Trenutno Pusicu pregledava 1524 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 14.05.2018 (14.05.2018) - Svi članci by Pusica

U aprilu prošle godine s mužem sam obišla šest gradova u kojima je on imao svoj posao. 
Bilo mi je zanimljivo putovati i vidjeti gradove u kojima još nisam bila. Njegov posao je bio takav da su u kancelarijama radile žene, sve odreda jako dotjerane i lijepe.
U susretima, on bi me predstavio, sve su davale komplimente i o meni samoj i mužu.

Nastavak erotskog serijala Story of Andrea: Muž mi je pričao o seksu sa bivšama i napalila se
Obično bi se upoznali a onda bi pošli negdje na ručak gdje bi se pričalo o poslu.


Muž je vrlo poslovan, nije puno pričao a ono što bi rekao bilo bi vrlo jasno. Sve su te žene radile za njega po nekoliko godina i sve su poznavale sistem rada, tako da je ovo bio lijep poslovni susret.

Ali, u meni se desilo nešto i umjesto da uživam u svemu tome ja sam počela zamišljati svaku od tih žena u krevetu sa mojim mužem. Počelo me nervirati to što su ljubazne, što se smješkaju dok pričaju s nama iako nisam mogla ni iz čega naći neki razlog za svoju sumnju. Jednu večer u hotelu sam tako upitala muža, kako prima na posao žene, kako odluči kome će dati posao, koliko povjerenja ima u njih.


Moraju biti vrlo sposobne za ovaj posao a uz to moraju biti ljubazne i lijepo izgledati.
U jednom trenutku sam ga prekinula i upitala, jesi spavao sa nekom od njih. Nasmijao se i rekao, pa naravno i nastavio ali to je bilo prije nego sam tebe upoznao.
Iako smo u braku o svemu pričali, znali smo o našim životima skoro sve, ništa nismo skrivali sad kad mi je to rekao u meni je izazvalo ljubomoru.

Pod tušem i dok sam se spremala za spavanje pokušala sam iz glave izbaciti te misli, došla do kreveta, otkrila muža, legla pored njega tako da sam mu okrenuta ledjima i počela se igrati s njegovim kurcem. Držala sam kurac u ruci, polako navlačila kožicu preko glavića i jezikom ga liskala, a kako mi je muž zavukao ruku medju noge i milovao mačkicu počela sam uvlačiti kurac duboko u usta. Onda sam ga zajašila, mačkica mi je od milovanja i mojih misli kako su to isto radile ove žene bila otvorena kao prozor. Naslonila sam se na njegove u koljenima savijene noge i polako sklizala na skoro cijeli kurac. Zabolilo me unutra pa sam se podizala a opet željela da mi udje do kraja da osjetim kako mi probada i nastavila se divlje nabijati na njega. Muž me držao za bokove i sam me nabijao, vrištala sam kad bi ušao do kraja i duboko me unutra bocnuo, prsa su mi bila nabrekla, bradavice iskočile, uzela sam muža za ruke i prislonila ih na prsa i zajedno s njegovim rukama ih pritiskala i mješala. Rekao mi je, uh što si vatrena, niz jaja mi curi voda iz tvoje mačkice. Ne znam koliko sam puta svršila, koliko puta sam se do kraja nabila na kurac i u tom trenu se privila do njega, stisla i noge i mačkicu koliko sam mogla, grizla ga po prsima gdje sam stigla a iz mene se čuo vrisak. Kad me prevrnuo sa sebe, uhvatila sam ga i drkala, kako su mlazovi špricali ja sam tako vriskala.
Gledala sam spermu na njegovom stomaku i nogama, još držeći kurac u ruci rekla sam mu, želim poslije otraga da me ovako žestoko uzmeš.

Popili smo malo vina, sjela sam na kravet, muž je stajao ispred mene, ponovo sam cuclala njegov kurac. Bila sam tako napaljena da su mi iz usta po njemu cirile sline. Želila sam ali ga u usta nisam mogla ugurati više od pola. Ustala sam, držć ga za kurac prišla do fotelje, naguzila se, raširila noge, podigla se na prste isturila guzu što sam više mogla, ruke naslonila na fotelju, zabacila kosu i koliko sam mogla okrenula se da ga gledam.
Često mi je to radio, shvatio je da me to izludjuje, nekoliko bi puta glavić gurao unutra i vadio ga i kad bi ja napaljena jedva čekala da mi ga gurne dublje, on bi se sve više tako igrao a onda bi ga zabio da sam znala svršiti u samom početku sexa.
Sad me isto tako nadražio, uhvatila sam ga rukama za noge i probala povući ili se sama nabosti, on se i dalje igrao sa mojom mačkom a onda me jednim trzajem nabio do kraja. Vrisnula sam i zabila glavu u fotelju, rukama mi je držao visoko nadignutu guzu i jednostavno me razvaljivao.
Orgazmi su bili jaki, sva sam se tresla od svršavanja i njegova kurca koji me doslovno parao unutra. Bila sam toliko iscrpljena da sam se jedva okrenula i uzela kurac u usta da mi saspe vrelu spermu.

Spavali smo duže, poslije dok smo doručkovali upitao me, šta je ono sinoć bilo, bila si vrela kao afričko sunce. Gledala sam ga u oči i rekla, toliko te volim i želim, ustaj i odmah idemo u sobu da me jebeš kao sinoć na fotelji, ustala sam i krenula. Želja mi je bila takva da sam u liftu skinula gaćice, čim smo ušli u sobu, skinula sam sve sa sebe, samo sam ostala u štiklama i seksi čarapama, njemu sam pomogla da se brže skine, klekla i ovlažila glavić usnama i pljuvačkom a onda se naguzila na fotelju. Sad u štiklama mogla sam više i bolje isturiti guzu, prišao i naslonio glavić na ulaz, uhvatio me za bokove i odmah mi ga zabio do kraja. Stenjala sam, polako, boli me, izvadi ga, samo me je jako držao za bokove i nije ga povlačio nazad već je s njim unutra vrtio. Orgazam sam doživila možda za 10 sekundi, tako nasadjena i stisnuta na kurac mogla sam samo stenjati i vrištati. Trajalo je dugo, premjestili smo se na krevet, opet moje noge na njegovim ramenima, duboko zaboden kurac u meni doživljavala sam orgazme od kojih sam se tresla. Spsutio mi je noge i savijene ih podbacio pod sebe, koljena su mi bila skoro do lica, tako stisnuta u njegovu zagrljaju nisam se mogla maknuti a on me držeći za ramena divlje nabijao. Od tako snažnog nabijanja, glava kosa i prsa su mi mlatarale, na trenutke nisam znala gdje se nalazim. Pustio me, na koljenima mi se primikao, podigao mi glavu i u moja otvorena usta ugurao kurac, gurnuo ga duboko a stisnuo mi glavu, sperma je štrcala po grlu, imala sam iskolačene oči, na nos sam jedva disala a stomak mi se dizao.

Neću prtjerati ako kažem da sam na trenutke bila van sebe od snažnog uzbudjenja.

Do sljedećeg mjesta imali smo oko 200 km, u vožnji bi ga ponekad pomilovala preko hlača a on bi meni zavukao ruku pod bluzu i štipkao bradavice. 

Nakon toga situacija više nije bila podnošljiva (Story of Andrea: Nepodnošljiva situacija)

 

Autor: Andrea

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 9 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Bio je to oktobar 2018. godine,prije svega par mjeseci.Kada sam ja (16 godina) izjebo Iman (18 godina). A do tog perioda je bila zestoka nejebica, na sta nisam navikao.
Prije 20h · Dodao: SexAddict
Drugi ženin mail u seriji gdje mi opisuje svoje akcije kad je imala 26 godina. Radi se o oko 2 godine prije nego smo se upoznali. Nastavila sam se jebati s Darkom i nakon što mu se žena vratila. Nalazili smo se navečer u parkićima i na plažama ili hvatali trenutke kad je ona bila vani da se pohvatamo u agenciji
Prije 5 dana · Dodao: CortoM
Ženin prvi mail s opisom avanture.. S Perom sam prekinula negdje u rano proljeće i tad sam još radila u Darkovoj agenciji. Ako se sjećaš, to je bila ona mala kućica koju je napravio u vrtu i kasnije pretvorio u garažu. Kroz nju se izlazilo u vrt do njegove kuće.
Prije 7 dana · Dodao: CortoM
Izjebao me drug iz razreda... Moj prvi put se desio sa drugom iz razreda. Sve je to pocelo tako sto me je on vatao na casovima ispod klupe. Koliko god puta da sam sklanjala njegove ruke on je bio uporniji, toliko uporniji da sam na kraju odustala od toga
Prije 7 dana · Dodao: Plazmica
Devojka i ja ujutru redovno pijemo kafu u obližnjem kafiću. Kafa je sjajna, ali više je stvar navike i nama i ljudima koji se u to vreme okupljaju tu. U red redovnih mušterija spada i gospodin Miloš – sedi gospodin koji ima nekih 60ak godina, malo niži i puniji, ali izuzetno vitalan i nekako čvrst. Pravi šmeker.
27.12.2018 · Dodao: najboljeprice69

Anketa
By Nezasita Prije 19h
By St1993 Prije 3 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories