Trenutno Pusicu pregledava 1508 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 17.04.2018 (17.04.2018) - Svi članci by Pusica

Story of Andrea: Moj život, danas kad sam samu sebe, nepromišljenim potezima i ponašanjem dovela u situaciju da moram razmisliti i odlučiti hoću li izgubiti muža, brak i sve, sjedim, pišem i plačem. Posao mi je takav da sam cijeli dan u kontaktu s ljudima a osim dobre školske prijateljice privatno ni s kim ne pričam. Pokušavam naći izlaz iz ove sitacije u koju sam nemisleći upala.

Iza sebe imam nesretno djetinjstvo, tata je bio stariji od mame 18 godina, povučen i tih a mam mlada i vrlo zgodna a prilično vesela i otvorena. S mojih 8 godina počele su njihove svadje, mama je stalno optuživala tatu da se on kurva. Često se dešavalo da mama u naletima bijesa baca po kući sve što stigne.

Svaku godinu smo išli na more, većinom u autokamp. Kao i kod kuće i na moru su se često svadjali. Mama bi njega optuživala da je vara a on bi samo ponekad izgovorio ime nekog muškarca na što bi mama poludila. Stvarnost je bila drugačija, tata je radio i osim nas još je brinuo za svoje roditelje. Kad bi tata subotom otišao kod svojih na selo, mama bi se odmah spremala i odlazila u provod. Kući je dolazila kasno, ponekad i pijana.

Rastavili su se kad sam imala 14 godina. Mama je otišla s nekim tipom a ja sam ostala živjeti s tatom.

Živila sam s tatom četiri godine a onda sam se prije završetka srednje škole udala, kad sam završila školu otišla sam za mužem u drugu državu. Moj novi život počeo je u nekom selu, daleko od grada, u porodici koja je bila dosta siromašna. Sve što mi je pričao bila je laž, nazad nisam mogla a ni smila. Učila sam jezik i nadala se da će biti bolje. Njegova majka, otac, brat i sestra su bili na njegovoj strani.

U drugoj godini braka ostala sam trudna, a te jeseni vukući drva iz šume jako me zabolio stomak, prokrvarila sam i na kraju u bolnici pobacila. Preselili smo u grad kod njegove tetke, živili tako još dvi godine a moj muž nije više bio onakav kakav je bio prije braka, pored mene je imao druge ljubavnice, često je dolazio kasno noću.

Počeo rat u Bosni, muž mi je rekao da je najbolje da idem kod svojih roditelja. Vratila sam se u svoju zemlju, čekala sam ga tri godine, napokon je došao dan da je i on došao kod mene. Mislila sam da će sad biti sve ljepše i bolje. Nakon nekoliko dana vratio se u Bosnu. Tako smo na odvojeno živjeli još skoro tri godine, dolazio je nekoliko puta na nekoliko dana, bila sam mu našla i posao, ništa mu se nije svidjalo, na sve je prigovarao a onda me ostavio. Ostali smo u vezi, ponekad bi se javio.

Poslije rastave živila sam sama skoro četiri godine. Do svoje 32 godine, gledala sam druge parove kako zajedno hodaju, šetaju, noćima nisam spavala i pitala sebe do kad ću biti sama. Prijateljice su mi pokušavale nametnut veze s nekim muškarcima a ja sam sve odbijala.

Te godine na odmoru sam upoznala Vedrana. Dopisivali smo se i brojali dane kao srednjoškolci kad ćemo se ponovo vidjeti. Konačno – srela sam čovjeka kojeg sam zavoljela i koji me voli. U novom braku proživila sam sve lijepo i sve ono što žena mašta i želi da proživi sa mužem.

A onda sam se počela čudno ponašati prema njemu. Vedran je to trpio neko vrijeme, razgovarao sa mnom vrlo strpljivo, pokušavao mi pomoći da nas ne dovodim u nesuglasice. Ja bi kao malo popustila, a onda opet iz obične sitnice pravila drame.

Te večeri mi jasno rekao, molim te sjedi i poslušaj me, nemoj mi ništa odmah odgovoriti, samo poslušaj šta govorim a onda razmisli o svemu tome pa ćeš mi reći neki drugi dan.

Smirila sam se, sjela slušala ga. Govorio je polako i smireno, prvo o nama i našem životu, pa o tom sto se ja tako agresivno prema njemu ponašam, a naglasio mi je da su to moje traume koje imam od prije.

Ustao je, otišao u sobu, obukao se, došao do mene, nježno me zagrlio i rekao.

Došli smo do kraja, na tebi je, razmisli i odluči, ja čekam ali neću dugo čekati.

Moj izgled i seksualni život. Danas, sad sa svojih 36 godina, 58 kilograma težine, 172 cm visine i još tome povisoke potpetice, sa prsima skoro četvorke, uvijek dužom plavom kosom, zelenim očima, elegantnim stilom odijevanja i šminkanja mislim da izgledam privlačno i poželjno. Prvi muškarac u životu bio mi je muž. U braku i poslije braka nisam imala avanture ali sam bila prisiljena nekoliko puta dignuti noge drugim muškarcima većinom zbog dobijanja ili zadržavanja radnog mjesta.

Moje priče su dio mog života i baš onakve kako se to sve u stvarnosti i dogodilo.

U njima ima ljubavi, situacija iz običnog života, erotike i seksa, smijeha i suza.

I sad dok moj Vedran spava u drugoj sobi, ja sjedim i pišem. Dani mi nekako prolaze, na poslu sam od jutra do mraka, a kad dodjem u stan postaje mi nesnošljivo tijesno, neznam šta bi radila, sama pijem kavu i večeravam, veliki bračni krevet mi je tjesan, ponekad dugo u noć plačem, san teško dolazi na moje oči.

Pišem i tako sama sebe tješim, a možda bi jednostavno trebala ustati, doći do Vedrana, pružit mu ruku, pogledati u njegove snene plave oči, poljubiti ga, zagrliti i reći, oprosti mi, oprosti mi.

Nastavak ispovijesti, Story of Andrea: Moja prva ljubav

 

Autor: Andrea

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 17 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  milanovic: 
   
  Volio bih da nastavis jer si najboljbolje, najdublje i najsadrzajnije opisala ........hvala ti
   
   24.05.2018 
  0 bodova
   
 •  popi: 
   
  Vedran zvuci kao prava osoba, brizan, njezan mozda i pametan, cekas odgovor koji vec znas.
   
   26.04.2018 
  0 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Bez pardona sjurio svoj kurac... Posao,dosadno svi nekud zure komisije se neke dobavezale pa svi ciste,sredjuju kako bi dobili prolazne ocjene.
Prije 18h · Dodao: carkonja
Imam susjedu, mlađa je od mene jedno petnaestak godina, mislim da sam vršnjak s njenom mamom. Ima dobro tijelo, lagane ikserice, male grudi, zaobljenu guzu. U licu nije neka ljepotica, nosi naočale, staklo kao od pepeljare. Ipak za svoje godine izgleda solidno i kad god je gledam padaju mi na pamet grešne misli...
Prije 6 dana · Dodao: 3xman
Umesto da joj prosetam psa,prosetao sam kurac kroz njene rupice...Upoznali smo se preko zajednickog poznanika. Bili smo na druzenju i kroz pricu spomenula je da ima psa. Rekao sam joj da bih ga htio setat, ona je rekla dogovorit cemo se. Pitam ju za broj, ne da...
Prije 6 dana · Dodao: Carski
Tata je svoje dane bolovanja uglavom provodio u svojoj sobi. Ležao bi u krevetu sa nogom u gipsu, izdignutom na jastuku. Negovale smo ga nas tri žene. Prva, naša spremačica Vera koja je bila zadužena za hranu i piće. Redovno mu je donosila sve što mu treba i stavljala na nadkasnu pored njegovog kreveta.
Prije 6 dana · Dodao: Imperatore
Imam 28 godina i radim u jednoj firmi kao inžinjer. Kolektiv nam je uglavnom muškog roda. S tim što sam ja najmlađi od svih. Sa nama u kolektivu je jedna djevojka koja ima 35 godina. Ima dugu crnu kosu, visoka je oko 180cm, dobru guzu, i sise solidna 4-ka. Vec neko vrijeme flertujemo.
Prije 8 dana · Dodao: mirko90

Anketa
By Damn13 Prije 9 dana
By Hot_tatica 13.08.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories