Trenutno Pusicu pregledava 1889 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 06.01.2018 (06.01.2018) - Svi članci by Pusica

Moja supruga i ja smo u braku 24god ona ima 42 ja 44. Mirjana je zgodna mladolika žena malih grudi visoka 177 cm. Pre par godina da bi uneli malo promene u naš sexualni život kupio sam dildo u obliku veštačkog penisa dužine 20 i u obimu 16cm. To sam uradio jer sam znao da joj treba nešto veće da bi je skroz raspalilo. Zbog porodjaja anatomije i godina pica joj se raširila pa smo često praktikovali fisting. Meni se u tom periodu počela javljati fantazija da gledam svoju ženu sa drugim obdarenim muškarcem. Kada bi samo malo dotakao tu temu odmah bi me u startu prekinula i rekla kako nikada to u životu ne bi uradila. Par puta se dogodilo da mi je za vreme sexa kada sam upotrebljavao dildo rekla: „kako je velik“ i „kako volim kada mi to radiš“. Primetio sam da je znala da svrši po 4-5 puta za redom, i uvek je prekidala u trenutku kada je trebala da doživi orgazam pravdajući se da će se upiškiti i da ju je sramota. Prošlog leta za njen rodjendan dok smo sedeli u restoranu sam skupio hrabrosti i ispričao joj svoju celu fantaziju. Rekao sam joj da je jako volim i da ništa ne može da promeni moj odnos prema njoj. Malo je omekšala zbog atmosfere vina i rodjendana. Postavila mi je par pitanja. Gde je to bilo,kako sam se upoznala sa tim likom iz moje fantazije i gde sam ja bio u tom trenutku. Na tome se i završilo. Krajem jula smo otišli na Tassos. U bungalovu pored našeg smestio se Stevan,mladić 27god visok crne kose do ramena atletski gradjen. Smestili smo se i prvi dan se upoznali sa Stevanom. Moja žena koja je po prirodi sumnjičava odmah joj nije bilo pravo što je neki tamo tip sam pored nas. Posle par dana kada se uverila da je Stevan jedan kulturan mladić koji završava drugi fakultet i koji se bavi košarkom,tek tada se opustila. Jedno jutro supruga krene da donese kafu i na izlasku naleti na Stevana,on takodje voli rano ujutro da popije kafu na terasi ispred. Ja sam još ležao u krevetu ali sam čuo kada se on ponudio da ode po tri kafe pa će oni da pijuckaju dok im se ja ne pridružim.

Mirjana je rekla: „baš odlična ideja“

U meni se odma probudil nešto. Čuo sam njihov razgovor, uobičajene svakodnevne teme. Na prstima sam otišao u kupatilo i kroz vencijanere na prozoru posmatrao sta se dešava napolju. Nije mi puno trebalo da primetim da je Stevan krišom gledao dupe i noge moje žene. Vratio sam se u krevet i kao ponovo ustao i izašao napolje,taman kada sam čuo da on odlazi. Rekao mi je: nadam se da se ne ljutite sto sam pravo društvo vašoj ženi! Ma otkud! Rekoh da je bar svako jutro da ne moram ja da ustajem i nasmejao se. Potrudiću se! Kaže on i ode uz pozdrav.

 

Kad je Stevan otišao upitah suprugu otkud komšija tu? Ona se malo postidela i promrlja: doneo tri kafe i pročaskali malo. Znao sam da joj se dopao jer voli takve tipove muškaraca. Dani su prolazili uobičajeno,par puta smo videli Stevana on se uvek kulturno javio i pozdravio. Posle par dana se opet potrefilo da se sretnemo ujutro na terasi ispred bungalova,ja rekoh idem po kafu da bi ih ostavio makar malo da popričaju nasamo. Vratio sam se,pijuckali smo kafu i pričali neke neobavezne teme. Stevan se zahvalio rekao da kreće na plažu i dodao da večeras u hotelu nastupa nekakav Kubanski bend i da navratimo ako budemo radpoloženi. Što da ne rekoh ja. Pitao sam suprugu šta ona misli o tome, videćemo možda!

Posle večere kada smo došli u bungalov seli smo ispred a ja sam otvorio flašu vina. Posle popijene flaše smo odlučili da idemo dole na muziku jer nas je alkohol već oraspoložio uz zvuke sa terase hotela.

Supruga je rekla: idem se spremiti.

Izašla je nikad lepša u beloj svilenoj mini haljini bez grudnjaka i tanga gaćicama. Da li mogu ovako? Upitala me. Naravno! Našli smo jedan stol sa dve stolice i naručili flašu vina. Posle nekog vremena pojavi se Stevan pored našeg stola i upita: da li je dama za ples? Mirjana se nećkala ali na moj nagovor pristane. Malo po malo priljubili su se skroz jedno uz drugo što je mene jako uzbudilo. Kada je pesma prošla dopratio ju je do stola zahvalio se i rekao da ide još malo u bungalov na spavanje.

- Ok možda se vidimo tamo rekoh.

Kada je otišao upitah suprugu da li ti je bilo ugodno?

- Super kaže ona.

Znao sam da se uzbudila.

Posle sat vremena smo krenuli „kući“ već dobro pripiti sa namerom da se kresnemo kada dodjemo gore. Kada smo stigli ispred seli smo na terasicu a posle pet min iz njegovog bungalova izašo je Stevan.

- Da li ste za društvo upitao je.

- Hajdemo bolje unutra prijatnije je pod klimom kaže supruga.

U sekundi sam osetio puls kako mi tutnji u glavi. Ušla je prva da upali klimu a ja sam skupio hrabrosti i tiho mu rekao: želim da gledam kako je jebeš! Vrlo rado odgovorio je kao iz topa. Idem da se istuširam rekao je. Supruga me upitala kada sam ušao gde je komšija?

- Otišao da se otušira pa će možda doći.

- Ok odo i ja na brzinu kazala je.

Stevan se vratio, sedeli smo na trosedu kada je Mirjana izašla iz kupatila u prozirnoj spavaćici bez gaćica. Znao sam da će se desiti nešto jer to nikada ne bi učinila,bila je primetno pod dejstvom alkohola.

- Evo nek te Stevan izmasira pre spavanja predložio sam.

- Nemam ništa protiv sve me boli kaže supruga.

- Samo tako stanite i oslonite se rukama na zid.

Prišao joj je zguza i odmah polako zadigao spavaćicu i prislonio kitu na njeno dupe. Samo je uzdahnula i zabacila glavu unazad. Počeo je da ju miluje po guzovima bokovima sisama i da je ljubi po vratu i ramenima. Mirjana je počela da dahće i da se nabija guzom na njegovu nabreklinu koja de. ocrtavala na šorcu. Skinuo je spavaćicu i ostala je potpuno gola. Odmaknuo se malo i skinuo šorc. Meni se digao i imao sam osećaj ako ga dotaknem da ću svršiti. Iz šorca je ispalo čudovište. Da li je deblji duži ili ogroman glavić nije se znalo. Čučnuo je raširio joj guzove i počeo da joj liže guzu i pičku. Mirjana je počelaa da stenje i cvili. Jel voliš veliki kurac upitao ju je. Volim jako rekla je moja žena. Meni je odzvanjao puls u glavi.

Ustao je i rekao naguzi se! Bio mu je potpuno dignut strašno za videti. Prišao joj je i protrljao pičku glavićem i počeo da ulazi u nju sve dublje. Daaa kako je velik želim tvoj veliki kurac stenjsla je Mirjana. Uhvatio ju je za kukove i počeo da je razbija. Supruga je vrištala i svršila posle 20 sekundi prvi put on je počeo da ga nabija sve jače i jače Mirjana je ponovo svršila vrišteći

- razbij mi pičku velikim kurcem želim da svršavam celu noć.

Odveo ju je do troseda seo a ona ga je zajašila. Gledao sam kako je drži za guzove i nabija na ogromni kurac. Jao šta mi radiš vikala je supruga svršiću opet. Stevan je ubrzao uhvatio je za kukove i bukvalno počeo da je diže i nabija na kurac. Vrištala je i svršavala. Par trenutaka kasnije spustila se na kolena naguzila i počela da mu puši. Gledao sam je zguza pička joj je bila otvorena. Uhvatio ju je za kosu i počeo da ga drka dok ga je stavljao u usta Mirjani. Kurac mi je bio kao kamen. Prišao sam joj stavio ga u pičku i svršio posle 5 sekundi. Bila je jako široka. Stevan je svršio Mirjani u usta i po licu. U takvom položaju smo ostali par minuta. On je otišao nas dvoje smo se otuširali legli u krevet srećni. Nikada se više nije ponovilo.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 15 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Sa mojim kumom u krevetu, prošlo je mnogo godina. Sjedim u kaficu u našem gradu, gradu naše mladosti i čekam svog kuma da stigne. Namjerno sam došla ranije da bih sredila utiske, da bih bila u stanju dočekati ga što ležernije.
Prije 22h · Dodao: Pusica
Subota je, probudila sam se, njega nije bilo pored mene. Ležala sam i mislila o protekloj noći, bila sam i tužna i vesela. Tješila sam se svojom željom da završim školu i odem živjeti sa Zlatkom. Rekla sam sama sebi, iz ovoga ne možeš nazad a sve radim da ostvarim svoj san.
Prije 2 dana · Dodao: Pusica
Od ovog dana pa nadalje shvatila sam da je pička ključ za sva vrata. U školi smo imali praksu, ja sam svake sedmice išla u jednu kancelariju i tamo provodila cijelo njihovo radno vrijeme. Nisu mi davali da radim nešto ozbiljno, većinom sam čistila sve police, ormare i stolove, pripremala njima kavu, išla im kupiti ako nešto trebaju i tako ništa važno.
Prije 2 dana · Dodao: Pusica
Story of Andrea: Bananu sam gurala u pičkicu, nakon udaje i prošle priče, u nastavku pročitajte što sam napravila kad mi je zafalio kurac. U školi nisam dobro znala, profesor da mi ne potvrdi slabu ocjenu ostavio mi je otvoreno da preko vikenda učim pa će me provjeriti u ponedjeljak. Poslije škole s prijateljicom sam zapalila cigaretu u parku i pošla doma malo zabrinuta zbog učenja.
Prije 2 dana · Dodao: Pusica
Kao što rekoh, nastavak seksa sa kumom i konačno skidanje nevinosti na guzi. Korana i ja se nismo dva tjedna praktički ni vadili iz kreveta, ili bolje rečeno, ja ga nisam vadio iz njene natečene pičke. Stvarno nisam znao da pička može tako oteći od svakodnevnog jebanja? U stvari i mene je kurac već bolio, a o jajima da ne pričam.
Prije 2 dana · Dodao: 3xman

Anketa
By Pusica 05.04.2018
By Pusica 03.04.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories