Trenutno Pusicu pregledava 1386 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 02.01.2019 (02.01.2019) - Svi članci by MomLover6292

1. GLEDANJE DRUGIM OČIMA

 

Proleće je bilo u punom jeku i dani su bivali sve topliji. Bio je to sjajan trenutak da se nastavi tradicija koju je moja porodica počela pre mnogo godina – okupljanje moje ogromne familije i celodnevno druženje kod nas kući. Bili smo dobrostojeća porodica, moji roditelji su bili ugledni profesori i naš ogroman olimpijski bazen i veliko dvorište su predstavljali sjajno mesto za druženje, cirkanje koktela, uživanje uz roštilj...

 

Toliko nas je bilo puno da sam svaki put upoznala nekog novog rođaka ili neku tetku trećeg-četvrtog kolena. Bez obzira što sam već uveliko ugazila u 19-u godinu života, i dalje bih dobijala ono klasično štipkanje obraza uz rečenicu – „Jaaooojjj, vidi što je poraslo ovo lepo dete!“

 

Doduše, uz moju sitnu građu, male sisice i slatku guzu, svakako nisam ostavljala utisak preterano zrele devojke. Mladoliko lice, crvenkasta kosa uvek vezana u rep i ne mnogo šminke mogle su da ostave pogrešan utisak da sam mlađa nego što sam zaista i bila. Mada, svako ko me je dobro poznavao znao je za moju slobodniju prirodu - posebno moja sestra od strica.

 

Ona i ja smo odrasle u istom kraju i svakodnevno smo se družile još od malih nogu. Isto godište, isti vragolasti mentalitet, čak smo i fizički bile veoma slične osim njene guste duge crne kose i većeg dupenceta koje sam obožavala da pljesnem kad god bih imala priliku. Ona mi je uvek bila kao rođena sestra i najbolji prijatelj. Delile smo sve tajne, tešile jedna drugu... bile smo nerazdvojne.

 

Zavaljene u ležaljke sunčale smo se taj dan jedna pored druge. Posmatrale smo kroz zatamnjena stakla naočara našu rodbinu koja je ispunila svaki delić dvorišta. Bazen je uglavnom bio rezervisan za klince, a matorci su bili zauzeti svojim ozbiljnim razgovorima, hranom i pićem.

 

Sestra: „Dobroo... sada i zvanično – striko je hot, hot, hot!!!“ – izustila je moja sestra spuštajući naočare niže na svoj nos i gledajući u pravcu moga tate.

 

Stajao je za roštiljom u šorcu i bez majice.

 

Ćerka: „Alooo... pričaš o mome tati ludačo jedna...“! – rekla sam gurkajući svoj lakat u njeno rame.

 

Sestra: „Auuč to boli... pa štaa... ti slobodno gledaj mog tatu.“ – okrenula sam se ka svome stricu. Sedeo je na stolici, pivski stomačić mu se prelivao preko šorca, polu ćelava glavica mu se blago sijala na suncu a obrazi rumenili. Neverovatno koliko su se on i tata razlikovali iako su bili rođena braća.

 

Nasmejala sam se i okrenula glavu usmerivši ponovo pogled na mog tatu, što je moja sestra primetila.

 

Sestra: „Pa brzo si se predomslila seko. Koliko ono beše striko ima godina?“

 

Ćerka: „Napunio je 46... matorac.“

 

Sestre: „Jooj ajde ne lupaj... to su najbolje godine. I nemoj da se foliraš... videla si ga kako ga naše koleginice gledaju na predavanjima.“

 

Moj tata je bio profesor na fakultetu koji smo ja i moja sestra pohađale i predavao nam je jedan od bitnijih predmeta na prvoj godini. Kao i privatno, bio je pomalo strog profesor. Za mojih 19 godina nikada nije podigao ruku na mene, iako bi u više navrata to bilo sasvim opravdano pošto sam znala da pravim svakakve gluposti, ali njegov oštar pogled i grublji glas bili su dovoljni da me dovedu u red.

 

Sestra: „Mislim, znam da mi je stric... i tvoj tata, ali pogledaj ga! Uhhh tvoja mama je dobro izabrala.“

 

Pogledala sam ga ponovo, ovaj put proučavajući njegov fizički izgled kroz beli dim koji se uzdizao sa roštilja ispred njega. Nije bio neki napucani lik kome se mišići ocrtavaju, ali bio je svakako zategnut... veoma visok, ruke snažne, grudi široke. Prosedu bradicu je uvek uredno održavao, a sivkastu kosu blago češljao na stranu. A njegovo lice? Pa, nema šta - bio je veoma lep čovek. Nikada ga nisam gledala drugačijim očima osim kao što ćerka treba da gleda svoga oca, ali shvatila sam da to što je moja sestra govorila, zaista ima smisla.

 

Ćerka: „Dobro, ako si završila sa buljenjem u svoga strica, mogli bi po jedan mohito!“ – ustale smo i krenule po piće.

 

Dan je bio ispunjen smehom i veoma opuštenom atmosferom, ali sutra je bio radni dan i polako su se ljudi razilazili. Pozdravila sam se sa sestrom uz poljubac i zagrljaj.

 

Bilo je vreme da se otuširam i spremim za sutrašnji dan na faksu.

 

Još uvek u svom bikiniju krenula sam ka kupatilu koji je bio na spratu. Penjući se stepenicama videla sam mamu kako, zavijena u peškir, izlazi iz kupatila. Pomislila sam kako je taman oslobodila tuš i krenula sam ka vratima. Prišavši kupatilu, pre nego sam ušla videla sam da su vrata blago otvorena i da je upaljeno svetlo. Virnula sam unutra i šokirana gledala u prizor ispred sebe.

 

Tatina bela čvrsta guza mi je ispunila pogled. Tuširao se ali nije povukao zaštitnu zavesu, verovatno misleći da je mama zatvorila vrata. Tada, na moje oduševljenje okrenuo se malo u stranu i tada sam prvi put ugledala njegov kurac! Bio je u polu erekciji a on ga je dobro nasapunjavao i blago povlačio. Zinula sam i praktično prestala da dišem gledajući prelepi prizor.

 

Mama: „Dragii... ajde požuri...“ – viknula je iz sobe, i to je bio znak da se udaljim i pobegnem u svoju sobu.

 

Legla sam u krevet kao opijena, i mislila na tatin kurac u njegovim rukama. Pitala sam se da li sam normalna, ali to me nije omelo da spustim ruku u gaćice i pomazim svoju obrijanu pičkicu. Nežno sam prelazila preko svog malog klitorisa ubeđujući sebe da nisam bolesna što mislim na tatu u tom smislu i da je to normalna stvar za mladu osobu punu seksualne energije.

 

Tada sam čula komešanje u sobi pored. Skoncentrisala sam se na zvuk koji dopire i jasno razaznala mamine uzdahe. Bili su to seksualni nežni uzdasi i bilo mi je jasno šta se dešava. Skupila sam hrabrosti i ustala iz kreveta, na prstima izašla iz svoje sobe i krenula ka sobi svojih roditelja. Srce mi je kucalo jako i ubrzano dok sam prilazila vratima i uhvatila se za kvaku.

 

Njihova soba je specifična jer su vrata sakrivena nosećim stubom i na taj način sam mogla da uđem bez da roditelji primete. Stala sam uz taj stub i veoma diskretno provirila. Mama je ležala na stomaku sa izdignutom guzom a tata ju je snažno jebao od pozadi.

 

Mama: „Jebi me, jebi me... uhhh...“ – uživala je u tatinom nabijanju.

 

Sklonila sam mokre gaćice u stranu i počela da nabijam prste u svoju vrelu pičku. Ni jedan pornić ne bi mogao da me napali i navlaži toliko! Sokovi su se cedili iz mene i lagani „mokri“ zvukovi su se mogli čuti dok sam se jebala.

 

Tata: „Uhhh... draga blizu sam...“ – ubrzao je ritam i posle par trenutaka počeo da svršava u moju mamu.

 

Zajedno sa njim i ja sam svršila, ostavljajući malu baricu svojih sokova ispod sebe. Skinula sam gaćice kojima sam pokupila svoje sokove sa poda i vratila se u svoju sobu.

 

 

2. OPASNE IGRICE

 

Sedela sam na predavanju to jutro potpuno ne zainteresovana za temu koju je profesorica izlagala. Razmišljala sam samo o tati i prizoru od sinoć.

 

Bila sam u svojoj najčešćoj kombinaciji – crvenoj kariranoj suknji koja je dopirala do mojih kolena, majica sa kratkim rukavima koja se vezuje u veliku mašnu na mestu mojih grudi i kao i uvek sa vezanom kosom i blago crvenim karminom na usnama.

 

Pored mene, moja sestra je hvatala beleške ne znajući za moj voajerski momenat od sinoć. Koliko god bile bliske, to joj ipak nisam mogla reći.

 

Čas je završio i počela sam lagano da paničim. Sledeće predavanje je u amfiteatru, a predavač – moj tata!

 

Sestra: „Šta je sa tobom? Ceo dan si nešto odsutna?“ – znala me je u dušu.

 

Ćerka: „Ma onaj mohito od juče... popila sam izgleda koji više i sve mi se nešto mućka u stomaku.“ – bilo mi je krivo što je lažem, ali nisam videla drugi izlaz.

 

Prihvatila je moje objašnjenje, i krenule smo na predavanje. Uvek smo kod tate na času sedele u prvom redu kako bi video da slušamo i pazimo na njegove reči. Klupe su bile dugačke kao u svakom amfiteatru, ali nisu imale drvene pregrade sa prednje strane zbog eventualnih puškica koje bi studenti koristili, tako da nam je i donji deo tela bio potpuno vidljiv.

 

Čas je počeo a sa njim i crvenilo na mojim obrazima. Umesto ka licu, moje oči su se stalno spuštale ka tatinom šlicu od pantalona i blagom izbočinom. Osećala sam toplinu među svojim nogama i počela sam da pomeram svoju guzu tražeći prijatniji položaj.

 

Videla sam da tata svako malo gleda u mom pravcu i znala sam da to moram da iskoristim. Tada, ni sama ne znam odakle mi hrabrosti ali očigledno me je napaljenost ponela – povukla sam suknju veoma malo iznad svojih kolena i nežno raširila svoje noge. Nisam smela mnogo kako drugi ne bi primetili, ali sasvim dovoljno da moje izazovne tangice koje su sakrivale moju malu picu, budu vidljive.

 

Nisam buljila u tatu već sam se pravila kao da nešto zapisujem, ali kada god bih malo pogledala ka njemu gledao bi me diskretno, i bilo je jasno da je primetio moju malu predstavu. On je uvek predavao u stojećem položaju, ali tada je odlučio da sedne a često je i gubio kontinuitet misli i zastajao bi na kratko što nije za njega bilo uobičajeno. Bila sam sigurna da sam ja uzrok tome, i da ga moje male gaćice konstantno zbunjuju i dekoncentrišu.

 

Kada je čas završio, primetila sam da me gleda pomalo ljutito. Ipak, nisam se plašila... naprotiv, još sam više bila napaljena.

 

Mama: „Zdravo dragi, jel je bio naporan dan?“ – pitala je dok smo sedeli to veče za stolom i večerali.

 

Tata: „Da... bilo je nekih ne shvatljivih događaja, ali ništa što se ne da rešiti.“ – uzeo je griz i pogledao me bez emocija na licu.

 

Mama: „A kod tebe dušo? Jesi počela da spremaš ispite, bliži se rok?“ – okrenula se ka meni.

 

Ćerka: „Jesam mama... prijaviću tri ispita.“

 

Mama: „A tatin predmet? Hoće on biti među ta tri?“

 

Ćerka: „Uhhh... nisam njega planirala, to je najteži. Jel tako tata?“ – pogledala sam ga takođe hladno kao i on mene ranije.

 

Tata: „Sve se to da naučiti. Znaš da nećeš biti povlašćena na ispitu iako si mi ćerka, tako da očekujem da vidim znanje!“

 

Mama: „Jooojj ajde dragi, olakšaj joj malo. Pusti tatu, samo ti to nauči a on će biti nežniji prema tebi, sigurna sam.“

 

Tata ju je ozbiljno pogledao... nije se slagao sa njenom izjavom ali nije hteo da se prepire za večerom.

 

Mama: „Dolaze nam večeras prijatelji na kartanje, i nemoj kao prošli put da im se ne javiš, u redu?“

 

Ćerka: „U redu mama... jel mogu sada u sobu? Najela sam se.“

 

Potvrdila mi je glavom i otišla sam.

 

Tatini oštri pogledi su mi se pojavljivali pred očima. Volela sam kada se malo ljuti na mene... dobila sam ogromnu želju da glumim malu zločestu ćerkicu... i tada, skovala sam plan.

 

Obukla sam svoju kraću suknjicu... ali ne i gaćice. Mazila sam svoju pičkicu i vlažila sve više razmišljajući o svome zločestom planu. Kada sam čula da se dole zahuktava partija odlučila sam da siđem, i kao što mi je mama rekla, da pozdravim goste.

 

Ćerka: „Dobro veče svima.“ – pozdravila sam ih i izljubila, a onda krenula u akciju.

 

Nije bilo ni jedne slobodne stolice, što je bilo savršeno za moj plan. Prišla sam tati sa strane i sela u njegovo krilo pod izgovorom da odigramo par partija zajedno. Bilo je to iznenađenje za njega ali nije hteo da se buni i da pravi scenu pred gostima.

 

Suknja mi je bila dovoljno kratka da sam zapravo sa potpuno golom guzom i pičkicom sedela tati u krilo. Pravila sam se kako razmišljam šta bi mogli da odigramo sa kartama u njegovim rukama, a zapravo sam se trudila da nežno i neprimetno pomeram svoje kukove i zadnjicu u njegovom krilu.

 

I zaista sam uspevala u nameri. Tatin kurac je počeo da raste i da se širi pod mojim laganim pokretima. Pičkica mi je sve više vlažila osećajući kurac koji je postajao veoma tvrd. Čekala bih da neko dobaci kakav štos kako bi se svi glasno nasmejali, što bih ja iskoristila za nešto jače pomeranje u tatinom krilu.

 

Posle dve partije odlučila sam da je bilo dosta. Sišla sam sa tate poljubila ga u obraz i poželala svima laku noć. Pre polaska bacila sam pogled i videla veliku mokru fleku na tatinom krilu koju je pokušavao da prekrije rukom, zajedno sa svojom erekcijom. „Te pantalone će očigledno morati na pranje!“ – bezobrazno sam pomislila.

 

 

3. SPENK, SPENK 1

 

Sestra: „Hmm... seko... zar ta suknjica nije malo prekratka?“ – začuđeno je gledala u moju bezobrazno kratku suknju koja, ovaj put, nije dopirala do mojih kolena.

 

Ćerka: „Joj ništa me ne pitaj, jutros sam kasno ustala i tek u busu shvatila da sam obukla pogrešnu suknju. Mada, kada vidim ove fufice oko nas, moja je još i dugačka.“ – smejale smo se gledajući sve te oskudno odevene devojke oko nas.

 

Pravilo na fakultetu je bilo strogo za način oblačenja na samom ispitu, ali pri ovako toplom vremenu na predavanjima je bila dozvoljena i raskalašnija odeća, posebno što klimatizacija nije bila dobra.

 

Naravno, nije bila nikakva zabuna sa moje strane. Suknja koju sam nosila je bila namerno odabrana kako bi tati dala još bolji pogled ka mojim gaćicama. Imala sam na sebi veoma lepe svilene tangice sa svetlo crvenom nijansom i malom mašnicom na sredini.

 

Čim smo ušle u učionicu videla sam tatu kako gleda moju suknjicu, pripremajući papire ispred sebe. Gledala sam ga sa blagim osmehom, i sela kao i uvek u prvi red. Ovaj put je predavanje bilo u manjoj učionici, što je značilo da će tata biti mnogo bliže i moći će bolje da me vidi.

 

Sedela sam na početku sa skupljenim nogama. Nisam htela odmah da mu se pokažem. Gledao bi ka meni povremeno i brzo slanjao pogled.

 

Prošlo je skoro pola časa, i nisam mogla više da čekam... noge su mi se polako razdvajale. Išla sam dalje ovaj put i ubrzo sam neprimereno raširila noge. Svi su bili udubljeni u predavanje i pisanje u svoje sveske, tako da nisu primetili. Ako bi neko i možda usmerio pogled ka meni, ja bi ih primakla, mada nikada potpuno.

 

Tata me je naravno sve više gledao. Morao je ponovo da sedne kako mu studenti ne bi primetili kurac koji mu je sigurno već probijao pantalone.

 

Nema sumnje da je mogao da vidi mokru mrlju na mojim gaćicama. Osećala sam se veoma bezobrazno i napaljeno.

 

Tata: „Draga... molio bih te da dođeš samnom do moje kancelarije. Treba nešto da porazgovaramo.“ – rekao mi je nakon predavanja kada sam krenula da izlazim iz učionice.

 

Ćerka: „Važi tata.“ – izašli smo i šetala sam ispred njega. Blago sam pomerala guzu levo-desno i sigurna sam da mi se donji deo guze video usled njihanja moje kratke suknje.

 

Ušli smo, i zaključao je vrata za sobom pre nego što je seo sa druge strane stola.

 

Tata: „Slušaj, ne znam šta izvodiš ali ovo zaista mora da prestane, jel jasno?“ – bio je vidljivo ljut.

 

Ćerka: „A šta to tatice?“ – govorila sam nevinim glasom praveći se da ne znam na šta misli.

 

Tata: „Pa... za početak, ta tvoja odeća. Mislim, kakva je to suknja?“

 

Ćerka: „Zašto tata... ne sviđa ti se?“ – ustala sam sa stolice i okrenula se oko svoje ose pokazujući mu se.

 

Tata: „Znaš da to nije primereno. Ljudi znaju da si mi ćerka, i pomisliće da si neka...“ – zastao je.

 

Ćerka: „Jooj molim te... pogledaj oko sebe tata, nisam ni prva ni poslednja koja se ovako oblači. A i, ako ćemo iskreno, znam da ti se sviđa.“

 

Tata: „Je li... a kako to znaš?“

 

Ćerka: „Osetila sam tata... sinoć.“ – aludirala sam na svoj mali performans u njegovom krilu.

 

Tata: „A o tome tek da ne govorim! Morao sam da se iskradem u toku partije... zamisli da je mama videla moje uflekane pantalone? To je bilo potpuno nezrelo od tebe.“

 

Ćerka: „Možda je bilo tako... ali zašto si se onda uzbudio tatice... mislim, bio si poprilično tvrd.“ – prekrstila sam zavodljivo noge i čekala njegov odgovor.

 

Tata: „Slušaj me... ti si možda mislila da si već velika za dobro pljeskanje po guzi, ali veruj mi, ako mi ne budeš dala drugog izbora...“

 

Ćerka: „Bože tata... Zar bi se usudio da ošamariš ovu moju malu guzu?“ – sama pomisao na to me je veoma napalila. Znala sam da moram da ga izbacim još više iz takta.

 

Tata: „Pa to bezobrazne devojke zaslužuju... a ti si i više nego bezobrazna. Odakle ti uopšte tako provokativne gaćice?“

 

Ćerka: „Pa ti si ih platio tatice. Kada god bi mi dao pare za šoping, ja bih kupila bar jedan par slatkih gaćica. Uvek se osećam seksi kada ih obučem.“

 

Tata: „E pa više ne smeš da ih pokazuješ, jel jasno?“ – iako je hteo da pomislim da je ljut, blagi osmeh ga je odavao... kao da je igrao neku igru samnom.

 

Ćerka: „Ali tatice, volim kada ti se pokazujem! Volim tvoje oči i tvoj pogled na mojim gaćicama. Sigurno si primetio kako sam bila vlažna?“

 

Lupio je tada rukom o sto veoma iznenada, na šta sam ja malo poskočila.

 

Tata: „Dosta! Dođi tu ispred mene i nasloni se na sto sa svojim rukama... nema više priče mlada damo!“ – podigao je malo ton što me je samo još više uzbudilo.

 

Nisam želela da mu se protivim. Došla sam do njega, spustila laktove na sto ispred sebe i savila se isturivši guzu. Osetila sam kako polako podiže moju suknju. Gledala sam ga preko ramena čekajući svoju kaznu.

 

Tata: „Ove tvoje male tangice se ni ne vide... sakrivene su među ovim tvojim guzovima. Ipak, ne želim da mi smetaju...“ – uhvatio je tanki materijal mojih gaćica i svukao ih do poda.

 

Ćerka: „Tata... hoće boleti?“

 

Tata: „Pa mora malo da boli, inače se nećeš naučiti pameti. Ne smeš da zavodiš svoga tatu, to nije u redu.“ – PLJAS!

 

Bez ikakvog upozorenja ošamario je moj desni guz. Ne toliko od boli koliko od toga što nisam očekivala, pustila sam mali jauk.

 

Ćerka: „Auuu... tata nije fer, nisi me upozorio.“ – govorila sam piskavim glasom.

 

Tata: „A ko je mene upozorio kada si mi sela onako bezobrazno u krilo, a?“ – PLJAS PLJAS!

 

Još dva šamara. Jasno je bilo da nije hteo da me povredi, nije koristio ni pola svoje snage, ali bilo je dovoljno da osetim blago peckanje. Guza mi je polako postajala crvena ali uzbuđenje mi je sve više raslo.

 

Tata: „Pogledaj ovo crveno dupence.“ - PLJAS PLJAS.

 

Svakim udarom sam postajala sve mokrija i napaljenija. Tatin dodir je izazivao u meni neko novo uzbuđenje koje do sada nisam osetila. Tada je blago razdvojio moje crvene guzove.

 

Tata: „Uhhh dobro je, iako si bezobrazna devojčica barem si uredna i čista, jel tako?“ – PLJAS PLJAS PLJAS...

 

Ćerka: „Ahhhhh... jesam tatice, uvek sam čista...“ – jecala sam od uzbuđenja i blagog bola... Noge su mi drhtale a kolena klecala.

 

PLJAS! Nakon poslednjeg malo jačeg šamara po sred dupeta nije više bilo povratka i svršila sam žestoko! Slatka tečnost moje pičkice se slivala niz moje noge.

 

Tata je prišao i poljubio par puta moje crvene, pulsirajuće guzove. Vratio je i prekrio suknjom moju guzu.

 

Tata: „E tako... bila si dobra ali gaćice nećeš dobiti nazad. Ionako si toliko mokra da bi ih samo isprljala. Sigurnije su kod mene.“ – složio ih je i stavio u svoj džep.

 

Ćerka: „Tatice... ali kako ću bez gaćica? Prehladiću se... znaš da sam bezobrazna i da volim da sedim na hladnom betonu.“ – koliko god tek dolazila sebi, želela sam da izmamim još jedno pljeskanje po mojoj, već istučenoj guzi.

 

Kurac mu je bio dignut i ocrtavao mu se u pantalonama dok je sedeo. Bio je veoma napaljen... ali ipak je odigrao do kraja ulogu ljutog tatice.

 

Tata: „Ne brini... ne bih nikada dozvolio da se moja ćerkica prehladi. Zato me sačekaj da se spremim pa te vozim kući da možeš da se lepo obučeš u čiste gaćice. Nadam se da imaš neke koje će ti barem malo više pokriti tu lepu guzu.“ – poljubio me je u obraz i krenuli smo kući.

 

 

4. MALA NEVALJALICA

 

Mama i tata su se to veče jebali veoma dugo i snažno! Bilo je toliko napeto da mi se čak učinilo da je tata napomenuo mami da ne bude toliko glasna kako me ne bi probudili. Ja, međutim, nisam mogla da zaspim nakon svega što se desilo u tatinoj kancelariji. Celu noć sam se igrala sa svojim omiljenim vibratorom zamišljajući kako me tatica pljeska po guzi, a zatim i jebe i svršava svuda po meni.

 

Naravno da sam razmišljala da se ponovo ušunjam u njihovu sobu ali, koliko god to čudno zvučalo, osećala sam neku vrstu ljubomore što ja nisam na maminom mestu, i ostala sam u svojoj sobi sa svojim prljavim fantazijama.

 

Zaspala sam pred zoru i imala sam tek par sati sna, ali ustala sam veoma raspoložena kao da sam spavala 12 sati. Znala sam da me čeka tatino predavanje, i to ponovo poslednje tog dana u rasporedu, i bila sam presrećna.

 

Izabrala sam ovaj put ipak nešto dužu suknju, ali koja je i dalje jedva dopirala do kolena. Bila je bebi roze boje. Majica crvena, ali nešto kraća, tako da mi se stomačić malo video. Karmin ovaj put nešto crveniji. Osećala sam se veoma seksi.

 

Sestra: „Slušaj me ti mala droljice... ko je taj? Hoću da čujem sve detalje! Ko je taj zbog kojeg si se tako udesila? Čoveče, ceo faks se okreće za tobom... a ja ni neznam o čemu se radi!“ – zahtevala je odgovore, ali znala sam da ne mogu da joj otkrijem.

 

Naravno da je zaslužila da zna, na kraju krajeva zbog nje sam i počela da gledam tatu drugim očima, ali ipak sam morala da krijem.

 

Ćerka: „Šta je sa tobom? Pa ja se stalno ovako oblačim... nemoj da si smešna.“

 

Sestra: „Ahaa... kako da ne! Ja ću saznati ko je taj, znaš da ništa ne možeš da sakriješ od svoje sestrice.“ – napravila je malu pauzu, pa nastavila – „Znam! Onaj macan sa druge godine! Onaj crni što ti je tražio broj!“ – pokušavala je da pogodi, ali znala sam da nema šanse ni za sto godina da provali o kome se radi.

 

Ćerka: „Seko... znaš da ti ja uvek sve kažem, ali ovo je malo specifična situacija. Čudno je, ne znamo još na čemu smo, tek smo bili na jednom sastanku. Ako postane nešto ozbiljnije prvo ću tebi reći... važi?“ – zagrlila sam je čvrsto i poljubila u usne na blic jer sam znala da je to uvek opusti.

 

Sestra: „E paa... bolje bi ti bilo. Moram ja da upoznam tog tvog... znaš da neko mora da brine na tebe i to tvoje slatko dupence.“ – poskočila sam kad me je uštinula za guzu, nešto što sam uglavnom ja njoj radila.

 

Dan je sporo prolazio, ali nekako sam dočekala i tatino predavanje. Sela sam na svoje mesto i čekala da se malo predavanje razvije. Nisam ni trenutak slušala tatine reči. Samo sam ga posmatrala i divila se njegovoj lepoti i muškosti kojom je zračio.

 

Kao i prošli put počela sam lagano da širim svoje noge. Tata je objašnjavao nešto na slici koju je projektor bacao na platno. Kada se okrenuo i pogledao me potpuno je zanemeo. Reči se nisu čule i počelo je blago komešanje među studentima.

 

Student: „Profesore, jel je sve u redu?“ – čulo se iz zadnje klupe.

 

Tata: „Uhh.. da... ovaj... izvinjavam se... nije mi nešto... khm khm...“ – uzeo je gutljaj vode i seo na stolicu. – „Ako nije problem nastavio bih predavanje odavde.“

 

Razlog tatinog ponašanja je svim studentima bio nepoznat, ali meni potpuno jasan. Upravo je video ćerkinu malu, sveže obrijanu i glatku pičkicu! Da, odlučila sam da ne obučem gaćice taj dan i bila sam presrećna kada sam videla tatin izraz lica.

 

Predavanje je do kraja bilo veoma haotično. Tata je gledao u moje međunožje kada god bi se ukazala prilika. Poželela sam da spustim ruku i raširim svoje mokre usnice kako bi tata bolje video koliko mi je pica bila vlažna, ali to bi me sigurno odalo i nisam smela da rizikujem.

 

Kada je ovo napeto predavanje završeno, samo mi je prišao za kratko i rekao da ga čekam ispred kancelarije.

 

Čekala sam ga 15ak minuta kada sam ga ugledala na kraju hodnika. Bio je sa nekoliko profesora i tada sam shvatila da su imali neki vanredni sastanak. Prišao je, otljučao vrata i ušli smo unutra.

 

Sela sam preko puta njega. Pokušavala sam da pročitam emocije sa njegovog lica ali nije se odavao. Zatim je glasno uzdahnuo i pogledao me u oči.

 

Tata: „Šta da radim sa tobom? Ti izgleda nisi ništa naučila od našeg poslednjeg razgovora. Bez gaćica? Stvarno? Dušo, od kada si ti postala takav egzibicionista?“ – govorio je smirenim tonom.

 

Ćerka: „Tata, ja nisam egzibicionista. Oni se pokazuju svima. Ja samo volim tebi da pokažem svoju...“ – zastala sam.

 

Tata: „Šta svoju? Slušam...“

 

Ćerka: „Svoju malu pičkicu! Jesi primetio kako je obrijana tata?“

 

Tata: „Da... primetio sam veoma dobro.“

 

Ćerka: „Vidiš... znala sam da će ti se svideti. Obrijala sam je jutros zamo zbog tebe tatice. A jesi video kako je vlažna?“

 

Tata: „Da... bila je veoma mokra. Ali to nije poenta... ja sam ti otac, jel razumeš?“ – pokušavao je da sakrije svoje uzbuđenje, ali ja sam ga previše dobro poznavala.

 

Ustala sam sa stolice i došla do njega. Kao i juče, naslonila sam se na sto i isturila dupe.

 

Tata: „Šta je sad ovo?“

 

Ćerka: „Rekao si da bezobrazne devojčice zaslužuju pljeskanje po guzi. Očigledno misliš da sam bezobrazna tata... izvoli onda. Spremna sam za kaznu.“

 

Ovaj put mi nije podigao suknju, već ju je spustio do poda i ja sam iskoračila iz nje. Osetila sam njegove tople ruke kako maze moju guzu. Povremeno bi me blago stisnuo a potom nastavio da mazi.

 

Tata: „Čini mi se da te pljeskanje više uzbuđuje nego što ti predstavlja kaznu. Moj pristup je bio potpuno pogrešan i sada si samo napaljena mala bezobraznica... jesam u pravu?“ – pročitao me je kao knjigu.

 

Gledala sam ga preko ramena i videla kako stiska svoj kurac preko pantalona.

 

Ćerka: „Priznajem tata... veoma me pali kada šamaraš moju malu guzu. Ali znaš, ja nisam jedina koja bi trebala da uživa?“

 

Tata: „Stvarno? Znači li to da bi i ja trebao da osetim malo uzbuđenja?“

 

Ćerka: „Naravno tata... zato sam tu...!“

 

Tata: „A kako to misliš da me uzbudiš? U čemu si ti tako dobra?“

 

Okrenula sam se ka njemu i počela da mazim svoju pičku veoma nežno, jedva je dodirujući. On je i dalje stiskao svoj nabrekli kurac kroz pantalone.

 

Ćerka: „Pa recimo... veoma dobro bih mogla da sisam i pušim taj tvoj kurac. Mnogi su pohvalili moje umeće.“

 

Tata: „Uhhh... vidiš, to bi zaista moglo veoma da me uzbudi.“ – otkopčao je šlic i oslobodio kurac. Bio je veoma crven a glavić potpuno vlažan.

 

Povukao je kožicu par puta i čekao moj sledeći korak. Pružila sam mu ruke i povukla ka gore kako bi ustao. Svukla sam mu pantalone a zatim kleknula pred njim.

 

Klečala sam tako neko vreme i samo se divila predivnom tatinom organu koji je bio veoma spreman da napuni moja mala ali vešta usta. Moj trenutak oduševljenja je tata pogrešno shvatio kao nećkanje i dvoumljenje.

 

Tata: „Slušaj, ako ne želiš ovo, u redu je. Ja...“ – odmah sam ga prekinula.

 

Ćerka: „Tatice, nemaš pojma koliko ovo želim.“ – isplezila sam jezik i počela da oblizujem njegov mokri glavić.

 

Bio je ukusniji nego što sam ikada maštala. Goreo je od vreline i želje, i imala sam osećaj da postaje sve tvrđi!

 

Čvrsto sam ga uhvatila rukom i počela da ga drkam, dok sam jezikom prešla na tatina blago dlakava jaja.

 

Tata: „Uhhh...“ – uzdisao je glasno.

 

Kada sam mu izbalavila testise spustila sam kurac rukom i pljunula na njega, i zatim ga snažno zabila u svoja pohotna usta. Gutala sam ga koliko sam mogla, a tata je reagovao blago pomerajući kukovima i nabijajući se u moja usta.

 

Vadio bi ga povremeno kako bih došla do vazduha, a zatim bi ga ponovo unela i nastavila da ga sisam, oblizujući ga jezikom.

 

Tata: „Uhhh... svi su bili u pravu srećice... ovo je najbolje pušenje koje sam ikada dobio. Znao sam da imaš iskustva ali da si ovako dobra... uhhh to nisam znao... sisaj ga, tako...“ – bio je van sebe.

 

Svojom slobodnom rukom sam mazila svoju pičku. Bila je vrela i mokra kao nikada.

 

Nakon nekog vremena zaustavio me je, snažno me uhvatio za struk i zaseo me za sto. Raširila sam noge koliko god sam mogla, i on me je gledao tako musavu i potpuno raskrečenu.

 

Tata: „Izludela si me zadnjih dana, jel znaš? Sinoć sam prvi put jebao tvoju mamu zamišljajući da jebem neku drugu.“ – znala sam da je veoma uzbuđen, u suprotnom mi ovo nikada ne bi priznao.

 

Ćerka: „Koga si zamišljao tatice?“ – spustila sam majicu i moje male sisice su bile slobodne.

 

Tata: „Zamišljao sam kako jebem jednu malu bezobraznu crvenokosu.“

 

Ćerka: „Uhhh zvuči tako seksi tatice... jel je bila lepa i zgodna?“ – mazila sam svoj klitoris čekajući odgovor.

 

Tata: „Veoma lepa... najlepša! Imala je prelepe malene grudi, tanan struk, nežnu guzu, a pičkica... Uhhhh, uska i vlažna.“ – uhvatio me je za grudi i prišao mi, tako da je vrelim kurcem mazio moju spremnu pičku.

 

Ćerka: „I? Kako si je jebao tata? Pokaži mi, molim te...“

 

Držeći me čvrsto za sise prišao je kurcem do mog malog ulaza. Raširila sam pičku koliko sam mogla prstima, i tata je polako počinjao da ulazi u mene. Način na koji smo se poklopili je bio jedinstven. Kao da je moja pica stvorena za njegov kurac.

 

Ćerka: „Uhhh... sigurna sam da si je dobro izjebao tata... pokaži mi kako si se nabijao u nju... uhhh“ – pustio je moje grudi i uhvatio me čvrsto za kukove.

 

Glavu je spustio na moje nabrekle bradavice i počeo da sisa jednu, pa drugu snažno se nabijajući u mene. Guza mi je postajala crvena od trenja na drvenom stolu... a rukama sam stiskala tatina jaka ramena dok me je svakim ulaskom u mene dovodio sve bliže vrhuncu.

 

Tata: „Uhhh... dušo tatina... kako si dobra..“ – mumlao mi je u grudi.

 

Ćerka: „Ahhh... jače tatice... izjebi me jače.. jače...“ – nisam bila svesna okruženja… ako je tada nekoga bilo u hodniku verovatno je mogao da čuje moje jecanje.

 

Curila sam po njegovom tvrdom kurcu koji je ispunjavao moju rupu, dirajući moj uski kanal svugde gde treba. Svršavala sam govoreći samo jednu reč neprestano – „tatice, tatice, tatice...“

 

Očigledno da su ga ove reči previše uzbudile...

 

Izašao je iz mene i počeo da prska svojom toplom spermom svuda po mojoj pici. Svršavao je dugo, i mnogo bele tečnosti je prekrilo moju malu pičkicu.

 

Kupila sam spermu rukama i mazala je po pički ali i po svojim sisama. Toplota tatine tečnosti me je grejala toliko da sam se osećala kao da gorim.

 

Tata mi je prišao i nežno spojio svoje usne sa mojima.

 

Tata: „Nisam ni bio svestan kakvu sam bezobraznicu, zavodnicu... ali i sjajnu jebačicu napravio. Ovo je potpuno zabranjeno, a valjda je zato i tako uzbudljivo. Naravno, ne moram da te podsećam da mama ovo nikada ne sme da sazna, jel jasno?“ – pogledao me je, ovaj put sa iskreno ozbiljnim i ljutim pogledom.

 

Ćerka: „Tata ne brini... ovo je tajna između tebe i tvoje male jebačice. A sada bih, ako nemaš ništa protiv, volela da se umijem i malo operem, inače ću biti sva izlepljena od tvoje sperme tata.“ – nasmejali smo se, sredili i pošli kući!

 

Nastavak price

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 33 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Blondie: 
   
  Odlicna, voljela bih da ima jos koji nastavak samo tata i kcer :)
   
   03.01.2019 
  2 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Kratka, Erotska incest, FDOM priča o sestri i bratu koji su već prije igrali, ali te noći sestra preuzima kontrolu...
Prije 7 dana · Dodao: Bijelonausnama
Prica o mojoj majci, Uglavnom sam dane provodio na relaciji posao kuca,i treningu u aikido klubu. Nista posebno.Ono sto me je razdiralo je jedna opsesija koja je trajala dugo,tacnije od kako sam poceo da posmatram zene kao muskarac.
Prije 14 dana · Dodao: strobinger
Priča o meni i mome bratu , nikad ne reci da je nešto ne moguće , kad ne moguće postaje moguće.. Ja sam Iva, sasvim obična cura , studiram u jednom gradu pedesetak kilometara udaljeno od moga grada.
15.05.2019 · Dodao: eccc
Već izvjesno vrijeme primjetio sam da mama živi na prilično visokoj nozi. Imala je novca i nije bio problem da mi udjeli svako malo koliko god bi tražio. Ja nisam bio stalno zaposlen. Uglavnom sam nalazio povremene poslove preko studentskog servisa ili sam radio kod tetka.
03.05.2019 · Dodao: Pusica
Incest priče, Dobre jebačine sa ujkom, Bila sam lepa mlada devojka veoma lepo gradjena i zgodna. Jedino su mi sise bile veoma male . Pičkica mi je tada bila prekrivena svilenim crnim gustim dlačicama. Mali crni trokutić je veoma lepo izgledao.
03.05.2019 · Dodao: Pusica

Anketa
By Izdrzljiv69 Prije 6 dana
By Kurati1234 Prije 7 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories