Trenutno Pusicu pregledava 1586 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 04.07.2015 (04.07.2015) - Svi članci by Pusica

Kada se Igor sljedečeg jutra probudio i dalje je nosio tijesne ženske gaćice na kojima je zapazio fleke osušene sperme. Lane više nije bilo, ali crvene gaćice na podu bile su dokaz da sinočnje događaje nije sanjao. Stavio je ruku iza glave i zadovoljno se smješkao. Kada se nakon dugog tuširanja i oblačenja spustio dolje sve su cure bile vani. Bilo je tek 10 ujutro, no činilo se da ih već dugo nema, pa je odlučio gledati televiziju. Vratile su se kako je Tamara rekla, poslije ručka. Igor je pokušao uhvatiti Lanin pogled no činilo se da ona ne reagira na sitne znakove koje joj je slao.  
Djevojke su se uskoro preobukle u bikinije i otišle se sunčati u vrt, a on se smjestio kraj velikog prozora u dnevnom boravku s kojeg ih je dobro mogao vidjeti. Nije morao dugo čekati. Prvo se pojavila njegova sestra odjevena u jednostavan crveni bikini koji je dobro poznavao. Tina i Lana skupa su izašle na terasu, a ni njihovi kostimi nisu ostavljali puno toga mašti. Ponovno je osjetio dobro poznato grčenje u gaćama. I konačno, pridružila im se i Petra u mikro tangici s uzorkom leoparda.

Prizor mu se činio kao prospekt nekog mondenog ljetovališta; četiri ljepotice sunčaju se oko bazena u seksi badićima, zaklonjene skupim sunčanim naočalama. Možda nevine turistkinje, no Igor ih je od danas gledao kao svoje droljice. Nakon sinočnjeg događaja odlučio je da će ovaj vikend iskoristiti do maksimuma. Zatvorio je oči i zamišljao kako zove jednu po jednu da mu udovolje naj perverznijim željama. Osim sanjarenja razvijalao mu se nešto i u gaćama. Puno sigurniji nego sinoć, odmah je otkopčao šlic i počeo ga nadrkavati, ali nije kanio svršiti. Time bi samo uprskao priliku koja ga možda poslije čeka. Lana će sigurno opet htjet biti jebena pa će mu trebati snage.

«Hej, Igi, kaj ima?», bio je to Petrin glasić.

Izvukao je ruku iz gaća nadajući se da seksi plavuša nije primijetila što je radio. Obzirom na položaj vrata iz kojih se stvorila zaključio je da praktički nije postojala šansa da ga je snimila.

«Ma niš, zurim kroz prozor», rekao je s lažnom opuštenošću. «Danas je zbilja lijep dan.»

«Da, zakaj ne dođeš s nama na bazen?» Imala je onaj izgled, ne jasno, ali on je u njoj vidio droljicu. Obje blizanke bile su jebačice. Vidio je to po načinu kako su se češljale, crno namazanim očima, sjajnim usnama... kombinaciji svega toga.

«Neda mi se sad», rekao je dok mu se skoro golo tijelo približavalo. Stavio je neki magazin preko kare da ne primijeti kako mu je raskopčan šlic. «Danas mi se ništa neda.»

«Da? Nikda nebi rekla da ću to čuti od frajera kao što si ti», namignula mu je. «Mislila sam da bi se malo igrao u bazenu.»

«...Pa...ne znam... Nebi vama ženskama htio smetati», Zamucao je gutajući joj očima sise sapete pod leopard krpicama. «Čini se da se svima danas spava», pokazala je kroz proor. Igor se okrenuo prema bazenu. Tamara i Lana ležale su na ležaljkama okrenute na boku, zatvorenih očiju. Tinu nije vidio al vjerojatno je i ona spavala na jednoj od ležaljki u vrtu.

«Dakle, ostali smo samo mi», nevino je primijetio.

«Tako se čini...», Petra se nasmiješila. «Tina i ja oduvijek smo se voljele skupa igrati u vodi.»

«Znači, morat ćeš čekati da se probudi...»

«Zašto se ti nećeš igrati samnom, Igore?», nasmiješila se i pružila mu ruku.

«Pa, ovaj...», pogledao je u njene velike okrugle plave oči i počeo se dizati sa stolice, pri čemu mu je pao magazin.

«Isuse», rekla je buljeći u njegov otkopčan šlic. «Idemo?», dodala je ne komentirajući to što je vidjela.

Bez riječi izgurala ga je iz sobe, ali ne prema terasi koja je vodila do bazena, već prema jednoj spavaćoj sobi. Otvorio je usta da nešto kaže, no onda je odlučio šutiti.

Prostorija je bila velika i puna sunca. Osim malog stolića, veliki bijeli krevet bio je jedini namještaj kojim je bila opremljena. No namještaj nije bio ono što ga je zaintrigiralo. Na krevetu, u svom mikro bikiniju ležala je Tina, keseči se od uha do uha.

«Rekla sam ti da se volim igrati sa svojom sekom», Petra se nasmijala. «Hoćeš nas gledati kako se igramo, Igore?»

Usta su mu se objesila kada se Tina dignula i stala kraj svoje blizanke. Dva ovakva komada bila su mu skoro pa previše; osjetio je kako mu se batina opet puni krvlju.

«Ja...ja», petljao je dok su se ženske počeli grliti. «Ja ne...», sada su se već ljubile dok su rukama međusobno mazile preplanula tijela.

«Zašto nam se ne pridružiš, Igore? Čini se da želiš...», Tina se nasmiješila kad su odvojile usne.

Zakoračio je unatrag neznajući što da napravi. Tina je to učinila za njega. Stisnula ga je za jaja, i kroz već otkopčani šlic izvukla karu. Duboko je udahnuo i oprezno zagrlio Petru. Pogledala ga je s ohrabrujućim osmijehom, a njena seka mu ga je pohotno drkala diveći se veličini mladog kuronje.

Dečko je zakoračio korak bliže Petri, pohotno ju zažvalio u usta i povukao vezicu grudnjaka na leđima. Jednim pokretom tigrasti trokutići odskočili su s velikih sisa, a drugim, kojim joj je odvezao vrpcu s vrata, pali su na pod. Privukao joj je pičkicu još bliže i zgrabio te mekane sisetine s obadvije ruke. Imala je velike i nekako spljoštene bradavice u usporedbi s Laninim, ali jednako jebozovne. Ljubio joj je vrat, sise i napokon bradavice. Tina mu je i dalje drkala karu. Skroz mu raskopčavši hlaće spustila ih je na pod. Dok mu je gulila gaće čak mu je par puta poljubila i guzu. Zatim se polako dignula, sama skinula bikini i pritisnula sise uz njegova leđa kako bi velike polukugle osjetio s obadvije strane tijela. Spretnim prstima raskopčala mu je košulju, pustila i nju da padne, pa jezikom počela raditi kružnice po dječakovim ramenima i leđima.

Kada je osjetio usne, okrenuo se i počeo ljubiti Tinu, a Petra mu je nastavila maziti leđa. Usred tog drpanja Tina mu se odjednom otrgnula iz zagrljaja, a i Petra je odkoračila. Sestre su se gledale i smijale, pa zatim uigrano jedna drugoj pale u zagrljaj i počele se strastveno ljubiti. Igor ih je mogao samo zbunjeno gledati kameno bolne kurčine stisnute u desnici.

Kada je shvatio da će neko vrijeme očito biti samo pasivan promatrač, kleknuo je i pogledom potražio predivnu Tininu pičku. Debele usmine bile su izbrijane, dok je s prednje strane ostavila mali zlatni čuperak u obliku slova V. Obadvije cure stenjale su i ševile se prstima i dalje se ljubeći i trljajući u tijela. U tom strstvenom zagrljaju primicale su se krevetu sve dok se nisu bacile na njega, a Igor ih je pratio i sjeo na rub kako mu ništa nebi promaklo. Blizanke su se uskoro našle u položaju 69, glava zabijenih u pičkicama. Tako mu se svršavalo; pogled na dvije prelijepe sestre usana priljubljenih na ružičastim mokrim picama bio je previše napaljujuć. Petra je bila na vrhu, jašući Tinu, dok joj je ova obrađivala klit. Igoru nije preostajalo ništa drugo nego da zadivljeno gleda i nateže svoj tinejdžerski kurac. Sperma mu se penjala iz jaja, nije mogao vjerovati da će ga pustiti da svrši na pod. Rađe će ih zašpricati, a znao je da će toga biti toliko da će se cijediti sa svih zidova. Morao je brzo reagirati. Nema vremena za gluposti, pitanja... Samo se popeo kraj njih i smjestio iza Petre. Cure su zastale sa svojim lizingom i pozorno ga pratile što radi. Tina, čija je glava i dalje bila ispod sekine dignute guze, provukla je ruku i primila ga za kurac da ga uvede, a Petra se cijelim tijelom malo nagnula prema napred kako bi joj se pička bolje raširila za ovako veliku kitu koja nije mogla prodrijeti pod bilo kojim kutem. Kada joj ga je nabio zastenjala je iako je znala s kolikom mrcinom ima posla. Dečko se više nije dao zajebavati; grubo ju je primio za bokove, primaknuo i počeo snažno pumpati.

Tina je nastavila obrađivati klitać dok su joj jaja lamatala po nosu. Između dvije vatre Petra nije mogla izdržati, počela je svršavati gotove iste sekunde kada ju je dječak navukao na kurčinu, a i on je pri pogledu na crvenu pičku iz koje je izlazila i ulazila slinava žilava kita, i velike bijele guzove, puknuo. Nabio joj ga je koliko je išlo, povukao je na sebe čvrsto držeči za velike sisetine i uštrcao joj u rasturenu pizdu litre i litre vruče sperme.

Oduševljena Tina počela je lizati ono što se cijedilo, iako ga Igor još uopče nije izvukao. Prizor sestrine nafilane pičke očito joj je bio previše izazovan.

«Ohhhh...», muklo je jecao dok mu je kita kao umorna zmija klizila iz pojebane pičke i pračena zvukom mljackanja pala ravno Tini na usta. 

Nespretno je sišao s kreveta cijelo se vrijeme pridržavajući kao da ga boli poludignut kurac. Iz otčepljene rupe na Tinu je pala kompletna izdrkotina koju je blizanka gladno, u sekundi smazala i brižno nastavila jezikom čistiti svaku kap zalutalu u sestrinim dlačicama.

Igor nije mogao vjerovati; prizor ga je toliko napalio da mu se kurac opet počeo dizati kao da nije svršio prije dvije minute! Primio je ljepljivo meso i počeo ga lagano natezati. Tina je baš pokušavala polizati lokvicu sperme sa svog obraza kada je zapazila što se događa s malim ševcem. «Zašto to bolje ne iskoristiš?», pitala je seksi glasom. Igor je buljio u nju, dok se Petra smijuljila i sišla s kreveta. Stala je kraj dečka i zažvalila ga. Dok su im se jezici miješali mogao je osjetiti okus Tinine pičke. Odvojila je usne, primila ga za kurac i povukla prema krevetu. I dalje ga držeći naciljala je drito na metu među sestrinim raširenim nogama. Tina ga je obgrlila oko ramena i privlačila na sebe dok je seka pazila da joj kurčina uđe ravno u usku vruću pičku. Sada je nju ljubio i uživao u mješavini Petrinih i svojih sokova. Kada je bila sigurna da se kurac dobro upiknuo, Petra je polako maknula ruku i gledala ga kako pumpa Tinu koja mu je cijelo vrijeme ševe pohotno sisala jezik. Zvukovi ševe postajali su sve glasniji, mokra mlada pičkica kao da se odupirala naletima najveće kurčine koju je ikad opsluživala, ali kao prava kurvica, iako ju je bolilo, još mu se više prčila i sve jebozovnije stenjala sama si natežući usminu u stranu kako bi ga što dublje primila.

Petra je bila izbezumljena, osjećala se kao da opet nju tuca jer je kao i sve blizanke proživljava osjećaje koje je proživljavala njena sestra. Opkoračila je dečka i ljubeći mu vrat i gurajući jezik u uho, počela se golom pičkicom samozadovoljavati po njegovim ispupčenim kralježcima. Onda si je gurnula srednjak u pičku i mokrim prstom krenula prema Igorovoj guzi, preciznije nevinoj rupici. Onako balavog od pičkine uspaljenosti lako je zavaljala cijeli prst. Osjećaj je bio nevjerojatan. Napeo se, kurac mu se napunio više no ikad i žestoko je njime kažnjavao Tinu.

«Ahhh...ohhhh», ova je plakala dok se snaga njegovih zakucavanja povečavala. Mlada plavuša morala mu se čvrsto držati za ramena da ju ne raznese, a pičku od tolikog razvaljivanja više nije ni osječala.

Znao je da će svršiti, Petra se pobrinula za to. Tijelo mu se grčilo, još malo... «Oh...Tina...ohhhh!!!!», gotovo ju je raspolovio pri tim zadnjim udarima kojima ju je i napunio spermom.

Kolabirali su svo troje na krevetu a da nitko nije znao što da kaže. Bila je to neugodna tišina protkana sramom divljeg seksa.

«Um...pa...», dječak je pokušao nešto procijediti.

«Sve cool, Igore. Uživale smo», Petra se nasmijala. «Možeš nas napaliti kad god poželiš.»

«Isuse, tenks Petra», Igor joj je vratio osmijeh. Već se bolje osjećao.

Opet su neko vrijeme šutili prije no što je Petra progovorila, «Hej, ajmo pod tuš.»

Tri gola tijela odšetala su do kupaonice gdje su se međusobno sapunali, mazili, ispirali. Igoru se od tog premetanja dva savršena para sisa opet dignuo. Petra se bacila na koljena i počela mu lizati jaja kao kujica, a sestra se odmah uključila ljubeći ga u usta. Dječak je u glavi primijetio da se ona bolje ljubi od svoje blizanke. Rukom joj je potražio pičkicu, a droljica, čim je primijetila što radi, sama je raširila noge. Uskoro su svo troje opet svršavali; Petra na pljugi, Igor od sisanja a Tina pod prstima malog, uzdasima sakrivenim šumom vode.

Tina mu je stisnula još jednu pusu prije nego što su se i dalje goli pokupili u sobu. Igor je zgrabio ručnik i obrisao se, a kada se vratio u sobu obje djevojke su nestale. Ostao je samo zrak zagušen teškim vonjem jebačine. 

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 11 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
U prodavnici na uglu pojavila se nova radnica.Ljubazna ali puno mladja od mene te je nisam gledao kao seksualni izazov.Uvek nasmejan sa nekom setom u ocima.Ostavljao sam normalan baksis.Ponekada pricali.Sa sela,kratak brak,23godine.Vrlo simpaticna,skromna,pokusava da se snadje u glavnom gradu.Cak je rekla da je pokusala vezu sa gradskim mangupom koji ju je silovao.Ot tada strah od grada.Kada mi je rekla sutra mi je rodjendan,bila je tuzna.Dao sam joj nesto novca i rekao kupi nesto lepo...
Prije 10 dana · Dodao: gogili55
Bio je vreo letnji dan.Bila sam u guzvi na pijaci.Iznenada osetih da mi se stariji covek pribio s ledja.Opomenuh ga nasto mi on dade kovertu i okrete se.Da,vrlo sam zgodna,izrazita crnka,izrazenih oblina,stara 27god.i vec razvedena.Iskustvo skoro nikakvo sem muza.Odlucih zbunjena da otvorim kovertu.
Prije 11 dana · Dodao: gogili55
Došao sam na posao prije nje. Kad je dolazila diskretno sam je uhvatio za dupe. Osjetio sam da ispod suknje nema gaćica. Poslušna je, a to mi se sviđa. (Nastavak priče Ucjena snimkom 2 dio)..
03.04.2019 · Dodao: Glavonja
Tri dana sam je pustio na miru, ( Nastavak priče Ucjena snimkom - 1 dio) a onda joj samo poslao poruku sa adresom na kojoj treba da se pojavi. Bio je to stan moga druga koji mi je pozajmljen za večeras.
01.04.2019 · Dodao: Glavonja
Prvi dio priče o tome kako sam ucjenio šeficu, Ćao. Ja sam Damir. Imam 38 godina, razveden sam i radim u jednoj velikoj firmi u obezbjeđenju. Tačnije, nadgledam nadzorne kamere. Nagleado sam se svašta preko njih, i ko koga ogovara, ko koga muva, pa čak sam par puta gledao i seks uživo, jer su sve kamere bile skrivene i većina zaposlenih ne zna za njihovo postojanje
29.03.2019 · Dodao: Glavonja

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories