gledali, zagrljeni i ispunjeni ljubavlju.

 

Mama: “Ajde ćero, sigurno si umorna od puta, upadaj u kuću. Spremili smo ti tvoju staru sobu.”

 

Ušli smo u kuću i raskomotili se. Velika dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom je ponovo budila stare uspomene. Nastavili smo dalje hodnikom, i došli do moje sobe. Unutra, pored velikog kreveta i ormara stajao je i mali krevetac.

 

Ćerka: “Jaooj, pa niste morali i krevetac da kupujete…” – bila sam iznenađena.

 

Mama: “A nee… kada smo čuli da dolaziš sa unukom morali smo da kupimo jedan mali krevetac za njega… pa nemamo mi sto unuka.”

 

Ćerka: “Hvala vam, ali zaista niste trebali da se trošite.” – izvadila sam sina iz kolica, prenela ga u mali krevetić i pokrila ga. – “Ako se ne ljutite, raskomotila bih se malo i prilegla. Uskoro će se i on probuditi da ga nahranim.”

 

Tata: “Naravno, ja i mama smo tu tako da šta god ti zatreba, samo viči.” – poljubili smo se i pozdravili.

 

To veče ležala sam u krevetu i gledala sliku na zidu. Bila je to cela moja porodica na okupu na nekom vašaru pre mnogo godina. Na slici moji roditelji, moj mlađi brat i ja. Brata nisam videla od kada sam otišla, ali smo se povremeno čuli. Bio je godinu i po dana mlađi od mene, i otišao je ranije ove godina da studira.

 

A tada moje sanjarenje i sećanja porometila je dobro poznata bol u mojim grudima. Lekar mi je rekao da proizvodim previše mleka i da zbog toga osećam tu neprijatnost. Iako sam redovno dojila, previše mleka je i dalje ostajalo.

 

Hormoni mi takođe nisu davali mira. Kada bih pokušala da sama izmuzem ostatak mleka dodir bi me jako napaljivao. Moja pičkica nije osetila tuđi dodir već godinu dana, a o kurcu i da ne govorim. Brzo bih postajala vlažna i počela bih da se mazim, ali bol u grudima mi nije dozvoljavao da se opustim i udubim. Frustrirana, pokrila bih se preko glave i trudila se što pre da zaspim.

 

 

2. DOBRO POZNATA BOL

 

Probudio me je plač mog deteta veoma rano. Sunce jedva da se probijalo i petlovi su polako počeli da se oglašavaju. Otkopčala sam svoju spavaćicu, nahranila dete i barem na kratko oslobodila bol iz grudi. I dalje tako otkopčana vratila sam sina u krevetić da spava. U tom treunutku u sobu je ušla moja mama. 

 

Mama: “Dobro jutroo…” – stajala je na vratima i primetila sam da praktično bulji u moje grudi.

 

Ćerka: “Khm khm… mama, jesi dobro?” – počela sam da se zakopčavam.

 

Mama: “Jooj izvini… jesam nego… nisam te dugo videla… i tvoje grudi… mislim, baš su porasle ćero.”

 

Mama je bila potpuno u pravu. Nikada moje sise nisu bile male naravno, ali posle porođaja su se toliko povećale da sam i sama sebi izgledala čudno. Srećom, ja nisam bila sitna devojka, pa moje bujne grudi nisu izgledale ružno na meni. Prilično sam bila visoka i krupna, sa istaknutim oblinama… što bi moj glupi bivši dečko rekao – raskošna. Gde god da me dohvatite imali biste se za šta uhvatiti.

 

Ćerka: “Mamice, ništa me ne pitaj… a tek što me bole od ovog silnog mleka, to je posebna priča.”

 

Mama mi je tada prišla i zagledala se ponovo u moje sise, koje su sada bile sakrivene tankom tkaninom spavaćice. Spustila sam pogled i videla kako mleko curka iz mojih bradavica i prave male mokre flekice na materijalu.

 

Mama: “Znala sam. Pa ti moraš ovo da rešiš inače ćeš imati stalne bolove. Da da… isto kao kod mene, nema šta.” – zamišljeno je govorila.

 

Ćerka: “Šta? I ti si imala ovaj problem?”

 

Mama: “Ihh… ne da sam imala nego… i to u obe trudnoće. Jesi pokušala sebe da izmuzeš, jesi probala one pumpice?”

 

Ćerka: “Ma sve sam probala mama. Nema vajde!” – razočarano sam konstatovala. – “Jooj mama, kako si se ti izborila sa ovim?”

 

Mama: “Pa… da nije bilo tvog tate, ne znam kako bih preživela.”

 

Ćerka: “Tata ti je pomogao? Pa kako?”

 

Mama me je pogledala, kao da je bila u nedoumici da li da mi odgovori.

 

Mama: “Vidi, ne postoji drugi način nego da mleko izađe bar većim delom i oslobodi napetost žlezda. Može doći i do upale, znaš – mastitis kao kod naših kravica. I eto, tvoj tata se ponudio da… isisa mleko koliko može.”

 

Koliko god mi ova mamina rečenica delovala čudno, imala je potpunog smisla. On joj je muž, i svakako ih je i pre toga sisao… ja sam to dobro znala pošto bi ih često čula u toku noći kad sam bila mlađa. Bili su kao zečevi, uvek su imali veoma buran i zdrav seksualni život. Međutim sledeća mamina rečenica mi nije delovala baš tako smisleno.

 

Mama: “Znaš… to je jedini izlaz. Ja sam ti na raspolaganju. Veruj mi, znam da zvuči čudno ali… znam da bi ti to pomoglo.”

 

Osećaj maminih usta na mojim nabreklim bradavicama bi svakako bio čudan… ali postajala sam zaista očajna. Dugo sam razmišljala u tom trenutku, i mama je prekinula moje dvoumljenje.

 

Mama: “Neću te ja terati ni na šta što ne želiš. Moja ponuda je tu, pa ti ako odlučiš samo mi javi. Ajde sada, idemo da nam doručkuješ, pa da mi pomogneš malo oko kuće.” – krenule smo ka kuhinji.

 

Tata je ceo dan bio po gradu i obavljao koje-kakve poslove, što smo mama i ja iskoristile da očistimo kuću, spremimo ručak i nahranimo životinje. Bilo je divno ponovo provoditi vreme sa mamom, pričajući o svemu što se izdešavalo u toku tri godine koliko me nije bilo tu.

 

Nakon što smo sve završile, ja sam proverila sina koji je čvrsto spavao. Sjajna beba zaista. Samo spava i sisa. Čak je prestajao i da me budi noću, tako da sam uglavnom imala dobar san. Ipak, bol u grudima nije prestajao.

 

Ležale smo na krevetu i gledale tv kada sam počela da razmišljam o maminoj ponudi.

 

Ćerka: “Mama, u vezi onoga što si mi rekla jutros. Htela bih da probamo… poludeću od bola i svraba i svega…” – bila sam krajnje frustrirana.

 

Mama: “Jaooj zlato moje… znam kako ti je. Ako si tako odlučila biću više nego srećna da ti pomognem. Reci mi kada si mislila?”

 

Nisam joj odgovorila, već sam se samo malo namestila da mi bude udobnije. Bila sam u letnjoj haljini tako da sam samo spustila gornji deo haljine niže i moje ogromne grudi su bile slobodne. Zanimljivo ali nisam se osećala neprijatno ovako polu gola pred majkom.

 

Mama: “Jaoj predivene su mila…” – prišla mi je, i nežno poljubila obe moje mekane dojke. Osećaj je bio prelep.

 

Usmerila se prvo na moje levu sisu, obgrlila ju je sa obe šake, blako stisnula i mleko je polako počelo da teče. Naslonila je svoje usne i veoma sporo počela da me sisa. Osećala sam kako se mleko kreće i izbija iz mene, osećaj koji je oslobađao moju bol.

 

Sisala me je sve brže i jače. Gutala je moje toplo mleko, a deo se slivao iz njenih usta i kapljalo na mene. Ubrzo je postala veoma musava od bele tečnosti. Uzbuđenje mi je još više poraslo kada je sa desnom rukom počela da stiska moju drugu sisu i mleko je prskalo iz nje u jakom mlazu.

 

Mama: “Bože kako si puna dušo… jel prija? Nisam gruba?”

 

Ćerka: “Nisi mama… nastavi molim te…” – govorila sam tiho i zatvorenih očiju. Neverovatno koliko sam bila napaljena usled njenih dodira. Osećala sam kako mi pičkica sve više vlaži. Blago sam raširila noge i nema sumnje da su mi gaćice bile mokre.

 

Mama je počela da sisa i drugu dojku… bol je nestajala i pritisak u mojim grudima je slabio.

 

Otvorila sam oči i videla kako se otvaraju vrata od kuće. Skupila sam noge i ramenom malo gurkala mamu, koja je tada prestala da me sisa. Tata je stajao par metara ispred nas. Gledao je moju mamu sa čije brade se slivalo moje mleko, i moje bujne sise koje su posle dugo vremena ponovo bile srećne.

 

Tata: “Nažalost, vidim da imaš isti problem kao i tvoja majka. Eto, nasledila si i nešto loše od nas. “ – nasmejao se, i seo na krevet.

 

Ni sama ne znam zašto ali nisam odmah pokrila svoje grudi.

 

Mama: “Jadnica, znaš kako se muči. Puna je mleka… mnogo više nego što sam ja imala.” – govorila je mom ocu.

 

Tata me je čvrsto uhvatio za ruku, i pogledao me. Videla sam brigu i ljubav u njegovim očima.

 

Tata: “Slušaj, znam da smo mama i ja bili ljuti kad si otišla… možda i više nego što je trebalo, ali moraš da znaš da smo te uvek voleli i da smo srećni što si tu. Vidim da se već fino povezuješ sa mamom, i ponavljam po stoti put, tu smo za sve što ti treba.”

 

 Ćerka: “Hvala tatice… i ja vas puno volim.” – zagrlili smo se.

 

To veče napokon nije bilo boli i mogla sam da se malo posvetim sebi. Pičkica mi je gorela, i znala sam da će par dodira biti dosta da napokon doživim orgazam. Spustila sam ruku u gaćice i počela da kružim oko vrele pičke. Drugom rukom sam stiskala svoje grudi i mleko je kapljalo iz njih.

 

Tada, kao i ranije kada sam spavala u ovoj sobi, krevet u sobi pored je počeo da kucka u zid. Lagano stenjanje i uzdisanje se moglo čuti. Zaista neverovatno da se i u ovim godinama redovno jebu.

 

Tucanje mojih roditelja me je dodatno napalilo, i počela sam da guram prste u sebe. Mleko iz grudi sam skupljala na prste i oblizivala ih. Toplota bele tečnosti me je grejala i jebala sam se prstima još brže.

 

Svršila sam veoma brzo, baš u trenutku kada sam čula mamin jači uzdah i blagi vrisak. Curili su sokovi iz moje pičke, mleko iz mojih grudi i srećno sam utonula u san.

 

 

3. SJAJNO OLAKŠANJE

 

Roditelje nisam našla nigde u kući i pretpostavila sam da rade napolju. Obukla sam jednu od moji hanjinica, smestila bebu u kolica i odlučila da malo prošetam selom. Bilo je gusto naseljeno, kuća do kuće. Videla sam mnoga poznata lica koja su mi mahala i prilazila mi kako bi me zagrlili, i pohvalili lepotu moga sinčića.

 

Nakon poduže šetnje, vratila sam se nazad. Prolazeći pored štale čula sam neki kikot i mrmljanje. Ostavila sam kolica ispred, i ušla u štalu. Malo dublje među balama slame ugledala sam svoje roditelje u zanimljivoj pozi. Mama je bila na kolenima i pušila kurac mome ocu.

 

“E svašta.” – pomislila sam. Baš su neumorni i napaljeni. Tata mi je bio okrenut leđima tako da nisam baš mogla najbolje da vidim sve, ali bilo je dovoljno. Namestila sam se da me ne vide, zavukla ruku pod haljinu i počela da stiskam svoj klitoris. Tata se jako nabijao u mamina usta, ali ona nije imala problema da ga primi do kraja.

 

Nažalost, pre nego što sam uspela da svršim, beba je zaplakala ispred štale u kolicima i brzo sam pobegla da me ne bi uhvatili u mojoj voajerskoj masturbaciji.

 

Tata: “Pa de ste krenuli, je li?” – pitao me je kada su izašli iz štale. Tata je držao balu slame ispred sebe, verovatno sakrivajući svoju erekciju.

 

Ćerka: “Zdravo ste. Šetkali smo malo po selu, baš je fino i toplo pa reko da iskoristimo.”

 

Mama: “Jooj ali nemoj ga tako malog baš po najjačem suncu. Ajde, idemo unutra a tata neka završi sa hranjenjem stoke.”

 

Nakon što smo uspavali dete, otišle smo kod majke u sobu. Legla sam pored nje naslonivši svoju glavu na njeno rame.

 

Mama: “Znaš… pričala sam sinoć sa tvojim tatom, rekla sam mu da imaš previše mleka i da ne mogu baš sve sama, pa se on ponudio… mislim, samo ako bi se ti složila, da i on pomogne?” – iznenada me je upitala.

 

Ne znam da li zbog prizora u štali, ali nisam mnogo razmišljala. Takođe, znala sam da tata već ima iskustva u tome jer je pomagao mami. Ipak, nisam znala kako ću reagovati na muški dodir posle toliko vremena, pa makar to bio i dodir rođenog oca.

 

Ćerka: “Biće veoma čudno mama… mislim, želim da mi pomogne i on, ali…” – dvoumila sam se.

 

Mama: “Ti se samo opusti… ako ti bude neprijatno prestaćemo, ok?”

 

Ubrzo zatim, tata je ušao u kuću. Sredio se u kupatilu i došao do nas na krevet. Bol je polako počinjala sve više da me obuzima i mama je to primetila na mome licu.

 

Mama: “Složila se da joj pomogneš i ti.” – gledala je ka mome ocu.

 

Tata: “Jesi sigurna dušo?”

 

Ćerka: “Jesam tata… samo, molim te da počnete ubrzo jer mi grudi gore.”

 

Ležala sam između svoijih roditelja. Spustili su mi haljinu i bez upozorenja počeli da mi masiraju sise.

 

Tata: “Uhh koliko su pune. Bila si u pravu, zaista je previše mleka.”

 

Mama: “Rekla sam ti… pogledaj kako su osetljive… jel smem mila?” – pogledala me je, i potvrdno sam klimnula glavom.

 

Stisnula je moju sisu i mleko je počelo da prska na sve strane. Zatim je isto to uradio i tata. Njegov stisak je bio snažniji i grublji ali nikako neprijatan.

 

Ja sam inače bila od onih devojaka koje su volele grublji seks, nipošto nasilan ili nešto slično tome, ali svakako sam volela čvrst dodir i žestoko jebanje.

 

Tata: “Neverovatno… tvoja majka nije nikada bila ovoliko puna. Opusti se sada dušo, i uživaj.” – spustio je svoju glavu i obgrlio moju bradavicu svojim usnama. Njegovi oštri brkovi su se češali o moju sisu i ubrzo postali natopljeni mojim mlekom.

 

Mama je zatim počela da sisa jako moju drugu bradavicu i ubrzo sam bila u raju.

 

Ćerka: “Uhhh… tako tako… samo sisajte…uhh…” – uživala sam i blago ih mazila po kosi.

 

Neverovatna napaljenost me je obuzimala. Nisam ni stigla da mislim o tome da su moji roditelji ti koji su me ovoliko naložili. Raširila sam blago svoje noge i haljina mi se povukla do struka oslobađajući moje gaćice. Sisali su me snažno, dugo i ubrzo je bol nestajala, ali ne i moja napaljenost.

 

Mama: “Jaoj vidi, sve ovo utiče na nju isto kao i na mene.” – osetila sam da me mama ne sisa, i otvorila sam oči. Gledala je u moje međunožje i moje gaćice.

 

Ćerka: “Izvnite oboje ali… dugo nisam osetila nikoga ovako… predugo…” – crvenila sam se u licu.

 

Tata: “To je sve normalno dušo… tvoja mama bi isto tako reagovala kada sam je sisao. Uvek bi se jako napalila. Uhhh pa gaćice su ti skroz mokre. Jel bi htela da ih skineš?”

 

Da! Jako sam to želela! Ipak, nisam odgovorila na pitanje, ali mama je znala kako se osećam. Spojila je moje noge, povukla gaćice dole i skinula ih.

 

Mama: “Nemaš čega da se stidiš mila, tu smo da ti pomognemo.” – spustila je ponovo pogled ka mom međunožju. – “ Jaoooj vidi kako je lepa, tako glatka.”

 

Moja pičkica je uvek bila potpuno obrijana… ne znam zašto ali tako sam se najbolje osećala. Roditelji su gledali u moju picu, a ja sam polako raširila svoje noge i moje spoljne usnice su se blago razdvojile.

 

Tata: “Prelepa si. Ali, izgleda da nisi baš sve navike nasledila od mame, ona svoju drži uvek dlakavu… hahahaha…” – smejali smo se na ove njegove reči. – “Uhhh kako si vlažna, jel osećaš… jel smem samo da…?” – spustio je ruku i sasvim nežno prošao kroz moju pičku osećajući njenu vlažnost.

 

Osećaj je bio neopisiv. Napokon tuđi dodir na mojoj pički. Mama je potom blago dodirnula moj klitoris na šta sam ja malo poskočila.

 

Mama: “Dušo, previše si napeta… Dozvoli nam da ti pružimo malo olakšanje.”

 

Spustili su glave i počeli ponovo da me sisaju, ali uz jedan dodatak. Mama je počela da mi trlja klitoris, a tata je tražio prstom ulaz u moju vaginu.

 

Tata: “Jaoj kako si vlažna.. i uska… reci tati ako te boli, važi?”

 

Ćerka: “Ne boli me tatice… uhhh uđi slobodno…” – osećala sam kako ulazi i počinje da me jebe svojim snažnim prstima.

 

Uhvatili su ritam, sisali su me i jebali tako dobro da sam gubila razum.

 

Mama: “Tako tako dušo… uhhh koliko si mokra… opusti se… prepusti se…” – njene tople reči su bile melem za moje uši i počela sam strahovito da svršavam. Drhtala sam, jecala i stenjala… tada, polu otvorenim očima sam videla tatu kako gura svoje prste vlažne od mojih sokova mami u usta. Bila sam van sebe! Kakvo sjajno olakšanje.

 

 

 

 

4. JEDNA KAP

 

 Malo je reći da sam sutradan bila napeta. Nisam mogla da sakrijem poglede kojima sam bombardovala mamine obline, i tatino telo. Avantura od sinoć me je u potpunosti vratila u život, i želela sam da sve ponovimo što pre. Ipak, život na selu je ispunjen radom i znala sam da ću morati biti strpljiva.

 

Srećom, kada se fizički radi, dan prolazi mnogo brže, i u čas posla sam se našla u sobi, uspavljivajući dete. Položila sam ga u krevetac i krenula iz sobe. Tada, pred vratima sam zastala i odlučila da skinem gaćice. Razmišljala sam – samo će mi smetati.

 

Mama: “Jel je naše zlato zaspalo?” – pitala me je ležeći pored tate na krevetu.

 

Ćerka: “Jeste mama… samo da mi se ne probudi tokom noći, slabo je spavao danas…”

 

Mama: “Neće mila… sjajno je to dete. A tvoje slatke sike? Jel bole dušo?”

 

Ćerka: “Iskreno, posle dosta vremena bol nije toliko intenzivna, ali svakako je prisutna.”

 

Tata: “Bojim se da nećeš tek tako lako da je se otarasiš. Mi smo spremni ako si raspoložena?” – pitao me je i pomerio se u stranu kako bi mi napravio mesta u sredini.

 

Ušuškala sam se i oslobodila svoje grudi. Mleko se već naziralo na vrhovima mojih osetljivih bradavica. Nisam htela da okolišam i povukla sam haljinu ka stomaku. Tata je spustio pogled i povukao moju nogu lagano šireći me.

 

Tata: “Eeejjj… bezobraznice jedna, pa gde su ti gaćice?” – smeškao se.

 

Ćerka: “Tatice, nisam htela da vam smetaju… izvini što sam malo zločesta.”

 

Mama: “Nemoj da si takav… vidiš da je niko nije dugo dirao dole po… ovoj lepoj… pičkici. Zlato moje, sigurno si stalno napaljena?”

 

Ćerka: “Pa… jesam mama… ipak je prošlo više od godinu dana…”

 

Tata: “Toliko dugo? Pa ova tvoja mama ne može dva dana bez seksa, odmah krene da me zaskače…hahaha…”

 

 Mama: “Šta ću kad volim taj tvoj kurac! Juuu… izvini dušo, zanela se mama…”

 

Ćerka: “Nemoj da se izvinjavaš mama… potpuno te razumem.” – poljubila sam ih oboje u obraz i potpuno se opustila.

 

Počeli su da mi lickaju i grickaju bradavice znajući koliko su mi osetljive. Zatim su mi počeli maziti pičku, ali ovaj put su obrnuli uloge. Tata mi je stiskao i trljao klitoris a mama je sa dva prsta stručno tražila moju srećnu G-tačku nešto dublje u mom vlažnom kanalu sa gornje strane.

 

Halapljivo su gutali moje mleko, ne dozvoljavajući da ni kap ne iscuri iz njihovih usta. Uživala sam u njihovim dodirima, blago uzdišući. Tada, otvorivši oči videla sam kako tata povremeno pušta moj klitoris i stiska svoj kurac kroz pantalone. Mama je primetila da gledam u tatinu izbočinu i prišla mi je do uveta.

 

Mama: “Dušo, vidiš kako je tatica napaljen… Grudi, a posebno ovako mlečne ga veoma uzbuđuju. Jel bi mu dozvolila da ga izvadi… vidiš kako mu je neugodno u pantalonama…” – osetila sam njen topli dah i aromu svoga mleka na vratu.

 

Ćerka: “Naravno mamice… meni ne smeta…”

 

Mama: “Ajde… reci mu sama.” – spustila je glavu i nastavila da me sisa jebeći me i dalje prstima.

 

Ćerka: “Uhh… tatice… vidim da će ti taj tvoj… probiće ti pantalone. Izvadi ga slobodno.”

 

Podigao je glavu i pogledao me je… brkovi su mu bili potpuno beli od mleka.

 

Tata: “Izvini što sam se uzbudio… hvala ti što razumeš. Samo ću ga malo drkati… jel je to u redu?”

 

Ćerka: “Naravo tata… drkaj ga slobodno, ali nemoj da zaboraviš ni na moj mali klitoris.” – nasmejala sam mu se.

 

Otkopčao je šlic i oslobodio svoj kurac kroz otvor pantalona. Nisam videla muški organ veoma dugo, i bio je prelep. Odlične veličine, glavić nabrekao i vlažan, jake ljubičaste nijanse. Nežne vene ispunjene krvlju su pulsirale, a mala šumica sivkastih dlaka mu se nalazila pri bazi kurca.

 

Buljila sam u njega dok sam prilazila vrhuncu usled maminog stručnog jebanja. U jednom momentu mama je izvukla prste iz moje pičke i primakla ih mojim ustima. Otvorila sam usta i ona ih je gurnula unutra.

 

Mama: “Znam da je teško skloniti pogled. Jadnice naša, dugo nisi videla kurac… posebno ne ovako lep kao tatin. Veoma je tvrd, zar ne?” – sisala sam mamine prste i klimala glavom.

 

Tata je počeo sve jače da ga drka obrađujući i sišući moju sisu. Gorela sam od ovog prizora i maminih reči.

 

Mama: “Uhhh vlažnija si nego juče… pipni je dragi.” – tata je za trenutak pustio kurac iz ruke i zabio dva prsta u mene.

 

Tako ih je naglo nabio, da sam počela da stenjem i da mu svršavam na prste.

 

Tata: “Uhhh tako je… svrši na tatine prste… uhh kako si mokra dušo…”

 

Bila sam u polu svesnom stanju par trenutaka. Kada sam delimično došla sebi otvorila sam oči i videla tatu kako ubrzano drka svoj sada već crveni kurac i počinje da svršava u svoju ruku koju je postavio ispred. Sperma mu je punila šaku, a jedna poveća kap je uspela da kapne na moju spavaćicu.

 

Pružio je svoju ruku punu sperme mojoj mami, koja je usisala svu tečnost, i potom olizala celu šaku. Jecala je od uzbuđenja mazeći svoju pičku kroz gaćice. Kada je sve progutala prišla je njegovom musavom kurcu i potpuno ga očistila svojim jezikom. Gurnuo joj je par puta veoma snažno i duboko u grlo, a potom pao na krevet kao pokošen.

 

Mama je shvatila da sam videla njihovu malu predstavu.

 

Mama: “Uhhh… izvini ćero… morala sam ovo da uradim… prosto obožavam tatinu spermu da ručkam…” – obraćala mi se u stanju u kakvom je nisam nikada videla. Potpuno napaljena… kao da ju je sperma u trenutku opila.

 

Ćerka: “U redu je mamice. Nisam to očekivala, ali je bilo zaista… napeto... i seksi.” – osmehnula sam joj se.

 

Tata: “Ajmo da se malo sredimo ženo… da se umiješ.”

 

Otišli su u kupatilo, a ja sam odmah usmerila pogled ka onoj kapi koja je pala. Moja spavaćica je upila deo, ali se sperma još uvek nazirala. Podigla sam taj donji deo spavaćice i jezikom pokupila malu kap tatine bele, lepljive tečnosti. Mmmm… koliko mi je samo falio ovaj ukus… oporan, jak, slankast…

Nastavak priče

 

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 19 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  nikolaman: 
   
  Vrlo lepo napisano, samo nastavi tako
   
   27.12.2018 
  3 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Priča je nastavak priče: Naplata kockarskog duga.. Alek je naredio Mini da se obuče i skuva mu kafu. Za to vrijeme se prabcio u dnevni boravak dok su Marijana i Viktor ostali u sobi. Znao je Alek šta radi. Znao je koliko će to biti neprijatan momenat. Uživao je da ih tako muči.
Jučer · Dodao: Glavonja
Evo jedne zanimljive pričice o tome šta kocka može da uradi jednoj porodici..Viktor i Mina su u braku već 18 godina. On ima 42 i vodi svoj mali kafić u centru. Visok je, malo premršav, ima malo dužu kosu bez ijedne sijede i urednu bradu. Mina ima 39 i radi kao vatrogasac.
Prije 3 dana · Dodao: Glavonja
Seka me počela privlačiti još kad je napunila svojih 12 godina, napredna je bila. Za njene godine tad sise su joj bile više nego prosječne. Često sam drkao zamišljajući je kako mi guta spermu.
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Leto je bilo vrelo. Pasja zega. Ivana je ustala iz kreveta, znojava i nekako umorna kao da nije ni spavala. Otisla je u kupatilo i stala ispod tusa. Okrepile su je prve kapljice vode koje su se sa njene duge crne kose cedile niz njeno preplanulo cvrsto telo
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Tad sam ima 20 godina a moja sestra od tetke 26 god.Jos uvek nije udata,ali je jako seksi,crnka duge kose,sise 4 malo vecih guzova nizeg rasta.bilo je to pre 4 godine,ostao sam sam kuci a posto je ona tu blizu mene pozvao sam je kod mene na kafu,nije proslo dugo dosla je moja seka.
02.09.2019 · Dodao: ukroceni

Anketa
By Lovetoplay Prije 2 dana
By Misko93 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories