Trenutno Pusicu pregledava 1103 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 19.12.2018 (19.12.2018) - Svi članci by MomLover6292

1. NEPRIJATNO SAZNANJE

 

Mama: „Da, ja sam… izvolite?” – odgovorila sam u slušalicu nepoznatom ženskom glasu.

 

Psihijatar: „Izvinite što vas zovem ovako rano. Ja sam psihijatar zadužena za studente fakulteta koji pohađa vaš sin. Da li ste slobodni danas da svratite do moje kancelarije, trebala bih da popričam sa vama?”

 

Mama: „Da naravno, nije problem. Recite mi samo, jel je sve uredu sa njim?” – bila sam pomalo zbunjena. Ne zove vas svaki dan psihijatar da razgovara o vašem detetu.

 

Psiholog: „Jeste, jeste… ne brinite, ali zaista ne bih preko telefona. Možete li biti tu za sat vremena?”

 

Mama: „Mogu. Recite mi kako da vas nađem?”

 

Psiholog: „Treći sprat, kancelarija broj 30.”

 

Mama: „U redu. Eto me za sat vremena. Doviđenja.”

 

Presvukla sam se i malo uredila. Ništa specijalno ali nisam htela da idem baš sa svojom raščupanom jutarnjom frizurom. Malo šminke, pantalonice, košulja i kratki sako.

 

Pre nego što sam izašla, otišla sam i pokucala sam na vrata od sobe da vidim da li mi je sin budan.

 

Sin: „Uđi mama.”

 

Mama: „Dobro jutro dragi… jesi se naspavao?”

 

Okrenuo se ka meni i dalje krmeljivih očiju.

 

Sin: „… mogao bih još malo… da dremkam. Gde si se ti tako sredila? Zar nisi na odmoru?”

 

Mama: „Jesam, imam još dve nedelje slobodno, nego imam neke male obaveze u gradu, brzo ću se vratiti. Uzmi nešto doručkuj, i umij to lice ne ličiš na sebe.” – osmehnula sam mu se, poljubila ga u obraz i izašla.

 

Vozeći se do fakulteta razmišljala sam o čemu bi moglo da se radi. Da li je možda nešto uradio na fakultetu? Odgovorio profesoru, ili opsovao? Ne, to ne liči na njega… Bila sam zbunjena.

 

Psihijatar: „Dobar dan, stigli ste. Izvolite, sedite molim vas. Može kafica… ili čaj, sok?” – obraćala mi se vedro i sa osmehom.

 

Mama: „Popila sam kafu jutros, možda samo čaša vode, hvala.” – uzela sam dva gutljaja i nestrpljivo čekala da čujem zašto sam ovde.

 

Psihijatar: „Dobro. Sada kad ste se smestili želela bih da vas pitam par stvari o vašem sinu. Da li ste primetili neku promenu u njegovom ponašanju u zadnjih par meseci?”

 

Mama: „Hmmm… pa ne znam. Istina, malo je možda povučeniji, slabije izlazi i manje se druži u zadnje vreme.” – pokušavala sam da se prisetim.

 

Psihijatar: „Da… ovde vidim da je napuno 18 godina pre par meseci.” – govorila je gledajući u neke papire ispred sebe. - „Rekao mi je da oca nije upoznao?”

 

Mama: „Tako je. Zapravo ostavio me je kada je naš sin imao dva meseca, tako da se može reći da ga nije upoznao. Otac mu je pobegao je sa mlađom i lepšom… smrad jedan! Ups… izvinjavam se.” -  ponele su me emocije.

 

Psihijatar: „Nemojte se izvinjavati. Mislim, ona je možda bila mlađa, ali lepša? U to čisto sumnjam.” – pogledala me je sa blagim osmehom.

 

Podigla sam obrve u čuđenju. Nije ovo prvi put da su pohvalili moju lepotu, ali zaista je bilo neočekivano. Sa svojih 45 godina bore su se lagano pojavljivale na mome licu, ali sam se uvek trudila da se “nosim” mladoliko.

 

Kosu sam od dvadesete godine farbala u tamno crvenu boju, prekrivala mi je ramena u blago talasastoj formi. Tamne oči i usne uvek prekrivene crvenim karminom su se sjajno slagale uz nju.

 

A telo? Pa... nisam bila foto model, to sigurno. Malo punačkija, sa veoma izraženim ženskim atributima. Velike bujne grudi sa kojima sam se borila kada god bih se oblačila… i naravno moje dupe! Zanimljivo upravo moju zadnjicu je moj muž, onaj smrad malo pre pomenut, najviše obožavao. Uvek je bila poveća, ali nikada mlohava ili opuštena već sa dobrom strukturom, lepom mešavinom tvrdoće i mekoće. Kada god bih se malo više utegla, pogledi muškaraca su se lepili za nju.

 

Mama: „Hvala vam, mada on očigledno tako nije mislio.” – zahvalila sam se na komplimentu i nastavila - „Ne bih da budem ne kulturna ali zašto sam ja ovde? Jel je moj sin nešto uradio?” – bila sam direktna.

 

Psihijatar: „U pravu ste, nije u redu da okolišam ovoliko. Dakle, došlo je do mene da vaš sin pokazuje određene depresivne epizode. Odsutan je često sa predavanja, a kada i prisustvuje jasno je da je samo fizički tu, a mislima daleko. Zalaganje mu je opalo, kao i bodovi sa predavanja i vežbi.”

 

Slušala sam ovo i zaista nisam bila sigurna šta da mislim. Svako prolazi kroz određene “tamne” faze u životu, tako da nisam mislila da je to nešto opasno. Postao je punoletan, nije imao ozbiljnu vezu… moguće je da se prosto malo povukao u sebe.

 

Psihijatar: „Ja sam ga juče pozvala kod mene, i posle dosta dugog razgovora o životnim temama napokon je odlučio da mi se otvori i kaže mi šta ga muči. On je meni ovo rekao u poverenju, ali ja sam morala da vas pozovem jer ipak, kao njegova majka, smatrala sam da biste morali ovo da znate.”

 

Sada sam već pomalo paničila.

 

Psihijatar: „Problem je seksualne prirode! Po mom iskustvu, uzrok njegovog stanja može biti fizički ili psihološki, a posledica je to da…khm khm… vaš sin ne može da ejakulira.”

 

Sedela sam u neverici. Nisam ništa govorila samo sam skamenjeno gledala u doktorku.

 

Psihijatar: „Ne znam da li ste razumeli… probaću ovako, dakle vaš sin u trenutku orgazma ne izlučuje semenu tečnost… i to ga zaista muči u zadnje vreme.”

 

Mama: „Ne… mislim da, razumem, nego…” – jadan moj sinčić - pomislila sam.

 

Psihijatar: „Elem, ništa strašno. Bitno je da on ima orgazme, i da je pre ovog perioda redovno ejakulirao mada mi je rekao da nije nikada bilo puno… sperme, ali tvrdi da ju je bilo. Zato smatram da problem nije fizičke prirode.”

 

 

Bila sam u šoku. Koja majka na ovom svetu želi da čuje ovako nešto.

 

Mama: „Ali, šta predlažete? Neko savetovanje, pregled…?” – oči su mi se caklile i  punile suzama.

 

Psihijatar: „Predložiću vam jednu sjajnu doktorku. Ona je sjajan urolog, ali i diplomirani psiholog specijalizovan za seksualne probleme i mladih i starih. Njene metode su možda malo… ne konvencionalne, ali su rezultati uvek pozitivni. Ovo vam je njen broj.” – pružila mi je mali papirić.

 

Zahvalila sam se, i napustila kancelariju. Neko vreme sam samo sedela u kolima ispred kuće. Razmišljala sam kako da pokrenem ovu temu sa svojim sinom. Shvatila sam da što više razmišljam to je gore, i da moram da budem direktna sa njim. Ušla sam u kuću, i zatekla ga u kuhinji.

 

Mama: „Fino da si tu.” – prišla sam mu i zagrlila ga čvrsto.

 

Sin: „Mamaaa…”

 

Mama: „Ajde ajde… nemoj sada da se praviš. Poljubi majku.” – šaljivo sam mu rekla, i namestila obraz.

 

Poljubio me je na brzinu i nastavio da sprema doručak.

 

Mama: „Tako. A sad… da pređemo na stvar. Dakle, bila sam kod one divne doktorice na tvom fakultetu.”

 

Brzo je pocrveneo u licu i spustio pogled. Znala sam da mu nije svejedno i morala sam da budem oprezna. On je svakako osetljiv momak, ja sam to najbolje znala.

 

Mama: „Slušaj… nema čega da se stidiš. Zapravo, trebala je ogromna hrabrost da uopšte podeliš takvu privatnu stvar sa tamo nekom nepoznatom osobom.”

 

Ove reči su ga malo ojačale, i pogledao je u mene.

 

Mama: „Znam da te je malo i sramota pričati o tome sa majkom, ali ne moramo ako nećeš. Ipak, idi otuširaj se, obuci čiste stvari… Ja ću za to vreme dogovoriti sastanak sa tom nekom specijalistkinjom, navodno je najbolja za ove stvari.”

 

Sin: „Mama… moraš da ideš samnom, važi?”

 

Mama: „Pa naravnoo… ništa ne brini.” – okrenuo se i krenuo ka kupatilu.

 

 

2. SASTANAK

 

Držali smo se za ruke dok smo sedeli u ogromnoj ordinaciji, gledajući zidove oko nas koji su bili ispunjeni uramljenim sertifikatima, diplomama, nagradama… Jedna manja vrata u uglu sobe su se otvorila, i iz njih izašla jedna starija gospođa, sigurno u svojim pedesetima. Izgledala je veoma profesionalno – dugi beli mantil, uska suknja koje se spuštala ispod kolena, štikle, i bluza koja je fino ocrtavala njene svakako pozomašne grudi.

 

Kosa podignuta u punđu, svetliji karmin i naočare mačkastih okvira. Sela je za sto ispred nas i mrmljala nešto čitajući sa papira. Zatim je spustila dokumenta, prekrstila noge, pogledala nas i nasmešila se.

 

Doktorica: „Dobar dan. Vidim da vas je moja koleginica sa fakulteta poslala kod mene. Upoznata sam sa svime što treba, ceo slučaj je na ovim papirima ispred mene… tako da ne bih mnogo da dužim, već bih zamolila ovog slatkog momčića da stane tu do mene, na jedan kratki pregled.”

 

Sin me je uplašeno pogledao. Sve se nekako dešavalo brzo… prebrzo. Ja sam mu glavom pokazala da je u redu i da ode ka njoj. Pustio mi je ruku i otišao do doktorke.

 

Doktorica: „Nemoj ništa da brineš, samo spusti pantalone, i gaće… želim da se uverim da fizički sve stoji kako treba.” – osmehnula mu se.

 

Mama: „Doktorice, da ja izađem dok…?”

 

Doktorica: „A ne, nikako. Vi ste deo svega ovoga, i bitno je da ste prisutni. Uostalom, vi ste mu majka tako da nema čega da se stidite.” – dok je govorila, moj sin je spuštao gaće.

 

Svakako je porastao od poslednjeg puta kada sam ga pre mnogo vremena videla golog. Doktorica mu je opipavala testise veoma nežno i profesionalno. Zatim ga je uhvatila za opušteni organ i opet veoma nežno povukla kožicu i oslobodila crvenkasti glavić.

 

Doktorica: „Da… sjajno. Vidite kako fino reaguje na dodir. Odlično, već ulazi polako u erekciju. Mama, nemate šta da brinete, vaš sin je potpuno fizički zdrav.”

 

Povukla ga je još par puta gore-dole stiskajući mu jaja. Osetila sam blagu toplinu na ovaj prizor, a videla sam i po sinovom izrazu lica da mu nije bilo svejedno.

 

Doktorica: „Bravo. Možeš da se obučeš, i da sedneš pored mame. Dakle, problem je kao što sam i mislila – mentalne prirode. Postoje određene blokade usled čega ne dolazi do lučenja sperme. Prvo što preporučujem su dve masturbacije dnevno, uveče i ujutru. E sad, pretpostavljam da gledaš određene filmiće, ili možda gledaš neke slike dok masturbiraš?” – usredsredila je pogled ka mome sinu.

 

On je spustio pogled i nije odmah odgovorio, pa sam se ja ubacila.

 

Mama: „Da, ima on svoju kolekciju filmića, jel tako? Slobodno reci doktorici.” – ohrabrivala sam ga. Znala sam da je provodio dosta vremena gledajući porniće, ne samo zato što bi ih lično gasila kada bi zaboravio da zaklopi laptop, nego što je to bilo normalno za njegove godine, posebno što nije imao devojku.

 

Klimnuo je glavom potvrđujući moje reči.

 

Doktorica: „E sada, kao što znate, moje metode su malo… iskoristila bih izraz - drugačije. Ako ne želite da ih prihvatite, ja ću to poštovati i možete da tražite druge načine kod drugog doktora. OK? Dakle, sutra ujutru i uveče ćeš da pustiš taj svoj filmić, i da pokušaš da svršiš kao i inače, ali ovaj put sa jednom razlikom. Tvoja mama će da bude pored tebe!”

 

Oboje smo širom otvorili oči u čuđenju!

 

Mama: „Šta?? Ne razumem… jesam dobro čula?” – bila sam u šoku. Sin pored mene je bio u još većoj neverici. - „Ne razumem… kako će to pomoći?”

 

Doktorica: „Moja istraživanja su veoma jasna. Vi ste mu najdraža osoba na svetu, otac ga je rano ostavio i sin je na vas je preneo svu svoju ljubav. E sad, neka druga njemu bliska ženska osoba bi mogla da bude tu pored njega, recimo sestra ili neko drugi iz familije, ali tada su rezultati veoma raznoliki i nepouzdani. Prisustvo majke predstavlja sigurnost i opuštanje, i zato bih vas zamolila da dobro razmislite. Ako dođete prekosutra kod mene u kancelariju u 9 ujutru da mi kažete kako je prošlo ići ćemo dalje sa terapijom, ako ne dođete, razumeću to kao da ste odustali.”

 

Potpuno smušeni, moj sin i ja smo pozdravili vedru doktorku, i uputili se ka kući. Koliko god bilo čudno sve ovo, ja sam prelomila u sebi i bila sam spremna da učinim sve za svog sina.

 

To veče napetost je bila na vrhuncu. Sedela sam u sobi i pijuckala vino, čekajući da sin donese svoju odluku – da li će dopustiti svojoj “matoroj kevi” da bude prisutna u njegovom najintimnijem trenutku. Rekla sam mu ranije da ću ja sve uraditi za njega, da verujem ovoj šašavoj doktorici i da je na njemu da odluči.

 

Sin: „Mama… mogu li i ja jednu čašu?” – seo je pored mene.

 

Sipala sam mu malo vina… kako da mu ne dam posle svega što je sirotan prošao danas.

 

Sin: „Želim da probamo!” – rekao je iznenada i bez upozorenja, tako da se umalo  nisam zagrcnula od vina.

 

Mama: „Stvarno? Jaooj pa to je divno.” – zagrlila sam ga tako da mu je skoro čaša ispala iz ruku. Kada sam se malo smirila i došla sebi, nastavila sam - „Slušaj, naravno veoma je važno da ovo ostane među nama. Znaš kakvi su ljudi… ne bi razumeli.”

 

Sin: „Naravno mama… nisam lud da nekome pričam o ovome.” – smejao se i ispio svoje vino.

 

Mama: „Onda dosta je vina, znaš da alkohol povećava želju ali smanjuje mogućnosti. Ljubim te, pa se vidimo izjutra.”

 

Sin: „Mama, ne moram mnogo rano? Oko pola 9, može?”

 

Mama: „Može! Onda sam u 9 kod tebe u sobi.” – bila sam veoma srećna, i željno sam čekala jutro.

 

 

 

3. POMEŠANE EMOCIJE

 

To jutro sam ustala dosta ranije, kako bih se barem malo doterala. Razmišljala sam da ne mogu tek tako da se pojavim u njegovoj sobi, ali nisam ni želela da preterujem. Obukla sam nešto užu majicu na bratele sa manjim dekolteom, i veoma usku suknju, ispod koje sam po prvi put posle toliko godina obukla svoj nešto provokativniji donji veš. Bila je to svilena polu tanga. Gledala sam se u ogledalo, i osećala sam se pomalo seksi.

 

Mama: „KUC-KUC. Mogu da uđem?” – lagano sam otvorila vrata.

 

Moj sin je sedeo u svojoj kratkoj majici i boksericama, gledajući na laptop i tražeći scenu koju će da pusti. Kada je sve namestio okrenuo se da me pozdravi, ali nije mogao ništa da izusti kada me je video.

 

Mama: „Šta je bilo? Joj, ne sviđa ti se, a? Preterala sam… jooj znala sam.”

 

Sin: „Ne! Mislim… nisi… izgledaš…” – zastao je za sekund - „…sjajno.”

 

Mama: „Stvarno to misliš? Zar nije previše?” – okrenula sam se kako bi me video od pozadi. Tada sam u odrazu ogledala ispred sebe videla njegove oči koje se nisu odvajale od moje velike guze. Zacrvenela sam se u trenutku.

 

Mama: „Khm khm…onda, jesi li izabrao film? Evo ja ću sesti tu pored tebe, može?” – sela sam u fotelju pored sina, malo iskosa, tako da sam videla i laptop i njega.

Primetila sam da je u poslednjem trenutku promenio film, i pustio neki drugi. Na ekranu se ubrzo pojavila jedna starija žena. Rekla je u kameru da je napaljena MILF, i da želi mladi tvrdi kurac u svojoj pički i guzi. Zatim se naguzila pred kameru, i dupe joj je jedva stalo u kadar. Bila sam veoma začuđena da moj sin voli ovako tvrdokorne porniće. Nekako mi nije išlo uz njegovu povučeniju prirodu.

 

Postajao je veoma tvrd i mazio je svoj kurac kroz bokserice. Zatim je zavukao ruku u njih, i pogledao me je kao da traži dozvolu da ga izvadi.

 

Mama: „Slobodno dragi, zato smo tu.” – rekla sam, i gledala kako ga oslobađa iz bokserica. Bio je u punoj erekciji.

 

Gledala sam ovog mladića pored sebe, sa svojom crnom kratkom kosicom, prelepim mladalačkim licem, ne mnogo razvijenim telom ali u punoj snazi kako stiska svoj nabrekli kurac i lagano ga drka. Moj sin je zaista bio tada opušten, i ja sam bila ponosna na njega.

 

Scena se zahuktavala. MILF-ara je pušila ogromnu kurčinu sa lakoćom, a potom ga isto tako lako primala u svoju dlakavu pičku. Kada se kasnije naguzila i počela žestoko da ga prima u dupe, moj sin je zapenio. Počeo je čvrsto i brzo da ga drka. Njegov izgled sa svojim kurcem u rukama me je tada pogodio! Osetila sam sokove kako se polako skupljaju u mojoj pici, i jedva sam izdržala da je ne dodirnem kroz svilene gaćice.

 

Nisam više ni gledala u ekran, već samo u njega, i bila sam sigurna da će u ovakvom uzbuđenju da isprska svoju mladu spermu na sve strane. Kapi znoja su se pojavile na njegovom čelu, i počeo je da uzdiše sve brže. Zatim je zaustavio ruku i zatvorio oči. Orgazam ga je snažno pogodio… zadrhtao je, ali nažalost… ejakulacija je izostala.

 

Došao je ka sebi i pogledao me svojim tamnim okicama.

 

Sin: „Vidiš mama?” – govorio je tužno, oblačeći bokserice. – „Opet ništa.”

 

Bila sam veoma tužna. Prišla sam mu i zagrlila ga.

 

Mama: „Ne brini ništa, sve će biti u redu. Doktorica će nam pomoći,. Ajde, idi operi rukice, pa da ručkamo.” – osećala sam se tužno, ali sam znala da nećemo tek tako odustati.

 

 

4. PLAN B

 

Nakon ručka, shvatila sam da nisam htela da čekam jutro nego sam odmah upalila auto i otišla do doktorice, nadajući se da će da me primi iako se nisam najavila.

 

Doktorica: „Uđite uđite… jeste sami”?

 

Mama: „Jesam. Sin je ostao kući, ni ne zna da sam došla. Jooj doktorice, uradili smo jutros kako ste nam rekli, i sve je bilo u redu ali…”

 

Doktorica: „Ništa od sperme, a? Neka… drago mi je da ste došli. Zapravo, i očekivala sam ovakav rasplet, sama pojava pored osobe uglavnom nije dovoljna u ovakvim slučajevima. Recite mi, kako ste se osećali dok ste ga gledali?” – spustila je naočare, i čekala moj odgovor.

 

Mama: „Pa… mislim… u početku čudno malo, ali posle…” – nisam znala ni sama šta da kažem.

 

Doktorica: „Jel bi moglo da se kaže recimo… da ste uživali? Da ste se osećali lepo? Kako je on odreagovao kada vas je video u sobi?” – bombardovala me je pitanjima.

 

Mama: „Paaaa… bilo mi je lepo, da… možda čak i malo uzbuđeno. A on… pa on je uglavnom bio zalepljen za ekran laptopa i veoma napaljen… mada, razmišljala sam posle svega i zapravo bilo je nešto čudno.”

 

Doktorica: „Je li… da čujem?”

 

Mama: „Kada sam ušla, okrenula sam se u želji da me vidi i u mojoj suknji, i…” – zaustavila sam se.

 

Doktorica: „Daa…, recite slobodno!?”

 

Mama: „Videla sam da je dugo gledao u moje dupe.”

 

Doktorica: „Stvarno, hmm zanimljivo…” – uzela je olovku i zapisivala nešto. – „A porno video? Da li je scena bila neka specifična, ili?”

 

Mama: „Zapravo, promenio ju je nakon što sam ušla, i pustio je veoma žestoku scenu… anal scenu sa starijom ženom.”

 

Doktorica: „Anal? Hmm veoma veoma interesantno. Dobro, idemo na viši nivo. Kako bi ste se osećali da pokažete malo mesa?”

 

Opet ta njena brza pitanja koja vas pogađaju kao metak.

 

Mama: „Mesa? Mislite… ne razmem?”

 

Doktorica: „Pa mislim recimo, da mu pokažete ove vaše bujne grudi dok ga drka? Jel bi to bilo nešto što biste mogli da učinite za svog sina?”

 

Ova doktorica je bila dobra! Videlo se da ove silne diplome nisu uzalud. Znala je tačno kako da vam postavi pitanje, i da vam ne da izlaz.

 

Mama: „Pa ako mislite da bi mu pomoglo?”

 

Doktorica: „O daaa… sigurno. Idite kući, pripremite neko fino ulje. Kada pusti svoju scenu vi grudi oslobodite, i nauljite ih dobro pred njim. Sutra ujutru u 9 dođite sami da mi kažete kako je prošlo.”

 

Put do kuće je bio napet. Stigla sam predveče, i odmah otišla da nađem mirisno ulje, i neki lep brushalter. Izabrala sam jedan koji mi je možda za jedan broj mali, tako da su mi grudi čvrsto bile zbijene i podignute. Osećala sam se uzbuđeno, vodeći se samo željom da moj sin bude zdrav i srećan.

 

Obukla sam se isto kao i jutros, samo su mi sada grudi bile mnogo izraženije. Čim sam ušla u njegovu sobu u dogovoreno vreme, odmah je primetio moje grudi. Ništa nije rekao, samo me je gledao.

 

Mama: „Izgleda da ti se sviđa moj novi grudnjak, a?” – smejala sam se i sela pored njega.

 

Pustio je video, i isto kao i jutros pogledao me je kako bih odobrila da se skine. Ovaj put nisam ni gledala scenu. Gledala sam samo njega, i čekala trenutak. Kada se već fino oslobodio i ubrzao tempo drkanja, uzela sam majicu, i skinula je preko glave. Pornić na ekranu više nije ni njega interesovao, samo moje poprsje. Polila sam ulje na grudi i lagano ih premazivala.

 

Drkao je svoj kurac sve brže, gledajući me bez treptaja. Ovaj voajerski momenat me je uzbudio i odlučila sam se da improvizujem. Otkopčala sam grudnjak i pustila svoje velike grudi na slobodu. Dodavala sam još ulja, i lagano stiskala grudi, povlačeći svoje velike braonkaste bradavice.

 

Za mog neiskusnog sina je ovo bilo previše, i počeo je da stenje u prelepom bolu… svršio je glasno ali kao ni jutros, ni sada nije bilo tečnosti koju smo željno iščekivali.

 

Suze su se polako skupljale u njegovim očima, i sakrio ih je među ruke. Postajali smo očajni.

 

 

 

5. PLAN C?

 

Doktorica: „Kažete da ste potpuno skinusli brus i namazali grudi? Dakle improvizacija, to je dobro… vidim da ste spremni da idete i van granica za dobrobit vašeg sina… ali i dalje ništa?”

 

Mama: „Ništa doktorice… pomozite mi, gde grešim?” – tužno sam pitala sedeći preko puta nje.

 

Doktorica: „Ne grešite vi nigde… ovo je ipak malo ozbiljniji slučaj nego što mi se činilo na početku. Morate podići malo ulog… Do sada je sve bila samo vizuelna stimulacija, očigledno je potrebna i verbalna.”

 

Mama: „Kako to mislite doktorice?”

 

Doktorica: „Pa vidite, muškarci, a posebno tako mladi kao vaš sin, vole određene “prljave” reči da čuju, to ih dodatno uzbuđuje znate.” – govorila je spretno i profesionalno.

 

Ono što nije znala, jeste da sam ja u krevetu sa svojim bivšim mužem morala ponekad da igram “igrice” i glumim razne uloge koje je on voleo, tako da mi bezobrazni razgovori u krevetu nisu bili potpuna nepoznanica. Ali, ovo je ipak bio moj sin!

 

Mama: „Da razumem, ali… U redu, ako mislite da će pomoći… ja vam verujem.”

 

Doktorica: „I još jedna bitna stvar, nemojte da ga drka dva puta dnevno, pametnije je samo jednom, i to predveče, a ja vas očekujem izjutra u 9 da mi prenesete šta i kako, ok?”

 

Pozdravile smo se, i pošla sam kući.

 

Mama: „Slušaj, od večeras moramo malo drugačije. Kao prvo masturbacija samo jednom dnevno, predveče.” – počela sam govor, a sin me je pažljivo slušao. - „Takođe… ufff, ne postoji drugačiji način da ti ovo saopštim nego direktno i odmah. Dakle, doktorica želi da ti pričam malo… bezobrazne stvari! Biće malo prljavijih i ružnijih reči, ali nemoj to da pogrešno shvatiš… Ne želim da pomisliš da ti je majka neka poremećena kurva, ok? – smejala sam se, trudeći se da mu objasnim.

 

Sin: „Bože mama… nikada to ne bih pomislio.” – potpuno me je podržao… a zatim me je sramežljivo pogledao - „A Grudi? Mislim… hoćeš mi ih ponovo pokazati?” – primetila sam blagu uzbuđenost u njegovom glasu.

 

Mama: „Jaooj sviđaju ti se mamine grudi? Šta god ti želiš, zlato moje! Zato smo tu, da tebe sredimo i da budeš opet onaj pravi. Doći ću u 19h kod tebe u sobu. Budi spreman.” – poljubila sam ga i otišla u svoju sobu.

 

Bližio se trenutak, a ja sam odlučila da neću da oblačim majicu. Uzela sam samo beli čipkasti brus koji sam jako volela, puno ulja, a suknju ovaj put mnogo kraću. Stajala sam tako polu gola pred ogledalom. Posle puno godina opet sam se osećala kao žena... kao seksualno biće. Podigla sam kosu da je ne umažem od ulja, i stavila svoj crveni karmin.

 

Ušla sam kod sina u sobu, i odmah primetila njegov pogled na sebi. Okrenula sam se polako kako bi mogao da me celu vidi, i opet je dugo gledao u moju guzu. Laptop je bio zatvoren i sklonjen, a on je sedeo bez majice i samo tanka tkanina bokserica mu je sakrivala muškost.

 

Mama: „Jel ti se sviđaju mamine grudi?” – pitala sam zavodljivo, znajući odgovor.

 

Sin: „Da mama… jako mi se sviđaju.”

 

Kurac je već počeo da mu se diže u gaćama iako ga nije ni dotakao. Kleknula sam na kolena pred njim i lagano mu prilazila četveronoške.

 

Mama: „Jel bi hteo da staviš svojoj mamici malo ulja na ove bujne grudi?” – nije mnogo čekao, već je uzeo flašicu i počeo da poliva po mojim velikim “lopticama”.

 

Utrljavala sam ulje po sebi, gledajući mu sada već veliku izbočinu među nogama.

 

Mama: „Jaooj… vidi kako se ovaj tvoj kurčić muči tu sakriven, zašto ga ne bi izvadio za mamicu, i dobro ga nauljio?”

 

Skinuo je bokserice u jednom pokretu, i počeo da poliva ulje po svom nabreklom kurcu.

 

Mama: „Tako je… a sada ga polako trljaj, dok mamica skine grudnjak.” – otkopčala sam se, i ponovo pred sinom sa ponosom izbacila svoje grudi. Sijale su se od ulja i videla sam njihov odsjaj u njegovim očima.

 

Mama: „Uhhh kako si tvrd za mamicu… tako, drkaj ga jače dok gledaš ove divne sise… Ako budeš dobar dečko daću ti da ih isprskaš svojom vrelom spermom!” – ulazila sam potpuno u ulogu pohotne napaljene mamice… mada nisam bila sigurno koliko je to bila gluma a koliko sam se tako zaista i osećala.

 

Drkao ga je bez prestanka, i to me je toliko napalilo da sam uradila nešto što nisam mogla da sanjam ni u najluđem snu.

 

Sin: „Uhhh voleo bih da svršim na tvoje sise mama… jako bih to voleo…”

 

Mama: „A da li bi hteo možda… da ih malo pojebeš, aa?” – ne čekajući odgovor, prišla sam skroz do njega, i stisnula rukama svoje nauljene sise jednu uz drugu.

 

Moj pametni sin je shvatio šta treba da radi, i lagano namestio svoj kurac sa donje strane mojih grudi i počeo blagim pokretima da ih jebe. Nauljeni glavić bi se pojavljivao sa gornje strane, odmah ispod moje brade, i mogla sam dobro da osetim njegovu toplotu na svojim grudima.

 

Mama: „Uhh… tako je… jebi svoju prljavu mamicu u sise… ahhh, ove sise su samo za jebanje, i samo su tvoje…” – govorila sam piskavim glasom, paleći i njega ali i sebe. Osećaj je bio sjajan, a pička mi je bila vrela i napaljena kao nikada. Nažalost nije predugo trajalo, i ubrzo je počeo da se grči.

 

Sin: „Uhhh mama ne mogu više… ahh…” – stenjao je i počeo da usporava.

 

Sklonio je kurac između mojih grudi i počeo da ga drka želeći da oseti veliko olakšanje.

 

Mama: „Tako tako… ajde svrši molim te… svrši na mamicu…” – trudila sam da ga još više napalim.

 

Tada, u trenutku ekstaze i velikog orgazma počeo je da svršava… prvih par sekundi nije ništa izlazilo iz njega, ali nakon toga pojavile su se dve tri kapi sperme koje su lagano skliznule niz zauljeni glavić.

 

Sin: „Uhh… mama vidi, pogledaj.” – govorio je uzbuđen, pokazujući prstom na ono što sam već primetila.

 

Mama: „Jaooj sine, bravoo…” skočila sam i stisnula ga svojim klizavim sisama, dok je to malo sperme ostalo na mojoj suknjici kojom sam ga očešala.

 

Naravno, znali smo da par kapi nije dovoljno, ali bili smo izuzetno zadovoljni napretkom. To veče sam spavala sa osmehom, i jedva sam čekala da sutra saopštim doktorici lepe vesti.

Nastavak priče

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 34 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Priča je nastavak priče: Naplata kockarskog duga.. Alek je naredio Mini da se obuče i skuva mu kafu. Za to vrijeme se prabcio u dnevni boravak dok su Marijana i Viktor ostali u sobi. Znao je Alek šta radi. Znao je koliko će to biti neprijatan momenat. Uživao je da ih tako muči.
Jučer · Dodao: Glavonja
Evo jedne zanimljive pričice o tome šta kocka može da uradi jednoj porodici..Viktor i Mina su u braku već 18 godina. On ima 42 i vodi svoj mali kafić u centru. Visok je, malo premršav, ima malo dužu kosu bez ijedne sijede i urednu bradu. Mina ima 39 i radi kao vatrogasac.
Prije 3 dana · Dodao: Glavonja
Seka me počela privlačiti još kad je napunila svojih 12 godina, napredna je bila. Za njene godine tad sise su joj bile više nego prosječne. Često sam drkao zamišljajući je kako mi guta spermu.
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Leto je bilo vrelo. Pasja zega. Ivana je ustala iz kreveta, znojava i nekako umorna kao da nije ni spavala. Otisla je u kupatilo i stala ispod tusa. Okrepile su je prve kapljice vode koje su se sa njene duge crne kose cedile niz njeno preplanulo cvrsto telo
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Tad sam ima 20 godina a moja sestra od tetke 26 god.Jos uvek nije udata,ali je jako seksi,crnka duge kose,sise 4 malo vecih guzova nizeg rasta.bilo je to pre 4 godine,ostao sam sam kuci a posto je ona tu blizu mene pozvao sam je kod mene na kafu,nije proslo dugo dosla je moja seka.
02.09.2019 · Dodao: ukroceni

Anketa
By Lovetoplay Prije 2 dana
By Misko93 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories