Trenutno Pusicu pregledava 1565 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 16.05.2018 (16.05.2018) - Svi članci by Pusica

Od petka do nedjelje vrijeme mi je bilo teško, stalno sam pogledavala na sat a kazaljke kao da se ne miču. Osjećala sam se sama. Očekivala sam da će muž s puta doći predveče, pripremila sam večeru, servirala stol, skockala se i pogledala na prozor. Nije došao, sad on meni nije odgovarao na poruke i pozive. Nisam više znala šta da radim, tako sama ga željela a njega nije bilo tu. Story of Andrea: Nepodnošljiva situacija.

Obukla sam spavačicu, legla na trosjed i pustila dvd. Tip je u kancelariji smuvao neku žensku, pušila mu je sjedeći na stolici, klečala pred njim, ležala preko stola, spustila sam ruku na mačkicu, bila je otvorena i mokra, zamišljala sam da sam ja ispred tog tipa. Kad joj je podigao noge, malo je lupkao kurcem po mački ja sam se napalila da sam počela uvijati guzu. Gledajući kako joj kurac polako ulazi u mačku ja sam se već dobro mazila po svojoj. Trebala sam kurac, iz mačke je curila voda, sva guza mi je bila mokra, prsa su bila tvrda kao da sam ih napumpala, bradavice samo štonisu iskočile iz prsa i da mi se muž tada pojavio na vratima odmah bi mu se naguzila u hodniku da mi ga zabode.
Imala sam raširene noge, prsti su mi bili mokri, trljala sam mačkicu, za nevjerovati kako sam palila sama sebe. Dva prste sam gurala unutra i dovela se do vrhunca. Na trosjedu sam prespavala. Ustala sam, muž nije još došao.

Na poslu mi je prijateljica pričala o mami i spremanju kuće te da nije sve gotovo pa će ići i sljedeći vikend. Ja sam pričala o svom vikendu i rekla sam joj da moramnešta smisliti i vratiti život kakav je bio prije. Kad sam joj rekla da ga toliko volim i želim i da sad dodje ovdje da bi ga odmah zajašila tu u maloj kuhinjici naše kancelarije rekla mi je, hitno to riješi inače zapašćeš u probleme. Muž se nije javljao, bila sam nervozna, slala sam sms, zvala ali ništa.

Pred kraj radnog vremena poslao mi je poruku, imam posla, zadržaću se, možda dodjem oko 21 sat. Odmah sam ga nazvala, nije primio poziv. U sebi sam pjenila.

Kad smo završile posao pošle smo u njen stan, sva priča se vrtila o tome kako da ja vratim život u normalu. Imale smo svakakvih ideja i bilo je jasno da sam sebe svojim glupostima dovela u neizlaznu situaciju. Tri mjeseca s mužem ne pričam normalno, spavamo u odvojenim sobama, muž u stanu jedino popije kavu hrani se u restoranu, jedine riječi što ih izgovorimo je na dolasku ćao i odlasku, ja odoh. On prije mene dodje s posla a kad ja dodjem nakon malo se spremi i ode negdje na večeru. Poslije kad dodje, malo gleda tv i ode spavati. Ujutro spremim kavu, ponekad popije ponekad ne. Iako su nam kancelarije u gradu blizu, ja na posao idem autobusom a on autom.

A tek financijska strana života, ja sam imala mali stan a prije vjenčanja muž je na moje ime kupio veliki stan za nas, pola je platio a pola je išlo na moj kredit. On je kupio i opremio stan onako kako sam ja željela. Kredit i režije je većinom plaćao on, tako što je prebacivao je novac na moj račun. Moj stan smo renovirali i iznajmili.
Na leasing mi je kupio auto, dao mi je karticu za naftu. Za život sve što smo trebali većinom je plaćao on. Sve što sam poželjela od garderobe kupio mi je. Mogla sam poželjeti i poći na godišnji odmor gdje želim.

Prije dva mjeseca vratila sam mu ključeve od auta. Prestao je da mi prebacuje novac za kredit, samo bi na stolu ostavio pola novca za režije. Ništa mi više nije kupovao, a na godišnji nisam išla jer sam rekla da neću ići s njim. Sama sam sebe zatvorila sa svih strana i sad, kako dalje ili kako nazad.

Plakala sam i pričala a onda je ona rekla, dobro, ajmo sad ovako, pružila mi mobitel i rekla, piši mu ili ga zovi i pitaj hoće li doći na večeru kod mene, spremićemo nešto romantično. Bila sam uznemirena, prsti su mi se tresli dok sam pisala poruku. Odgovorio je, da, dolazim oko 21 sat. Pljesnule smo rukama, ja sam se smijala a suze su mi tekle niz lice. Zagrlila me i rekla, više nema sraanja, trzni se i pamet u glavu.

Danas kad se svega prisjećam jasno mi je da je moja najbolja prijateljica imala savršen plan za sebe i nas dvoje.

Kao i ja nije imala djece, u braku je bila manje od godinu dana, muž joj je otišao živjeti sa ženom koju je upoznao na njihovom bračnom putovanju. Tata joj je mlad umro, a ona je sa mamom nastavila raditi njegov posao. Nije se više vezala ni za koga, živila je sama a kad joj se mama razbolila preuzela je sav posao u firmi. Ponekad bi mi rekla da bi željela nekog imati pored sebe ali da još nije srela nekog ko joj odgovara.

Dala mi je auto da idem u stan uzeti šminku i nešto za obući, ona me čekala u trgovini. Kupile smo što smo trebale i počele spremati večeru. Sve smo pripremile, stol za troje, svijeća na stolu, pribor i čaše kao u reklamnim prospektima.
Počele smo se oblačiti, ja sam bila u kupatilu i sredjivala šminku, ona se pojavila na vratima i upitala me, što misliš. Imala je podignutu kosu, crvenu bluzu malo više otvorenu, kratku iste boje suknjicu, crne čarape, zaista je privlačno izgledala.
Ja sam obukla crnu suknjicu i bijelu bluzu. Otišla je u sobu, donila mi čarape i rekla, te su super, privlače poglede. Pogledale smo se u ogledalo, ispod ruba suknjice malo se nazirao rub svilenih čarapa, ja sam sjela na stolicu, suknjica se povukla na gore i tako se vidio široki vezeni rub na čarapama, komentirale smo da smo super zavodnice.

Desetak minuta iza 21, pozvonio je. Obule smo cipelice i čekale da se pojavi na vratima. Prijateljica je otvorila, moj muž u modrom odijelu, bijela košulja s plavkastom kravatom,
sa privlačnim osmjehom nas je pozdravio. Izvinuo se što kasni, prijateljici pružio buket cvijeća a ona ga zagrlila i poljubila. Prišao je meni, zagrlio me i poljubio, malo me potapšao po ramenu a onda nam obima dao po lijepo umotanu bocu Merlot vina.
Pošli smo do kuhinje, sjeli smo, pitala sam ga kad je došao, rekao je da je došao jutros i odmah išao na posao, pogledao nas je i pohvalio kako lijepo izgledamo. Istina, bila je malo napeta atmosfera, prijateljica je donila konjak i nasula nam u čaše, nazdravili smo, muž je malo otpio pa rekao, vi pijte a ja nesmim, poslije vozim auto do stana a nebi da me kontrola uhvati.
Prijateljica se nasmijala i rekla, samo ti pij a možete spavati i ovdje.
Uz večeru smo pili vino, pričali smo i već bili opušteniji a kad smo završili večeru sjeli smo u boravak, nas dvije svaka u fotelju a muž na dvosjed. Primjetila sam da nas malo ispod oka gleda a malo mi je bilo krivo kad bi uhvatila da je njegov pogled na prijateljici.
Druga boca Merlota je bila pri kraju, kad nam je napunio čaše rekao je da će pozvati taxi a da njegovo auto ostane tu pa će ga sutra uzeti. Prijateljica je ustala, otišla do kuhinje, kad se vratila u ruci je imala bocu vina i sa smjehom rekla, pa ja rekoh da pijete i spavate ovdje. Muž je pitao jeli ima veliki krevet za nas troje, smijali smo se, ja još nisam shvatila šta će se sve desiti večeras i ubuduće.
Kad je otišao u toalet upitala sam prijateljicu, ti to stvarno misliš da spavamo ovdje a kako. Odgovorila mi, pa u sobi na krevetu. Gledala sam je i pitala dalje, sve troje u jednom krevetu a šta ako me hoće kresnuti. Smijala se i rekla, pa nije ti prvi put da te kresne a možda se i meni posreći, nisam dugo spavala s muškarcem.
Iskolačila sam oči i nisam vjerovala što čujem, ona mi se primakla i rekla, mi smo prijateljice od srednje škole, radiš kod mene već dugo, znamo jedna o drugoj sve pa čak i tajne, šuti, opusti se i uživaj, ja ti samo pomažem da ti život bude lijep, bili ti sutra meni pomogla. Naravno da bi pomogla, a ona se ponovo primakla i rekla mi, ako hoće neka nas kresne obe samo ti budi sretna i vadi se iz tih govana u koja si upala.

Skoro je ponoć bila, prijateljica se ustala i otišla u kupatilo, ostala je duže, vjerovatno dajući nama vremena da ostanemo sami. Čim je zatvorila vrata upitala sam muža, jeste se vas dvoje nešto dogovorili, ovo je za mene sve novo. Ustao se, prižio mi ruku a kad sam stala pored njega zagrlio me, počeo ljubiti a tiho rekao, lijepe ste obe, ti si mi žena a želim i nju, spustio je ruku preko moje guze i počeo mi zadizati suknjicu, rekla sam, nemoj, sačekaj malo. Sjeli smo, bila sam u nekakvu šoku, nisam znala ni šta bi pitala ni šta bi mislila.
Kad se prijateljica vratila iz kupatila, još smo zapalili cigarete, pijuckali vino, ja sam već o svemu koliko sam uspila razmislila a onda sam rekla prijateljici, daj mi neku svoju spavačicu pa ću se poć tuširati. Donila mi je dvije, bile su skoro providne, uzela sam jednu crnu i pošla u kupatilo. Nisam zatvorila vrata za sobom, skidala sam se, kad sam se tuširala obukla sam spavačicu bez išta ispod i tako došla do njih.
Prijateljica mi je rekla, idi namjesti krevet a ona se pošla tuširati. Namještala sam krevet, malo me vino bilo uhvatilo, gledala sam po tom krevetu i pitala sebe šta me noćas sve čeka. Došla sam do muža, on me odmah primio preko guze, pa spustio ruku do mačkice koja je odmah za prvi njegov dodir pustila vlagu da ne kažem pišnula.

Dok je muž bio u kupatilu, upitala sam je pa mi je rekla da s muškarcem nije spavala šest godina i da koristi vibrator. Rekla sam joj, večeras imaš priliku viditi kurac iz porno filmova. Muž nam je prišao, nije imao na sebi ništa osim majice koju je spustio s ramena do ispod stomaka pa mu je izgledala kao suknjica. Ja na jednoj ona na drugoj fotelji, muž stoji medju nama, obe nas je milovao po ramenima. Pružila sam ruku i ispod spuštene majice pomilovala mu jaja. Spustio je ruke, uhvatio majicu i skinuo je preko glave.

Ispred nas je stršio njegov kurac, mislim da mu nikad žile nisu bile tako iskočile, malo se zakrenuo prema meni, primakla sam usne i uzela glavić. Nekoliko puta sam povukla glavić u usta a onda se okrenuo prema prijateljici. Ona ga je gledala, muž joj je uzeo ruku i prislonio na jaja, ona je podigla ruke i psutila kosu, a onda uzela kurac u ruku i rekla, ovakavu stvar sam vidila samo na filmovima....

Ja muž i prijateljica u nastavku priče

Autor: Andrea

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 9 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Bio je to oktobar 2018. godine,prije svega par mjeseci.Kada sam ja (16 godina) izjebo Iman (18 godina). A do tog perioda je bila zestoka nejebica, na sta nisam navikao.
Prije 20h · Dodao: SexAddict
Drugi ženin mail u seriji gdje mi opisuje svoje akcije kad je imala 26 godina. Radi se o oko 2 godine prije nego smo se upoznali. Nastavila sam se jebati s Darkom i nakon što mu se žena vratila. Nalazili smo se navečer u parkićima i na plažama ili hvatali trenutke kad je ona bila vani da se pohvatamo u agenciji
Prije 5 dana · Dodao: CortoM
Ženin prvi mail s opisom avanture.. S Perom sam prekinula negdje u rano proljeće i tad sam još radila u Darkovoj agenciji. Ako se sjećaš, to je bila ona mala kućica koju je napravio u vrtu i kasnije pretvorio u garažu. Kroz nju se izlazilo u vrt do njegove kuće.
Prije 7 dana · Dodao: CortoM
Izjebao me drug iz razreda... Moj prvi put se desio sa drugom iz razreda. Sve je to pocelo tako sto me je on vatao na casovima ispod klupe. Koliko god puta da sam sklanjala njegove ruke on je bio uporniji, toliko uporniji da sam na kraju odustala od toga
Prije 7 dana · Dodao: Plazmica
Devojka i ja ujutru redovno pijemo kafu u obližnjem kafiću. Kafa je sjajna, ali više je stvar navike i nama i ljudima koji se u to vreme okupljaju tu. U red redovnih mušterija spada i gospodin Miloš – sedi gospodin koji ima nekih 60ak godina, malo niži i puniji, ali izuzetno vitalan i nekako čvrst. Pravi šmeker.
27.12.2018 · Dodao: najboljeprice69

Anketa
By Nezasita Prije 19h
By St1993 Prije 3 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories