Trenutno Pusicu pregledava 1159 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 19.12.2018 (19.12.2018) - Svi članci by MomLover6292

6. VEĆA PAŽNJA

 

Doktorica: „Uvauuu… to mora da je bio jedan seksi prizor!” – rekla je doktorka nakon što sam joj ispričala događaje od sinoć. - „Ipak, ono što želimo da postignemo, za početak, je bar jedan dobar mlaz, tada će biti pravi pomak.”

 

Mama: „Slažem se. Mislim da smo blizu. Šta kažete da ponovimo ovo od sinoć Mislim da ga moje grudi zaista pale.” – bilo je čudno reći ovako nešto za svog sina, ali zaista sam to osećala.

 

Doktorica: „Mislim da ne bi bilo loše da sledeću seansu večeras, vi preuzmete potpunu kontrolu. I morate više da uklučite važu guzu u celu priči. Batalite suknje… dopustite da je bolje vidi… razumete?”

 

Nisam baš razumela sve ovo - “Preuzmi kontrolu”. Kao da doktorica nije htela da mi potpuno objasni šta i kako da radim, već mi samo daje mrvice da ja sama nađem put.

 

Razmišljala sam o svemu što je rekla, i odlučila kako da postupim. Ući ću u svoje “najprljavije” stanje, kao ona MILFara sa videa… bitno je da zadržim kontrolu nad njim. Obukla sam polu providan seksi donji veš koji je više otkrivao nego sakrivao. Brus čipkasti kroz koji su se lako videle moje bradavice, i male tanga gaćice kroz koje su se videle moje dlačice, pa čak i obrisi moje pičke. Preko sam samo nabacila spavaćicu, našminkala usne i krenula kao poslednja drolja u sobu svoga sina.

 

Bio je spreman, i ovaj put potpuno go.

 

Mama: „Ohoo… vidim da je moj sinčić već spreman za svoju malu mamicu-droljicu. Kako ti se sviđa moj donji veš?” – skinula sam spavaćicu sa sebe, i pokazala se. Nije morao ništa da mi kaže, poskakivanje njegovog kurca mi je sve govorilo.

 

Mama: „Jojj bezobrazniče, ne možeš da izdržiš pred svojom mamicom ni sekundu a da nam ne porasteš tamo dole. C c c… Možda bi hteo da me vidiš malo bolje?” – okrenula sam se, malo razdvojila noge i spustila se, rukama dodirujući pod ostavivši tako potpuno svoju guzu i pičkicu slobodne visoko u vazduhu. Čmar mi se nežno nazirao pored veoma male tkaninice moje tange.

 

Brzo je uzeo kurac u ruku i počeo da ga drka. Ali sam ga prekinula.

 

Mama: „Ne ne… polako sa tim.” – preuzimala sam kontrolu, kao što jee doktorica htela. - „Prvo da tvoja seksi mama skine grudnjak, hoćeš možda da mi pomogneš?” – prišla sam mu i okrenula leđa. Ruke su mu drhtale, i trebalo mu je dosta vremena da ga otkopča.

 

Mama: „Bravoooo… uhh vidi kako su mi bradavice krute… srećne su što te ponovo vide… A sada, želim da vidim taj tvoj lepi kurac, i da ga osetim u ruci, jel smem?” – opet nisam čekala odgovor, samo sam primakla ruku, i uhvatila ga čvrsto!

 

Bio je tako topao… osećala sam kako mi pulsira u ruci. Prišla sam glavom i duboko ga omirisala.

 

Mama: „Uhhh… tako dobro mirišeš dragi. Samo, previše si nam suv. Ali ne brini, mama je tu da to popravi.” – nisam htela da koristim ulje, već sam skupila što sam mogla više pljuvačke, namestila usta iznad i dozvolila da mi pljuvačka iz usta lagano pada i klizi po isturenom glaviću.

 

Sin: „Uhhh… mama…” – bio je u raju.

 

Mama: „Samo se opusti, danas će mamica da ti izdrka… Sa svojim ovim lepim rukama i prstima, ima da zapalim ovaj tvoj vreli kurac…” – razmazala sam svoju pljuvačku po njemu, i počela sporo da ga povlačim gore-dole. – „Uhh kako ti je lepa kurčina… devojčice će voleti da ga primaju u svoje vrele pičkice. Ali, do tada, on je samo moj…” – drkala sam sve brže dok sam ga gledala u oči.

 

Tada sam se setila doktoricinog saveta da treba da uključim i svoju guzu u celu priču. Ustala sam za sekund, i okrenula sam sinu leđa, opet se sagnula i nastavila da mu drkam dok me gledao u dupe.

 

Sin: „Jaooj mama, tvoja guza… jel smem samo… malo da…?” – glas mu je sve vreme drhtao.

 

Mama: „Voliš maminu guzu, a? Jaoj znala sam da si nevaljao… Ajde, dodirni je, mazi je…”  - drkala sam mu bez prestanka.

 

Osetila sam kako nežno miluje moje guzove, prilazeći sve više mojoj zadnjoj rupici. Levom rukom sam tada sklonila male tangice u stranu i sada je mogao da vidi moj čmar ali i moje vlažne usnice koje su se nazirale među nogama.

 

Sin: „Jaooj… mama…” – bio je to jasan znak da je blizu.

 

Mama: „Reci mamici, gde želiš da svršiš… reci joj?”

 

Sin: „Najviše bih voleo… najviše… u tvoja usta… mamice!” – ove reči su me potpuno raspametile. Znala sam da moram to da učinim, ali, i želela sam to… želela sam da osetim kako moj sin prska u moja usta.

 

Mama: „Uuuu i ti si prljav kao i tvoja mama, a?” – namestila sam se, i drkala mu još jače čekajući trenutak. Prepoznala sam taj momenat i postavila glavić na ulaz mojih usta i tada sam osetila toplu slankastu tečnost na jeziku. On je jecao i uzdisao, a ja sam uživala u osećaju u svojim ustima. Nije bilo mnogo, ali svakako više nego par kapljica od prošlog puta. Čekala sam da me pogleda, i tada sam mu pokazala njegovu lepljivu spermu na mom jeziku. Bio je oduševljen, ali ubrzo i zabezeknut pošto sam zatvorila usta i progutala njegovu tečnost.

 

Sin: „Ovo je bio najjebozovniji momenat u mome životu!” – pao je na leđa u neverici, a ja sam  bila presrećna. Napredak je veliki, i izlečenje je na vidiku!

 

 

7. BLIŽI CILJU

 

Veoma sam malo spavala. Celu noć sam maštala o svome sinu, njegovom kurci, spermi… Prsti su me toliko boleli od trljanja pičkice, da sam morala da uzmem svoj omiljeni vibrator kako bi mogla da nastavim. Svršavala sam u ciklusima, i bila sam nezasita. Želela sam još!

 

Bila sam toliko iscrpljena, da sam ujutru samo javila doktorici da napredujemo i da je sperme bilo više, ali i da neću doći na razgovor pošto - navodno - imam neke obaveze. Rekla sam joj da ne brine, i da ćemo se videti sutradan.

 

Odnos između sina i mene nije bio mnogo drugačiji. Znali smo zašto radimo to što radimo, i tako smo se i ponašali. Naravno, osećala sam njegove povremene poglede kad bih se sagnula po nešto, ali i ja sam njega gledala dok se šetka u gaćama po kući.

 

Ipak, oboje smo jedva čekali naš ponovni susret u njegovoj sobi. Za to veče nisam htela ništa da obučem osim gaćica, štikle na nogama, i ruž na usnama. Držala sam ga malo u neizvesnosti, i namerno sam kasnila 15ak minuta. Kada sam ušla, sedeo je u fotelji, i lice mu se odmah ozarilo kada me je ugledao.

 

Sin: „Mislio sam da nećeš doći.” – rekao je tužno.

 

Mama: „Pa zar da propustim da usrećim mog malog sinčića. Nadam se da se ne ljutiš što kasnim… volela bih da ti nadoknadim, ako nemaš ništa protiv?” – Zavukla sam prst u gaćice, gurnula ga duboko u sebe, izvadila i oblizala ga. Na ovaj moj potez kurac je počeo odmah da mu se diže.

 

Zatim sam se okrenula, malo naguzila i uz malo više napora zavukla prst u svoju guzu, par puta ga nabijala napred-nazad, okrenula se i opet oblizala prst.

 

Mama: „Rekla bih da je vreme da vidiš moju zrelu, dlakavu pičku!” – nisam se brijala i znala sam da voli dlakavije po pornićima koje je onaj dan puštao.

 

Sin: „Da mama… želim jako da je vidim.”

 

Mama: „Onda uzmi taj tvoj kurac, počni polako da ga navlačiš i uživaj.” – legla sam na krevet ispred njega i skinula svoje gaćice. Raširila sam noge najviše što sam mogla, pljunula u svoju ruku i počela da se mazim po obodu svoje pičke, igrajući se pritom sa svojim nežnim crnim stidnim dlačicama. - „I? Kako ti se sviđa mamina pica? Jesi maštao o njoj? Priznaj mi? Jesi maštao o maminoj pici dok si drkao kurac do besvesti?” – bila sam toliko napaljena da nisam ni znala šta govorim, ni šta se dešava. Samo sam gledala u svog sina i njegov kurac koji je trpeo veliko stiskanje.

 

Sin: „Jesam mama. Sanjao sam o tvojoj pici… drkao sam na nju.”

 

Mama: „Uhhh… znala sam… pogledaj je, pogledaj kako je vlažna zbog tebe.” – gurala sam prste u svoju pičku jako, povremeno oblizujuži prste skidajući svoje sokove sa njih.

 

Mama: „A moje usne? Šta misliš o mojim punim, crvenim usnama?” – napućila sam usta kao da mu šaljem poljupce.

 

Sin: „Uhh mama… tako su… jebačke.”

 

Mama: „Jebačke, a? Pa jel bi hteo da jebeš mamine jebačke usne?” – uhvatila sam ga potpuno ne spremnog, i kao da nije bio siguran da li i dalje igram neku ulogu i samo pričam prljavo, ili ga stvarno želim u ustima.

 

Došla sam do njega, i kleknula. Naredila sam mu da ustane, tako da mu napaljeni kurac bude u nivou mojih željnih usta.

 

Mama: „Mamica ti danas neće dotaći rukama ovaj sladak kurac, ali mamica želi da joj izjebeš ova prljava i perverzna usta, i da ih napuniš, jel jasno? I budi nežan da se mamica ne zagrcne, jer će onda biti veoma, veoma ljuta i neće progutati tvoju belu, gustu spermu, važi?” – otvorila sam usta željno ga iščekujući.

 

Veoma nežno, i pomalo nespretno me je uhvatio rukama za glavu, i krenuo da gura svoj kurac u moja usta. Ulazio je veoma sporo, i gledao kao da ne veruje šta se dešava. Primila sam ga celog i onda je počeo da me jebe pazeći da ne uđe pre brzo i previše. Jebao mi je usta dok se pljuvačka slivala iz njih na moje sise. Ulazio je savršeno koliko treba, i nije mi ni jednom bilo neprijatno. Osećala sam njegov miris, tvrdoću… Pičkica mi je bila pod konstantnim napadima mojih prstiju, i svršavala sam dok mi je sin bio u ustima.

 

Sin: „Mamaaa… aaaahhhh...” – veoma brzo i naglo, svršio je duboko u mom grlu, i teško je bilo potpuno oceniti, ali mislim da je bilo više sperme nego prošli put, ipak još uvek ne onako jak mlaz kakav smo hteli da postignemo.

 

Progutala sam sve, i iscrpljena na kolenima poljubila sina u sada već polu-tvrdi kurac. Kakav orgazam, kakva noć!

 

8. PREĐENA GRANICA

 

Doktorica: „Dobro, dakle da rezimiramo - imamo dve korektne ejakulacije i jednu slabu. To je savim dobar napredak za ovako kratak period. Ako večeras ponovite sinoćnji rezultat, ali ja verujem da će biti i bolji, onda je to manje-više rešena stvar. Tako da sutra možete doći zajedno sa sinom da podvučemo crtu, ok?”

 

Mama: „Naravno. Dakle predlažete da se držim istog recepta od sinoć?”

 

Doktorica: „Da. Mislim da je to dovoljno, dakle pokažite mu vaginu, malo ga napalite ulogom prljave mamice, zatim može oralni seks, i obavezno ali obavezno svršavanje u usta jer ga to očigledno, uz vašu guzu, najviše pali… Naravno, ubacite vi još nešto svoje.” – pogledala me je i namignula.

 

Mama: „Hmm, jel želiš da obučem nešto lepo večeras, možda neke gaćice što voliš, ili?” – sedeli smo za stolom, i večerali spremajući se za još jedan susret.

 

Sin: „Paaa… zapravo, najviše volim… kad si gola mama.”

 

Mama: „Hahahha… da pretpostavila sam.”

 

Sin: „A mama… onda ćemo večeras isto, ili?”

 

Mama: „Doktorica je rekla da je to dovoljno… ali ja imam neke ideje… pa videćemo.” – ostala sam zagonetna.

 

Sin: „Aaa daaj reci mi, molim tee…” – uhvatio me je za ruku i molio.

 

Mama: „Aaaa ne ne ne… i bolje ti je da ne pitaš puno, jer će mama možda da izgubi želju.” – zezala sam ga, ali se odmah ispravio i nastavio da jede praveći se kao da je ljut.

 

Mama: „Inače, sutra idemo zajedno kod doktorke, tako da ćeš ustati ranije, i fino se istuširati, i obući one lepe stvari što sam ti spremila i opeglala. Ajde sad, dosta si jeo. Idi u sobu, i čekaj mamicu.” – poljubila sam ga u obraz i otrčao je u sobu.

 

Nisam htela da obrijem pičkicu, ali sam je samo malo doterala makazicama. Koristila sam novi parfem, i stavila nešto svetliji karmin. Kosu sam ovaj put ostavila odvezanu da mi pada preko ramena, i bila sam spremna za još jedno ne zaboravno veče… veče požude i strasti, ali i ozdravljenja moje najveće ljubavi, moga sina.

 

Ušla sam u sobu noseći mali kasetofon. Bila sam potpuno gola. Sin je sedeo go na svojoj fotelji upijajući moj miris, poglede, telo… Pustila sam laganu muziku i krenula ka njemu. Sagnula sam se i poljubila mu kurac koji je počeo polako da oživljava. Zalepila sam mu potom kurac za stomak, i počela da mu ližem testise.

 

Sin: „Uhhh…”

 

Mama: „Mmmm… voliš kad ti ližem jaja?” – kurac mu se već potpuno digao. Ja sam mu tada okrenula leđa i uz ritam muzike počela lagano da mešam kukovima.

 

Mama: „Kakva je mamina guza? Znam da je najviše voliš. Vidim da je stalno gledaš.”

 

Sin: „Da mama, tvoja guza je najlepša na svetu.”

 

Mama: „Pa poljubi je kad je tako voliš.”

 

Prišao je mojoj zadnjici i nežno je ljubio moje guzove. Zatim sam se spustila guzom, namestila njegov kurac između guzova, i počela lagano da ga drkam sa njima. Uzdisao je brzo i glasno. Nisam htela da brzo svrši, pa sam ustala i okrenula se ka njemu. Moja već vlažna pička mu je bila pred licem. Malo sam raširila usnice jednom rukom, i gurnula dva svoja prsta duboko.

 

Mama: „Ahhhh… kako sam vlažna! Moja pičkica uvek poludi kad te vidi. Sram te bilo, vidi kako utičeš na mene.” – piskavim glasom sam mu rekla, i potom izvadivši prste iz pice prišla njegovom licu.

 

Mama: „Pomiriši sine, ajde… oseti miris mamine zrele, dlakave pičke koja je vlažna zbog tebe.” – prišao je i duboko omirisao. Ruka mu je obuhvatila kurac i počela da ga steže.

 

Mama: „A sad otvori usta, i reci aa…” – zinuo je i ugurala sam mu prste koje je sisao sa uživanjem. – “A sad da čujem, jel ti se sviđa ukus?”

 

Sin: „Da mama… jako mi se sviđa ukus… želim još mamice…”

 

Pokazala sam prstom prema krevetu,  i on je odmah legao na njega. Ležao je na svojim leđima, i dalje lagano drkajući svoj mladi kurac. Popela sam se na krevet, opkoračila sam ga nogama tako da mu je moja pička bila tačno iznad usta.

 

Mama: „Sada ćeš da ližeš moju pičkicu, lizaćeš je nežno, a ja ću da pušim ovaj tvoj kurac, ali nemoj da mi svršiš brzo, budi dobar.” – spustila sam se na njegova pohotna usta i odmah osetila jezik na svom klitorisu.

 

Osećaj je bio sjajan! Moj rođeni sin je lizao moju pičku kroz koju sam ga donela na ovaj svet! Ne želeći da mu uskratim uživanje, spustila sam glavu, i počela da pušim i sisam njegov kurac. Ležali smo tako u pozi 69, i ništa više nije bilo bitno. Nismo osećali ni sramotu ni brigu… bili smo jedno.

 

Ipak, moja žudnja je bila veća. Moja pička je želela više. Prekinula sam oralnu seansu i okrenula se ka sinu. Strastveno sam ga poljubila, mešajući naše sokove na usnama i jezicima.

 

Mama: „Slušaj, želim te u sebi! Želim tvoj kurac u sebi! Ne smeš nikome reći, ni doktorici ni nikome ali moram da te osetim. Želim da me izjebeš!”

 

On je samo ubrzano potvrdio glavom, i zavalio se na leđa.

 

Čučnula sam iznad njega, i namestila kurac na ulaz u moju pičku. Lagano sam se spustila, osećajući kako ispunjava moju rupu, i mazi moje vlažne zidove koji su ga stiskali i prihvatali. Nabijala sam se na njega sve brže dok je on rukom tražio moj čmar i lagano ga mazio, pritiskajući svojim prstima moju rupicu.

 

Sin: „Ahhh mama, tako si vlažna… topla… nabijaj se brže molim te…”

 

Poslušala sam svog sina, i počela sve brže da se nabijam. Njegov prst je sada do pola bio u mojoj guzi i nije mi bilo spasa. Praktično u isto vreme počeli smo da jecamo i da svršavamo! Svršio je u mene i mogla sam da osetim toplinu njegove vrele sperme u sebi.

 

Sin: „Aahhhh… mama… svršio sam u tebe!” – rekao je tada uplašeno.

 

Mama: „Uhhh… osećam… neka si sine… neka si me napunio.” – skinula sam se sa njega i gledali smo zajedno kako se bela sperma cedi iz moje pičkice… Pokupila sam koliko sam mogla, prenela u usta i progutala.

Sin: „Mama, mi smo upravo…” – zaustavila sam ga i stavila mu prst preko usana.

 

Mama: “Psssst!”

 

 

9. SASTANAK 2

 

Priljubljeni jedno uz drugo, i držeći se za ruke sa osmehom na licu, moj sin i ja smo sedeli kod doktorice.

 

Doktorica: „Vidim da ste vas dvoje baš uzbuđeni. A ti momčino, nadam se da si slušao svoju mamicu. Daaa čula sam da si bio dobar. E sad, želim da danas bude naš poslednji sastanak nakon kojeg ćemo moći sa sigurnošću reći da je pacijent uspešno prošao terapiju.” – ustala je sa fotelje i otišla do ulaznih vrata koja je potom zaključala.

 

Bila je drugačije obučena nego inače. Suknja joj je bila mnogo kraća i uža, a dekolte velik, i grudi su joj maltene virile do pola. Sela je na sto ispred nas, i prekrstila noge.

 

Doktorica: „Tako. Sada nas niko neće ometati. Želim da se sada opustite, i da se unesete u svoje uloge kao da ste kući.”

 

Ništa nam nije bilo jasno.

 

Mama: „Ali… kako to mislite… pred vama?”

 

Doktorica: „Naravno… ja moram lično da se uverim da je sve kako treba, to je redovna praksa kod mene.” – govorila je veoma staloženo.

 

Pogledala sam u svog sina.

 

Mama: „Ova žena nam je zaista mnogo pomogla. Bez nje ko zna šta bi bilo. Samo se opusti, i mamica će sve da radi, važi?” – šapatom sam mu rekla, i ustala. Skinula sam odeću, i ostala u gaćicama i brusu.

 

Gledala sam u sina koji je i dalje sedeo u odeći.

 

Mama: „Šta je? Nećeš da se skineš za mamicu?” – tada je polako svukao svoje pantalone i skinuo majicu ostavši samo u gaćama.

 

Mama: „Šta želiš prvo da vidiš? Moje grudi… moju pičkicu… ili moju guzu?”

 

Sin: „Tvoju guzu mama.” – rekao je mazeći se kroz gaće, i gledajući me nepomično.

 

Mama: „Uhhh… znala sam da nju najviše želiš.” – skinula sam gaćice, i prišla mu. Sagnula sam se i šapnula mu u uho – “Sada će moj mali bezobraznik da poliže maminu prljavu guzu, i malu rupicu, jel jasno?” – zatima sam se okrenula, naguzila se i rukama razdvojila svoje guzove.

 

Prišao je do moga čmara i počeo da ga liže kružnim pokretima jezika. Lizao je okolo, pa pomalo nabijao jezik u moju usku rupicu. Spustio je gaće i počeo da drka kurac.

 

Otvorivši oči videla sam doktoricu kako nas posmatra raširenih nogu, i mazi svoju prelepu glatko obrijanu pičku.

 

Doktorica: „Uhhh… znala sam da ste bili perverzni, ali ovoliko. Uhhh… tako je sine, liži mamin čmarić… uhhh kad bih ja samo imala tako dobrog sinčića.” – naravno da je bila odlična sa rečima, i moj sin je počeo sve halapljivije da mi liže guzu.

 

Doktorica: „Nemoj da budeš sebičan, vidiš kako ti je mama gladna. Šta kažeš da je nahraniš tim svojim mladim kurcem. Mama bi to sigurno volela, zar ne?” – sjajno je vladala situacijom, ne prestajući da se dira i mazi.

 

Mama: „Da sine… mama bi to jako volela.” – potpuno sam se predala, i okrenula se ka sinu, kleknuvši ispred njega.

 

Sin: „Želiš li moj tvrdi kurac u svojim ustima mamice? Želiš li da ti sin izjebe usta?” – bio je dobar učenik, i potpuno me je napalio svojim prljavim rečima. Gurnuo mi je kurac u usta i lagano počeo da me jebe.

 

Doktorica: „Uhhh vidi malog… Mamice naučila si ga sjajno.” – prišla nam je tada i skinula svoju odeću, a zatim klekla pored mene, i tada sam osetila njene ruke na mojoj pici. Trljala ju je iskusno… iako mi je bilo čudno, osećaj kurca u ustima je prosto bio jači od mene, i nisam se obazirala na njene dodire.

 

Doktorica: „Uhhh… kako ti je mamica vlažna. Ajde mamice, pokaži mu! Daj mu da poliže ovu tvoju dlakavu pizdu.” – gurala je svoje prste u mene sve jače.

 

Sin: „Mama, jel mogu?”

 

Mama: „Naravno da možeš!” – legla sam na leđa a on se spustio i počeo je da me liže. Grickao mi je usnice i klitoris, gurao jezik u moju mokru rupu…

 

Doktorica je tada prišla, legla pored mene i tiho mi govorila na uho.

 

Doktorica: „Uhhh kurvice jedna… mali se zaljubio u tvoju pičkicu. Sigurna sam da te je i jebao… uhhh volela bih to da vidim. Jel bi htela da te sin jebe sad ovde? Najviše me napali kad gledam kako sin jebe svoju mamicu…”

 

Pogledala sam je u oči. – “Kako znaš da me je jebao?”

 

Doktorica: „Pogledaj ga! Ležim tu gola, obrijana i spremna a nije me ni pogledao! To je znak da ne razmišlja kao običan jebač, već kao pohotni sin… kao ljubavnik!”

 

Pogledala sam među noge, i videla mog sina kako me liže. Podigao je pogled ka meni, i zaista, videla sam drugačiju ljubav u njegovim očima. Videla sam požudu, i želju… ali samo za mene.

 

Mama: „Stani sine… pogledaj me! Želim te u sebi ponovo… Jebi moju pičkicu… ona je sada samo tvoja!” – ispravio se i u jednom pokretu zabio svoj kurac u mene!

 

Doktorica: „Uhhh… to je to! Izjebi je žestoko! To je ono što ti treba… to je ono što tvoja mama želi!” – stenjala je gledajući nas.

 

Sin me je nabijao veoma čvrsto, šireći me svakim trzajem. Spustio se na mene i lizao moje grudi ne prestajući da mi nabija kurac.

 

Mama: „Ahh ahh jačee… uhhh …”

 

Prestala sam da brojim koliko puta sam svršila! Međutim, kada sam pomislila da se bližimo kraju, doktorica je opet uzela kontrolu.

 

Doktorica: „Znaš šta je potrebno da potpuno bude izlečen, zar ne?” – pitala me je tiho. – “Seti se prvog dana, seti se tvoje guze, seti se analnog pornića! Način na koji ti je lizao čmar! Tu je ključ. Prepusti mu se.” – poljubila me je u čelo,pokupila svoje stvari i izašla iz kancelarije na ona mala tajnovita vratanca u uglu.

 

Mama: „Sine… uhh dođi, poljubi me!” – strasno me je poljubio, a ja sam potom nastavila. – “Reci mi… da li želiš maminu guzu? Da li želiš da me izjebeš u moju najužu i najprljaviju rupicu?” – pohotno sam ga gledala u oči.

 

Sin: „Mama… želim to od prvog dana! Ali…” – zaustavila sam ga.

 

Mama: „Nema ali… uđi u mene… tvoja sam… samo budi nežan, mamica ga nije dugo primila u guzu.”

 

Savila sam noge u kolenima i povukla ih ka svojim grudima što sam više mogla. Pljunuo je na moj čmar i polako razmazivao pljuvačku svojim glavićem.

 

Sin: „Uhhh kako si uska mama.” – gurao je svoj glavić, trudeći se da prođe usku prepreku.

 

Mama: „Too sine, samo polako…” – osetila sam blagu bol ali bol koja je bila lepa... prelepa.

 

Ušao je do pola dužine, i onda počeo polako da me tuca, dozvoljavajući mi da se naviknem i potpuno opustim. Bio je veoma pažljiv kao i uvek prema meni. Hvatao je ritam, i bol je potpuno nestala.

 

Ubrzavao je, a ja sam trljala svoj, sada već potpuno osetljiv i nabrekao klitoris. Svakim pokretom sam bila sve napaljenija… kao opijena. Obe rupe su mi gorele, i stenjala sam od uzbuđenja.

 

Mama: „Napuni mamicu... uhhh … jebi me, jebi me… uzmi mi guzu kada hoćeš, tvoja je!!!” – vrištala sam pod napadima orgazama.

 

Sin: „Mama… mama… uhhh blizu sam.”

 

Mama: „Gde želiš da svršiš, reci mami?”

 

Sin: „U tvoja… usta mamice.” – naravno moje pitanje je bilo retiričko. Znala sam koliko je voleo da mi svrši u usta.

 

Izašao je iz mene i ja sam ga odmah uzela u usta i počela da pušim kurac, koji je bio potpuno natopljen mojim sokovima.

 

Mama: „Svrši mamici u usta… želim to…”

 

Ubrzo je uhvatio moju glavu, i počeo da se nabija i da svršava. Usta su mi se punila njegovom spermom! Osetila sam tri mlaza kako mi udaraju u grlo, i gutala sam brzo i neprestano. Bilo je toliko sperme, da je deo uspeo i da mi pobegne i isklizi iz usta na moje sise i stomak.

 

Bilo je zaista uzbudljivo osećajući toliku količinu sperme mog sina. Sve ovo je vredelo na kraju, i shvatila sam da ne postoje granice… ja bih zaista učinila sve za svog sina!

 

 

KRAJ                                                                                                                    MomLover

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 57 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Priča je nastavak priče: Naplata kockarskog duga.. Alek je naredio Mini da se obuče i skuva mu kafu. Za to vrijeme se prabcio u dnevni boravak dok su Marijana i Viktor ostali u sobi. Znao je Alek šta radi. Znao je koliko će to biti neprijatan momenat. Uživao je da ih tako muči.
Jučer · Dodao: Glavonja
Evo jedne zanimljive pričice o tome šta kocka može da uradi jednoj porodici..Viktor i Mina su u braku već 18 godina. On ima 42 i vodi svoj mali kafić u centru. Visok je, malo premršav, ima malo dužu kosu bez ijedne sijede i urednu bradu. Mina ima 39 i radi kao vatrogasac.
Prije 3 dana · Dodao: Glavonja
Seka me počela privlačiti još kad je napunila svojih 12 godina, napredna je bila. Za njene godine tad sise su joj bile više nego prosječne. Često sam drkao zamišljajući je kako mi guta spermu.
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Leto je bilo vrelo. Pasja zega. Ivana je ustala iz kreveta, znojava i nekako umorna kao da nije ni spavala. Otisla je u kupatilo i stala ispod tusa. Okrepile su je prve kapljice vode koje su se sa njene duge crne kose cedile niz njeno preplanulo cvrsto telo
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Tad sam ima 20 godina a moja sestra od tetke 26 god.Jos uvek nije udata,ali je jako seksi,crnka duge kose,sise 4 malo vecih guzova nizeg rasta.bilo je to pre 4 godine,ostao sam sam kuci a posto je ona tu blizu mene pozvao sam je kod mene na kafu,nije proslo dugo dosla je moja seka.
02.09.2019 · Dodao: ukroceni

Anketa
By Lovetoplay Prije 2 dana
By Misko93 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories