Trenutno Pusicu pregledava 1633 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 13.04.2018 (13.04.2018) - Svi članci by Pusica

Erotska priča - Vraćao sam se iz škole, kada sam došao ispred kuće čulo se žensko stenjanje , prvo sam pomislio da nije iz neke susjedne kuće, ali skužio sam da to stenjanje zapravo dolazi iz moje kuče. 

Lagano sam otvarao vrata sve je bilo zamračeno u hodniku a iz sobe se čuje AH AH AH i krevet kako škripi, znao sam da mama nije unutra nego da je na poslu. 

Vrata su bila odškrinuta, povirio sam i vidio kako neka crna žena jaše po mome tati, nisam joj mogao vidit lice jer je bila okrenuta leđima prema meni . 

 

Otišao sam u svoju sobu ( soba je bila odmah do moje) legao na krevet i počeo drkati jer me je palilo to kako stenje ona i kako krevet škripi , legao sam na krevet i počeo drkati i slušati njih kako se jebu . 

Slušao sam ih 20 tak minuta a onda sam čuo tatin glas u hodniku "otuširaj se čekam te u autu " 

Tata je izašao iz kuće a ja sam odškrinuo vrata od svoje sobe i vidio nju taman kako je otvarala vrata od kupatila , i to skroz gola. 

 

Nažalost opet joj nisam mogao vidjeti lice ali čini mi se jako poznata kao da sam je več negdje vidio . 

Kada se otuširala otišla je negdje sa tatom on ju je čekao u autu a ja sam to vidio sve sa prozora. 

Šutio sam nisam nikome htio ništa govoriti a pogotovo ne majci , jer nebi volio da se svađaju. 

Sutradan rano ujutro naravno škola , sjedio sam u klupi i samo razmišljao o tome šta sam jučer vidio i opet me je ta scena počela napaljivati ta crna žena, gotovo svi su primjetili da sam taj dan bio u svome svijetu . 

Vraćajući se iz škole svratio sam po običaju do jednog super marketa , a onda sam primjetio da žena koja radi na kasi stvarno liči na onu ženu od jučer od tud je ona meni poznata ali opet ne znam to je samo moja sumnja, ne mogu reči sto posto . 

 

Došao sam kući , mama je bila sama u kuči gledala je u mene i smješkala se, upitao sam je šta je? Jučer si neku curu dovodio zar ne? Začudio sam se i rekao ne , a ona upita a čije su ovo crvene gačice koje su bile u kupatilu , eh sve mi je bilo jasno tata je opet nju dovodio ovdje u sebi sam rekao. 

Odgovorio sam da jesam, samo radi mira u kući . 

 

Tata ju je stalno dovodio misleći da če vječito biti neotkriven , misleći da je pogodio pravo vrijeme kada da jebe nju ali se zajebao taj dan kada nisam imao neke sate pa smo pušteni ranije bili. 

U školi sam slagao da sam bolestan pustili su me, kada sam ušao u kuču nikog nije bilo, otišao u svoju sobu stavio slušalice , odjedanput sam čuo da netko ulazi . 

 

Tata" vidio otključano je mora da se moj mali vratio idem pogledati u njegovu sobu" brzo sam se sakrio iza ormara .

Tata " onda je vjerovatno zaboravio zaključati nije mu prvi put". 

Tata " idem se ja ljubavi otuširati a ti me čekaj gola, uznoio sam se radeči"

Kada sam čuo čekaj me gola napalio sam se počeo sam drkati jer sam znao da je do sobe moje ona gola . 

Nisam mogao više čekati on je otišao tuširati se a ja sam s nadignutim kurcem došao do nje bila je gola ali opet okrenuta leđima jer je namještala krevet , okrenuo sam je i vidio da je to ona teta iz super marketa. 

Vrisnula je , stavio sam joj ruku na usta i rekao samo tiho neču nikom ništa da kažem ni majci ako mi ga popušiš na brzaka dok se on ne istušira . 

Otkopčao sam šlic i stavio joj ga usta ona ga je čvrsto ustima uhvatila i počela pušiti odjedanput se čuje tatin glas "ljubavi donesi mi ona ručnik " na brzinu mu je odnijela ručnik , došla je do mene i rekla

- moramo biti brzi

pušila je brzo jako a ja sam nabio usta koliko sam mogao jako brzo sam svršio ravno njoj u grlo . 

Brzo sam spremio kurac u gače koji je bio sav crven od karmina i zakopčo šlic , klepnula me po guzici i rekla IDI , izletio sam što brže sam mogao. Kako sam pojebao tatinu ljubavnicu pročitajte u nastavku priče

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 14 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Nakon sexa u sauni otišli smo do sobe da odmorimo. Zaspali smo jer nas je iscrpio sex na visokoj temperaturi.Nisam siguran koliko smo spavali ali znam da me probudio jako ugodan osjećaj.Osjetio sam neku vlažnost po kurcu i jako lijep osjećaj.Otvorio sam oči i ugledao Selenu potpuno golu kako mi ga puši dok spavam.
Prije 7 dana · Dodao: Seny80
Danima smo bili sami u kancelariji i , hoćeš-nećeš, svašta ti pada na pamet i mic po mic kreneš, probaš i onda eksplozija
Prije 7 dana · Dodao: Paganini
U tvrtku je došla na radno mjesto vezano uz kontrolu kvalitete iz tvrtke slične branše. Između 45 i 50 godina, skladno građena, nikako premršava. Cice prije male nego srednje, guza u redu, malo ispupčena, ne previše, trbuh ravan, noge ništa posebno, vidio sam u životu i ljepših.
Prije 9 dana · Dodao: Samoja990
Broj 14
Prije 9 dana · Dodao: volim69
Poslije jabačine u bazenu (Sa Selenom na Jahorini 2 dio) ja i Selena smo otišli do sobe. Istuširali se. Malo odmorili i sinula nam je jedna ideja.
Prije 13 dana · Dodao: Seny80

Anketa
By Hot_tatica 13.08.2018
By Try_me 08.08.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories