Trenutno Pusicu pregledava 1079 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 05.01.2018 (05.01.2018) - Svi članci by Pusica

Već jedno vrijeme u život moga oca i mene je ušla jedna žena po imenu Jasna. Jasna je bila sekretarica moga oca u firmi i već nakon pola godine i moja maćeha. Imala je oko četrdeset godina ali je za svoje godine izgledala fantastično. Imala je dugu crnu kosu sise su joj bile čista petica ali ipak malo spuštane zbog svojih godina. Zbog toga je stalno nosila uži brushalter pa bi joj sise bile stalno uzdignute i prijetile svakog trenutka da ispadnu. Guza joj je bila posebna priča jer je bila onakva kakvu ja obožavam poveća sa malo sala na sebi. 

Došlo je i ljeto a ja sam bio na ljetnom raspustu pa sam sve više vremena provodio sa Jasnom. Kako je to ljeto bila stvarno velika vrućina i ona se oskudnije oblačila. Često na sebi je imala usku majicu na bretele bez busa pa bi njene sisurine bi stalno bile nemirne dok bi radila po kući, a bradavice bi se jasno ocrtavale na majicama. Dolje bi nosila uske šorceve koji bi skoro nestajao između njenih guzova. Moram priznati da sam sve više gledao na moju maćehu i znao bi često da drkam na nju. Jedne večeri čuo sam svađu između njih u sobi a onda otac je napustio kuću. Maćeha je ostala u sobi plačući. Ujutru sam sišao u kuhinju i ona je već meni pripremila doručak. Upitao sam je gdje je otac a ona mi odgovorila da je otišao na službeni put. Rekao sam joj da sam čuo svađu između njih a ona se zacrvenila i izvinula mi se. Rekao sam joj da na mene može stalno računati a ona mi tad poče pričati kako već dugo vremena joj moj otac ne pruža pažnju. Ja sam joj rekao da je on onda stvarno budala jer kada vidi kako izgleda njegova žena. Jasna se malo zacrvenila pa reče da nije znala da je tako posmatram. Rekao sam joj da stvarno lijepo izgleda i da bi je svaki muškarac poželio. 

Ubrzo je došla večera a tu me je čekalo iznenađenje. Jasna je obukla kratku suknju koja je više otkrivala nego pokrivala. Toliko sam se napalio da mi se kurac momentalno podigao do maksimuma a ona je to vešto primetila i samo se ugrizla za usnu. Poslije večere smo počeli da gledamo tv i pijuckamo vino koje nas je uveliko hvatao. U jednom momentu naslonila mi je glavu na moje krilo ili osjetila moj nadignuti kurac. Podigla je glavu upitavši me da li je ovo zbog nje. Odgovorio sam da me stvarno napalila. Uhvatila ga je rukom preko hlača rekavši da mi je mnogo veći od očevog. Bila je u pravu jer sam imao stvarno veliki kurac oko dvadeset centimatara ali jako debeo. Upitala me je da li bi ga mogla vidjeti i u isti mah je zavukla ruku u hlače i izvukla ga napolje. Čim ga je ugledala usta su joj se od uzbuđenja sama otvorila. Uzdahnula je rekavši koliki ti je sunce ti ljubim. Počela ga je rukom drkati a on je u njenoj ruci rastao. Nije skidala pogled sa njega. U jednom momentu spustila je glavu na njega i počela ga pušiti. Koliko joj je bio veliki da je samo glavić mogao ući u njena usta. Pušila ga je jedno deset minuta a onda je samo zadigla haljinu i nabila se na njega. Tek tad sam vidio da nema nista ispod nje. Pička joj je bila uredno obrijana i jako uska. Navijala se jako na kurac koji je jedva do pola ulazio ali njena pica bila je sve vlažnija.

Posle jedno pet minuta počela je da jako uzdiše i trese se. Iz njene pice počeli su da izlaze sokovi obilato. Svršila je uz vrisak i samo pala na moje rame. Šapnula mi je na uvo da već dugo vremena nije jebana i da joj je ovo trebalo. Tada sam je okrenuo s guza skinuo haljinu i počeo da je nabijam na kurac. Nabijao sam je jako dok se ona derala da usporim da je jako boli. Sise su se trese dok sam je nabijao na kurac. Posle jedno deset minuta počeo sam da svršavam. Svršio sam duboko u njenu picu. Sperma se počela cijediti iz njene pice. 

Nije joj bilo svejedno što sam svršio u nju. Obećao sam joj da će ovo ostati naša tajna koja je kasnije prešla u nešto mnogo veće.. Kako sam ju jebao u guzu prvi put pročitajte u nastavku priče

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 11 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Želja mi se ispunila sa mamom od najbolje frendice, verovatno je bar svaki momak u svom životu bar jednom poželeo i zamišljao da ima sex sa starijom ženom, milfarom. Ja naravno jesam, i to mnogo puta. Još kao mlađi imao sam veliku želju da jednog dana jebem neku opasnu milfaru
Prije 15h · Dodao: 3xman
Desilo se to na letnjem raspustu prosle godine. Kao iz vedra neba dobio sam poziv od komsinice koja ima 43.g da odem s njom na produzeni vikend u njenu vikendicu da bih joj pomogao oko nekog namestaja, dok su njen muz i sin bili na nekom teniskom turniru.
Prije 3 dana · Dodao: Cvele99
Četiri godine sam čekala seks sa tobom, lagano sam rukom prešao preko njenih butina i osjetio da ispod kućne haljine nema ništa. Nevini poljubac je prešao u strastveno „šamaranje“ jezicima. Kako sam na sebi imao samo kratke hlače i namjerno nisam obukao gaće, kurac je skočio i nastala izbočina je samo čekala njenu ruku, nije se sramila i gurnula je ruku u hlače i uhvatila me za kurac.
Prije 4 dana · Dodao: Pusica
Erotske priče, Ja sam poševila sve dečke svoje kćeri, tako ću i tebe * Matorke * Luka je znao da je njegova nova djevojka prije spavala s nekoliko momaka, on je to prihvatio, ali kad ga je Tamara odvela u svoj dom ne selu za vikend, bio je suočen s dosta neobičnom situacijom. Situacijom sa kojom se malo tko može lako nositi.
Prije 9 dana · Dodao: Pusica
Da pocnem od sebe, zovem se Dusan,imam 20 godina zivim u Beogradu….prepricacu vam istinitu pricu koja mi se desila pre par meseci. Radim u jednoj firmi vec godinu i po dana, obozavam trecu smenu zato sto kada se vracam obavezno svratim po vruc hleb gde radi jedna starija prezgodna teta, sada cu vam nju opisati
29.03.2018 · Dodao: Pusica

Anketa
By Pusica 05.04.2018
By Pusica 03.04.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories