Trenutno Pusicu pregledava 1535 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 02.09.2017 (02.09.2017) - Svi članci by pusica

Došli su ispitni rokovi, pa su pismeni dio odradili asistenti, a ja sam odrađivao usmeni, pošto sam to odrađivao u svom uredu. Sistem je bio da troje uđu, pa ispituješ prvoga, drugoga i trečega, a ako koji ne zna, a zna netko od drugo dvoje to su im bonusi. Kad sam vidio listu sa onima koji su prošli vidio sam da je i Andreja prošla, pa sam sad svima slao e-mail kada da dođu na usmeni. 

 

Kako smo se ja i Andreja pojebali, sada sa, Andreji poslao poseban mail sa dodatkom da ne treba nositi taj dan gaćice, te da bi bilo lijepo da dođe u suknji. Kad mi je došao odgovor od nje odmah mi se kurac digao. Poslala je tri slike sa svojom picom, u prvoj su prsti bili duboko u njoj, u drugoj su izlazili van okupani njenim sokovima, a u trečoj je držala prstima raširene usmine i jako jako mokru picu. Uz poruku da bi sad voljela sjesti na moju batinu za koju jedva čeka da ju napuni. 

 

Naredna dva dana sam bio napet kao puška, a kad su počeli ispiti bio sam vidno nervozan, ali sam se trudio biti pribran. Večinom su studenti prolazili, osim nekih koji nisu znali apsolutno ništa, pa je bilo evidentno da su prepisali test. Konačno je došla i Andreja na red, a bila je zadnja i kad je ušla u ured, zaključala je vrata iza sebe, pa sa smješkom rekla:

 

- Nadam se da imate nešto tvrdo za mene profesore? 

- Ne moraš ni pitati -rekao sam odgurujući stolac od stola, a ona je došla do mene i spustila se na koljena između mojih nogu. 

 

Počela mi je milovati prepone, a onda otkopčala hlače i povukla ih naniže, pa sam ustao i pomogao joj da ih spusti do gležnjeva, a sa njima i moje gaće. Moj kurac se ostao slobodno klatiti ispred nje, pa sam sjeo, a ona ga je počela lagano maziti, pa drkati, a onda i ljubiti, da bi završio u njenim ustima. Ovaj put nije imala namjeru da joj svršim u usta, pa se ustala čim je postao dovoljno čvrst za njenu picu, opkoračila me i zadigla suknju, pa sam vidio da je poslušala i da ne nosi gaćice. Primila je kurac i polako se spustila niz njega skroz do jaja, a ovaj put je išlo bez problema koliko je bila mokra. Ja sam raskopčao njenu bluzu i izvukao sise iz grudnjaka, pa sam ih sada ljubio i mijesio dok je Andreja stenjala na mom kurcu vrteći bokovima u mom krilu. Ja sam spustio još niže stolicu, pa je sad imala bolji oslonac, a to je i iskoristila, te se ubrzo počela nabijati na moj kurac svom težinom. Ulazio joj je do kraja dok su se njene sise ljuljale u skladu sa njenim nabijanjem. 

 

Nakon desetak minuta sam ju podigao, a da joj ga nisam izvadio i polegao ju na svoj stol na leđa, zadigao joj noge u zrak i počeo joj ga zabijati svom snagom. Stenjala je i grizla usnicu, a onda mi je došlo, te sam ga zabio do kraja i počeo svršavati u nju, a i ona se onda počela grčiti, te svršavati stisnuvši svojom picom moj kurac. Stvarno je imala jake mišiće dolje, a sad mi je kurac bio kao u škripcu dok ga je ona cijedila u sebe. Ubrzo se opustila, pa sam izvukao kurac van iz njene pice, a za njim su krenuli naši pomješani sokovi. Sagnuo sam se i počeo joj lizati picu, pa je lagano zastenjala, a ja sam, ne znam zbog čega, ali došlo mi je da joj uguram prst u guzu. Zastenjala je glasno i samo je iz nje izašao jedan grleni:

 

- Aaaaaahhhhhhhhhhh.. ooo daaa.. 

- Voliš u guzu? -upitao sam ju puštajući njen klit iz svojig usta. 

- Aha.. mada do sada nisam imala pravoga za u tu rupicu, ali bi Vi profesore mogli.. -zastala je i gledala me između svojih sisa i raširenih nogu. 

- Rado.. -rekao sam i uspravio se, pa gurnuo kurac u njenu picu par puta da ga navlažim i malo učvrstim, a onda ga izvukao i pritisnuo uz njenu guzu dok je ona rukama primila svoje guzove i raširila ih, pa sam uskoro ušao glavićem unutra. 

 

Zastenjala je i tiho zajaukala, a ja sam malo zastao, pa ju upitno pogledao, a ona mi je suznih očiju kimnula da nastavim, pa sam joj uskoro ugurao pola kurca u guzu. Sad sam ju lagano jebao i gurao joj kurac u šupak, pa joj počeo mjesiti sise dok je ona svoje noge maksimalno raširila i držala ih za koljena. Nije trebalo dugo i ušao sam sa cijelim kurcem u njen šupak, pa je sad dahtala od požude i slasti, a to je dokazivala i njena pica iz koje je curilo i slijevalo se do šupka, pa je malo i podmazivala kurac koji je ulazio u njenu guzu. 

Nakon desetak minuta guženja sam joj počeo svršavati u guzu i puniti ju svojom spermom. A i njena pica je bila zalivena sokovima. 

Izvukao sam kurac iz njene guze i pomogao joj da se uspravi, pa je sad sjedila na rubu stola zadignute suknje i mokrog međunožja, dok su joj sise virile iz raskopčane bluze, a kosa joj je bila raščupana. Ja sam podigao svoju stolicu i sjeo gole stražnjice na nju, a njoj sam rekao:

 

- Jesi donijela Indeks? -nasmješila se i ustala sa stola, te sa sagnula iznad stolice gdje je ostavila svoju torbu da uzme indeks, a ja sam gledao kako se moja sperma cijedi iz njene guze i pice. 

 

Kad je došla do mene i pružila mi indeks, ja sam ju okrenuo i uzeo svoju maramicu, pa joj obrisao guzu, te šupčić koji se vratio u normalu, a za njim i picu, pa sam joj rekao da mi sjedne u krilo. Kad se smjestila i zagrlila me, otvorio sam indeks i upisao pod svojim predmetom: 'Pismeni- vrlo dobar, Usmeni- odličan'. 

Nakon toga me poljubila i malo se promeškoljila u mom krilu, pa mi šapnula na uho:

- Profesore, da li me možete odvesti do grada? 

- Naravno.. negdje posebno? 

- Aha.. u moj stan.. sama sam nema mi cimerice, pa da proslavimo malo ovu peticu? ! 

- Drage volje, samo da se javim ženi da ću kasniti danas kući, pa idemo. 

- Može -rekla je i uvalila mi jezik u usta, pa smo se malo žvalili dok mi se opet nije počeo dizati kurac, a ona je samo rekla- Vidi vidi, zloćko se probudio, ali će se morati malo strpiti dok ne dođemo do auta. 

 

Tijekom vožnje mi ga je drkala, a kad smo došli u njen stan čim je zatvorila vrata popušila mi ga je na stoječki i svršio sam joj u usta, a onda smo se prebacili u njenu sobu, te smo ostatak poslijepodneva se dobro izjebali dok mi više nije mogla dići kurac, ali sam uspio taj dan pet puta svršiti i sa time sam bio prezadovoljan. A izgleda i ona jer smo se nastavili jebati još pune dvije godine njenog studija do diplome, a na obrani diplomskog mi je predstavila svoju frendicu koja je te godine postala brucoš na fakultetu i njen diplomski smo proslavili u troje. A meni je ostala Jasmina kojoj ću biti mentor naredne četiri godine, ali o tome pročitajte u novoj priči.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 8 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Moja polukćerka želi da joj punim sve rupice, prije godinu dana sam se ponovo oženio, što je za mojih 50 godina pravi uspjeh, pogotovo što Stela, moja nova supruga ima 12 godina manje od mene. I ima kćer Ines od 18. I Steli je to drugi brak nakon što je prvog muža uhvatila sa njegovom tajnicom nenajavljeno upavši u njegov ured
Prije 4h ·
Razvalio sam sestru moje djevojke, sela je na veliki trpezarijski sto preko puta mene.Sestra od moje tadasnje devojke, danasnje supruge, bila je plavusa, pomalo ruzna u faci (za razliku od moje zene andjeoskog lica), ali vrlo jebozovno gradjena.Imala je izvajane noge, sa divnim oblinama, guza joj je bila malo poveca, ali izuzetno cvrsta, stomak perfektno ravan, male, ali prave i cvrste sise, plava kosa do ramena.
Prije 5h ·
Pušenje za dobrodošlicu, zahvaljujući mojim kvalitetima : obdarenošću, diskrecijom i dobrom odrađivanju posla sam i unapređen.
Prije 6h ·
Pomoc u nevolji, kad je devojka u nevolji,treba joj pomoci, po struci sam vozač i volim taj posao radit jer se čovjek svega nagleda i dobrog i lošeg. Jedne ljetne predvečeri dok sam putovo prema pelješcu na autoputu u zaustavnoj traci stoji manji autić sa upaljenim u kvaru. Pored njega jedna djevojka svojih 25 godina u lratkim hlačicama i uskoj majci.
Prije 6h ·
Komsinica je imala problem,resili smo ga na obostrano zadovoljstvo, Imao sam zanimljive susjede u mojoj zgradi, ali koja ih stambena zgrada nema. Bio sam se razveo prije godinu dana, te sam kupio stan u jednoj urbanoj vili gdje je bilo šest stanova. Ovaj na vrhu je bio jedan od skupljih jer je imao svoju veliku terasu. Stan do moga je imao istu, ali na kontra strani i pogled na susjednu vilu,
Prije 18h ·

Anketa
By FilipFiki19 Prije 5 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories