Trenutno Pusicu pregledava 1626 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Lezbo priče - 09.06.2015 (09.06.2015) - Svi članci by Pusica

“Je li ti netko gurao kurac u guzu?”  postavila mi je pitanje moja prijateljica Sanja, dok smo zajedno ležale u njezinom krevetu. Potvrdno klimajući glavom odgovorila sam. Tu noć smo puno razgovarale o seksu i to zaista iskreno i veoma slobodno. Verovatno, baš takav razgovor probudio je u nama skrivene strasti i želje za ostvarenjem tajnih erotskih želja. Naši međusobni dodiri više nisu bili prijateljski već su iskrili suptilnom erotikom i tvrdim seksom. Ništa nas u nameri više nije moglo zaustaviti.

Skidale smo jedna drugu diveći se međusobno oblinama. Oduvijek sam bila svesna Sanjine ljepote, no videvši je posve golu, još s takvim erotskim nabojem, imala sam osećaj kao da sam tek sada postala svesna njezine privlačnosti. Imala je ogromne čvrste grudi, za razliku od mene. Obrijana pičkica krasila je njeno međunožje. A tek njezina krasna, čvrsta, okrugla guza! Ta njezina guza bila je zaista jedinstvena, sam pogled na nju, mislila sam, sigurno podiže svaki kurac.

No, moram se pohvaliti ni moje telo nije manje privlačno od njenog, bez obzira što su mi grudi malene. Kao i njena i moja je pička obrijana. Ponosna sam na nju i često je gledam u ogledalu, mazeći je pritom različitim predmetima. No, ponajviše se volim samozadovoljavati svojim razigranim prstićima. U takvim trenucima uvek zamišljam neki jezik na njoj, to me jednostavno dovodi do ludila. Mnogo puta sam zamišljala kako je liže baš ženski jezik, a verojatno to isto, shvatila sam, zamišljala je i Sanja.

- Moram ti pomirisati pičku. Oduvjek sam si postavljala pitanje je li i druge pičke mirišu poput moje – rekla mi je Sanja, i brzo gurnula glavu među moje noge. Promatrala sam je s velikim uzbuđenjem dok je proučavala moju pičkicu. Čas ju je širila prstima, pa ju je nježno ljubila i neprestano pri tome uvlačila njezin miris u sebe.

- I, kako ti se čini? – upitala sam Sanju.
- Hm… super ti miriše i veoma je sočna. Sad ću ju malo žešće okusiti, da osetim kakvog je ukusa. – To je rekla i odmah gurnula jezik duboko u moju pičku. Zadrhtala sam celim telom, primila sam je za glavu i gurala je još više prema sebi. Znalački je jezikom prelazila preko cele moje pičke koja se sve više vlažila i bubrila od neopisive strasti.

- Htela bih ti nešto gurnuti u guzu. – strasno je izjavila Sanja kružeći prstom oko mog anusa. I pre nego što sam joj uspela odgovoriti, gurnula je celi kažiprst u njega. U prvom trenutku malo sam se ukočila, no kasnije sve više sam u tome uživala i prepuštala se njezinom ubadanju koje je bilo sve brže i dublje.
- Daj da i ja okusim tvoju pičku, molim te! – zavapila sam molećivim tonom. Sanja je poljubila moje usne, te se nakon toga namestila tako da i ja mogu obraditi njezinu lepu pičkicu. Smestila se iznad mene i takoreći mi je skroz sela na usta. Prekrasno je mirisala i njezina vlažnost močila je celo moje lice. Slasno sam lizala njezine sokove.

Toliko sam to želela u svojim mislima i napokon mi se ostvarila želja. Bio je prekrasan pogled na njenu rastvorenu pičku i na njene prekrasne guzove. Kao i ona meni i ja sam ubadala njezin anus prstom. Tako smo se jedno vreme zadovoljavale međusobno i nikako da se zasitimo. Posle je Sanja legla leđima na krevet i držeći svoje grudi, nježno mi je rekla:
- Dođi tu gore do mene i namesti si pičku na moje bradavice. Želim te tako zadovoljiti.

Nije mi trebala dvaput ponoviti. Odmah sam to učinila. Strasno sam trljala svoju pičku o njezine bradavice osećajući pritom poseban doživljaj, još nedosegnute strasti. Sanja je snažno tresla svojim grudima izazivajući tako kod mene još veću strast. U tom trenutku, moram priznati, osetila sam i silnu želju za kurcem. Počela sam se na njezine grudi prosto nabadati. Bila sam sve bliže vrhuncu, no da bih svršila trebala sam osetiti nešto tvrđe i čvršće. Posegla sam rukom prema malom stolu i uzela sveću koju sam gurnula Sanji u ruke.

Ona je odmah znala što treba činiti. Prvo ju je uzela malo u usta, olizala je, i tada ju je počela gurati u mene. Sve dublje i sve brže. Čučnula sam iznad nje i počela brzo mešati bokovima. Moji uzdasi bili su sve glasniji i kad sam počela svršavati celo telo mi se trzalo od strasti i velikog zadovoljstva.

- Meni samo poliži pičku. Želim da je celu posišeš, ja želim tako svršiti – rekla mi je uzbuđeno Sanja i brzo mi gurnula glavu među svoja bedra.

Podigla sam joj noge i celim svojim licem masirala sam njezinu pohotnicu, gnječila njezine guzove i prstom ponovo ubadala njezinu guzu . Slasno sam sisala njezin nabrekli klitoris, koji je bio sve tvrđi i tvrđi. Imala sam osećaj kao da će me celu ugurati u sebe, što sam zapravo i želela. Celo moje lice stapalo se s njezinom pičkom i guzovima i jedva da sam mogla disati. Napokon sam osetila njezine slatke orgazmičke sokove koje sam sve polizala.

Eto tako smo se zabavljale i uživale moja prijateljica i ja. I dalje se viđamo, družimo i seksamo. No, nismo zaboravile ni muškarce. Sad zapravo razmišljamo da se udružimo s dvojicom, ili više njih, i da na taj način još više obogatimo naš seks. A ako to i ne realiziramo bit ćemo ipak sretne u našoj samo ženskoj strasti. Strasti punoj mirišljave vlage i uzdisaja punog užitka.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 8 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Nastavak price kako sam postala lezbijka, Bila je toliko opustena da je skroz zaboravila da ju je decko ostavio. Uzela je hrpu tangi iz ladice i objasnjavala kad je koje kupila i za koga.
19.03.2019 · Dodao: pcelica5555
Upisala sam prvu godinu faksa i hvala bogu upala u studentski dom. malo sam bila u strahu kakva ce mi biti cimerica, ali me veselilo novo iskustvo i poznanstvo. Prva sam uselila u sobu i svidjelo mi se. Dva dana kasnije mi se pojavila cimerica.
17.03.2019 · Dodao: pcelica5555
NA pola puta, Bilo je to toćno prije godinu dana, moja rodica ana njen muž david i ja idemo iz zagreba za zadar na badnjak ujutro.
27.12.2018 · Dodao: slatkaliza
Mirta je oduvijek voljela oralni seks, neovisno o tome koji je spol opsluživala; ipak, možda je malo više, a shodno tome i češće, u ustima voljela osjetiti dugi, propinjući kurac i spermu koja je dolazila poslije neizostavne snage orgazma
30.08.2018 · Dodao: dino72
KAKO SAM IZGUBILA NEVINOST? Svaka osoba, posebno ženska, dobro pamti taj sveti trenutak u svom životu: kada izgubi svoju nevinost! U tom trenutku, ta događaj nam čini se nešto prljavo, nedostojno i društveno neprihvatljivo, pa ga pomno krijemo od roditelja, prijatelja i znanaca.
20.07.2018 · Dodao: jasmina11

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories