Trenutno Pusicu pregledava 734 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Swingerske priče - 24.02.2018 (24.02.2018) - Svi članci by Pusica

Swingerska luda noć, moja i Darkova veza funkcioniše već punih šest godina. Pored velike ljubavi, razumevanja, uvek smo imali i fantastičan seks. Tucali smo se na sve načine, na raznim mestima. Nismo se zasitili jedno drugog, ali smo otkrili da je naša radoznalost ogromna i da se granice mogućeg stalno pomeraju. Tucali smo se dok nas neko gleda, snimali su nas, razmenjivali smo se. Ipak, maštali smo o svom malom raju gde bi mogli raditi sve što nam se prohte, s kim god i kad god želimo…

Posle završetka naših studija, uspeli smo nekako da se zaposlimo i ostvarimo naš san da živimo zajedno. Ovo veče koje ću opisati, desilo se pre dve godine. Tada sam imala 25, a Darko 27 godina. Imali smo veliku želju da upoznamo nekoliko parova i družimo se kod nas. Dali smo oglas. Naša potraga je potrajala par meseci dok nismo izabrali tri para koja su bila po našem ukusu.

Prvi par nas je privukao svojom mladošću. Ona (zvaćemo je brucoškinja) je bila brineta, zelenih očiju, uvek nasmejana. Bila je visoka, vitka, uskih bokova, sjajne guze i bogami, lepo oblikovanih krupnih grudi. On (student), visok, plav, sportista. Sjajan momak. Ona je tada imala 20 a on 23 godine. Drugi par bio je iz jednog manjeg mesta u Vojvodini. Bili su naših godina, ona je bila crnka srednjeg rasta, manjih grudi, ali dobrih mesnatih bokova. On privlačan muškarac, srednjeg rasta. Treći par je bio 40-ih godina, fini uglađeni ljudi, oboje lekari. Ona je bila plava, još dobre linije, ni debela ni mršava, ali na njoj je sve bilo zategnuto do maksimuma. On je bio visok, tamnijeg tena, šarmantno prosed. Odredili smo jednu subotu za naše druženje. Svim damama smo napomenuli da moraju da budu u suknjama. Darko i ja smo čitav petak i subotu proveli u pripremama kao i smišljanju igrica za sudbonosno veče. Spremili smo razne đakonije, grickalice, doneli dosta raznog pića. Obrijala sam Darka dole, a i on mene. Izabrala sam mu i šta će obući. Našla sam mu sjajne sliperice koje su mu isticale ogroman kurac. Ja sam obukla čipkasti veoma jebozovni korset, tangice, mrežaste čarape, haltere. Imala sam minjak, visoke štikle, a gore lep kraći sako sa velikim izrezom. Darko je imao rolku, sako… Bili smo spremni.

Oko 21h došli su Vojvođani. Ona je bila u haljinici. Lepo joj se guza ocrtavala. On je bio u sportskoj varijanti. Ubrzo potom dođoše studenti. Ona je bila obučena slično meni, ali naravno, još mnogo lepša. Poslednji dođoše doktori. Bili su elegantni, čak pomalo uštogljeni. Ona je bila u prozirnom korsetu i suknjici, a on u skupom odelu, golubije sive boje. Ubrzo smo se svi upoznali i veoma neobavezno razgovarali. Ipak, ona početna napetost još nije bila sasvim popustila. Pili smo i grickali slane zanimacije. Donela sam i glavnu klopu. Nervoza je nestala kao izbrisana gumicom. Svi su uživali u jelu i piću. Kada smo završili sa klopom, raspremila sam sto u potpunosti što je malo čudilo naše goste, mada nisu ništa pitali. U kuhinji sam se svukla i ostala u donjem vešu, kako sam se dogovorila sa Darkom. Donela sam voće i kolače. Svi su gledali u mene. Darko je rekao da svi ostanu gde jesu, i čekaju posluženje. Ja sam legla na sto. Darko je skinuo moj korset i na gole grudi je mazao parčiće torte, po stomaku je ređao sitne kolačiće. Oljuštio je dve banane, pomerio je tangu i jednu mi do pola ugurao u picu, a drugu stavio u moja usta.

– Poslužite se, ali da znate, da je zabranjena upotreba ruku! – rekao je.

Brucoškinja je navalila da jede bananu iz mojih usta, Doca iz pice, a ostali kolače sa mojih grudi i stomaka. Osećala sam se predivno. Svako mesto na mome telu postalo je erogena zona. Olizali su me celu, tako da nije ostala ni mrva posluženja na meni.

Tada je Darko rekao da se vrate na svoja mesta. Ja sam bila spremna za vratolomije. Darko je otišao i doneo kutiju koju smo nas dvoje napravili za ovu priliku. Kutija je bila cela od kartona, ali sa samo jednim otvorom, dovoljne širine da se u nju zavuče ruka. Tada sam ja ženama objasnila pravila:

– Svaka neka skine gaćice, ubaci ih unutra i vrati se na svoje mesto.

Muškarci će izvlačiti gaćice kao na lotu i vlasnica izvučenih gaćica će biti partnerka za prvu jebačinu, muškarca koji je izvukao. Svaka na ceduljici mora napisati šta želi da joj partner radi ili ona partneru i predati mu! Prva sam skinula tange i stavila ih u kutiju. Sela sam i nisam se trudila da sakrijem svoju obrijanu i orošenu picu. Brucoškinja je skinula svoje tange krem boje. Vojvođanka je imala crne čipkaste gaćice, a doktorka crvene. Sve smo napisale šta želimo. Doktor je izvukao moje gaćice, student Vojvođanku, Vojvođanin je izvukao brucoškinju, a Darko je dobio doktorku. Predale smo im cedulje. Brucoškinja je odmah halapljivo krenula da sisa kitu Vojvođaninu. Moj Darko je kraljevski tucao rasnu, oblu doktorku u njeno oblo i izazovno dupe. Sada nije bila uštogljena! Ponašala se kao uličarka. Student je tucao Vojvođanku od pozadi, u stojećem stavu. Njištala je. Videlo se da uživa u raspusnosti i slobodi. Ja sam pušila veliku i dobro očuvanu Docinu kitu. Posle sam ga uzjahala i galopirala na njemu sve dok nisam osetila njegov vruć metak u sebi. Svršila sam dva puta. Posle prvog puta proglasilio smo malu pauzu.

Druga igra se sastojala u tome da svako bira partnera koga hoće bez pravila, tuca se koliko i kako želi, ali muškarac mora svršiti u čašu od konjaka. Brucoškinja je izabrala Darka, koga je od samog početka merkala, mene je izabrao student, Vojvođanin doktorku a Doca Vojvođanku. Posle tucačine, prvi je prišao čaši Vojvođanin i počeo da je puni. Potom je došao student, pa Doca i na kraju moj Darko. Pola te čaše su napunili. Sipala sam konjak preko izmešane sperme. To je trebala popiti ona koja izvuče najveću kartu. Pobedila je brucoškinja, koja je to popila naiskap. Orgijali smo posle toga do jutra. Najneumornija je bila brucoškinja, koja ih je u pauzama zadovoljavala i po trojicu odjednom. Bogami i meni je pružila savršeno lezbo zadovoljstvo.

U nedelju popodne smo počeli da se razilazimo, uz dogovor da se ponovo vidimo, ali da sada neko drugi smisli igrice. Svi su otišli samo je ostala brucoškinja. Zamolila nas je, da joj iznajmimo sobu. Naravno, pristali smo. Kiriju nam plaća u krevetu, i dalje uživamo i živimo u slatkom grehu…

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 12 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Uživamo u zamenama partnera, ali ovo je bio početak.. Upravo sam seo za računar da napišem priču. Naravno da sam go i naravno da mi je kurac dignut, jer i ja uživam u svojim pričama.
Prije 2 dana · Dodao: najboljeprice69
nastavak, kao što sam i obećao... „Imate tako mekane usne, profesore“ rekla je svom bivšem razrednom. „Moram da ih uporedim sa Miloševim“, a onda je poljubila čika Miloša. „Mmmmmmm“, oblizala je usne i poljubila opet razrednog nežno
Prije 3 dana · Dodao: najboljeprice69
Već sam u braku 5 godina i imamo predivnog sina od 4, a supruga mi je bomba od žene. Em pametna, em zgodna. Brineta bujnih grudi i oble i velike guze, a što se seksa tiče, za nju nije bilo tabua.
02.07.2019 · Dodao: Pusica
Dunjina tajna želja, nastavak priče, Subota je ujutro se tuširam i jos malo dotjerujem brijanje mog alata Izlazim iz stana po cvijeće za Dunju i neku bocu pića Oglasio se mobitel " Hej Dunja je čekamo te oko 8 navečer se pojavi
27.05.2019 · Dodao: volf69
Kako je sve počelo. Dugo sam več na ovim stranicama i uživam čitajući Vaše priće. pa rekoh da napišem i ja jednu svoju. ovo što pišem je potpuna istina i dešava se davne 1995 godine.
24.05.2019 · Dodao: mastersexx30

Anketa
By Zamjenik1234 25.06.2019
By Izdrzljiv69 18.06.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories