Trenutno Pusicu pregledava 1622 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 27.12.2018 (27.12.2018) - Svi članci by MomLover6292

5. MOŽE JAČE?

Nastavak priče

Mama: “Jeli… izvini na mom rečniku ali jel je tebe onaj tvoj jebao uopšte? Mislim… toliko si napaljena i vlažna tokom sisanja da prosto moram da pitam?” – ležale smo na krevetu i čekale tatu da nam se pridruži.

 

Ćerke: “Mama ne moraš stalno da se izvinjavaš, ja sam odrasla devojka i znam poneku ružnu reč.” – nasmejale smo se, pa sam nastavila. – “Dok nisam zatrudnela imali smo sasvim solidan seks, ali posle toga me nije ni pipnuo!”

 

Mama: “Božeee kakav kreten. Ovakvu ribu? E svašta… Nego ćero, izvini za onu scenu juče… mama voli prljave igrice u krevetu… ponelo me je. Evo čak danas ni ja nisam obukla gaćice.” – Raširila je noge, podigla svoju suknju i pokazala mi svoju zrelu dlakavu pičku. Bio je to sjajan prizor.

 

Ćerka: “Juu mama… prelepa je… Ali opet ta tvoja izvinjenja. Zapravo da ti priznam… ja volim isto malo kinki stvari… volim grublji seks recimo… čak volim i u guzu?” – bila sam sve iskrenija prema njoj.

 

Mama: “U guzu… uhh ne znam za to. Ja volim prljavo ali… guzu ne dam. Probali smo tata i ja jednom… njemu se naravno svidelo, ali meni… čudno mi je nekako.”

 

Ćerka: “Pa ne voli to svako mama.” – ova priča me je sve više palila i počela sam da nežno mazim grudi, istiskajući mleko iz njih.

 

Mama: “Uhhh kako curi iz tebe… Gde je više ovaj tvoj matori… Ništa, ja ću da počnem pa on kad dođe neka se ubaci.” – uhvatila me je za sisu i počela da me sisa. Ruka joj je bila na mojoj ćelavoj pičkici koju je nežno mazila.

 

Bila sam u ekstazi od njenih dodira, toliko da nisam ni primetila da je tata stigao. Nije se ni javio. Legao je sa moje druge strane, poljubio me u obraz i krenuo na moju sisu.

 

Ono što sam odmah primetila je da kao i mama a i ja, i on je bio go dole… njegov već dignut kurac me je povremeno dodirivao po nozi. Bol u grudima je odavno nestala, a ja nisam skidala pogled sa tatinog kurca kojeg je drkao. Emocije su me obuzele, i morala sam da reagujem.

 

Ćerka: “Tatice… jel bi hteo možda… mislim znam da sam ti ćerka ali…” – zastala sam.

 

Tata: “Reci tati… šta je bilo?”

 

Ćerka: “Pa… nisam dugo osetila… kurac u svojim ustima.” – raskolačio je očima, i blagi osmeh se nazirao na njegovom licu.

 

Tata: “Uhh jel bi želela tatin tvrdi kurac u ustima? Naravno, voleo bih da ga stavim među tvoje lepe usnice.”

 

Ćerka: “Mama… jel smemo? Nećeš se ljutiti?” – pitala sam je umiljato, ali znala je koliko sam željna.

 

Mama: “Ljutiti? Nipošto… ne zaboravi, mi smo tu da ispunimo tvoje želje. Ali pre toga, samo da ga malo operem za tvoja ustašca ako nemaš ništa protiv.”

 

Spustila je glavu i jako počela da vuče mleko iz moje sise. Napunila je usta, postavila se iznad tatinog kurca i počela da ga poliva mešavinom mleka i svoje pljuvačke.

 

Topla mešavina je kapala sa kurca po mome telu!

 

Mama: “E tako… sada je lep i čist. Spreman za tvoja usta dušo.”

 

Tata je kleknuo na krevet i njegov mokar kurac se našao ispred moga lica. Otvorila sam ih široko i on je počeo da ulazi. Gurao ga je polako i oprezno, sve dok mi njegove dlake nisu dodirnule nos. Mirisao je veoma jako, napaljujuće jako… bio je topao i tvrd kao kamen.

 

Zatvorila sam oči i on je počeo laganim tempom da me jebe u usta. Jebao me je tako neko vreme i uživala sam, dok nisam osetila poljupce na mojoj pički. Mama me je ljubila i upijala moju aromu.

 

Mama: “Mmm… kako lepa i mirisna pičkica… uhhh..” – raširila je moju pičku koliko je mogla i zabila svoj jezik u nju. Trznula sam se na njen dodir. Nema sumnje da je znala šta radi.

 

Tata je odjedanput prestao da me jebe i izvadio je kurac iz mojih usta.

 

Tata: “Dušo, reci ako sam brz ili grub… želim da uživaš dok ga primaš.”

 

Ćerka: “Tatice… molim te da me jebeš jače u usta… ja volim tako… slobodno me jebi jače i brže.” – bila sam potpuno iskrena.

 

Tata: “Uhhh… nisam znao da si tako zločesta. Mora da ti se jako sviđa tatin kurac, a?”

 

Ćerka: “Ooo daa… jako mi se sviđa… gurni mi ga!” – otvorila sam usta i nabio ga je duboko u njih.

 

Počeo je mnogo snažije da se nabija držeći me za glavu. Ulazio je veoma duboko, baš kako sam želela. Mamin jezik je za to vreme pravio čuda na mojoj vreloj pičkici. Trljala mi je klitoris i jezikom crtala po njemu dok mi je nabijala prste duboko.

 

Morala sam od uzbuđenja da skupim noge sa sve maminom glavom između njih kako bi prestala da me liže jer mi je pička od svršavanja postala preosetljiva. Tata je izvadio kurac iz mojih vlažnih usta i počeo da ga drka pred mojim licem.

 

Tata: “Uhhh… ne mogu više… moram da svršim… uhh!” – jecao je drkajući ga bez prestanka.

 

Usmerio ga je ka mojim sisama i počeo da ih prska debelim mlazovima. Toplota tatine sperme me je grejala na mojim grudima… ali ja sam htela više… htela sam je u svom stomaku.

 

Mama se primakla i počela da liže smermu sa mojih grudi. Tužno sam gledala, želeći i ja da je osetim.

 

Tata: “Ćero… zašto si tužna? Jesi i ti htela malo tatine sperme?”

 

Ćerka: “Pa možda… samo malo tata.”

 

Mama je to čula i nastavila da skuplja sve sa mojih grudi, a potom me je pogledala i prišla mi. Usne su nam se spojila i vrela tatitna sperma je počela da prelazi u moja usta. Mamin jezik se sudarao sa mojim, i počela sam sporo da gutam vrelu tečnost. Bile smo potpuno musave i prljave… ali i potpuno srećne.

 

 

 

6. PRIJATNO IZNENAĐENJE

 

Probudila sam se nešto kasnije nego obično. Prvi put od kada sam došla me nije probudio plač deteta. Pogledala sam u krevetac i videla da je prazan. Kao i svaka majka počela sam da paničim. Navukla sam samo neki letnji mantil, i izletela iz sobe.

 

Brat: “Sekoo… “ – zastala sam u čudu.

 

Ćerka: “Braco? Jesi to ti?” – gledala sam u njega i trebalo mi je par sekundi da ga prepoznam.

 

Porastao je mnogo u visinu, ali mu je telo i dalje bilo kao i tatino, mršavo i jako. Furao je neku fensi fruzuricu sa šiškama u stranu, a čak je i pustio malu bradicu. U rukama je držao mog sina koji je spokojno spavao.

 

Zagrlila sam brata i poljubila.

 

Ćerka: “I? Šta kažeš? Jesi ponosan ujko?”

 

Brat: “Jaoj presladak je… tako fino spava. Isti ja, pogledaj mu oči…” – zezao me je. – “Što mi nisi rekla da dolaziš?”

 

Ćerka: “Pa… znam da si na faksu … nisam htela da ti remetim planove, učenje…” – pokušala sam da se izvučem.

 

Brat: “Renoviraju studentske domove pa sam dobio 7 dana odmora. Reko da dođem malo, pomognem matorcima oko posla. Inače… sjajno izgledaš seko.” – pogledao me je i zacrveneo se.

 

Kao mlađi brat uvek mi je zavirkivao u sobu, i pokušao da mi vidi grudi… mali perverznjak, ali razumem ga pošto su veoma rano počele da mi rastu. Bila sam svakako jedna od boljih riba u selu, i često je bio ljubomoran na vršnjake koji su mi se udvarali.

 

Ćerka: “A vidi njega…” – uštipnula sam ga za obraz. – “Mali frajer, a? Kakva je to frizurica?” – zadirkivala sam ga.

 

Mama: “Deco, ajde dosta izmotavanja, treba da se radi. Ti ćero da podojiš dete, ti sa tatom da namiriš, pa na ručak.”

 

Brat: “Mama, ja ću preskočiti ručak, idem da se vidim sa starim društvom… pa ćemo i do centra večeras. A od sutra se družimo ceo dan.” – poljubio je mamu i izašao napolje.

 

Bilo mi je drago što ga vidim, i što ćemo provesti par dana svi zajedno. Ipak, osetila sam malu nervozu jer nisam znala da li ćemo nastaviti naša vrela druženja dok je on tu. Srećom, to veče je bio odsutan, i nije bilo problema. Ubrzo, našli smo se u poznatoj pozi, moji roditelji su me sisali i mazili mi pičku dok sam ja prosto uživala.

 

Bila sam kao neka napaljena kraljica koju zadovoljavaju njene sluge.

 

Nije puno prošlo dok mi tatin kurac opet nije zapao za oko. Moje uživanje u prizoru preda mnom je prekinuo mamin mokar poljubac u moj obraz.

 

Mama: “Znaš dušo o čemu smo tata i ja pričali čitavu noć?” – govorila je zavodljivo.

 

Ćerka: “Ahh… o čemu mamice?” – uzdisala sam usled njenih prstiju koji su me jako jebali.

 

Mama: “O ovoj tvojoj maloj pičkici. Znaš, veoma smo tužni što nije osetila tako dugo kurčinu u sebi… slažeš se?”

 

Ćerka: “Uhhh… mama… predugo ga nije osetila. Šta misliš… ahhh… jel bi tata želeo da me… da me izjebe?” – bila sam van sebe.

 

Mama: “Samo o tome je pričao dušo. Voleo bi da te izjebe veoma jako… a ja bih dala sve da to gledam.”

 

Morala sam da reagujem.

 

Ćerka: “Taticee… jel ti se toliko sviđa moja mala pičkica?” – okrenula sam se ka njemu.

 

Tata: “Uhhh dušo… jako mi se sviđa.” – uhvatio je svoj kurac i počeo da mazi moj klitoris sa svojim vlažnim glavićem.

 

Ćerka: “Toliko dugo pati za takvim lepim kurcem tata… uhhh samo budi nežan, veoma sam blizu taticee..” – i zaista, usled svog ovog jebanja prstima i sisanja mojih punih grudi, bila sam veoma blizu vrhuncu.

 

Tata: “Važi ćero… reci mi… kako želiš da ga primiš?”

 

Dok sam razmišljala videla sam mamu kako trlja svoju pičku željno iščekujući da vidi kako joj muž tuca ćerku. Dobila sam tada ogromnu želju da osetim njenu pičku… nisam imala iskustva ali želela sam da je ližem.

 

Okrenula sam se na stomak i blago se naguzila.

 

Ćerka: “Tatice, hoću da me jebeš od pozadi, a ti mama da raširiš tu pičku ispred mene.” – naređivala sam im, a oni su oduševljeno sve poslušali.

 

Tata: “Opet si bezobrazna… to mi se sviđa… na mamu si, nema šta!”

 

Spustila sam glavu među mamine noge i udahnula predivnu aromu njene zrele dlakave pičke. Isplezila sam jezik i neiskusno počela da je ližem.

 

Mama: “Uhhh… dušo, sjajno… liži maminu pičkicu, bravo.. tu gore malo tako…” – usmeravala me je na mesta gde najviše voli, i gde je najosetljivija.

 

Tata je još uvek samo glavićem klizio po mome otvoru. Zatim, uz jedan jak pokret nabio je svoj vreo kurac duboko u mene. Vrisnula sam, ali ne od bola! Zidovi moje željne pičke su ga čvrsto obuhvatili. To je taj osećaj koji sam toliko želela da osetim.

 

Tata: “Uhhh… kako si uska i mokra…” – uzdisao je dok me je umerenim tempom tucao, držeći se za moje guzove.

 

Nažalost, iako sam pokušavala nisam mogla dugo da izdržim. Moja pička i moje telo su toliko žudeli za jebačinom da sam veoma brzo osećala orgazam kako mi prilazi, kao brzi voz. Osećala sam se kao neki napaljeni tinejdžer kome brutalna riba skida nevinost. Sve je kulminiralo kada je mama počela da svršava i da puni moja usta svojim gustim slatkim sokovima.

 

Ćerka: “Aaaaaa…” – svršila sam na tatin kurac! To nije rečenica koja se čuje svaki dan, ali je bio trenutak koji nikada neću zaboraviti.

 

Tata: “Bravo… uhhh sjajna si…” – izašao je iz mene i drkajući svoj kurac ljubio moju guzu.

 

Bio je još veoma tvrd i napaljen. Mama je to primetila i uzela stvari u svoje ruke. Legla je ispred tate na leđa, raširila noge i tražila da ja legnem na nju tako da mi glava gleda tačno na njenu pičku koja će upravo biti jebana.

 

Tata je prišao i snažno ušao u nju. Gledala sam sjajan prizor kako mama sa lakoćom prima tatin kurac.

 

Tata: “Hoćeš li malo maminih sokova?” – izašao je iz nje, i ja sam počela da mu pušim kurac skidajući maminu aromu sa njega.

 

Tata: “Tako tako… očisti fino taj vlažan kurac, pa će ti tata dati još.”

 

Ubrzo smo uskladili ritam. Tata bi nabio kurac u mamu i jebao je neko vreme, a potom bi ga gurnuo u moja usta i nabijao se u njih.

 

Mama je ubrzo počela da vrišti, a tata ju je punio spermom grčeći se i uvijajući.

 

Napokon je stao i izašao iz nje. Nisam časila ni časa već sam zabila jezik u maminu picu i tražila ostatke tatine sperme. Sve što sam našla sam sebično progutala. Bila sam musava, iscrpljena… i napokon jebana!

 

 

 

 

7. KAO U SNU

 

 Ceo naredni dan smo proveli zajedno. Igrali smo se, gledali stare porodične slike, prepričavali anegdote iz ranijih vremena… Bili smo ponovo srećna porodica, kao i nekada. Doduše, moj mlađi brat nije znao da smo mama, tata i ja bili zapravo mnogo bliži nego što to prosečna porodica jeste.

 

Mama: “Šta je bilo ćero… počelo je ponovo?” – pitala me je jer je videla kako se stalno nameštam i diskretno stiskam svoje grudi.

 

Ćerka: “Jooj mama, ništa ne pitaj. Pući će mi!” – tiho smo govorile pošto je moj brat bio na krevetu pored.

 

Mama: “Jooj zlato moje. Gledaj tata nije tu pošto ima još neka posla, a mora neko da ti pomogne. Ja sama ne mogu, previše ima. A ako ćemo realno, ovaj tvoj brat nije skidao pogled sa tvojih grudi ceo dan, jesi primetila?”

 

Ćerka: “Hahahaa… mama, pa ništa novo. On to radi od kada su počele da mi rastu. Nego, misliš li da će hteti?”

 

Mama: “Ma sto posto! Pazi sad ovo…” – okrenula se ka mom bratu. – “Hej… reci mi, šta misliš o sekinim sikama?”

 

Okrenuo je glavu i skamenio se u mestu. Lice mu je menjalo boju, i stalo je na jakoj nijansi crvene.

 

Ćerka: “Ajdee braco, znam da si ih uvek merkao. Ajde, samo reci šta misliš o njima?” – uzela sam gornji deo haljine i spustila je do bradavica.

 

Brat: “Božee… stvarno niste normalne… jel ozbiljno pitaš?”

 

Ćerka: “Naravno! Ali budi iskren.”

 

Brat: “Paaa… mislim da su… baš su ti narasle, i… lepe su… da, jako su lepe, eto. Zadovoljna?”

 

Mama: “Pa kada su već tako lepe, onda dođi da mi pomogneš. Jako ima puno mleka i moraju da se dobro izmuzu!”

 

Brat: “Ej… dobro do sada je bila lepa šala, ali mislim stvarno.”

 

Mama je potom povukla haljinu dole, i moj brat je zanemeo kada je video moje bujne grudi. Mama je stisla sisu, i mleko je počelo da prska. Zatim je stavila usta na nju i počela da sisa.

 

Ćerka: “Slušaj, šalu na stranu ali zaista mi treba pomoć. Tata kasni i nema ko da isisa mleko. Molim te, samo pomozi svojoj seki.”

 

Nije ga više trebalo ubeđivati. Sa polu otvorenom vilicom došao je do kreveta i legao pored mene. Uhvatio me je veoma nežno i video mleko kako curi.

 

Brat: “Uhhh… kako su mekane… Jel smem i da… pijem mleko?”

 

Ćerka: “Naravno… popij koliko želiš braco.”

 

Njegovi snovi su bili ispunjeni. Stavio je svoja usta i počeo da sisa. Ali, nije me samo sisao. Ljubio je moju bradavicu, lickao je okolo, i grickao. Uživala sam kao i on. Oči su mu bile zatvorene a mleko se pojavljivalo na njegovim usnama.

 

Bio je u šorcu i veoma se jasno videlo da je napaljen. Kurac mu je bio dignut i tvrd.

 

Podigla sam glavu i videla tatu na vratima. Skidao je gaće i naslonivši se na zid počeo da drka nabrekli kurac gledajući nas. Htela sam da mu pružim još bolji prizor.

 

Ćerka: “Jeli vas dvoje? Hoćete nešto da podelite i samnom ili? I ja sam veoma žedna!” – glumila sam da sam kao ljuta.

 

Mama je prva reagovala. Napunila je usta i spojila svoje usne sa mojima. Mleko se slivalo dok smo se jezicima lizale. Mama je potom zavukla ruku pod moju haljinu i počela da me mazi.

 

Ćerka: “Ajde braco… šta čekaš?” – pogledala sam ga i on je jako počeo da me sisa.

 

Podigao je glavu i sa punim ustima ponovio ono što je mama uradila. Mućkali smo mleko u ustima i jezicima se veoma strastveno ljubili.

 

Odvojili smo se i pogledao me je pohotno u oči.

 

Ćerka: “Ajde sada, kada si me već toliko navlažio, pomazi sekinu pičkicu. Vidim koliko si uzbuđen i koliko si jebeno tvrd… ajde, oseti me.”

 

Raširila sam noge i otkrila maminu ruku koja me je mazila. Nije mogao ništa da kaže, samo je gledao.

 

Mama: “Ajde, stavi ruku… oseti kako ti je sestra topla i mokra…!”

 

Prošao je prstima kroz moje vrele usnice. Podigao je prste i video koliko su bili mokri. Zatim se okrenuo ka meni, i polizao sokove sa prstiju.

 

Ćerka: “I? Jel je fina sekina mokra pička?”

 

Brat: “Najfinija!” – spustio je glavu i nastavio da me sisa, dok je rukom drkao moju pičku.

 

Pokazala sam prstom tati da priđe sa mamine strane. Lagano se popeo na krevet i usmerio kurac ka meni. Uhvatila sam ga rukom, čvrsto stisnula i počela da ga ližem. Nakon što sam ga oblizala, nabila sam ga u usta i počela da se nabijam, gurajući ga duboko.

 

Mama je shvatila šta se dešava, i odlučila je da uključi brata u igru. Otišla je iza njega dok je on sisao moju sisu, i svukla mu šorc. Nije se uopšte bunio. Zatim ga je odvojila od moje sise, uspravila ga da gleda mene sa tatinom kitom u ustima, i počela da mu lagano drka mladi kurac.

 

Mama: “Vidiš sine, ova tvoja seka tako dobro puši tatin kurac, ali sam sigurna da može ona i dva da izdrži, jel tako ćero?”

 

Ćerka: “Naravno mamice, moja jebačka usna su uvek spremna. Šta kažeš braco? Jel bi jebao sekina usta?”

 

Ustao je bez odgovora i namestio kurac ispred mene. Kurac mu je bio veoma sličan tatinom, osim naravno mnogo nežniji na dodir i slabijeg ali veoma jebozovnog mirisa.

 

Prvo sam se malo igrala sa njegivim jajima, lickajući ih i ljubeći. Uzela sam potom kurac u svoja usta i počela lagano da ga oblizujem i pušim.

 

Dok sam im ja naizmenično drkala i pušila, tata i brat su rukama stiskali moje nabrekle grudi prskajući mleko po mami koja je lizala moju pičkicu.

 

Dok me je lizala brat je gledao u mamu, posebno u njenu pozamašnu guzu.

 

Ćerko: “Braco? Jel ti se sviđa mamica. Uhhh… idi… pojebi je, neće se ona buniti, jel tako mama?” – podigla je glavu sa moje pičke i namignula bratu.

 

Otišao je iza nje, i krenuo da je jebe od pozadi dok je ona lizala moju pičku.

 

Mama: “Uhhh… snažnije sine…. Uh jebi maminu dlakavu pičku…ahhh…” – stenjala je.

 

Brat je ubrzavao tempo, i sve žešće jebao mamu. Tata je potom sklonio moju ruku sa njegovog kurca, uhvatio me je za glavu i počeo da me jebe u usta. Znao je kako volim i bio je sjajan. Osećala sam ga veoma duboko dok se nabijao. Pljuvačka je klizila niz moja usta i bradu.

 

Mama je počela da vrišti od siline kojom ju je rođeni sin jebao. Nije više imala snage ni da me liže, već je samo klonula.

 

Mama: “Jooj vi mladi… stani sine… mora mama da dođe sebi.” – bila je potpuno izjebana.

 

Brat je tada usmerio pogled ka mojoj vlažnoj pici. Naravno, u njegovim godinama bio je u punoj snazi.

 

Tata: “Šta je sine? Hteo bi i sestrinu pičkicu. Šta kažeš ćero?” – izvadio je kurac iz mojih usta.

 

Ćerka: “Pa tatice dogovorite se ko će koju rupu.” – rekla sam potpuno jebozovnim glasom.

 

Tata: “Šta? Zar voliš i u guzu da ga primaš?” – začuđeno je pitao.

 

Ćerka: “Naravno tata… tvoja ćerkica se jebe u sve rupe, zar nisi znao?” – raširila sam noge koliko sam mogla, oblizala prst i počela da krušim oko svog čmarića.

 

Tata: “Uhhh… jebačice naša mala… uhhh bezobraznice jedna, kako ti je lep čmar. Znaš, mama mi nije davala da je jebem tamo. Jel mogu sine onda ja u guzu?”

 

Brat: “Može tata… ja ionako više volim sekinu pičkicu.”

 

Brat je legao na leđa i ja sam legla stomakom na njega. Odmah je uhvatio moje sise i počeo da ih maltretira… a ja sam se namestila i primila bratov kurac sa lakoćom do kraja. Nisam želela da se nabijam sve dok tata ne uđe u moju usku guzu.

 

Osetila sam prvo tatin jezik na mome čmaru. Lizao me je i jebao lezikom moju rupicu dok je drkao kurac. Mama je nepomično gledala sa strane.

 

Tata: “Uhhh jako si uska ćero… biću nežan.”

 

Ćerka: “Tatice, pusti nežnost. Želim da me izjebete žestoko… kao neku kurvicu tata…!” – moje reči su ga napalile i počeo je polako da se probija kroz uzak prolaz mog čmara.

 

Opustila sam se koliko sam mogla, ali sam zaista bila uska jer nisam dugo primila kurac u guzu. Veoma pažljivo je ulazio, uz jak otpor mog anusa, ipak na kraju je uspeo da uđe do kraja.

 

Ćerko: “Uhhhh…. Aaaaa… tako je… a sad me jebite… želim vas… i želim da svršite u mene, da me napunite obojica!” – ni sama ne znam zašto ali pomisao da me brat i otac pune vrelom spermom me je potpuno obuzela.

 

Podigla sam zadnjicu koliko sam mogla kako bi mogli imali prostora da se dobro nabijaju u mene. Jebali su me tako jako da su mi pička i čmar goreli. Mama je sa strane posmatrala i trljala svoju pičku, ali je takođe sa drugom rukom nabijala prst u svoj braonkasti čmar. Očigledno da ju je prizor koji je gledala naterao da ponovo razmisli o analnom seksu.

 

Mama: “Uhhh jebite je… tako… ahhh napuni te joj obe rupe… napunite malu jebačicu jako jako…” – na ove reči još su više ubrzali tempo i nije mi bilo spasa.

 

Orgazam je sustizao jedan drugog… i iako su se dva kurca nabijala u mene ja u jednom trenutku nisam ništa osetila, samo uzbuđenje koje se ne može opisati rečima.

 

Tata i brat su zatim stali i počeli uz velike uzdahe i glasno jecanje da pune moje rupe. Osetila sam vrelinu njihove sperme tako da mi je ceo donji deo tela goreo. Obojica su zadrhtali, zatvorili oči i prepustili se čarima orgazma.

 

Izašli su iz mene i mama je brzo dotrčala do kreveta. Počela je da oblizuje obe moje rupe, a ja sam pokušavala da istisnem što više sperme iz sebe za nju. Napunila je svoja usta i došla do moje glave. Zinula je i videla sam mešavinu tatine i bracine sperme. Usne su nam se spojile i uživale smo razmenjujući njihove tečnosti. Progutale smo sve, i bio je to svakako najbolji obrok tog dana.

 

 

KRAJ                                                                                                              MomLover

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 31 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Priča je nastavak priče: Naplata kockarskog duga.. Alek je naredio Mini da se obuče i skuva mu kafu. Za to vrijeme se prabcio u dnevni boravak dok su Marijana i Viktor ostali u sobi. Znao je Alek šta radi. Znao je koliko će to biti neprijatan momenat. Uživao je da ih tako muči.
Jučer · Dodao: Glavonja
Evo jedne zanimljive pričice o tome šta kocka može da uradi jednoj porodici..Viktor i Mina su u braku već 18 godina. On ima 42 i vodi svoj mali kafić u centru. Visok je, malo premršav, ima malo dužu kosu bez ijedne sijede i urednu bradu. Mina ima 39 i radi kao vatrogasac.
Prije 3 dana · Dodao: Glavonja
Seka me počela privlačiti još kad je napunila svojih 12 godina, napredna je bila. Za njene godine tad sise su joj bile više nego prosječne. Često sam drkao zamišljajući je kako mi guta spermu.
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Leto je bilo vrelo. Pasja zega. Ivana je ustala iz kreveta, znojava i nekako umorna kao da nije ni spavala. Otisla je u kupatilo i stala ispod tusa. Okrepile su je prve kapljice vode koje su se sa njene duge crne kose cedile niz njeno preplanulo cvrsto telo
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Tad sam ima 20 godina a moja sestra od tetke 26 god.Jos uvek nije udata,ali je jako seksi,crnka duge kose,sise 4 malo vecih guzova nizeg rasta.bilo je to pre 4 godine,ostao sam sam kuci a posto je ona tu blizu mene pozvao sam je kod mene na kafu,nije proslo dugo dosla je moja seka.
02.09.2019 · Dodao: ukroceni

Anketa
By Lovetoplay Prije 2 dana
By Misko93 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories