Trenutno Pusicu pregledava 1364 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 07.08.2019 (07.08.2019) - Svi članci by Pusica

Pila sam kafu na betonskim stepenicama i ladila užarenu izjebanu picu. Malo posle mene počeli su se pridizati ostali i Sneža skuva kafu za sve nas postavi za sto te im se pridružih i ja. Rekoh im gladna sam u tom Deba reče idem ja časkom do pekare imaju dobre kifle sa kajmakom i somuni sa kajmakom uvek tek pečeno i vruće vraćam se za 15 minuta onako samo u šorcu i majici uleti u auto i ode. Dok se kafa privela kraju već se vratio sa toplim kiflama u kajmaku i somunima,odmah sam se prifatila kifli i jela toplo sa uživanjem zalevajući sokom. Mnogo je nakupovao a vidim kupio je i tri hleba. Onda nam reče da on i Damir moraju na dan dva nazad u Sarajevo a da imamo hrane u frižideru i kupio nam leba da nemoramo ići nas dve. Spremiše se začas i odoše. (Prvi dio priče Užareni vikend u četvero)


Ja i Sneža izjebane ostadosmo same, pustila sam muziku neki CD narodnjak. Zavalila sam se gola na dušek i sunčala se dok je Sneža raspremala i prala posudje. Kad je završila ćušnula je nogom drugi dušek i legla isto gola pored mene, razgovarale smo kako će biti gadno noćas bez kurca još same moramo spavati. Sunce je jako grijalo da sam se počela znojiti.


Nisam mogla izdržati i niz stepenice sam sletela onako gola i bućnula se u jezero. Plivala sam voda je bila topla prijatna.Plivajući nedaleko od vikendice nekih možda pedesetak metara uz ogradu imanja u ladovini na obali ugledah dvojicu ribara sa štapovima pored njih sede i love ribu. Malo sam im se primakla kad jedan reče nemoj da nam plašiš ribe,ja se nasmejah i rekoh im pa zar ja nisam riba i onako iz vode izbacila bih koji puta golu guzu, da primete da sam gola (baš ko kurvetina ali kurvica u dusi uvek željna kurca) počela sam prosipati zajebanciju sa njima i šarmirati. Pitala sam ih dal su ulovili koju ribicu na što rekoše tek nekoliko manjih al do večeri bi trebalo biti više. Uvek sam gledala da mi pička ne bude gladna pa im rekoh mogli bi mi doneti koju predveče a ja ću vas počastiti pićem. Tu sam sa prijateljicom odmah iza ograde u vikendici. Videla sam da su jedva dočekali kad sam ih rekla počastiti pićem i da nesto razgovaraju izmedju sebe te jedan reče navratićemo predveče valjda ćemo uloviti koju za vas. Bili su u hladovini nekog granja i rastinja tako nisam mogla da ih vidim kako izgledaju al u sebi mislim kakvi su god imaju kurčeve.


Polako sam plivala nazad do stepeništa i izišla iz vode trkom uz stepenice uzletela mokra zgrabila ručnik počela se brisati a Sneža digla moge na sto i lakira nokte na nogama čak je obukla kostim. Sela sam ogrnuta ručnikom i pričala joj da sam pozvala dva ribara na piće te da će nam doneti ribe dok ulove a dolaze predveče. Odmah reče da sam luda što sam ih pozvala. Na sve njeno rekoh joj pa neče nam biti dosadno popiti koje piće i malo popričati nije ništa loše (dok sam u sebi govorila jebaće oni i mene i tebe kurvice jedna) samo nek dodju. Otišla sam do kupatila tuširala se i ponovo legla na dušek da se sunčam. Lepu sam boju imala a ovo mi je bila prilika da bude još lepša. Sunce mi je pržilo male sisice a noge sam raširila i kolena da mi oko pičke što bolje pocrni jer se videla mala razlika boje kože gde su prekrivale gaćice. Sneža je non stop nesto doterivala frizuru više puta nameštala dok nije napokon uspela u tom. Ogladnele smo i nešto izvadile iz frižidera i onih kifla sa kajmakom bilo nam je dovoljno nismo mogle mnogo ni jesti al smo popile po dve čase vina.


Na stolu nam je bio CD i stalno smo birale muziku pesme koje volimo. Utom je i sunce bilo pri zalasku kad se iz ladovine iza moga auta pojaviše ribari noseći štapove i neke svoje rančeve i mrežu u kojoj je bilo podosta ribe. Prvo su nas pošteno odmerili Sneža je bila u laganoj kratkoj suknjici a gore je imala samo gorni deo kostima grudnjak dok sam ja bila samo u dugačkoj sportskoj majici koju sam obukla od Debe i dosezala mi je preko guze i pičke. Bila je mnogo široka i mogle su mi se videti sisice pored tregera, bila sam bez gaćica. Upoznali smo se i sedoše za sto i jedan reče da im donesem neku šerpu ili kantu da odvade ribe baš su mnogo ulovili. Brzo sam donela plastičnu posudu sa poklopcem i natrpaše je punu ribom. odvadi još na jednu kesu nekoliko komada i reče ove ću vam ispeći. Zatim sidje niz stepenice i baci onu mrežu sa preostalom ribom u vodu i priveza za jednu granu. Sneža ih upita šta bi pili, nabroja im šta imamo trenutno bez razmišljanja stariji reče domaću mladji pivo. Stavila je na sto flašu i nasula dve čaše i donela neku mezu koju smo u toku dana spremile i ostavile u frižider. Mladji upita gde nam je rostilj da nam začas ispeče ribu da probamo njihov specijalitet. Pokazala sam mu roštilj i gde sve ima što mu treba. Nas dve mirisale smo svaka svojim parfemom i rekoh im muževi nam otišli u Sarajevo zbog posla dolaze sutra dan (kako ih slagah brzo) a Sneža samo klimnu glavom da potvrdi, SAd ću vam opisati kako su izgledali naši gosti stariji oko 50 tak god, prosed, visok,mršav,neobrijan dan dva,farmerice, košulja zavrnutih rukava veoma maljavih ruku, simpatičnog osmeha i velikog nosa. Mladji je bio koliko sam primatila lepo gradjen lepog tela i mnogo mladji 10-15 godina od svog drugara a bio je lepuškast smedjokos ali nije bio visok možda malo visočiji od mene a Sneža je bila visočija od njega to sam primetila dok mu je pomagala oko roštilja i nosila mu pivo da pije. Već je bio pao mrak.


Stariji je sedeo pored mene za stolom ja sam mu sipala rakiju i popila sam sa njim koju a on mi reče da ih salevam ko muško-svaka ti čast. Pored tregera majice ispala mi je skoro cela mala sisa sa koje nije odvajao pogled. Namerno sam se pošla provući pored njega i stola i kao da ću pasti pravo ruku spustila na njegov kurac i napipah poveću otvdlinu pod rukom a pritom mi se zadigla majica i naravno da je video moju golu guzu i odmah me pridržao svojim grubim rukama za guzu da ne bih pala i poseo u krilo mmmmm rekoh mu htela sam da smanjim muziku jer je CD bio na kraju stola osetih njegovu ruku izmedju nogu koja je milila prema mojoj pičkici, za tren mi je nabio prst u vlažnu pičku i počeo me jebati sa njim a drugom rukom navalio mi gnjaviti, stiskati malu sisu uvrtao mi je bradavicu dok mi je pička sve više vlažila. Počela sam stenjati jer me uvelikoo jebao sa dva prsta jako,žestoko i kroz minutu sam svršila stiskajući mu ruku butinama i grčeći se cela od orgazma. Podigla sam se iz njegovog krila i počela mu raskopčavati hlače napokon dohvatih podebeo krut kurac sa velikom glavom. Bio je to dobar primerak velikog debelog ukrućenog kurca koji sam prvo uvukla malo u usta nakvasila pljuvackom počela postepeno uvlačiti i vaditi iz usta svaki put bi mi bio više u ustima rukom sam ga drkala,uvrtala i halapljivo gutala,oblizivala mu veliku glavu a on mi je ponovo gurnuo prste u pičku i lagano vrteo njima kroz moju balavu picu. Pustila sam mu kurac htela sam ga u sebi samo sam ga uvatila i polako se spuštala niz njega stisla sam zube dok se nisam spustila do kraja i bila sam ispunjena cela, debela kurčina mi je raširila pizdu i počeo me je podizati, spuštati svaki ubod u stomaku sam osetila uvatila sam se za sto i sama se počela dizati i nabijati koliko sam mogla a kroz zube sam siktala od zadovoljstva u jednom trenu čujem Snežu kako govori gle jebu se. Moj jebač počeo me veoma jako navlači na kurac i ubrzavati, pitao me gde da svrši samo sam rekla u mene, osetila nekoliko jakih uboda i onda trzanje kurca u sebi i izbacivanje tople sperme dok se moja pička stiskala i grčila oko njegovog kurca svršavali smo skupa dok je on samo uzdisao i izgovarao aaaaahhhhh na moje stenjanje. Čekala sam da mu malo spadne i omlitavi kurac onda se digla sa njega tad je iz mene procurela i kapala sperma. Sela sam do njega na klupi i uzela cigarete ponudila ga i zapalismo oboje. Reče mi da nije 10 godina ništa jebao samo ženu, da sam mu pošteno ispraznila muda. Rekoh mu muž mi ima mali kurac pa se kadgod pojebem sa strane al nisam još imala ovakav kao tvoj trebali bi ponoviti još koji puta posle. Na što rado potvrdi da bi me voleo jebati svaki dan po nekoliko puta.


Utom dodjoše Sneža i drugi mladji donesoše oval pun mirisne pečene ribe sa roštilja sedoše naspram nas dvoje postaviše nasred stola ja otrčah donesoh vino i kiselu vodu predomislila sam se uz ribu mi godi vino. Nazdravljali smo i odvrnuli muziku i jeli ribu baš je momak dobro ispekao ja ne bi nikad ionako me bog nije dao za kuvaricu nego jebačicu. Primetila sam da Snežu vata momak za sisetine. Imala dobre sise na čem sam joj zavidela. Pila sam gemišt a jebačevi prsti su mi rovarili po pizdi. Sneža je već bila podosta popila a čekala sam svakog trena da skoči na sto i počne igrati. Mali ju je opasno počeo pipati već i za picu ju je dirao. Podobro sam i ja popila al mi je godilo muzika me dizala ali kad naleti Snežina pesma u trenu je bila na stolu bosa vrteći guzom, zadižući svoju haljinicu čudom nigde joj gaĆica mali je već pola posla odradio. Gledali su njenu obrijanu pičku dok sam vriskala i govorila sise izvadi nek vide sta su sise. Već pripitoj nije joj trebalo ponavljati samo je grudnjak smaknula ispod sisetina koje su talasale ko valovi. Napokon je sišla sa stola i sedela mladjem u krilu koji joj je počeo dojiti sisetine a ona je pila limenku piva kleberila se i podvriskivala. Dok je iz moje užarene pice lilo ko ludo po jebačevim prstima i ruci.


Nije prošlo malo i Sneža je sedela na kurcu dok joj je njen mali gnjavio sisetine. Ustala sam povukla svog jebača, sela na kraj stola i privukla ga sa već raširenim nogama i rekla sad mi uteraj tu svoju kurčinu. Neznam kako ali njemu je već bio spreman nadignut sjurio mi ga je u vlaznu pičku do jaja da sam ciknula. Počeo je jako da se zabija u mene držala sam se rukama oko njegovog vrata a obuhvatila ga nogama u meni je bilo sperme koja je mljackala dok me ubadao i pomalo curela niz guzu Tresao se celi sto kako mi ga je žestoko nabijao a kurva Sneža je govorila nabij joj ga u dzigerice a sisara nije ni osetila mladjeg kako je jebe jer joj je povelika a radjala je i Damir mi je rekao da ima poveliku picku jer je jebao već više puta. Guza me žuljala o tvrdi sto koliko me nabijao moj jebač, ubadao me naglim ubodima da sam svaki osećala i stiskala zube šišteći kroz njih. Osetila sam da želi što pre da istrese muda pa sam mu išla kontra da izgubi ritam da ga sto više usporim ali sve je više nasrtao dok me u jednom momentu ne podiže sa stola joj obesila sam mu se oko vrata obuhvatila ga nogama on me uvatio dozdo za guzu rukama i počeo me onako stojećki krvnički podizati i nabijati na kurac jaukala sam a on me je sve brže dizao i nabijao na kurac nadolazilo mi je počela sam se tresti i spontano mešati i vrpoljiti nasadjena do korena kurca svršavala sam ko kuja koja zeli pobjeći sa kurca ali nisam mogla nigde iz tog položaja dok je moj jebač nastavio sa žestokim nabijanjem a kurac kao da mi je u stomak prodirao, malo se povio i zadao mi dva tri majstorska uboda, držao nabijenu izbacujući u mene tople mlazove sperme koja mi se razlevala po pički spustio me lagano da stanem na svoje noge koje su mi klecale i tresle se. Pogledasmo prema stolu i videsmo Snežu naguženu preko stola kako joj mladji uteruje zguza i doviknuh mu uteraj joj do jaja. a svom jebaču sam rekla kad odmorimo i popijemo piće zapalimo po koju cigaretu ja ću reći da se zamenimo a ti onda jebi Snežu ali u guzu jer ona to mnogo voli. Čim je Snežin završio i istresao muda u njenu pičketinu svi smo ponovo seli za sto pustili novu muziku nasuli piće i zapalili cigarete. Ponovo sam pila vino i malo mezila i onda rekoh ako nemate ništa protiv trebali bi da zamenimo malo partnere da i ja isprobam tog malo mladjeg da vidim kako je Sneži bilo sa njim.


Brzo sam otrčala do kupatila nabrzake oprala pičku i vratila se za sto a Sneža se nije ni prala sedela je pripita puna sperme. Moj jebač ustade i krenu da piša pored stepenica u travu a ja priletih uzmem mu kurac jer volim da držim kurac dok piša kad je završio protresla sam mu kurac koji spakova u hlače. Kad smo seli rekoh Sneži ajde sisaro da zamenimo mesta da vidim šta taj tvoj zna. Sela sam pored mladjeg a Snežu stariji povede do moga auta. Odmh sam se uhvatila posla da izvadim kurac mom novom partneru, izleti osrednji kurac veoma tvrd i krut stajao mu je potpuno uzdignut spreman da mi ga satera do jaja ali prvo sam ga uzela celoga usta i počela pušiti mogla sam ga komotno celog usisati ali bio je veoma tvrd i krut. Izbacila sam ga iz usta da mi ne bi svršio pre nego što me pojebe i naguzila mu se preko stola, utera mi ga otprve do jaja samo sam zastenjala pri prvom prodoru kad je uleteo počeo me ubadati ko robot sa tvrdim kurcom kao da radi nekom mašinom a ne kurcom. Začulo se kukanje Sneže nagužene preko moga auta,kukala joj boli polako a stariji joj ga uterao u guzu a ona samo jauče, al joj je baja rasturao guzu debelom kurčinom baš se videlo jer je svetlo bacalo pravo na moje auto. Tvrdi kurac ubadao me jako zguza istim tempom izmakla sam mu se ispao je iz mene. Sela na ivicu stola raširila se i digla jednu nogu na rub stola hajde ovako da me jebeš. Tek tad je primetio moju gustu šumicu i reče al ti je rutava sto je nebriješ-rekoh mu nisam nikad volim da mi je ovakva. Utera mi ga do jaja i nastavi se zabijati u mene i onda sam mu počela kukati namerno i stiskati kurac tako sam ga napalila da je počeo žestoko da me jebe jedno vreme dok nije zaurlao i svršio nešto malo sperme u mene. Zadihan ga izvadio i seo da odmara ja sam se pokrila majicom sela, zapalila i nasatvila da pijem. Već sam bila dobro popila a Sneža je još kukala i govorila derući se ajde svrši više boli me guzica. Kad joj ga je istresao u guzicu vratili su se za sto a skoro je već bila zora svanula.


Izjebane pijane ja rekoh ribarima vi sad morate ići a nas dve moramo ovo sve pospremiti i oprati jer će nam muževi doći za koji sat. Pokupiše svoje stvari i uzeše ribu iz vode i pozdravismo se i odoše negde dalje bilo im je uz cestu auto, rekoše odmah će kući. Ostadosmo same a Sneža kukala boli je guzica a ja joj slagah mene boli pička hajdemo sad spavati kad se probudimo pospremićemo i oprati sve. Probudile smo se u podne raspremile sve pogledah koje vino bilo i koje pivo,potrpah vreće sa smećem u gepek i odem do prodavnice kupih iste dve flase vina i karton limenki piva, cole i kisele vode a smetlje bacih uz put da ne bi videli sutra dan kad se vrate Deba i Damir jer bi im bilo sumnjivo da smo toliko popile same jedino ćemo im reći da smo pile rakiju. Sve raspremljeno i oprano složeno a reći ćemo da smo kupile ribu od neke dece i pekle sebi na roštilju. Posle svih poslova legle smo da se sunčamo a Sneža je jos kukala da je boli guzica na sta sam joj rekla ajde nisi se jednom jebala u guzicu neće ti ništa biti kad meni pičku nije pocepao nije ni tebi guzu.


Tako sam provela drugi dan na jezeru a sledeći dan probala sam nešto perverzno, pročitajte priču ovdje

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 8 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Gordana je drugarica moje najbolje ortakinje sa faksa. Naših je godina, tačnije 3 godine je mladja od mene zato što sam ja kasnije krenuo na faks. I ona i Vesna, moja ortakinja sa faksa su poprilično zgodne devojke, nižeg rasta, tako maksimum su visoke 162-3cm, klasične spinerke. :)
Prije 4 dana · Dodao: Feeder
Nastavak uvodne priče, erotsko - porno serijala “Jedna obična Marta I. Ispricat cu vam priču kako je doslo do toga da moj muž Ante shvati, što me zapravo napaljuje, i kako smo krenuli u sve to.
Prije 10 dana · Dodao: Versaljin
ve se odigralo ovog leta, tacnije pre mesec dana kada smo moj decko Saša i ja otisli na more na 7 dana, da se malo odmorimo i opustimo. Nismo imali puno novca na raspolaganju, uzeli smo smeštaj koji smo unaped rezervisali, bila je to soba koju su vlasnici kuce iznajmljivali, naravno uz koriscenje njihove kuhinje i kupatila.
01.08.2019 · Dodao: Pusica
Pozdrav dragi čitatelji, danas konačno izlazi drugi dio mojih ludih avantura, mada ću ispričati samo jedan događaj, koji naravno se ne nadovezuje na prošli dio. Pričat ću vam moj prvi seks u grupnjaku sa dvije djevojke koje sam imao.
30.07.2019 · Dodao: Vrucidecko123
Prijatelj koji je odselio prije 15 godina van Hrvatske je stigao na par dana vidjeti roditelje. Javio nam se i rekao da bi nas volio vidjeti. Supruga je zapela da se nađemo s njim jer ga zna čitav život i ne dolazi baš često. Kako mi nije baš drag, rekao sam da se pođe sama naći s njim i da mu kaže da sam bolestan ili nešto.
23.07.2019 · Dodao: CortoM

Anketa
By Blondie Prije 4 dana
By Volimcure Prije 5 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories