Trenutno Pusicu pregledava 1653 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 17.05.2018 (17.05.2018) - Svi članci by Pusica

Sjedila sam u fotelji, pored mene je bio muž a ispred njega prijateljica, držala je njegov kurac u ruci a onda me upitala. Tebi udje sve ovo. Velik je, nisam ovakvog do sad vidjela. Podigla je pogled prema mom mužu i rekla mu, sa mnom ćeš polako dok naviknem da ga primam. Nastavak priče Story of Andrea: Prijateljica ... Primakla je usne i poljubila glavić, spusštala je usne niže i cijelog ga ljubila do jaja, a onda je polako počela trpati kurac u usta. Ja sam gledala, njen oblik usana nataknut na kurac toliko me uspalio da sam počela uzdisati. Uzela ga je nekoliko puta do pola, probala je i više ali se podrignula.

Ustala sama i otišla u sobu, došli su odmah za mnom. Muž je kleknuo medju nas, više se primakao prijateljici a ona se namjestila na bok i počela da mu puši. Uživala sam u pogledu na njene usne kako klize po kurcu. Muž joj je skinuo spavačicu, pokazao meni rukom i ja sam skinula svoju. Privukao je njenu guzu bliže sebi a i ja sam se odmah primakla pa je spustio ruke na naše mačkice. Moja je bila mokra i sluzava, njegovi prsti su klizili po njoj, od želje sam ugrizla usnu i tako ih gledala. Počela je brže da uvlači kurac u usta, ponekad bi zastenjala, vjerovatno je rukom dobijala jak nadražaj na mačkici, pustila je kurac iz usta i legla na ledja a iz nje su se čuli već jaki uzdasi.

Muž je rukom primakao njenu glavu pa je prislonila lice uz njegov kurac, rukuje držala na jajima, imala je tako snen i zamagljen pogled iz koji se vidila požuda. Imala je veća prsa od mene, bradavice su joj stršile a krug oko njih je bio tamniji nego kod mene. U jednom trenu muž mi je podigao nogu i primakao se do moje mačkice. Rukom je namjestio kurac i lagano gurnuo. Prijateljica je bila naslonjena na ruku i tako nas promatrala.

Bila sam željna i muža i sexa, ovo s prijateljicom me dodatno raspalilo, sklopila sam oči i podigla noge visoko. Nije ga zabijao do kraja, mačka ga je veselo primila, pripremila mu mu je toplu i vlažnu kupku unutra i čekala da se u njoj brčka. Uhvatio me za prsa kao niakd do sada, jako ih stisnuo da sam zacvilila i u tom trenutku mi ga zabio do kraja.

Imala sam osjećaj da mi je svu utrobu probio, vrištala sam i stenjala, probala se nekako izvući ispod njega a nisam mogla, jako me je držao za prsa.

Koliko god sam ga željela u svojoj mačkici toliko sam sad željela da ga što prije izvadi, od dragog bola i orgazama koji su me pogadjali kao gromovi vrištala sam. Molila sam ga da stane, da ga izvadi, samo me snažno uhvatio rukama za bokove i nastavio dalje bez mislosti nabijati. U jednom trenutku mi je podigao nogu, izvadio ga a mene prevrnuo na bok. Ostala sam tako ležati a još mi se cijelo tijelo treslo od uzbudjenja, nisam mogla vjerovati šta se sa mnom dešava. Kad sam se okrenula, prijateljica je imala dignute noge na njegova ramena, a ja kao i ona prije naslonila sam se na ruku i gledala. Nije joj gurao cijelog, na njenim usnama sam vidjela zadovoljstvo, sama je grickala usne. Spustio joj je noge ispod svojih ruku, legao na nju, uhvatio je za ramena, poza u kojoj se nemožeš pomaknuti, a kad je počela jače uzdisati znala sam da ga prima više i da će ga brzo primiti cijelog i vrištati kao i ja. Kad je počeo rukama da je nateže na sebe počela je da cvili. Trzao je jako, krevet je škripao, prijateljica je cvilila i tresla glavom lijevo desno.

Dugo je trajalo, kad bi svršila bila je glasna kao da urliče. Dao mi je znak rukom da se primaknem izvukao kurac iz njene mačke, dok mi se primicao špricnuo je po mom licu, a onda je naglo privukao njenu glavu, špricnuo je i njoj po licu, držala je otvorena usta a on joj je u njih gurnuo kurac.

Sve troje smo ležali na ledjima a onda nas je on povukao pa smo obe naslonile glavu na njegova ramena. Prijateljica mu je milovala kurac a ja jaja.

Zaspala sam, iz sna me probudilo trzanje kreveta, pravila sam se da spavam, bio je na njoj. Ona ge je obgrlila nogama oko struka, rukama ga milovala po ledjima i glavi, on je držao ruke u njenoj kosi i tako joj glavu okrećao a ljubio vrat i lice.

Moj muž pored mene na krevetu jebe moju prijateljicu a ja virim ispod deke. Vlažila sam.

Palio me nevjerovatno taj prizor, strastveno su se milovali i ljubili, ponekad bi ona jače uzdahnula vjerovatno bi joj ga gurnuo dublje, govorila mu je glasno da bude tako nježan i da s nje ne silazi. Ona bi nekad spustila noge a on bi ih opet rukom vratio da ga stisne s njima preko ledja. Ubrzao je, stenjala je jače, znala sam, on želi svršiti a tad nabija do kraja, držao je njena prsa kao i moja i tresao je žestoko, podigao se i primako do njenih prsa, kurac je držao u ruci i drkao, ona se podbočila na laktove i držala otvorena usta, kad je gurnuo kurac u njih, uhvatio je njenu glavu i tako držao, sipao joj je spermu unutra. Mumljala je, on se spustio medju nas i legao, prijateljica je ustala i otišla u kupatilo.

Upitala sam ga, kako se osjećaš ljubavi, opet me povukao na svoje rame i rekao mi, imam dvi jako dobre, lijepe i sexi pičke, uživam. Kad se prijateljica vratila i legla kao i ja na njegovo rame on je i njoj rekao isto.

Mi smo ustale ranije, ona je nazvala kolegicu pa joj je kroz prozor bacla ključeve da otvori kancelariju. Spremale smo doručak i pričale, pitala me i kad sam joj rekla da me ovo nije povrijedilo i da mi se dopada i da ćemo ponoviti, otkrila je da je za ovo imala već duže ideju ali eto desilo se tek sinoć. Popila sam kavu, rekla joj da mi da ključeve od auta pa se idem u stan da se pressvučem, pa ću doći na posao, a oni neka dodju kasnije. Ispratila me do vrata, rekla sam joj, idi i polako se uvuci u krevt i počmi mu pušiti, obožava takvo budjenje.

U stanu sam se obukla, napravila kavu, zapalila cigaret i sam sebi jasno rekla. Andrea, uvalila si se u govna svojim glupostima, sad imaš priliku da se sve vrati na staro. Ali, sad ovo s prijateljicom te može baciti u još veé probleme. Moraš paziti i iz ovoga izaći a da pri tome ne izgubiš sve. Radiš kod prijateljice i ako zategneš odnos može ti dati otkaz. A postoji mogućnost da se muž i prijateljica spoje i gubiš brak. Sama sa sobom sam govorila i zaključila, igraću tako da u svemu budem gori a neću pustiti da se dovedem u situaciju da sam za njih dvoje potčinjena. Stisla sam sama sebi fige, nasmješila se i krenula na posao.

Na poslu su me kolegice upitale kako to da ja vozim šeficino auto. Kako nije došla na posao do podne, odnila sam na banku novac i neke naloge, kad sam se vraćala njih dvoje su prošli pored mene, zaustavio je auto, jasno sam vidjela da ga je prijateljica poljubila prije nego je izašla van. Pozdravili smo se, muž je otišao a nas dvi smo ušle u kancelariju. Bilo je dosta posla pa nismo imale vremena za priču, tek pred zatvaranje prijateljica mi kaže, idem u šoping, evo ti ključevi od kancelarije, primakla se i na uho me upitala ti imaš četvorku prsa.

Zatvorila sam kancelariju, kolegice su otišle svojim kućama, ja sam pošla do muža, malo ga sačekala i otišli smo u restoran. Trebali smo riješiti naš nesporazum u proteklih nekoliko mjeseci. Sjela sam na suprot muža da ga gledam u oči i dok smo čekali jelo, rekla sam mu. Da sad o tome ne pričamo satima, pročitala sam i slažem se sa svime što si napisao, za svoje ispade se želim izvinuti. Ponovio je nekoliko stvari što se treba u našem životu dešavati da život bude zanimljiviji. Prekinula sam ga i ponovo rekla, sve što poželiš ja ću ispuniti. Baš sve, upitao me. Da, sve što poželiš.

Nasmješio se, taj njegov osmjeh me obarao s nogu, imao je tako lijepe zube i za muškarca malo napićene usne, uvijek lijepo obrijano lice, krupne i vesele plave oči.

Rekao je, ok mačko, ajde u toalet i skini gaćice pa kad jedemo idemo se negdje u prirodu kresnuti. Molim te, imam plavkastu suknju, osjećam da sam malo mokra, kad skinem gaćice primjetiće se na suknji, a sad sam se još više počela paliti kad si pomenuo prirodu.

Propustila si dosta noći i sexa, moramo to nadoknaditi, pružio i naslonio ruku na moju.

Pošli smo, oh Bože, nakon dugo muž mi je pridržao kaput dok se oblačim, vani prije ulaska u auto ispod kaputa podigla sam suknjicu i svukla skoro do koljena gaćice. Muž je naše kapute stavio na zadnje sjedište, kad sam sjela, svukla sam gaćice a suknjicu sam povukla na gore. Krenuli smo, rekla sam mu da vozi na Vidikovac, s mjenjača povukla njegovu ruku i stavila je na svoju nogu. Milovao mi je nogu a kad je ruku povukao do mačkice raširila sam noge da je može maziti kako želi. Parkirao je, pa smo pješke pošli do Vidikovca, držali se za ruke i gledali grad u nizini. Oko nas su bila još dva para a ja sam pogledala okolo gdje je mjestašce da nas ne vide pa da se sklonimo.

Nastavak serijala Story of Andrea: Sex u prirodi

 

Autor: Andrea

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 10 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Bio je to oktobar 2018. godine,prije svega par mjeseci.Kada sam ja (16 godina) izjebo Iman (18 godina). A do tog perioda je bila zestoka nejebica, na sta nisam navikao.
Prije 20h · Dodao: SexAddict
Drugi ženin mail u seriji gdje mi opisuje svoje akcije kad je imala 26 godina. Radi se o oko 2 godine prije nego smo se upoznali. Nastavila sam se jebati s Darkom i nakon što mu se žena vratila. Nalazili smo se navečer u parkićima i na plažama ili hvatali trenutke kad je ona bila vani da se pohvatamo u agenciji
Prije 5 dana · Dodao: CortoM
Ženin prvi mail s opisom avanture.. S Perom sam prekinula negdje u rano proljeće i tad sam još radila u Darkovoj agenciji. Ako se sjećaš, to je bila ona mala kućica koju je napravio u vrtu i kasnije pretvorio u garažu. Kroz nju se izlazilo u vrt do njegove kuće.
Prije 7 dana · Dodao: CortoM
Izjebao me drug iz razreda... Moj prvi put se desio sa drugom iz razreda. Sve je to pocelo tako sto me je on vatao na casovima ispod klupe. Koliko god puta da sam sklanjala njegove ruke on je bio uporniji, toliko uporniji da sam na kraju odustala od toga
Prije 7 dana · Dodao: Plazmica
Devojka i ja ujutru redovno pijemo kafu u obližnjem kafiću. Kafa je sjajna, ali više je stvar navike i nama i ljudima koji se u to vreme okupljaju tu. U red redovnih mušterija spada i gospodin Miloš – sedi gospodin koji ima nekih 60ak godina, malo niži i puniji, ali izuzetno vitalan i nekako čvrst. Pravi šmeker.
27.12.2018 · Dodao: najboljeprice69

Anketa
By Nezasita Prije 19h
By St1993 Prije 3 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories