Trenutno Pusicu pregledava 1609 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 17.04.2018 (17.04.2018) - Svi članci by Pusica

Story of Andrea: Moj život, danas kad sam samu sebe, nepromišljenim potezima i ponašanjem dovela u situaciju da moram razmisliti i odlučiti hoću li izgubiti muža, brak i sve, sjedim, pišem i plačem. Posao mi je takav da sam cijeli dan u kontaktu s ljudima a osim dobre školske prijateljice privatno ni s kim ne pričam. Pokušavam naći izlaz iz ove sitacije u koju sam nemisleći upala.

Iza sebe imam nesretno djetinjstvo, tata je bio stariji od mame 18 godina, povučen i tih a mam mlada i vrlo zgodna a prilično vesela i otvorena. S mojih 8 godina počele su njihove svadje, mama je stalno optuživala tatu da se on kurva. Često se dešavalo da mama u naletima bijesa baca po kući sve što stigne.

Svaku godinu smo išli na more, većinom u autokamp. Kao i kod kuće i na moru su se često svadjali. Mama bi njega optuživala da je vara a on bi samo ponekad izgovorio ime nekog muškarca na što bi mama poludila. Stvarnost je bila drugačija, tata je radio i osim nas još je brinuo za svoje roditelje. Kad bi tata subotom otišao kod svojih na selo, mama bi se odmah spremala i odlazila u provod. Kući je dolazila kasno, ponekad i pijana.

Rastavili su se kad sam imala 14 godina. Mama je otišla s nekim tipom a ja sam ostala živjeti s tatom.

Živila sam s tatom četiri godine a onda sam se prije završetka srednje škole udala, kad sam završila školu otišla sam za mužem u drugu državu. Moj novi život počeo je u nekom selu, daleko od grada, u porodici koja je bila dosta siromašna. Sve što mi je pričao bila je laž, nazad nisam mogla a ni smila. Učila sam jezik i nadala se da će biti bolje. Njegova majka, otac, brat i sestra su bili na njegovoj strani.

U drugoj godini braka ostala sam trudna, a te jeseni vukući drva iz šume jako me zabolio stomak, prokrvarila sam i na kraju u bolnici pobacila. Preselili smo u grad kod njegove tetke, živili tako još dvi godine a moj muž nije više bio onakav kakav je bio prije braka, pored mene je imao druge ljubavnice, često je dolazio kasno noću.

Počeo rat u Bosni, muž mi je rekao da je najbolje da idem kod svojih roditelja. Vratila sam se u svoju zemlju, čekala sam ga tri godine, napokon je došao dan da je i on došao kod mene. Mislila sam da će sad biti sve ljepše i bolje. Nakon nekoliko dana vratio se u Bosnu. Tako smo na odvojeno živjeli još skoro tri godine, dolazio je nekoliko puta na nekoliko dana, bila sam mu našla i posao, ništa mu se nije svidjalo, na sve je prigovarao a onda me ostavio. Ostali smo u vezi, ponekad bi se javio.

Poslije rastave živila sam sama skoro četiri godine. Do svoje 32 godine, gledala sam druge parove kako zajedno hodaju, šetaju, noćima nisam spavala i pitala sebe do kad ću biti sama. Prijateljice su mi pokušavale nametnut veze s nekim muškarcima a ja sam sve odbijala.

Te godine na odmoru sam upoznala Vedrana. Dopisivali smo se i brojali dane kao srednjoškolci kad ćemo se ponovo vidjeti. Konačno – srela sam čovjeka kojeg sam zavoljela i koji me voli. U novom braku proživila sam sve lijepo i sve ono što žena mašta i želi da proživi sa mužem.

A onda sam se počela čudno ponašati prema njemu. Vedran je to trpio neko vrijeme, razgovarao sa mnom vrlo strpljivo, pokušavao mi pomoći da nas ne dovodim u nesuglasice. Ja bi kao malo popustila, a onda opet iz obične sitnice pravila drame.

Te večeri mi jasno rekao, molim te sjedi i poslušaj me, nemoj mi ništa odmah odgovoriti, samo poslušaj šta govorim a onda razmisli o svemu tome pa ćeš mi reći neki drugi dan.

Smirila sam se, sjela slušala ga. Govorio je polako i smireno, prvo o nama i našem životu, pa o tom sto se ja tako agresivno prema njemu ponašam, a naglasio mi je da su to moje traume koje imam od prije.

Ustao je, otišao u sobu, obukao se, došao do mene, nježno me zagrlio i rekao.

Došli smo do kraja, na tebi je, razmisli i odluči, ja čekam ali neću dugo čekati.

Moj izgled i seksualni život. Danas, sad sa svojih 36 godina, 58 kilograma težine, 172 cm visine i još tome povisoke potpetice, sa prsima skoro četvorke, uvijek dužom plavom kosom, zelenim očima, elegantnim stilom odijevanja i šminkanja mislim da izgledam privlačno i poželjno. Prvi muškarac u životu bio mi je muž. U braku i poslije braka nisam imala avanture ali sam bila prisiljena nekoliko puta dignuti noge drugim muškarcima većinom zbog dobijanja ili zadržavanja radnog mjesta.

Moje priče su dio mog života i baš onakve kako se to sve u stvarnosti i dogodilo.

U njima ima ljubavi, situacija iz običnog života, erotike i seksa, smijeha i suza.

I sad dok moj Vedran spava u drugoj sobi, ja sjedim i pišem. Dani mi nekako prolaze, na poslu sam od jutra do mraka, a kad dodjem u stan postaje mi nesnošljivo tijesno, neznam šta bi radila, sama pijem kavu i večeravam, veliki bračni krevet mi je tjesan, ponekad dugo u noć plačem, san teško dolazi na moje oči.

Pišem i tako sama sebe tješim, a možda bi jednostavno trebala ustati, doći do Vedrana, pružit mu ruku, pogledati u njegove snene plave oči, poljubiti ga, zagrliti i reći, oprosti mi, oprosti mi.

Nastavak ispovijesti, Story of Andrea: Moja prva ljubav

 

Autor: Andrea

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 17 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  milanovic: 
   
  Volio bih da nastavis jer si najboljbolje, najdublje i najsadrzajnije opisala ........hvala ti
   
   Prije 3 dana 
  0 bodova
   
 •  popi: 
   
  Vedran zvuci kao prava osoba, brizan, njezan mozda i pametan, cekas odgovor koji vec znas.
   
   26.04.2018 
  0 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Seks sa frizerkom u njenom frizerskom salonu, Duvao je neki vetar ceo dan i bio je pun mesec…Uvek kad je pun mesec zestoko sam napaljen.. Ceo dan sam okretao neke devojke sa mobilnog telefona smisljao kako da se ispraznim ali dzaba…Spema mi je jako udarila u glavu. Konacno sam odlucio da odem na sisanje i pranje kose pa da se kasnije tako sredjen uputim u neki kafic.
Prije 6h · Dodao: Pusica
Nisam odmah nazvao Ivonu, već tek nakon par dana (Na svadbi maloj iz dalmacije punio sam usta i pičku). Opravdanje poslom i zauzetošću nekim stvarima me je nekako izvuklo. Ona je pak bila studentica na trećoj godini prava, te je imala sve vrijeme ovog svijeta pred sobom.
Prije 3 dana · Dodao: Blondie
Na putu sa faksa naletio sam na Danijelu, frendicu iz srednje i moju prešutnu simpatiju. Nisam nikada nešto pokušao s njom jer je tada imala dečka, a i bili smo si dobri, pa nisam to želio pokvarit. Kasnije sam se malo kajao zbog toga, ali se nisam previše zamarao, međutim, bila je to pička i pol, a sada se to još i bolje vidjelo
Prije 3 dana · Dodao: 3xman
Vozio sam u jednom taksiju. Bila je subota vece, prosle godine. Povezao sam dve devojke iz grada, znao sam ih od ranije. Nesto su se meskale pozadi, dobacivale, ja sam kulirao, vozio, ophodio sam se kao i prema svima drugima. Dok na jednom nisam cuo kako ta Goca kaze ovoj drugoj da sam sladak.
Prije 4 dana · Dodao: Pusica
Najbitnije kad ideš nekome u svatove je ne ostati suha kurca. A za mene je bilo to još važnije jer sam već neko duže vrijeme solo. Na vlastitu odgovornost, da se razumijemo. Imao sam dvije duže veze iza sebe i jednostavno mi se nije više dalo prolaziti kroz fazu držanja za rukice, međusobnog gugutanja i još raznoraznih gadljivih stvari drugim osobama, a koje su i meni išle na živce.
Prije 5 dana · Dodao: 3xman

Anketa
By Jeton Jučer
By mare_20 Prije 9 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories