Trenutno Pusicu pregledava 1380 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 01.01.2019 (01.01.2019) - Svi članci by MomLover6292

5. PRLJAVI POLJUBAC

 

Osvanulo je i subotnje jutro. (Tatina predavanja I dio)..Koliko sam se radovala vikendu, toliko sam bila i razočarana pošto neću moći da mamim tatine poglede na predavanjima. Volela sam naše intimne trenutke, ali bilo je nešto perverzno i u tome kada rizikuješ među drugim ljudima.

 

Sestra je bila zauzeta spremanjem ispita, tako da smo se dogovorile da se vidimo  u nedelju. Mene u tom trenutku ispiti nisu zanimali, i bez obzira na rok koji se približavao, ja nisam mogla da se skoncentrišem. Ono što sam znala jeste da neću izdržati do ponedeljka. Srećom, pogledala sam kroz prozor i videla tatu kako čisti bazen i mamu kako se sunča.

 

Odlučila sam da ponovo budem bezobrazna.

 

Izabrala sam najmanji kupaći koji sam imala. Bio je to žuti bikini koji zapravo nisam nikada ni nosila jer, pod jedan bila je to veoma sitna tanga koja je jedva pokrivala moje usnice, i pod dva kada bih ga pokvasila postajao bi praktično potpuno proziran i transparentan.

 

Uzela sam peškir, duboko udahnula i izašla u dvorište. Prošla sam pored mame koja se sunčala na ležaljci, i postavila svoju ležaljku ispred nje malo u stranu.

 

Mama: „Dušo? Kakav ti je to majušni kupaći? Bože, pa sve se vidi?” – gledala je začuđeno moje praktično golo dupence dok sam nameštala peškir na ležaljci.

 

Moj tata je to čuo i okrenuo se ka meni. Pravila sam se da ga ne vidim i smestila se u ležaljku.

 

Ćerka: „Mama znam da je takav ali, njega ću samo koristiti kad smo sami, znaš sjajan je za sunčanje baš zato što malo pokriva.”

 

Mama: „Bolje bi ti bilo da ga ne pokazuješ van kuće. Mislim… vidi se čak i da si obrijana dole.” – mama se nasmejala, a tata je na ove reči pogledao ponovo ka meni.

 

Savila sam noge u kolenima i raširila ih kako bi me tata bolje video. Mama je bila iza mene tako da nije mogla sve dobro da vidi. Mala tkanina mojih gaćica nije mogla da se izbori, i usnice moje pičke su se pojavile sa strana.

 

Ćerka: „Mamaaa… jesi ti to gledala u moju… kad znaš da je obrijana?”

 

Mama: „Izvini dušo ali… nisam zagledala ali prosto sve se vidi.” – govorila je čitajući neki od svojih omiljenih romana.

 

Mama možda nije zagledala, ali tata svakako jeste. Šorc mu se polako punio, i ubrzo je kurac počeo da se ocrtava. Blago sam okrenula glavu da se uverim da mama čita, i potom sam pomerila gaćice u stranu.

 

Pokazavši mu svoju golu picu, tata je bez razmišljanja skočio u bazen i počeo da pliva. Smejala sam se u sebi… ceo život je on bio taj koji naređuje i vodi glavnu reč, ali sada sam ja imala potpunu kontrolu.

 

Dok je plivao ja sam vratila gaćice u prirodan položaj i skupila noge.

 

Ćerka: „Mamaaa… ajde da mi namažeš leđa!” – viknula sam joj u nadi da neće tek tako ostaviti knjigu u koju se udubila.

 

Mama: „Joooj… ajde nemoj me sad… ide najbolji deo. Reci tati.” – upravo ono što sam htela da čujem.

 

Ćerka: „Taticeee… leđaa…” – pogledala sam ga i zlokobno mu se nasmešila.

 

Izašao je iz bazena i seo iza mene na ležaljku.

 

Tata: „E stvarno si posebna. Ono sa kupaćem malo pre… jesi normalna?” – govorio je veoma tiho, praktično šapatom u moje uho kako nas mama ne bi čula.

 

Ćerka: „Tata, leđa će mi izgoreti. Molim te da me namažeš i da prestaneš da se praviš da ti se nije svidelo.” – odvezala sam gornji deo kupaćeg i rukama pokrila svoje sisice.

 

Stavio je kremu na leđa i počeo da je razmazuje po mojoj nežnoj koži.

 

Ćerka: „Dakle? Jel ti se svidelo ili nije?”

 

Tata: „Znaš da jeste, ali… ludice jedna, ako nas mama uhvati… Ne, očigledno moram da te kaznim ili nešto… previše si se opustila.”

 

Ćerka: „Uhhh tatice… da, molim te da me kazniš.” – uhvatila sam ga za ruku koja je bila masna od kreme i povukla ka svojoj sisi.

 

Tata: „Eej… šta radiš, videće nas!”

 

Ćerka: „Joooj neće, vidiš da čita knjigu… zar želiš da mi ove moje male slatke sisice izgore tata? Ajde slobodno, samo ih malo namaži.”

 

Okretao se kako bi video moju mamu i počeo da maže moje grudi. Osećaj je bio savršen. Prelazio bi preko mojih bradavica koje bi se odmah ukrutile.

 

Tata: „Evo… dosta. Idem sad unutra i pokrij te grudi pred mamom molim te.” – ustao je i ušao u kuću.

 

Zavezala sam kupaći i pogledom pratila tatu. Tek sam se malo naložila a on je otišao. Ipak, nije daleko. Seo je za improvizovani šank u kuhinji na visoku barsku stolicu i uzeo da čita neke novine.

 

Ćerka: „Mama, idem da napravim sebi neko piće. Hoćeš ti nešto, limunadu ili?”

 

Mama: „Neću dušo, popila sam već. Hvala ti.” – rekla je ne skrećući pogled sa knjige.

 

Ušla sam u kuću i zavodljivo se kretala ka tati u svome majušnom bikiniju. Gledao je moje pokrete i znao je da nema gde da pobegne. Naravno, sela sam mu u krilo i namestila svoju guzu udobno na njegov kurac. Bio je već tvrd, verovatno zbog mazanja malo pre. Od mame nas je delilo 10ak metara i velika staklena vrata. Kada bi se okrenula mogla bi da vidi naše gornje delove tela, a šank nas je sakrivao ispod stomaka.

 

Tata: „Dušo, ovo je veoma opasno. Ja volim tebe, ali ja sam oženjen tvojom majkom i ne smeš to nikada da zaboraviš.” – bio je smiren, ali svakako uzbuđen što sam ja dobro osećala na svojoj guzi.

 

Ćerka: „Naravno da je voliš. Videla sam kako je jebeš…” – pogledao me je u čudu.

 

Tata: „Kako to misliš? Uvek smo bili oprezni da nas ne uhvatiš.”

 

Ćerka: „Posle onog porodičnog okupljanja… ušla sam u vašu sobu i gledala vas.”

 

Tata: „E stvarno me iznenađuješ. Nadam se da si samo gledala?”

 

Ćerka: „Paaa… zapravo, radila sam još neke stvari tatice.”

 

Tata: „Ahaa… a kakve to stvari?”

 

Ćerka: „Pa bezobrazne naravno.” – sklonila sam ponovo gaćice u stranu i počela da mazim napaljeni klitoris.

 

Pogledao je ka bazenu i video da mama i dalje leži leđima okrenuta od nas. Otkopčao je šorc izvukao svoj dignuti kurac i pogledao me.

 

Tata: „I? Jesi radila možda još nešto bezobrazno?” – uzeo je moju ruku i stavio je na svoj kurac, a svojom rukom počeo da dodiruje moju vlažnu picu.

 

Ćerka: „Zamišljala sam kako jebeš mene umesto mame. Gurala sam prste u sebe želeći da sam ja ta koju jebeš od pozadi… da sam ja ta koju razvaljuješ od kurca tatice.” – drkala sam mu kurac dugim i čvrstim pokretima.

 

Njegovi prsti su tražili i ubrzo našli ulaz u moju pičku i počeli da me jebu.

 

Tata: „Uhhh kako je to jebozovno… ali znaš, tatica mora da jebe mamu, ne smeš biti ljubomorna na nju.” – na ove njegove reči sam se malo naljutila.

 

Pustila sam mu kurac, skupila noge i okrenula se u stranu. Prekrstila sam ruke pokazujući koliko sam ljuta.

 

Tata: „Vidi je sad. Nemoj da si takva. Opet si bezobrazna… napališ me a onda se duriš.” – mazio me je po unutrašnjosti butine ne želeći da dodirne moju picu dok sam ljuta na njega.

 

Ćerka: „Dobro. Znam da moraš i mamu sa zadovoljiš, jasno mi je to, samo… molim te da to ne spominješ kada si samnom, u redu?”

 

Tata: „Dogovoreno!” – prišao je rukom mojoj pički i ponovo počeo da gura svoja dva prsta u nju. – „Jel bi htela da nastaviš da drkaš tatici, hm?”

 

Ćerka: „Hoću tata, ali prvo poljubac da bi se ikupio.” – pogledao je za trenutak ka mami, i potom mi prišao svojim usnama.

 

Ubrzo smo počeli da se ljubimo, a ja sam nastavila da mu drkam.

 

Ćerka: „Reci mi još samo ovo… uhh jel ga ćerkica bolje puši od mame…?” – zabio je u mene i treći prst i strahovito počeo da ih nabija.

 

Tata: „Uhhh… Niko ga ne puši kao moja jebozovna ćerkica… a sada budi dobra i svrši tatici na prste…” – nisam imala druge nego da ga poslušam.

 

Trudila sam se da budem što tiša dok sam stiskala tatine prste u sebi. Spustila sam glavu na njegove grudi i rukom poklopila usta da se ne čuju moji jecaji. Od uzbuđenja sam za trenutak prestala da mu drkam, ali čim sam došla sebi nastavila sam u još jačem ritmu.

 

On je izvukao svoje mokre prste iz mene i oblizao ih je sa srećnom grimasom na licu.

 

Tata: „Sada me dobro slušaj… uhhh želim da svršim u ta tvoja lepa usta, jel može?” – ubrzano je uzdisao usled mog jakog stiska.

 

Ćerka: „Naravno tata… želim tvoju vrelu spermu u ustima… napuni ih tata…!” – ta pomisao me je potpuno vratila u stanje napaljenosti iako sam svršila pre par sekundi.

 

Spustila sam glavu i nastavila da mu drkam pred svojim otvorenim ustima. Kada je krenuo da se grči stavila sam ga u usta i počeo je da ih puni. Pogledala sam ga u oči i kao prava kurva počela da gutam njegovu tečnost. Bio je van sebe a ja sam odmah shvatila koliko ga to pali.

 

Ćerka: „Uhhh kako si ukusan… jel voliš kada sve progutam tata?”

 

Tata: „Ahhh… nisam znao da moja devojčica guta spermu tako dobro i u slast. Uhhh to mi se jako sviđa. Ali ovde nije kraj. Ipak si ti i dalje jedna bezobrazna ćerkica, i zbog toga ćeš sada otići sa tim prljavim ustima i poljubiti svoju majku u obraz, jel jasno?”

 

Ćerka: „Tatice, nije mi baš jasno ko je ovde bezobrazan. Ja koja sve fino poručkam, ili ti koji želiš da ti ćerka poljubi ženu ustima kojim je pušila tvoj debeli kurac? Bezobrazniče jedan!” – ustala sam, namestila kupaći i krenula ka majci.

 

Naravno, sve sam uradila sa uživanjem. Poljubila sam je nežno i mokro a ona nije imala pojma gde su ta usta bila do malo pre. Krenula sam u bazen ali sam se predhodno okrenula ka tati i ponosno mu namignula.

 

 

 

 

6. SPENK, SPENK 2

 

Sestra: „Dobro jutro strina!” – čula sam njene reči dok sam uživala u doručku.

 

Mama: „Pa gde si ti lepotice jedna. Kako si mi?”

 

Sestra: „Odlično. Obožavam ovo toplo vreme… odmah mi poboljša raspoloženje.”

 

Još su nešto razgovarale i prilazile polako kuhinji gde sam sedela i jela. Primetila sam mamu koja je bila obučena za posao, sa sve ogromnim koferom koji je vukla za sobom.

 

Ćerka: „Eeej pa gde si ti. Aj da nešto gricneš samnom.” – sestra mi je prišla i poljubila me. – „Mama, gde si se ti tako spremila. Danas je nedelja, ne radiš valjda?”

 

Mama: „Pa zar ti tata ništa nije rekao?” – gledala me začuđeno.

 

Ja i sestra smo se pogledale, i slegnuli ramenima.

 

Ćerka: „Šta je trebao da mi kaže?”

 

Mama: „Jooj Bože taj čovek… ne znam šta mu je zadnjih dana, sav je nešto smušen. Elem, moram na put sa firmom. Vraćam se sutra veče, samo neki posao da završimo.”

 

Ćerka: „Baš bezveze što te tako zezaju vikendom.”

 

Mama: „Ma… uglavnom ostavila sam ti pare na šanku, vas dve uživajte, sunčajte se, plivajte… Ali te molim da na brzinu za večeru napraviš onu tvoju sjajnu picu. Tata neće doći do kasno večeras, i biće gladan. Molim te, to ti je brzo i lako a znaš kako tata obožava tvoju picu!”

 

“Uhhh mama, kad bi samo znala” – pomislila sam u sebi.

 

Ćerka: „Nema problema mamice. Ti lepo putuj, i uživaj koliko budeš mogla.” – poljubile smo se, pozdravile, i sestra i ja smo joj poželele srećan put.

 

Nakon što smo jele, skinule smo svu odeću i izašle na sunčanje pored bazena. Dvorište je bilo dobro ograđeno tako da nas niko nije mogao videti. Naravno, bile smo uvek toliko bliske da nije bilo potrebe za kupaćim kostimima.

 

Odrastajući zajedno često smo i eksperimentisale jedna sa drugom, učeći o svojim telima. Bilo je trenutaka kada bismo delile i muškarce… osim ako je u pitanju nečiji dečko… njih smo ipak zadržavale za sebe.

 

Volela sam da gledam njeno golo telo na suncu… zaista sam je volela kao najrođeniju sestru. Bilo mi je žao što sam joj prećutkivala avanture sa tatom svih ovih dana, i znala sam da ću kad tad morati da joj priznam.

 

Tada sam pomislila kako bi to veče mogla da joj kažem, ili čak i da joj pokažem iz prve ruke. Mama nije tu i tata će biti sam. Prava prilika da istina ispliva na videlo. Sigurna sam da se ni tata ne bi bunio. Sestra i ja veoma slično izgledamo, i naša mladalačka seksualna energija je sigurno nešto što ga pali.

 

Napravile smo večeru i otišle u moju sobu. Insistirala sam da budemo samo u našim uskim šorcevima koji pokrivaju samo deo naših guza, a gore samo gornji deo kupaćih koje sam izabrala.

 

Sestra: „E jesi luda… pa striko će doći svaki sekund a mi ovako razgolićene.”

 

Ćerka: „Ne lupaj sad ti… više smo sada pokrivene nego kada smo u kupaćem. A realno video te je sto puta u bikiniju.” – pokušala sam da je urazumim. - „Uostalom, zar nisi rekla onaj dan da je hot?”

 

Sestra: „Naravno da je hot! Zato i kažem… znaš kako se ove moje bradavice odmah uspaniče i smežuraju.”

 

Ćerka: „Hahahahaha… znam znam. Ali dobro, ne vide se baš skroz kroz taj kupaći. Znaš, razmišljala sam o tvojim rečima, i zaista, za svoje godine tata je prilično zgodan.”

 

Sestra: „Hvala tiii… Dobro pa si skontala. Da ti nije tata, ja bih ga… uhhh…” – smejala se i pokazivala kako bi ga grickala.

 

Smejale smo se tako ležeći razgolićene u krevetu i jele picu. Ponašale smo se kao deca i ubrzo je po sestrinom kupaćem i po posteljini bilo kečapa i malih delića pice.

 

U jednom trenutku su se vrata otvorila.

 

Tata: „Vi ne čujete kad vas zovem?” – provirio je na vrata i sa osmehom nas upitao.

 

Sestra: „Zdravo strikooo…”

 

Ćerka: „Izvini tata, nismo čule od smejanja i… E dođi, ostalo je puno pice za tebe.” – pokazala sam na sto pored kreveta.

 

Tata: „Večerali smo malo pre… imao sam neki sastanak u restoranu. Ali hvala na ponudi, ako ostane ja ću je doručkovati. Ajde, idem sad, neću da vam smetam.”

 

Ćerka: „Bože tata, ne smetaš nam. Samo smo se glupirale malo. Vidiš kako smo prljave. Pogledaj kako je seki kečap kapnuo na kupaći.” – pokazala sam prstom na fleku tačno na mestu njene leve bradavice.

 

Tata me je zbunjeno pogledao, a ja sam mu diskretno glavom pokazala da priđe. Nije bio siguran ali je ipak primakao stolicu i seo pored kreveta.

 

Tata: „Daa, vidi se kako ti je kapnulo. Pa kako si uspela da ti tamo kapne?”

 

Sestra: “Striko ona je kriva... zasmejavala me je, i…”

 

Ćerka: „Nisam jaaa… sama si to uspela seko, prljavice jedna.”

 

Tata: „Pa očigledno je neko bio bezobrazan. A znate šta se radi bezobraznim devojkama?” – tata je potpuno shvatio moju igru.

 

Ćerka: „Dobiju po guzi tata. Ali mi smo bile dobre, zar ne seko?”

 

Sestro: „Jesmo jesmo… striko obećavam, bile smo veoma dobre.”

 

Tata: „Ne, nisam ubeđen. Ali pošto niko neće da prizna, onda morate obe da dobijete malo po turu.” – sestrine oči su se raširile u neverici.

 

Nisam čekala njenu reakciju već sam prišla tati i naslonila se rukama i grudima na njegovo krilo. Guza mi je bila tačno kako treba da sestra dobro vidi a i da tati bude na ruku.

 

Tata: „Vidiš kako je ova moja ćerkica bezobrazna, pogledaj ovaj šorčić, ne pokriva ni pola njene guze. Jel je i tvoj ovako kratak?” – pogledao je ka sestri.

 

Sestra: „Pa ne znam striko… možda…” – bilo je potpuno zbunjena, ali po njenim bradavicama sam videla da je uzbuđena.

 

Tata: „Jel bi mogao da vidim i da se uverim?” – i dalje u neverici ustala je i okrenula svoju zadnjicu ka tati i meni.

 

Šorc joj je bio potpuno uvučen u guzu i pokrivao je manje od pola njenog povećeg dupeta.

 

Tata: „Da… kao što sam i mislio, i tvoja lepa guza će morati malo da dobije. Ali ne brini, biće striko nežan. Samo, znaš kazna nije potpuna ako nije na golo dupence, jel tako srećo?”

 

Ćerka: „Tako je tatice. Bila sam nevaljala i možeš da mi skineš šorc i gaćice da me kazniš.” – sestra nas je gledala bez treptaja.

 

Povukao mi je šorc zajedno sa gaćicama i ubrzo se moja mala gola guza našla pred tatinim i sekinim očima.

 

PLJAS PLJAS… Dobri stari predivan osećaj je ispunio moja čula. Pička mi je odmah postala vlažna a guza blago crvena.

 

Sestra: „Uhhh seko, zar to ne boli?” – pitala je uplašeno.

 

Ćerka: „Samo malo, ali brzo prođe. Ne brini, tatica te neće povrediti.”

 

Nakon još par udaraca tata je počeo da mi mazi zadnjicu, i na sestrino zaprepašćenje poljubio oba moja crvena guza.

 

Tata: „Tako srećo, bravo… bila si sjajna.”

 

Ćerka: „Znam tatice da ti zapravo veoma voliš moju malu guzu.” – poljubila sam ga u obraz i legla na krevet tako polu gola.

 

Tata: „A šta je ovo?” – pogledao je ka sestri i videli smo mokro mesto na njenom šorcu, tamo gde se nalazi njena pica.

 

Sestra: „Ništa striko, samo… malo sam se… možda…” – znali smo da se napalila ali nije htela da prizna.

 

Ustala je sa kreveta, skinula svoje mokre gaćice i šorc i namestila se tati u krilo kao i ja malo pre. Tata je počeo da joj mazi dupe i blago stiska. Sestra je osetila tatin kurac pod sobom i pogledala me u oči.

 

Pokrila sam rukama njeno uho i prišla da joj šapnem – „Ne brini, znam da je tatica tvrd i napaljen… samo se opusti i uživaj.”

 

Tata: „Hej vas dve, znate da nije lepo šaputati pred drugima.”

 

Sestra: „Kurvice jedna. Tata ti je taj tvoj tajanstveni…” – PLJAS PLJAS.

 

Sestra: „Uhhhh… striko, pecka me.” – zatvorila je oči.

 

Tata: „Izvini dušo, polako ću. Ajde ćero, poljubi seku vidiš da je boli.” – prišla sam joj i par puta je poljubila u obraz i usne dok ju je tata još par puta pljesnuo, ovaj put nežno, maltene kao da je mazi.

 

Poljubio joj je guzu, a zatim razdvojio guzove i oslobodio sekin mali čmar.

 

Tata: „Uhhh dođi, treba mi mala pomoć.” – ustala sam i došla do njene raširene guze. – “Šta misliš, jel je tvoja seka čista?”

 

Ćerka: „Pa čini mi se kao da nije baš skroz.” – bila je naravno i više nego čista, lepa i obrijana ali igrali smo igru i ja sam uživala.

 

Tata: „Reci mi, jel bi sestra mogla da te još malo očisti?” – sestra nas je pogledala preko ramena i potvrdno klimala glavom.

 

Tata je skupio pljuvačku i pljunuo seki tačno na malu rupicu. Ja sam zatim prišla i počela jezikom da razmazujem tatinu pljuvačku svuda po malom čmaru.

 

Tata: „Tako je, bravo… reci mi, jel je lep osećaj dok te seka čisti?”

 

Sestra: „Uhhhh…. Prelep je osećaj.” – guza joj je drhtala dok sam nabijala jezik u njenu zadnju rupu. Pičkicu sam joj lizala par puta do tog dana ali ovo je bio prvi put da joj ližem čmar, i bilo je sjajno.

 

Tata je zatim podigao sestru i namestio je stomakom na krevet. Legao je na leđa i zavukao glavu između njenih nogu.

 

Tata: „Ja ću sada da očistim tvoju drugu rupicu, a seka može da nastavi gde je stala.” – namestili smo se i počeli da je ližemo.

 

Ja sam joj jebala čmar jezikom dok je tata stručno obrađivao njenu vrelu pičku. Jecala je i mrdala svoje telo od uzbuđenja. Veoma brzo je svršila puneći tatina usta svojim sokovima.

 

Sestra: „Uhhh striko… joooj… jel bih mogla… uhhh… da ti vratim uslugu?” – govorila je u polu trezvenom stanju.

 

Tata: „Naravno lepotice, striko bi to mnogo voleo.” – ustao je sa kreveta i svukao gaće. Stajao je tako, ponosno pokazujući svoj nabrekli kurac.

 

Ćerka: „Šta kažeš seko? Jel je i u tvojim fantazijama bio ovako lep i tvrd? Ajde, priđi.” – uhvatila sam kurac čvrsto i čekala sestru da priđe.

 

Sestra: „Mnogo je lepši nego što sam zamišljala.” – naslonila je svoj obraz na njega i mazila se o topli organ.

 

Tata: „Bezobraznice jedna, zar si zamišljala strikin kurac?”

 

Sestra: „Jesam striko… zamišljala sam ga kad god bi mazila svoju pičkicu.” – totalno se prepestula situaciji.

 

Tata: „Uhhh… isto si perverzna kao tvoja sestrica… iste bezobrazne reči… trebao bih da izjebem ta vaša prljava i bezobrazna usta.” – postavio nas je tako da nam se glave dodiruju i gledaju ka njegovom kurcu.

 

Sestra: „Da… molim te… pojebi nas odmah…”

 

Ćerka: „Spremne smo tatice…”

 

Prišao je prvo mojoj sestri koja je odmah zinula. Ušao joj je u usta polako i počeo da je jebe držeći se za njenu glavu. Kao prava kurvica primala ga je duboko bez ikakvih problema. Tata je potom izašao iz nje i počeo da jebe moja usta istim tempom.

 

Sestra: „Uhhhh kako ti je fin kurac…” – počela je da gura prste u svoju pičku i da liže tatina jaja dok sam mu ja pušila.

 

Sestra je potom podigla glavu i odlučile smo da istovremeno oblizujemo tatin kurac. Balavile smo po njemu, i povremeno se međusobno ljubile i žvalile jezicima.

 

Tata: „Uhhh kakve male jebačice. Baš volite tatin kurac… Tako tako, fino ga navlažite da lakše uđe u vaše male pičkice…”

 

Ćerka: „Tatice, seka je potpuno spremna da te primi… pojebi je tata… želim da te i ona oseti u sebi.” – ustala sam i sklonila seku od tatine kare.

 

Sestra: „Striko, jesi spreman za moju vlažnu pičkicu? Želim te jako i duboko.” – govorila je piskavo i napaljeno.

 

Pogledale smo se i bez reči znale kako da se namestimo za njega. Imale smo dovoljno iskustva u zajedničkim jebačinama.

 

Ćerka: „Tata, ja ću leći na seku tako da ti oba naše vlažne pice budu blizu da možeš da nas tucaš naizmenično.”

 

Tata: „Uhhh zašto mi se čini da ste vas dve već radile ovako nešto?” – legle smo jedna preko druge i pogledale tatu.

 

Sestra: „Uhhh striko, ja i tvoja ćerkica smo često bile jebane zajedno, delile kurčeve…” – namestile smo se i željno čekale.

 

Tata: „Uhhh… ali nikada niste bile jebane kao što ćete sada biti.” – raširio je sekine noge koje su bile ispod moje raširene pičke i snažno jednim pokretom ušao u nju.

 

Bila je toliko vlažna da nije bilo nikakvog otpora. Nabijao se jako i snažno brzim tempom. Sestra je uveliko vrištala i svršavala ko zna koji put, kada je tata izašao iz nje i zabio kurac u moju, njemu sada već, veoma poznatu pičku.

 

Moji i sekini sokovi su se mešali cureći iz nas, a tata ih je skupljao rukama i unosio u svoja usta.

 

Tata: „Mmmm… kako su vam slatke pičkice… uhhh…” – svršavala sam na tatin kurac i jecala.

 

Još je nekoliko puta ulazio čas u sekinu čas u moju pičku. Bio je u sjajnoj formi i osećale smo se zadovoljno i potpuno izjebano.

 

Potpuno istrošene, mokre i musave počele smo se ljubiti pred tatom kako bi ga potpuno raspametile.

 

Tata: „Uhhh kurvice moje male… uništićete me… uhhh svršiću…” – drkao ga je brzo i usmerio ga ka našim licima.

 

Sestro: „Svrši nam na ova lepa jebačka usta striko…”

 

Ćerka: „Da tatice, čekamo te.” – prišao nam je i počeo da svršava.

 

Prvi mlaz je bio veoma snažan i završio je u sestrinoj kosi, ali nakon toga je pritisak bio slabiji i sperma je padala na naša lica, obraze i usne.

 

Kada je završio ja sam prvo olizala sestrino lice, čuvajući spermu u ustima, potom je onaočistila moje i počele smo da se ljubimo razmenjujući tatinu toplu tečnost! Malo je reći da je tata bio zabezeknut prizorom ispred sebe!

 

Progutale smo tatinu spermu, i bilo je to zaista ostvarenje naših prljavih snova.

 

 

KRAJ                                                                                        MomLover

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 37 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  sgarapic: 
   
  Šteta što ima samo dva dela
   
   10.01.2019 
  0 bodova
   
 •  Vrod76: 
   
  Dobra prica svaka cad
   
   07.01.2019 
  3 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Kratka, Erotska incest, FDOM priča o sestri i bratu koji su već prije igrali, ali te noći sestra preuzima kontrolu...
Prije 7 dana · Dodao: Bijelonausnama
Prica o mojoj majci, Uglavnom sam dane provodio na relaciji posao kuca,i treningu u aikido klubu. Nista posebno.Ono sto me je razdiralo je jedna opsesija koja je trajala dugo,tacnije od kako sam poceo da posmatram zene kao muskarac.
Prije 14 dana · Dodao: strobinger
Priča o meni i mome bratu , nikad ne reci da je nešto ne moguće , kad ne moguće postaje moguće.. Ja sam Iva, sasvim obična cura , studiram u jednom gradu pedesetak kilometara udaljeno od moga grada.
15.05.2019 · Dodao: eccc
Već izvjesno vrijeme primjetio sam da mama živi na prilično visokoj nozi. Imala je novca i nije bio problem da mi udjeli svako malo koliko god bi tražio. Ja nisam bio stalno zaposlen. Uglavnom sam nalazio povremene poslove preko studentskog servisa ili sam radio kod tetka.
03.05.2019 · Dodao: Pusica
Incest priče, Dobre jebačine sa ujkom, Bila sam lepa mlada devojka veoma lepo gradjena i zgodna. Jedino su mi sise bile veoma male . Pičkica mi je tada bila prekrivena svilenim crnim gustim dlačicama. Mali crni trokutić je veoma lepo izgledao.
03.05.2019 · Dodao: Pusica

Anketa
By Izdrzljiv69 Prije 6 dana
By Kurati1234 Prije 7 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories