Trenutno Pusicu pregledava 864 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 24.09.2017 (24.09.2017) - Svi članci by Pusica

Moja teka je visoka oko 165 cm , oko 70 kila , crna kosa do ramena ravna , nosila je vidne naočare one velike kao profesorice iz porniča, sise pa rekao bi četvorka, a guza ogromna mekana proširena ali najbolje stoji u tajicama uglavnom jebozovna. 

 

Ekipa iz moga kvarata i ja okupili smo se u krug na jednom igralištu gdje se stalno igramo . 

Pričali smo o seksu i jedan drugog ispitivali o tome, svi su bili glasni osim mene jer meni je to tada jako neugodno bilo , toliko neugodno da sam mislio pobjeći. 

Jedan je od njih upitao je sve nas kada smo izgubili nevinost i sa kojom curom? Da li je znamo možda? 

 

Tu sam se sledio mislio sam se kako da im kažem da sam nevin, pa propast ću u crnu zemlju od stida. 

Ništa nisam čuo šta su ovi dečki ispred mene rekli , srce mi je lupalo sto na sat a kada je došlo do mene brzinski sam odgovorio prije tri godine također sam rekao da ne poznaju curu, mislim da sam bio uvjerljiv nisu dalje bockali . 

Živim u jednom malom mjestu, ništa mi ne fali osim jednog a to je seksa. 

Nekada pomisliš do kada više ovako ? Do kada biti očajan? Do kada više drkati? Znao sam da o toga nema ništa , mlad neiživljen željan avanture jednostavno ne mogu tek tako odustati. 

 

Sjećam se da je taj dan moj brat mali imao rođendan, uskoro rodbina dolazi. 

Izbacili smo ispred kuće stolove i klupe i servirali tanjure . 

Zauzeo sam jedno mjesto gdje ću ja jesti , pogledao sam na stranu i vidio mamu i tatu kako se sa gostima ljube. 

 

Pozdravio sam se sa gostima , tetka Anica je sjela do mene i pribila uz mene . 

Kurac mi se počeo dizati nisam stvarno mogao razmišljati o ničem drugo apsulutno jače je od mene bilo, još neki kurvanski parfem je tada imala mislio sam da ću izludit. 

Pogledao sam na sekudnu prema klupi i vidio njezinu guzu koje se razljepila zauzela je tri mjesta svojom guzom to me je još više napalilo , dok je ona mene gledala u oči malko se smješkala i ispitivala me o školi , bio sam totalno izgubljen nisam se mogao skoncetrirati. 

 

Pokušvao sam ne mislit o njoj pa ona mi je tetka jesam li ja lud htio sam samo da mi kurac spadne da ne moram stoljnakom prikrivati nadignuti kurac. 

A opet sam se mislio pa kako mi se neče nadignut pa nadigao bi se i mrtvacu na onaku guzu a još je nosila taj dan tajice što mje još više pali. 

Opis: Moja teka je visoka oko 165 cm , oko 70 kila , crna kosa do ramena ravna , nosila je vidne naočare one velike kao profesorice iz porniča, sise pa rekao bi četvorka, a guza ogromna mekana proširena ali najbolje stoji u tajicama uglavnom jebozovna. 

I tako za vrijeme ručka ja sam i dalje mislio o njoj izgleda da ču svršit počeo sam stenjati nitko nije primjetio to osim nje zato što su svi pričali međusobno a ona je do mene bila , upitala me je li ti dobro odgovorio sam da da i otišao u kuču. 

Presvukao sam bokserice i šorc sperma je prošla kroz bokserice pa došla i do šorca pomislih onda sam sigurno i stoljnak zamazao spermom jer tim sam pokrivao kurac . 

Vratio sam se i pogledao masnu mrlju točno ondje gdje mi je kurac bio , sjeo sam tetka je primjetila da sam gledao u tu mrlju te reči iz zezancije jesi smotan vidiš da si pokapao po stoljanku kada si jeo . 

 

Kada je sve završilo več je noč pala , otišao sam leči , svi su se razišli . 

Razmišljao sam kako zaboraviti ovo ili ipak ne, da li da počnem drkati na tetku? a onda lagano skinuo bokserice i počeo drkati na tetku zašto ne uživat u nečem ako se može. 

Jutro je izašao sam iz sobe i vidio moje roditelje kako pričaju sa njom , pitao sam je zar ti nisi otišla sinoč odgovorila mi je nisam bila sam preumorna sinoć pa ču sada krenuti brzo. 

Pogledajte Incest proniće

Otišao sam u wc-e umio se oprao zube i taman kada sam izlaizo tetka uzima ključeve od auta i kreče prema vratima da ide doma . 

Sreo sam je i rekao joj ode ti tetka a ona je idem hočeš i ti malo kod mene da vidim Marka( rođak) pa rekao sam može. 

Kada smo došli u njezinu kuču nikog nije bilo sami Marka nigdje . 

Polako sam joj prišao od traga da vidim kakva če njezina reakcija biti približio se skroz njezinoj guzi, kurac mi je bio nadignut i polako je bocka kurcem u onu veliku guzu ništa nije navodno primjetila naravno sve preko hlača . 

 

Otišla je do kauča i sjela rekavši i meni da sjednem , otišla je u kuhinju pitajuči me jesi gladan ? Odgovorio sam malo Ona evo sad ču ti ja nešto spremiti. 

Dok je donosila tanjur meni iz kuhinje prišao sam i rekao ja ču tetka ne moraš ti nosit a ona ma ja ču samo sjedi ti a onda je lagano pomazio po rukama i o poljubio u obraz . 

Prišao sam iza nje ona se ukopala kao kip uhvatio sam je čvrsto za njezine guzove i gnječio , polako jubio po vratu , pa trljao kitom od njezinu guzu eh kako dobar osječaj. 

Uzeo sam tanjur što je držala i stavio na šank počeo joj svlačit one tajice što je sinać nosila , nije dala bježi budalo jedna , nemoj koji ti je vrag odgovorio sam samo malo! molim te samo malo ! 

 

Zabio sam glavu u njene guzove koliko sam mogao skinuo tajice i dalje tako nastavio ona se naslonila na šank a ja sam i dalje njuškao i ljubio one velike guzove. 

Uzeo sam je nekako i stavio je na stol, raširio joj noge rekla je uzmi one kondome iz komode brzo . 

Otišao sam do komode ona mi je stavila kondom na kurac sa ustima svojim je to stavila kada je to uradila več sam mislio da ču svršiti ali izdržao sam. 

Stavio sam ga u njezinu pičku bilo je tako usko kao da se nalazim među dva uska zida držala me je za guzu i nabijala prema sebi dok sam ja njoj dirao sise a onda došlo mi je da svršim , svršio sam te ga onako balavog izvadio iz pičke. 

Uzela je maramicu skinula kondom i obrisla spermu sa kurca i rekla mi tamo ti je kupatilo a jelo če ti stjati ovamo na stolu . 

Dok sam se istuširao tu je več bio Marko i njezin muž sa stolom jeli smo a onda sam ja otišao doma . 

Više ništa se ne događa između mene i tete ostaju samo sječanja moglo bi se opet dogoditi nikada se ne zna. 

Znam da je tetka Anica kurva i da uvijek postoji šansa da je kresnem, iako se ona pravi da se nije ništa dogodilo i priča samnom kao da se ništa nije dogodilo. 

Ja sam i dalje nastavio drkati na nju drkam i dan danas i maštam o ponovnom seksu s njom.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 12 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Tada,tog lepljivo vrelog leta,bilo mi je 17 godina.Vec u 14.godini sam izrastao u stasitog,rasnog momka,uzavrele krvi,pohotnog,mada jos uvek stidljivog tela,kojemu najimtimnije zenske putene dubine,jos uvek su bile poprilicno nepoznate.
Prije 3 dana · Dodao: Bato-007
Probudila sam se uz miris kajgane i svežeg tosta. Pored mene nije bilo nikoga, i samo se moglo čuti lupkanje posuđa u kuhinji. Ustala sam iz kreveta i primetila da nemam gaćice na sebi. Prošla sam prstima ozmeđu usnica svoje pice
Prije 3 dana · Dodao: MomLover6292
Sedela sam u polu mračnoj sobi, i nervozno gledala ka ulaznim vratima.Sat na zidu je pokazivao 1 i 15 ujutru. Naravno da nisam mogla da spavam. Nisam imala mira, čekajući svoju ćerku da se vrati iz noćnog provoda. Na pozive naravno nije odgovarala.
Prije 3 dana · Dodao: MomLover6292
Pozdrav svim ljubiteljima ovog sajta a priča koju ćete nadam se imati prilike da pročitate spada u red onih istinitih i dan danas traje. Da li ćete poverovati u sve napisano ostaviću vam na “slobodnu sudsku procenu“ jer je tema suviše delikatna da bih mogao nekome o tome pružiti i neposredne dokaze.
Prije 3 dana · Dodao: Bato-007
U mojoj porodici sex je bio tema o kojoj se nije mnogo pričalo,jer je za naš narod to uvek bula tabu tema.Nikada nisam verovao niti razmišljao o temi incesta u porodici, sve dok moja mlađa sestra nije završavala srednju Školu i kada su sise počela naprsno da joj rastu.
Prije 5 dana · Dodao: Bato-007

Anketa
By Jebac10 Prije 21h
By antonio1990 Prije 7 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories