Trenutno Pusicu pregledava 1503 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 14.08.2017 (14.08.2017) - Svi članci by pusica

Erotske priče, Tetkino pusenje kurca i jebanje njene napaljene frendice, jednog jutra dok sam još bio na odmoru kod tetke u Splitu probudio me je čudan smijeh iz kuhinje, prepoznao sam da to nije moja tetka. Ustao sam onako sanjiv, jer sam se prošlu noć izmorio jebajući tetkicu svoju, skroz me je iscrpila. Polako sam se spustio na donji sprat i prišao vratima od kuhinje da vidim o čemu njih dvije pričaju. Za stolom je sjedila moja tetka i njena drugarica Lea kako sam kasnije saznao da se zove. 

 

Pričali su o meni i tetki, kako se nas dvoje jebemo. Mislio sam da tetka o tome nikome neće reći, ali sam se prevario. Govorila joj je kako imam tvrd, mlad kurac, kako sam izdržljiv da mogu dugo da jebem, kako volim i pičku i guzu da punim. Njena drugarica je samo uzdahnula i rekla blago tebi i kako bi ona voljela da ima tako nekoga. Lea je bila gospođa od 45 godina, sama je živjela u kući preko puta. Njen muž je radio u Njemačkoj i rijetko bi dolazio. Dobro se držala za svoje godine, bila je malo punija od tetke, imala je višu guzu i sise prava petica i to jaka. Tokom njihovog razgovora sam se toliko napalio da se moj kurac podigao, mogao se primijetiti na šorcu. Odlučio sam da uđem u kuhinju. Pozdravio sam ih, tetka reče da dodjem da se upoznam sa njenom najboljom drugaricom. Prišao sam i pozdravio je, ona se nije pomicala. Njen pogled je završio na mome kurcu koji se oslikavao ispod šorca. Nakon što sam se upoznao popio sam sok i vratio se u sobu. 

Nedugo zatim Lea je pošla kući, na rastanku je nešto molila tetku ali nisam razumio šta. Tetka je svratila do moje sobe i sa smijehom mi rekla da ne smijm da izlazim pred njene drugarice sa dignutim kurcem, to nije dobro po njihovo zdravlje. Zatim ga je uzela u ustu i počela silovito da puši. Ja sam uživao, drkala ga je snažno, jako od vrha do kraja. Jezikom je lizala mi glavić i rupicu na vrhu kurca da ne svršim odmah. Nisam dugo izdržao počeo sam da svršavam. Ona je i dalje jednom rukom ga drkala a drugom mi mijesila jaja dok poslednja kap se nije iscijedila. Sperma se slijevala niz njena prste. Stavila ih je u usta i sve polizala. Dobar ukus rekla je, ustala i otišla u kuhinju. Uveče je tetki zazvonio telefon, to je bila njena drugarica pričale su jedno pola sata. Na kraju razgovora tetka joj je rekla da će doći ujutru kad se probudi. Poslije je meni na večeri rekla kako je nju zamolila njena drugarica ujutru da dodjem da joj pomognem da pomakne neke stvari jer želi da renovira sprat. Ja sam odgovorio da mogu. 

 

Ujutru sam se spremio, obukao šorc i majicu i zaputio se do nje. Pozvonio sam na vrata kada se pojavila Lea, na sebi je imala crvenu kućnu haljinu sa velikim dekolteom. Sise samo sto joj nisu ispale. Ponudila me je da uđem i pokazala mi neke stare svrai što trebam na tavan da prebacim. Kako je bilo vruće a i posla bogami skinuo sam majicu i ostao samo u šorcu. Ponudila je da se malo odmorim i donijela mi u sobu hladnu limunadu da se osvježim. Sada se haljina na njoj još više opustila nisam mogao da pomaknem pogled sa njenih velikih sisa. To je i ona primijetila pa me upita da li mi se svidjaju. Ja onako pomalo zbunjen odogovriih da su velike, da nisam vidio nikada veće. U isti tren je ustala i raskopčala svoju haljinu. Ostala je potpuno gola, pica uredno obrijana, guza popunjena a sise ogromne kao vime u krave. Tada mi je rekala da joj je tetka pričala kako se nas dvoje jebemo i da i ona želi da je ja jebem i nju isto tako. Vidjela je da se moj kurac podigao i već mu je u sorcu bilo tijesno. Spustila se na koljena i izvadila ga van, kada ga je ugledala poljubila ga je i rekla da tetka nije lagala za veličinu. Kako je samo tvrd i veliki, počela ga je pušiti, uvlačila ga je do pola dalje nije mogla. Lizala mi je jaja, grickala ih a drugom rukom stalno ga drkala. Nisam mogao više da izdržim uhvatio sam je za ruku i naguzio preko fotelje. Ušao sam jako, bila je jako tijesna. Jauknula je i rekla da polako ulazim da se dugo nije jebala da joj je pička uska za moju veliku kurčinu.

Poslušao sam je i počeo polako da ulazim do pola. Osjećala je svaki moj ulazak, grčila se i stenjala. Ubrzao sam pojačao ritam i počeo je jebati brže. Ubrzo je svršila, njeni sokovi su bili svuda okolo. Svršila je jako uz krik i pala na pod, nije mogla da stoji na nogama. Nikada nisam vidio takav orgazam. Posle nekoliko trenutaka je ustala i rekla da je ovo fenomenalno. Pitala me je da li sam ja svršio, na šta sam rekao da nisam. Onda nastavljamo rekla je povukla me u kupatilo. Sjela je na veš mašinu i rekla da ga sad stavim jako, da želi da gleda kako ulazim u nju. Poslušao sam je i počeo da je jebem jako. Ona je samo stenjala uvijala se na mom kurcu, zarila mi nokte u leđa tražeći još da ne prestajem. Govorila mi je samo tako me jebi, ne prestaj ne vadi ga, jebi svoju kučkicu, kako volim tvoj kurac kako ga osjećam da dopire do kraja. Ne može više ući puna sam tvoga kurca govorila mi je. Mene je to još više palilo, njena prljava priča pa sam počeo da je jebem ludački. Počela je da poskakuje, vrišti, molila je da usuporim ali ja nisam htio. Osjetio sam kako se njena pička steže oko moga kurca. Ušao sam još par puta jako i izvadio sam ga. Svršila je ponovo, jako da se mlaz odbijao od moj trbuh na pločice. Bilo ga je dosta. Sašla je sa mašine i rekla da nisam normalan da ću je dotući da ne može više u pičku da ga prima jer je boli koliko sam je razvalio. Upitao sam je da li mogu makar malo da ga stavim joj u dupe, ona odgovori ni u snu nisam se nikad jebala u dupe i da je ono malo za moju kurčinu da ću je razvaliti. Odgovorio sam joj da ću samo malo ući i biti nježan. Pod mojim ubjeđivanjem pristala je. Prislonio sam kurac na rupu ali je ona odmah rekla da boli da prestanem. Ja sam i dalje polako gurao i već je rupa počela da popušta. Polako sam ulazio jer je stvarno bila uska. Pomalo sam ulazio dublje do pola sad i tada zajauka reče da ne može više da ga vadim. Izvadio sam ga počela je da mi ga puši. Ubrzo sam svršio zalio je po licu. Sperme je bilo svuda. Pogledala me je i rekla kako joj je ovo najbolja jebačina u životu. Oboje smo sjeli na pod i počeli se smijati. Stvarno si mali opasan rekla mi je. 

 

Naš razgovor prekinuo je telefon, to je bila moja tetka. Upitala je da li sam završio posao, Lea je odgovrila da sam završio posao i to odlično i nasmijala se. Obukao sam se i krenuo kući kod tetke nazad. Dopratila me je do vrata i rekla kako će mo se druziti cijelo ljeto dok sam još tu. Tako je i bilo. Jebanje tetke i njenu prijateljicu

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 14 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  dalmos: 
   
  Lipo javi tetki i priji da se ja njima pridruzm
   
   14.08.2017 
  1 bod
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Oženio sam se mlad,21 godinu sam imao.Zanimljivo je to da je moja tašta 15 godina starija od mene.Nikada je nisam posmatrao kao tetka Micu,ili kevu,isključivo sam na nju gledao kao na dobru ženu,što je i bila.Kratka plava kosa,sise četvorka,dupe i noge kao rad vajara,a pri tom uvek deholtirana i sa podubokim šlicevima na suknjama,tako da je sevalo na sve strane.
Prije 6 dana ·
Redaljka na prijateljevoj mami, zvali smo ga Žika mada mu je pravo ime bilo Željko. Nadimak Žika nastao je od prezimena koje neću spominjati ali vi možete pretpostaviti kako je glasilo, i još glasi. Davno je to bilo ali sjećanja na te dane još traju i uvijek me iznova napale.
Prije 8 dana ·
Seks sa profesoricom iz matematike, vrelo ljeto i narod je već uveliko se kupao a ja sam morao ići na dopunsku nastavu iz matematike. Nisam volio matematiku nikako ali sam bio primoran da idem na dopunsku da slučajno nebi ponavljao razred. Kao i sve moje vršnjake mene su interesovale žene koje su bilo malo starije. Mnogo puta sam znao sresti neku lijepu milfaru utegnutu u laganu letnju odeću a onda jedva čekam da dodjem kući i izdrkam ga jako.
Prije 8 dana ·
Gospodza Dana ili Danica kako su je zvali bila je straija zena koja je vec zagazila uveliko u pedesetu ali se drzala i te kako dobro. Izgled gospodze Dane je plijenio poglede i muskaraca kao i zena a izgledala je stvarno kao prava dama.Svijetloplava kosa ukrasavala je ovalno ali veoma lijepo lice sa krupnim svijetlo plavim ocima fino oblikovanim i socnim usnama
Prije 12 dana ·
Bila sam sa mladi studentom i dobro me zadovoljio. Došli su prilično hladni dani. Nisam neki vozač, a morala sam krenuti na put. Autom bi putovala duplo duže, tako da sam odlučila da krenem busom.
Prije 13 dana ·

Anketa
By FilipFiki19 Prije 5 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories