Trenutno Pusicu pregledava 1172 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 29.08.2017 (29.08.2017) - Svi članci by Pusica

Osjećao sam se kao svodnik. Samo što sam ja bio, mada sam još uvijek ali ne u tolikoj mjeri kao ranije, svodnik svojoj vlastitoj mami. Naime, nisam ja od tog svodništva ostvarivao neku financijsku korist, da me ne bi krivo razumjeli. Sve je započelo tako da sam mami počeo “pribavljati” mlađe muškarce koje je ona s užitkom trošila, a i još uvijek troši. Jest da je ovo pomalo bizarna priča i zahtijeva malo šire objašnjenje.

Nisam baš neki tip koji bi priču znao uobličiti i prezentirati na jednostavan, sažet a opet zanimljiv i razumljiv način. Razmišljao sam i shvatio kako je nužno pojasniti neke stvari radi boljeg razumijevanja mada to običnom čitatelju možda neće biti zanimljivo ali, kako rekoh to je ipak neizbježno, barem ja tako mislim. Sestra i ja rođeni smo u Švicarskoj gdje su nam roditelji živjeli i radili. Otac je diplomirani inžinjer strojarstva i u Švicarskoj je imao dobro plaćen posao. Mama je radila u jednoj banci kao službenica. Nakon što je sestra navršila šest godina roditelji su odlučili da se mama vrati kući u Hrvatsku (tada još Jugoslaviju) kako bi mi djeca odrastali i školovali se u svojoj zemlji. Otac je dovoljno zarađivao pa je mogao izdržavati mamu i nas dvoje. Osim toga već je pri završetku bila i obiteljska kuća koju su počeli graditi čim su se skrasili u Švicarskoj.

Sestra je završila fakultet za razliku od mene koji sam bio vagabund pa mi faks nikako nije išao. Ubrzo se zaposlila pa potom udala i, logično, rodila. Sad je moja mama već baka. Ja sam imao neke dulje i kraće veze ali nisam se uspio skrasiti u bračnim vodama. Iz jedne takve veze rodila se i moja kćer o kojoj se brinem i za koju plaćam alimentaciju. Moja bivša djevojka, a majka moje kćeri, udala se i s drugim mužem ima dvoje djece. Usprkos svemu zadržali smo korektan odnos. Viđam kćerku koliko mi to prilike dopuštaju a ljeti s njom provedem na moru desetak dana.

Rekao sam već kako su moji roditelji krenuli u gradnju kuće i godinu dana nakon što smo se mama, sestra i ja vratili, kuća je bila u potpunosti dovršena. Kuća nije neko velebno zdanje ali je vrlo funkcionalna i lijepo uređena. Iza kuće je otac izgradio još dvije sobe te kupaonicu i toalet. Prvotna namjera bila mu je da taj prostor iznajmljuje ali kasnije je od toga odustao jer za to nije bilo potrebe. Zbog toga smo se sestra i ja skrasili u tom stražnjem dijelu kuće. Imali smo svoj ulaz mada je taj prostor vratima povezan s hodnikom roditeljske kuće. Kada se sestra udala i napustila dom ja sam u njenoj sobi napravio malu kuhinju i dnevni boravak. Dakle imao sam, i imam, svoj prostor neovisan o ostatku kuće što mi u potpunosti odgovara. Oko čitave okućnice, tj. dvorišta, nalazi se visoki zid a ulazna vrata u dvorište otvaraju se daljinskim upravljačem. Od ulaza u dvorište do prostora iza kuće vodi šljunčana staza a između se nalaze visoki čempresi. Zaposlen sam i radim u smjenama. Sukladno tome danima ne bi viđao roditelje, jer ako nisam na poslu onda spavam ili sam s društvom na ribičiji. Osim toga posjećujem kćerku a član sam jedne udruge belotaša. Imamo svoj prostor gdje se satajemo nekoliko puta tjedno i kartamo Belu. Uglavnom je to isto društvo s kojim bi odlazio u ribičiju. Barem dio njih.

Otac je rodom iz okolice V. Gorice. Dolje ima malo imanje i staru hrastovu kuću. Dugo se bavio mišlju da to proda a na kraju je odustao. Kako je otišao u mirovinu i vratio se skroz doma sve je više vikende provodio na tom imanju. Sredio je tu staru kuću, uredio mali vinograd i voćnjak. Onda su to postali produženi vikendi da bi potom vikende provodio tu a ostale dane dolje u staroj kući. Naposljetku je kući dolazio tek povremeno. Kako se ne petljam u život roditelja, kao ni oni u moj, u početku nisam shvaćao da se nešto čudno događa. No, htio ili ne htio s vremenom sam shvatio kako oca gotovo da i nema u kući. Želio sam o tome porazgovarati s mamom ali sam to stalno odgađao. Mamu sam sretao, recimo to tako, u prolazu. Primjetio sam da je promijenila frizuru, obojala kosu i drugačije se odijeva. Osim toga činilo mi se da blista i da je jako zadovoljna pa mi tim više ništa nije bilo jasno. Onda sam jedne večeri primjetio da je u dvorištu parkiran tamno plavi Audi. Nisam tome pridavao poseban značaj jer sam mislio da je netko posjetio mamu. Nekoliko dana kasnije Audi je opet bio parkiran u dvorištu a već je dobrano prošla ponoć i sve je bilo u mraku.

A onda sam napokon saznao u čemu je stvar. Kući sam došao relativno kasno i idući dan sam bio slobodan. Probudio sam se i nije mi se kuhala kava pa sam nakon tuširanja odlučio otići do mame kako bi zajednički popili kavu. Ušao sam u hodnik pa potom kroz širom otvorena vrata doslovce banuo u dnevni boravak. Naime, dnevni boravak je velika soba u sklopu koje se nalazi i kuhinja s blagavaonicom. Između kuhinje i blagovaonice te ostalog dijela sobe nalazi se dugački šank koji dijeli taj prostor u dva dijela. Nemalo sam se iznenadio ugledavši mamu kako je bila odjevena. Bila je odjevena u izuzetno kratku i prozirnu spavaćicu a na nogama je imala samostojeće čarape. Spavaćica je bila toliko kratka da je jedva dopirala do ruba čarapa. Petljala je nešto oko sudopera i nije me odmah primjetila. Sad je situacija postala vrlo delikatna jer nisam znao ostati ili izaći van iz sobe. Nekoliko sekundi sam proveo oklijevajući a onda se ona okrenula i primjetila me. Iznenađeno me je pogledala jer valjda nije očekivala da sam kod kuće. Malo je djelovala zbunjeno ali u svakom slučaju manje od mene. Ipak se nasmiješila i pozvala me da sjednem.

Napaljujete se na incest, pogledajte incest porniće

Sjeo sam u fotelju ne znajući kako se namjestiti zbog nelagode koja me prožimala. Za razliku od mene mama nije djelovala kao da joj je neugodno. Točila je kavu u šalice a svo vrijeme na rubovima usana titrao joj je zagonetni smiješak. Donijela je kavu i stavila je na stolić pa potom sjela na trosjed koji se nalazio nasuprot mene. Prekrižila je noge i time još više otkrila razgolićene noge u samostojećim čarapama. Nastojao sam se koncentrirati na kavu i ne gledati u njezine noge ali to nije bilo nimalo lako. Usta su joj se još više razvukla u osmijeh jer je vjerojatno primjećivala moju nelagodu. Kako bi prekinuo neugodnu šutnju rekao sam joj kako mi se učinilo da sam rano jutros čuo auto koji izlazi iz našeg dvorišta, što je bila istina.

Mama je uzela šalicu s kavom i otpila gutljaj pa me potom pogledala i napokon rekla kako mora sa mnom otvoreno razgovarati. S nestrpljenjem sam čekao što mi ima za reći. Oprezno i uz malo okolišanja rekla mi je kako ona i otac već izvjesno vrijeme ne žive zajedno. Zanimalo me što je prethodilo tome. Objasnila mi je kako otac njoj nije bio baš vjeran još onda dok je ona bila tu a on u Švicarskoj. Saznala je za njegove avanture ali mu je to tolerirala. A onda je ona, kako je rekla, “pod stare dane”, odlučila malo okusiti život pa je ona prevarila njega. Osim toga otac je tamo na selu upoznao jednu udovicu s kojom održava vezu a ona, mama, je shvatila da je toga mnogo propustila u životu pa je to sad odlučila nadoknaditi. Usprkos svemu odlučili su da se ne razvode i da zadrže fer i prijateljski odnos. Jednostavno nisam znao što na sve to reći i tijekom te mamine priče gotovo da sam zaboravio ranije spomenuti auto koji je u rano jutro napustio dvorište. No mama nije zaboravila i iznova me pomalo šokirala.

Najprije je rekla da sam zacijelo porimejtio plavi Audi. Odgovorio sam potvrdno. Sada je ona uz blagu dozu nelagode rekla kako je to jedan njezin prijatelj koji ju povremeno posjećuje. Shvatio sam odmah o kakvoj vrsti prijatelja je riječ. Nisam ništa komentirao. Uostalom to je njezin život i ako su ona i otac odlučili živjeti ovako to je ipak njihova stvar. Tu razgovor nije završio jer se mama osvrnula na svoj seksi izgled. Objasnila mi je kako se u zadnje vrijeme voli odijevati u seksi rublje i kako se pritom osjeća dobro te se nada da joj to neću zamjeriti. Objasnio sam joj kako joj nemam što zamjeriti. Time je naš razgovor završio. Zahvalio sam joj na kavi i otišao u svoj dio kuće. Nazavao sam sestru i ona mi je rekla kako sve zna ali nije mi ništa govorila jer mama je odlučila o svemu sa mnom sama porazgovarati. Osim toga otac je već znao da je mama svoj život promijenila iz korijena i nije se tomu protivio.

Tu iznenađenjima nije bio kraj. U stvari to je bio samo početak. Nekoliko dana
kasnije ustao sam ranije nego obično. Odlučio sam pokositi travu oko kuće. Tada sam opet uočio plavi Audi u dvorištu. Grilje na prozoru dnevnog boravka bile su otvorene pa sam zaključio da su mama i njezin prijatelj, odnosno ljubavnik, također budni. Sa strane kuće pripremao sam kosilicu tankajući je gorivom kada su se vrata kuće otvorila. Najprije je izašao mamin ljubavnik i ostao sam paf. Bio je to mladi muškarac u elegantnom odijelu. Mogao je imati najviše godina kao ja, a vrlo vjerojatno da je bio i mlađi od mene. Očekivao sam da je mamin ljubavnik neki gospodin približno njenih godina i grdno sam se prevario. Odmah za njim izašla je i mama. Nisu me primjetili. Poljubili su se u usta i on je sjeo u auto. Mama mu je daljinskim upravljačem otvorila kapiju i on je kratko potrubivši izašao. Tek tada mama me ugledala. Prišla mi je pitajući me da li ću kositi travu mada joj je to bilo jasno ali imala je potrebu nekako započeti razgovor. Nije bilo razloga za okolišanje pa sam je otvoreno pitao je li to taj njezin “prijatelj”. Bilo je to retoričko pitanje. Samo je klimnula glavom uz smiješak koji je otkrivao određenu dozu nelagode. Potom se okrenula i pozvala me na doručak rekavši kako bi još sa mnom željela razgovarati.

U kupaonici sam oprao ruke i ušao u kuhinju na pripremljeni doručak. Mama je neko vrijeme šutjela promatrajući me dok jedem a onda je napokon progovorila. Objasnila mi je kako je svjesna da je Sven, a tako se zvao njezin ljubavnik, dosta mlađi od nje ali eto ona uživa u njemu i njegovoj mladosti. Osim toga priznala mi je da joj on nije prvi mladi ljubavnik. Nije mi preostalo ništa drugo nego da kažem kako je njezin privatni život njezina osobna stvar i kako joj ništa ne zamjeram.

Potom se desetak dana kasnije slučajno dogodilo da do moje kuće navrati Tibor. Tibor je moj prijatelj i kolega s posla. Možda ne bi ni došao da me nije pokušao nazvati mobitelom. Batrija mi se ispraznila i nisam mu se mogao javiti. Tibor je bio u blizini pa je odlučio navratiti. Mene nije bilo kod kuće i kako mi je Tibor kasnije pričao zatekao je mamu na terasi ispred kuće gdje sjedi i čita knjigu. Ulazna vrata u dvorište bila su otvorena jer sam ih tako ostavio. Otišao sam na kratko do superermarketa udaljenog nekih tri kilometra od kuće. Nisam uopće očekivao Tiborov posjet. Kada sam ušao u dvorište vidio sam mamu i Tibora na terasi. Parkirao sam auto iza kuće i došao do njih. Tibor mi je objasnio kako me zvao ali obzirom da se nisam javljao prošao je pored kuće i kada je vidio otvorenu kapiju odlučio je provjeriti jesam li možda doma. Nije se imao namjeru zadržavati ali mama ga je nagovorila da sjedne i popije kavu objasnivši mu kako se uskoro vraćam.

Sjeo sam za stol i odmah mi je bilo jasno da mama otvoreno koketira. Tibor joj se sviđao i ona je to otvoreno pokazivala ne mareći za moje prisustvo. Gledala ga je u oči i s puno pažnje slušala sve što bi pričao. Smiješila se koketno i svako malo svoju ruku stavljala na njegovu. Prekriženih nogu i zasigurno svjesna da joj se nazire rub čarapa davala mu je jasne signale kako bi ga željela bolje upoznati. Sve u svemu shvatio sam kako ni Tibor nije ravnodušan na njezino otvoreno flertovanje, ili bolje rečeno na njeno nabacivanje. Kada je Tibor ustao najavljujući svoj odlazak mami je bilo žao i to se jasno vidjelo. Nekoliko puta ponovila mu je kako bi voljela da češće navrati. Nakon njegova odlaska mama mi je postavila niz pitanja vezanih uz Tibora. Svidjelo joj se što nije oženjen. Potom mi je nekoliko puta ponovila da ga pozdravim na poslu.

Tibora sam sreo na poslu drugi dan i uz malo oklijevanja pitao me kako je mama. No, da skratim priču. Mami sam prenio Tiborove pozdrave a nakon toga uslijedio je jedan prilično zanimljiv razgovor. Mama me pitala, bez ikakvog uvijanja, bi li ja imao nešto protiv da se ona povremeno viđa s Tiborom. Ja još tada nisam znao da ga je ona zvala na posao. Naravno, znala je broj telefona jer radili smo zajedno. Mene je čitava situacija pomalo počela zabavljati. Nisam imao ništa protiv pa sam to otvoreno rekao i Tiboru. Tako je Tibor postao redoviti gost u našoj kući. Tibor mi je ševio mamu i meni to uistinu nije smetalo. Štoviše ta čitava situacija me na neki bizaran način uzbuđivala.

Mama je cvjetala. Bila je izuzetno dobro raspoložena. Sad me sve češće pozivala na kavu, ručak ili večeru. Šetala je predamnom polugola u seksi izdanju bez imalo kompleksa. Počeo sam sticati dojam da se i meni nabacuje ali sam vrlo brzo odbacio tu i takvu mogućnost. Sve češće su je posjećivale neke žene približno njenih godina. Definitivno su sve bile tu negdje oko šezdesetak godina a neke možda i starije. Jednom prilikom mama me pozvala da im se pridružim na kavi. Prihvatio sam i moram priznati da su starke uistinu izgledale jebozovno a tako su se i ponašale. Bile su to prave stare drolje i uživale su u tome. Pokazivale su otvoreno zanimanje za mene a ubrzo sam s jednom od njih završio u krevetu. Darinka, tako se zvala jedna od njih, otvoreno je predložila kako bi ih ja mogao upoznati s nekim svojim prijateljima. Ta ideja mi se čak svidjela.

S mamom sam sad već uspostavio sasvim otvoren odnos i ubrzo sam je pitao bi li i ona voljela da nju i prijateljice upoznam s nekim od prijatelja. Odmah je pristala i to s neskrivenim oduševljenjem što me pomalo iznenadilo. No, uporno mi je ponavljala kako o svemu ništa ne smijem govoriti tati i sestri. Upoznao sam mamu s dvojicom mojih znanaca i prijatelja u koje sam imao povjerenje. Obojica su vrlo brzo završili u maminom krevetu. Bilo je tu dosta rizika jer uvijek je postojala opasnost da se netko od njih raspriča u društvu. To sam rekao i mami. No obzirom da je mama s užitkom trošila mlade muškarce predložio sam joj da sročimo oglas i objavimo ga na internetu. Nije bilo dvojbe da će se mnogi mladi i nabrijani muškarci zainteresirati za seksipilnu i napaljenu gospođu u vrlo zrelim godinama. Sada je već nešto, što zasigurno mnogima zvuči skroz bizarno, mami i meni bilo posve normalno. Otvoreno smo o svemu razgovarali i zajedno sve planirali a ja sam istinski u svemu uživao a usput sam povremeno ševio njene prijateljice.

Napaljujete se na incest, pogledajte incest porniće

Nije bilo sumnje da će se na oglas javiti mnogi muškarci. Zajednički smo pozorno proučavali sve pristigle ponude. Naravno, bilo je dosta onih koje smo odmah iz nekog razloga eliminirali. Mama je tražila isključivo mlađe tipove. Tako je najmlađi s kojim se pojebala imao jedva devetnaest godina a mislim da je najstariji mogao imati negdje oko 40 godina. Jedan student, inače Bosanac, zvao se Dino u našoj kući proveo je gotovo desetak dana. Šetao je po kući gol bez imalo kompleksa ili stida. Imao je uistinu impozantnu kurčinu. U svakom slučaju preko dvadeset centimetara. Osim toga bio je izuzetno izdržljiv. Razvaljivao je mamu gdje god je stigao. Koliko god mama bila izdržljiva i koliko god da je prvih dana uživala u tome da je Dino nabija na svoju veliku batinu pomalo je počela posustajati. Napokon mu se zahvalila na svemu i doslovce ga je izbacila iz kuće jer već je prijetila opasnost da doma navrati sestra ili tata pa naiđe na golog Dinu koju uokolo maše svojom velikom kurčinom.

Iznova me mama iznenadila kada je rekla kako nema ništa protiv da je promatram dok se ševi. Naime jednom sam naišao kada ju je Dino prašio u dnevnom boravku. Bila je presavijena preko stola lica okrenutog prema meni a Dino ju je brutalno jebao straga držeći je za bokove. Iako sam se odmah udaljio mamu je, kako je kazala, to što sam je vidio u akciji dodatno uzbudilo. Otišli smo ionako već predaleko u svemu pa mi se ta ideja nekako uklapala u sve što se događa. Njenim ljubavnicima uglavnom ne bi govorili da smo mi mama i sin ali nisu svi bili raspoloženi da ih netko promatra. Npr. Ranko je bio mlađi i oženjeni muškarac i navratio bi do mame barem jednom tjedno. On je volio da bude promatran. A ja sam shvatio da uživam gledati mamu u akciji. To me nagnalo da sve češće razmišljam o tome kako ja osobno ševim mamu. Sve češće dok bi jebao neku od njenih prijateljica zamišljao bi da jebem mamu.

Imao sam osjećaj da će se to dogoditi prije ili kasnije ali nisam želio ni na čemu inzistirati. No prije nego se to dogodilo mama me je iznova uspjela iznenaditi. Nije željela o tome otvoreno govoriti već mi je rekla kako bi voljela da pročitam jednu njenu priču koja je plod njenih maštanja a koju je napisala i spremila u računalo. Sa zanimanjem sam prionuo čitanju. Mama je u toj priči opisala seksualni odnos s dvojicom muškaraca istovremeno. Priča me istinski uzbudila. Bilo joj je drago što je moja reakcija bila pozitivna. Intezivno smo počeli raditi na realizaciji te ideje. Nakon izvjesnog vremena uspjeli smo ostvariti kontakt s dvojicom koji su bili vrlo zainteresirani. Jedan od njih još je išao u srednju školu i jedva da je navršio osamnaest godina dok je drugi bio nekoliko godina stariji. Mami njihove godine nisu nimalo smetale, naprotiv bila je oduševljena što su tako mladi.

Već smo znali kako nemaju ništa protiv da budem prisutan dok je budu jebali. Mama ih je dočekala s pripremljenom večerom i vinom. Bila je seksi i izazovno odjevena. Osim toga bila je vidno uzbuđena i narajcana. Ako su i u početku bili pomalo sputani momci su nakon nekog vremena osjetili da je mama turbo napaljena i to im je oslobodilo sve kočnice. Kako se mama svako malo vrtjela oko njih poslužujući im jelo i točeći im vino shvatili su da je mogu bez problema primati za dupe i zavlačiti joj ruke ispod suknje. A vidjevši da ispod kratke suknje na sebi ima crne čarape i haltere postali su poprilično napaljeni. Napokon ju je ovaj stariji privukao k sebi i posjeo je u svoje krilo. Obje ruke zavukao joj je između nogu trljajući joj pičku. Ovaj mlađi nije oklijevao. Ustao je i raskopčao šlic te izvadio kurac prinjevši ga maminim ustima. Gutala mu ga je do jaja i mladac je bio u sedmom nebu. Stariji je zavukao ruku ispod mamine guze i oslobodio je iz hlača svoj kurac. Podigao joj je suknju iznad bokova pa je rukama primio za guzove i malo podigao u zrak. Namjestio je kurac i nataknuo je. Tog trenutka ispustila je iz usta kurac ovog mlađeg te zatvorivši oči glasno je uzdahnula. Zavrtjela je bokovima i ponovo u usta uzela mladićevu batinu. Mali ju je čvrsto držao za glavu nastojeći joj kurac gurnuti što dublje u usta. Mama je ispuštala neartikulirane zvukove a najčešće one koji su zvučali poput:-mmm…mmmmm…- Povremeno bi zagrgljala jer joj je kurac ušao duboko. Oči su joj lagano zasuzile i ubrzo je počela sliniti a već idućeg trenutka sa slinom joj se iz usta cijedila mladićeva sperma. Sperma i slina padale su dijelom po njenim crnim čarapama a dijelom na tepih. Možda minutu kasnije svršio je i ovaj koji ju je držao nabijenu na svoj kurac.

Mama se uz glasan uzdah ustala a iz pičke joj se obilno cijedilo. Razmrljane maskare i šminke, suznih očiju, čemu nije bio razlog plakanje već kurac koji joj je mladac gurao duboko u usta, mama je otišla u kupaonicu. Hlače ovog koji je sjedio bile su poprilično ljepljive i mokre. Vidjevši u kakvom su mu stanju hlače samo se nasmijao. Ustao je i svukao ih. Zanimalo ih zašto im se ne pridružim jer pretpostavljali su da sam ja njezin ljubavnik. Meni je kurac bio tvrd poput kamena i imao sam strašnu želju izdrkati ga. Objasnio sam kako volim gledati. Natočio sam im vino u čaše i sjeo za stol. Shvatio sam da momci nemaju namjeru s ovim završiti. I ovaj mlađi svukao je odjeću te tako gol sjeo za stol. Ispijali smo vino i čekali mamin povratak.

Mama se pojavila u sobi nakon više od pola sata. Obnovila je šminku i promijenila čarape. Samo sada je na sebi imala čarape, haltere ali je obukla grudnjak i gaćice. Stala je do stola između mene i ovog starijeg. Stavila nam je ruke oko vrata pitajući treba li otvoriti novu bocu vina. – Možda kasnije.- odgovorio je stariji. Istog trenutka ruku je stavio na maminu guzu pa joj je zavukao između nogu dodirujući joj pičku preko gaćica. Pitao ju je zašto je oblačila gaćice kada će ih ionako morati skinuti. Mama se nasmiješila i gledajući je stekao sam dojam kako je još uvijek pošteno napaljena.

Stariji je ustao od stola i stao iza mame obgrlivši je rukama oko struka. Ljubio ju je po vratu zavlačeći prste u njene gaćice. Mama je rukom posegnula nazad primajući ga za slinavi kurac i lagano mu ga drkala. Tip joj je krenuo skidati gaćice. Primio ju je za ruku dok ju je drugom rukom gurao o leđa dajući joj na znanje da se spusti na pod u pseću pozu. Bez ikakvog protivljenja mama je zauzela pozu na podu. Stariji je glavom dao znak mlađem da priđe. Malom nije trebalo dva puta ponavljati. Ustao je od stola rukom drkajući kurac kako bi održao čvrstoću. Kleknuo je iza mame i kurcem je stao trljati po guzovima. Ubrzo mu je kurac skroz otvrdnuo. Lijevom rukom trljao je maminu pičku. Činilo mi se da se nije dovoljno navlažila ali malac joj ga je zafitiljio u pičku na što je mama glasno zajaukala. Za trenutak je rukom posegnula iza sebe kao da ga želi spriječiti u prodiranju ali brzo je odustala. Stariji je sjeo ispred nje na način da je noge u koljenima smotao ispod sebe i oslonio se rukama iza sebe. Vrhom kurca dodirivao je mamine usne.

Mama je uzela kurac u usta a čitavo tijelo joj se treslo pod naletima mladog pastuha. Nekoliko puta na licu joj se pojavila bolna grimasa i tada bi ispustila kurac iz usta. To se ovome baš nije svidjelo pa se uspravio i kleknuo na koljena. Sada je desnom rukom držao svoj kurac a lijevom je držao maminu glavu nabijajući joj kitu u usta. Mali je iza mame radio kao singerica. Ja sam imao osjećaj da će mi kurac eksplodirati.

Stariji se obratio mlađemu rekavši mu neka ne svršava. Potom se ustao i dao rukom znak mlađemu neka i on ustane. Mali ga je upitno gledao ali učinio je ono što je ovaj tražio. Stariji je potom rekao:

-Neka nam ga puši pa ćemo joj svršiti po licu i u usta.-

Mama se malo uspravila i jednom rukom micala kosu s čela. Stariji ju vrhovima prstiju koje je prislonio na njena ramena uspravio i sad je bila u klečećem položaju. Iznenadilo me potom ono što je učinio, ali i mamu. Držeći joj lijevu ruku na kosi desnom je primio svoj kurac i njime je mami opalio šamar. Mama ga je iznenađeno pogledala ali već u idućem trenutku ugurao joj je kurac u usta. Prišao je i mlađi pa im je mama naizmjence drkala i pušila.

Stariji se okrenuo prema meni dajući mi glavom znak da im se pridružim. Bio sam strašno napaljen. Svukao sam se valjda u trenu. Držeći rukom svoj nabrekli kurac i ja sam prišao do mame. Iznenađeno me pogledala što je ovaj stariji opet iskoristio kako bi je pljusnuo kurcem po licu. Pušila je mlađem, pa starijem dok sam ja stajao uz njih i lagano ga drkao. Idućeg trenutka mama je bez oklijevanja primila moj kurac i stavila ga u usta. Gledao sam kako mi ga mama puši i nisam mogao vjerovati da se to uistinu događa.

Stariji je mamu primio kažiprstom i palcem ispod brade i podigao joj glavu prema gore. Drugom rukom primio je svoj kurac i stao je njime pljuskati po usnama. Mlađi se svako malo sagnuo kako bi joj prstima stiskao bradavice na sisama. Nije bio niti malo nježan i znao sam da je to boli ali ničim to nije pokazala. Stariji ju je objema rukama primio za glavu i doslovce ju jebao u usta. Naglo je izvukao kurac iz njenih usta i idućeg trenutka mlaz guste sperme zalio je mamu po licu. Dio sperme završio joj je i u kosi a jedno oko joj je od sperme bilo zatvoreno. Bio je to vrhunac i za mene. Obilje sperme šiknulo je iz mog kurca špricajući mamu po licu i sisama. Mlađi joj ga je ugurao u usta a mama je posrnula kao da će pasti pa ju je ovaj stariji pridržao za ramena. Mali joj je dijelom svršio u ustima a ona je odmakla glavu pa je ostatak sperme završio na njenom, ionako već obilno spermom okupanom, licu.

Mama je ustala nastojeći prstima odstraniti spermu s očnih kapaka. Uzeo sam sa šanka papirnate ručnike i otrgnuvši nekoliko komada pružio sam mami. Obrisala je oči i lice a potom je sjela. Tihim glasom rekla je kako je žedna. Natočio sam joj čašu vina kojeg je s užitkom ispila. Mlađi tip otišao je pod tuš. Stariji je pitao je li to za danas dovoljno ili nastavljamo. Mama je okrenula glavu odmahujući rukom što je bio znak da joj je dosta. Papirnatim ručnicima stariji je pokušavao očistiti umrljane hlače a kada se mlađi vratio on je otišao u kupaonicu. Zahvalio sam im se na posjeti i ispratio iz kuće. Rekao sam im da ćemo im se javiti ako se odlučimo ponoviti nešto slično.

Vratio sam se u sobu a mama je sjedila za stolom i pijuckala vino. Gledala me i smješkala se. Na licu i u kosi još je bilo ostataka sperme. Tek tada shvatio sam da sam posve gol. Uzeo sam s poda gaće i obukao ih. Mama je rekla kako je prvi puta u životu željela probati seks s dvojicom a ono je ispalo s trojicom. Bilo mi je pomalo neugodno zbog te njene primjedbe ali ipak sam je pitao ljuti li se možda. Shvatila je da se to moje pitanje odnosi na činjenicu da sam se i ja uključio. Odmahnula je rukom rekavši da je sve u redu. Ustala je i kazala kako se ide okupati pa ide na spavanje jer ovo ju je maksimalno iscrpilo a sutra ćemo razgovarati o svemu. Tek tada sam vidio da joj je donja usna malo natečena. Bila je to posljedica pljuskanja kurcem po ustima.
Otišao sam u svoj dio kuće i nakon tuširanja legao u krevet. Vrteći slike u glavi opet sam se uzbudio. Izdrkao sam kurac i potom zaspao. Ujutro sam dugo budan ležao u krevetu i opet vrtio slike mame kako mi puši kurac. Obukao sam se i došao do kuhinje. Mame nije bilo. Ubrzo sam shvatio da nije kod kuće. Pokušao sam je nazvati na mobitel ali mobitel je zazvonio na šanku. Čudilo me što nije uzela mobitel. Čekao sam da se pojavi ali već je uvelike prošlo podne a nje nije bilo. Odlučio sam prošetati kvartom jer pretpostavljao sam da nije daleko obzirom da nije ponijela mobitel. Navratio sam u kafić popio kavu pa potom sreo jednog znanca i s njim se zadržao u razgovoru. Nakon što je znanac otišao krenuo sam nazad prema kući. Zastao sam u parku i sjeo na klupu. Uzeo sam mobitel i ponovo nazvao nadajući se da se mama vratila doma. I jest. Javila se.

Rekao sam joj kako sam se već zabrinuo jer gotovo nikada nikamo nije išla bez mobitela. Nasmijala se i rekla kako je valjda još uvijek pod dojmom protekle večeri pa joj se dogodilo da zaboravi mobitel. Kratko smo oboje šutjeli a onda sam se odlučio ipak je pitati. Prvo sam je pitao da li joj je smetalo što su dečki na momente bili dosta grubi, primarno sam mislio na pljuskanje kurcem i stiskanje njenih bradavica. Mama se najprije malo nasmijala a onda rekla kako je bradavice malo bole a usnica joj je još malo natečena međutim nije joj smetalo. Dodala je kako je to malo grubosti bilo kao začin dobrom jelu. Potom sam joj uz dosta nelagode objasnio da sam se uzbudio i jednostavno nisam mogao izdržati a da se ne uključim. Mama je otprilike odgovorila ovako:- Nije uopće problem što si se uključio… Nadam se da ti se svidjelo. Evo i ja čitav dan u glavi vrtim slike od sinoć i moram ti reći da sam se uzbudila.-

Potom me pitala kada dolazim kući. Odgovorio sam kako ću vrlo brzo doći. Došao sam kući i prvo ušao u dnevni boravak. Mame nije bilo i za trenutak sam pomislio kako je možda opet negdje odmaglila. Bez kucanja sam naglo otvorio vrata njene sobe. Mama je posve gola ležala na krevetu i samozadovoljavala se prstima. Lagano je vrisnula ugledavši me i nekako kao da se nastojala skriti što je naravno bilo nemoguće. Posve sam se zbunio dok se ona smiješila s očitom nelagodom na licu. Ispričao sam se i izašao iz sobe zatvorivši vrata.

Nekoliko minuta kasnije čuo sam kako izlazi iz sobe. Išla je u kupaonicu a onda sam je opet čuo kako otvara vrata svoje sobe. Očekivao sam da se pojavi u dnevnom boravku ali nje nije bilo. Zazvonio mi je mobitel i ne malo sam se iznenadio vidjevši da me mama zove. Zbunjeno sam se javio. Mama mi je rekla neka zaključam ulazna vrata kuće pa potom neka dođem u svoju sobu jer mi želi nešto pokazati. Skroz me zbunjivala. No učinio sam kako je tražila. Prošao sam kroz vrata koja su se nalazila između glavne kuće i drugog dijela kuće gdje sam ja živio. Ušao sam u mali hodnik te otvorio vrata svoje sobe. Soba je bila zamračena jer su rolete bile spuštene i gorjela je samo lampa pored kreveta. Mama je ležala na mom krevetu. Na sebi je imala crne samostojeće čarape i nekakvu laganu bluzu. Bila je bez gaćica. Kurvinski se smiješila i bez da je išta rekla shvatio sam da me poziva k sebi na krevet.

Legao sam odjeven pored nje. Okrenula se na bok prema meni. Rukom sam je mazio po nogama lagano klizeći prema pički. Raskopčala mi je hlače i izvadila kurac. Lagano ga je drkala gledajući me u oči i smiješeći se. Kurac je rastao i kada je dosegao maksimum sagnula je glavu i strpala u usta. Pušila mi ga je dvije-tri minute a onda podigla glavu pitajući me hoću li se skinuti. Nije trebala ponavljati. Svukao sam se i bacio nazad na krevet. Raširila je noge prstima razmaknuvši usmine dajući na znanje kako želi da joj ližem pičku. Zaronio sam glavu između njenih nogu i jezikom je stao obrađivati. Stenjala je, jecala a svaki put kada bi joj jezikom zatitrao po klitorisu sva se stresla. Stisnula mi je nogama glavu i glasno zajecala. Shvatio sam da sam je doveo do vrhunca. No to je bio samo početak. Idućeg trenutka njene noge bile su visoko na mojim ramenima a moj kurac duboko u njenoj pički. Ostatak dana jebali smo se do iznemoglosti.

Nakon tog seksa s mamom počeo sam intezivno razmišljati o svemu što se dogodilo i što se događa. Kako se uopće moja mama koja je do nedavno bila prosjeda gospođa u debelo zrelim godinama pretvorila u raspojasanu kurvetinu i drolju? Osim toga kako sam ja upao u to vrzino kolo i postao mamin svodnik i jebač? Što se to prlomilo doslovno u jednom trenutku? Grozio sam se pomisli da za sve ovo saznaju otac ili sestra. Tek sad postao sam svjestan koliko je rizično bilo upoznavati moje znance s mamom. No na svu sreću ti ljudi nisu prouzročili nikekve neugodnosti. Što se tiče oca on je dobrim dijelom znao za maminu promjenu života i nije joj ništa zamjerao. Naravno, nije znao da sam ja taj koji joj dovodi mlade ljubavnike a još manje je mogao pretpostaviti da je ševim. Čitavoj priči tu nije kraj. Naime, Tibor, moj prijatelj i kolega s posla, započeo je ozbiljnu vezu s jednom djevojkom s kojom setrebao i želio vjenčati. Prije vjenčanja imao je želju još jednom biti s mojom mamom.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 18 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Ovo je bio klasičan početak obožavanja maminih stopala , krenulo je kad sam bio tinejdžer stalno se izuvala blizu mene i davala mi do znanja da joj najlonke uvek smrde na prstima i da moram da se naviknem na taj miris ako želim da živim sa njom. Tako je i bilo.....
Jučer · Dodao: ivancha22
Kratka, Erotska incest, FDOM priča o sestri i bratu koji su već prije igrali, ali te noći sestra preuzima kontrolu...
Prije 9 dana · Dodao: Bijelonausnama
Prica o mojoj majci, Uglavnom sam dane provodio na relaciji posao kuca,i treningu u aikido klubu. Nista posebno.Ono sto me je razdiralo je jedna opsesija koja je trajala dugo,tacnije od kako sam poceo da posmatram zene kao muskarac.
10.06.2019 · Dodao: strobinger
Priča o meni i mome bratu , nikad ne reci da je nešto ne moguće , kad ne moguće postaje moguće.. Ja sam Iva, sasvim obična cura , studiram u jednom gradu pedesetak kilometara udaljeno od moga grada.
15.05.2019 · Dodao: eccc
Već izvjesno vrijeme primjetio sam da mama živi na prilično visokoj nozi. Imala je novca i nije bio problem da mi udjeli svako malo koliko god bi tražio. Ja nisam bio stalno zaposlen. Uglavnom sam nalazio povremene poslove preko studentskog servisa ili sam radio kod tetka.
03.05.2019 · Dodao: Pusica

Anketa
By Izdrzljiv69 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories