Trenutno Pusicu pregledava 1510 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 31.07.2018 (31.07.2018) - Svi članci by CrvenaCura

Malo drugačija priča. Bilo je oko ponoći kad se Oliver probudio iz sna i počeo tresti kao mali ćuran. Jeste li ikada vidjeli ćurku kako se trese kada je uzbuđena? I naš junak je bio tako takav nakon što se probudio na uprljanoj posteljini, u mraku svoje sobe. Nadao se da ga niko nije vidio; ni sam nije bio siguran šta ga je snašlo. Ne bi ni mogao, ni znao kako da to objasni nekom slučajnom prolazniku, a kamoli svojim roditeljima.

 

Shvativši da se pomokrio u snu, ili još gore, da je možda imao mokri san, Oliver se zarumenio. To ne dolikuje vaspitanom djetetu iz radničke porodice; a možda ipak…

Bilo kako bilo, morao je da promijeni posteljinu prije nego što iko uđe u njegovu sobu. Još uvijek pomalo van sebe, ustao je i tek tada shvatio koliki je nered napravio. Obrazi mu planuše. Šta se upravo dogodilo? Ništa mu nije bilo jasno, samo se makar malo smirio. Iznenada je osjetio potrebu da ide u toalet. Bojažljivo je provirio glavu kroz vrata svoje sobe. Nije bilo nikoga na vidiku. Duboko udahnuvši, dječak je napravio korak. Ko je znao šta ga je čekalo u mračnom hodniku; neko čudovište, bauk, baba-roga, ili možda sami drekavac?

Otvorivši vrata kupatila, našao se u mračnoj prostoriji, potpuno sam. Bilo je prohladno; vjetar ga je golicao po tijelu, a dokaz toga bile su i nježne dlačice na rukama, koje su se naježile. Oliver se sa zebnjom u srcu približio WC-šolji i podigao poklopac. Ispod stomaka je osjetio neprijatno komešanje; jasan znak da mu je mjehur pun. Stomak mu se naduo i nije mnogo izdržati baš predugo; u bešici mu je burljala topla vodena masa, spremna za put ka izlazu iz nevinog penisa. Osvrnuvši se da pogleda ima li koga i vidjevši da je sve obavila mukla tišina, Oliver je spustio donji dio pidžame.

Obrazi mu planuše kad ugleda svoj mali ud, koji je iz nekog neobjašnjivog razloga podrhtavao a zatim se uspravio. Stajao je ponosno u mraku, i Oliver je odlučio da ga oslobodi. Povukao je kožicu, i iz prepucijuma se pojavio prelijepi, glatki rumeni glavić iz kog samo što nije potekao mlaz tečnosti. A kakve tečnosti, pitate se? Pa, iz vrha glavića je, na dječakovo olakšanje, procurilo nekoliko kapi zlatne rose, poput pljuska usred ljeta. Dok se mlaz mokraće slivao niz odvod, dječak je tiho uzdisao od zadovoljstva. Praznio je svoj dotad prepuni mjehur, puštao da zlatnožuti mlazevi pune dno WC-šolje. Pišao je obilno, kao kakav ždrijebac!

I taman kad je pomislio da je to to i povukao kožicu nazad, obuzela ga je neočekivala slast. Ponovo je zavratio prepucijum i opet ga navukao; i tako nekoliko puta. “Uh, jebemti”, iz usta mu se oteše grešne riječi i on se na trenutak zaledi. Šta on to kog vraga uopšte radi u toaletu? Pomislio je da obuče gaće i prekine s tim igricama.

Ali, nije bilo nazad.

Utom mu u misli dođe drugarica po imenu Katarina, prelijepa djevojka duge smeđe kose i vragolastih modrih očiju. Imala je predivne i krupne, razvijene grudi koje su opijale Olivera. Nebrojeno puta je poželio da je, kao slučajno, dotakne po grudima i opipa te dinje. Pitao se da li su tvrde poput kamena, ili možda mekane kao tek nadošlo tijesto? Od slasti, Oliver se uhvatio za svoje nabrekle testise i počeo ih nježno stiskati u šaci. Mislio je da će pući od silnog užitka i na trenutak je prestao onanisati, a ispod stomaka kao da mu je gorila vatra. Bešika iliti mokraćni mjehur, mokraćovod i sjemenovod, prostata, penis, testisi – kao da je sve ispod dječakovog stomaka igralo, podrhtavalo i gorilo u plamenu koji se, polako ali sigurno, širio cijelim tijelom.

Eto šta jednom dječaku u pubertetu čini pomisao na jednu zrelu djevojku! Međutim, Katarina je bila tri godine starija od Olivera, koji nije imao hrabrosti da joj prizna svoja osjećanja, ali ipak je trljao i, da prostite na izrazu, drkao svoj mladalački kurčić, maštajući o toj prelijepoj mladoj ženi. Ponekad se čak trljao o svoj jastuk, zamišljajući njene bujne grudi. I tako, dok su mu se pamet gubila u nadolazećoj buri, osjećao je da čini grijeh i da će možda otići u pakao, baš zbog tog grijeha; bluda, tačnije rukobluđa. A u glavi su mu se i dalje motale misli o lijepoj Katarini i njenim zanosnim oblinama. Eh, da mu je da je vidi barem na trenutak, da zagnjuri glavu u njen dekolte, među te mekane jastuke…

Nesvjestan svojih pokreta, on dozvoli da mu prst zaluta tamo gdje ne bi trebalo; među guzove, blizu rupice koja se stručno zove anus, a to je ništa drugo nego čmar ili ako hoćete, šupak. Kružio je oko te rupice i zamišljao svoju simpatiju, tu predivnu i zanosnu Katu, koja kao da ga je omađijala.

Kao kroz maglu, prisjetio se dana kad mu je u prolazu namignula i poslala poljubac, a zatim provokativno zamrdala guzom. U istom trenu digla mu se ona stvar, i to je bio prilično (ne)prijatan doživljaj za malog Olivera, ali ništa se nije moglo mjeriti sa trenutkom kad ga je lijepa Kata poljubila u obraz. Istom mu planuše obrazi, a ona se nasmija i zamahnu svojom bujnom kosom, te na njegovo zaprepaštenje, zavuče ruku u dekolte i obnaži svoje grudi. Pred Oliverom su sijevnule dvije krupne dojke i on poželi da propadne u zemlju od stida, ali Kaća je očigledno imala drugačiji plan. Unijela mu se u lice i maznim pogledom zamolila ga da je ugrije, jer joj je hladno. Pred očima mu je titralo njeno blago našminkano lice, tamnoplave, skoro ljubičaste oči uokvirene ajlajnerom i namazane maskarom…

Ali prije svega, dvije mliječnobijele dojke sa sočnim crvenim bradavicama koje su ga gledale pravo u oči. Nije mogao izdržati to mučenje i osjetio je kako mu je ona stvar prava kao strijela. “Sise su ti kao jastuci”, stidljivo šapnu Oliver bojažljivo ih u uzevši u šake, a Katarina se kao prenerazi i krenu da ga ošamari; a oni mekani, topli jastuci pritisnuše dječakovo lice i jedna sika mu zamalo uđe u usta. Potpuno van sebe i nemoćan da se odupre porivu koji se probudio u njemu, Oliver zasisa nabreklu bradavicu. Djevojka zanijemi od šoka, a momak je čvrsto zagrli oko struka. Navali na njenu dojku kao dijete na svoju majku, oči mu se raširiše kao ping-pong loptice i on iznenada stade da se trese. Katarina je ubrzo shvatila da je njen drug upravo doživio orgazam.

Taj trenutak je zauvijek ostao urezan u Oliverovom pamćenju, i dječak mu se rado iznova vraćao. Da mi je još samo jednom da probam tu preslatku sisu, mislio je dečko sav zajapuren u licu, onanišući i natežući svoj mladalački penis.

Kad, odjednom…

“Olivere!”, začu se iz susjedne sobe.

On stade kao ukopan. Nije mu trebalo dugo da shvati šta se dešava. Gurao je prst desne ruke u anus, a šakom lijeve ruke prelazio preko glavića koji samo što nije prsnuo, a eto mame i tate da vide gdje je njihov sin jedinac. Možda se iskrao iz kuće i pobjegao u kojekakve pustolovine? Ili se možda izgubio u mraku i niko ga neće naći, barem dok ne zapale svijeću, ili upale fenjer. Krv se uzburkala u Oliveru, uzavrela od vatre koja je buktala i po svaku cijenu htjela napolje. Čak su mu se i jaja stisla, i dečko se naprosto meškoljio od užitka dok je čeprkao po ulazu u svoju guzu. Nije mogao tek tako zaustaviti slast koja ga je obuzela; bilo je tako grešno i preslatko!

I tako je mali Oliver drkao sve žustrije, a srce mu je kucalo usplahireno, zapravo tuklo kao čekić. Bilo ga je i stid i sram, ali šta mari kad mu se cijelo tijelo izvijalo u slatkim grčevima, očekujući nešto što je uskoro trebalo doći. Bio je vrlo blizu; nije to više mogao podnijeti. Njegov prst je već bio prodro u zabranjeni prolaz. U iščekivanju orgazma, Oliver se odlučio na nezamisliv korak – gurnuo je prst još malo dublje, pa kud puklo da puklo! Uskoro je osjetio kako ga podilazi prijatna jeza; sladostrašće je nadiralo, nezaustavljivo. Već je pomijerao prst naprijed-nazad i uzdisao na sav glas.

I onda…

I onda se dogodilo.

Pritisnuvši ruku na usta da priguši krik, Oliver je počeo štrcati spermu svuda oko sebe, kao kakav vodoskok. Njegov penis se trzao od slasti, zjenice se proširile kao dvije loptice, pluća se ubrzano širila i skupljala, a mišić sfinkter je opsceno stezao dječakov prst. Bio je to orgazam, najslađi trenutak ove zabranjene igre. Upravo zabranjene, jer Oliver nikad prije nije iskusio ništa slično. Orgazam ga je bukvalno oborio s nogu, bio je na koljenima i jecao od slatkih grčeva. Na oči su mu navrle suze, što od užasnog stida i straha da će ga neko otkriti, što od nekog čudnog osjećanja, kao da se razriješio i otarasio svega što ga je dotad pritiskalo. Strah, iznenađenje, bol, blaženost – sve se pomiješalo u Oliveru i tjeralo ga da izbaci te nagomilane emocije iz sebe.

Nije ni primijetio da je pored vrata prošao njegov otac, ne izustivši nijednu jedinu riječ…

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 8 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Moja komšika se razvela pre šest ili sedam godina,ali to i nije tako bitno.Posle razvoda vratila se da živi kod majke,tj. u mom komšiluku.Mi smo se poznavali još kao deca jer smo živeli kuća do kuće.Pre nego što se udala,Dragana i ja smo često provodili vreme zajedno i družili se.
Prije 2 dana · Dodao: hade999
Jeste Nela starija od mene ( čitavu godinu!), jesu njoj sisice počele da rastu i ima lepu šumicu iznad pice, ali sam ja ipak preduzimljivija kad treba nešto novo probati, a posebno kad je u pitanju “ono”.
Prije 6 dana · Dodao: Bato-007
Marija i ja nismo imale nikakvih pitanja, baka nije davala nikakve odgovore, a svi smo razmišljali šta li ono drugo misli da se tada desilo.Od seoskog vašara i slučaja “Crni Đorđe” prošlo je već sedam dana. Marija i ja nismo imale nikakvih pitanja, baka nije davala nikakve odgovore
Prije 6 dana · Dodao: Bato-007
Bilo je oko 11 uvece, ja i suprug smo se vracali kuci. Tada sam odlucila da uradim nesto sto sam vec dugo zelela
Prije 8 dana · Dodao: Bela1
Moja komšika se razvela pre šest ili sedam godina, ali to i nije tako bitno. Posle razvoda vratila se da živi kod majke, tj. u mom komšiluku. Mi smo se poznavali još kao deca jer smo živeli kuća do kuće.
Prije 8 dana · Dodao: Blondie

Anketa
By Jebac10 Prije 4 dana
By antonio1990 Prije 9 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories