Trenutno Pusicu pregledava 1060 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 03.01.2018 (03.01.2018) - Svi članci by sexylady

Svaki muškarac nesumnjivo ima svoje fantazije: o nedokučivim zabranjenim ženama, o perverzijama koje ne smije nikom povjeriti niti može probati… Moje fantazije završavale su se na oblinama i u dubinama moje zamamne još neoficijelne svastike Marine sa čijom sestrom Enom sam se godinama zabavljao koristeći svaku priliku da se u Marininoj blizini «ogrebem» za njen dodir i pogled na putene obline. Posebno me rajcala njena velika, lijepa, obla stražnjica i uvijek vlažna usta… te sam vrlo često tucajući Enu fantazirao o njenoj sestri. A kad bismo zajedničke tulume sa njom i njenim mužem Vlatkom završavali sexom u odvojenim sobama, izluđivala me njena orgazmička vriska koja je probijala zidove. Tako sam posredno uživao «u njoj» ni ne sluteći da će mi se ta želja ostvariti na najbolji mogući način.

Pa čak i više od toga. Jer, svastika je bila ženska neizmjerne, ali zarobljene mašte koja nas je jednog dana dovela u krevet sa njenim rođacima Milkicom i Giannijem, inače bratom i sestrom i na koncu sa njenom sestrom (mojom) Enom i mužem, kada su pali svi tabooui ovog svijeta.

Kasno poslije podne zazvonio je telefon u mom stanu i nekoliko trenutaka razmišljao sam da li da se javim. Spremao sam se za zanimljiv izlazak, večeru učetvero kod moje slatke svastike, i nisam želio da mi bilo kakav poziv to pokvari. No, telefon je uporno zvonio i podigoh slušalicu. Bila je to upravo Marina koju smo svi zvali Meri…
«Oboje su nas nasukali… i Ena, i moj Vlatko…! siktala je Meri. Ena je, dakle, bila moja stalna djevojka, studentica medicine, a Vlatko njen muž. «Zamisli, maloprije su Vlatka zvali s posla i on je upravo otišao na nekakvu intervenciju, tko zna kad će doći… A sad me zove i Ena, odgođen joj je ispit za sutra ujutro i doputovat će tek sutra popodne… I šta ja da radim sa svime ovim… ribu sam već očistila i marinirala, vino ohlađeno…!?»

U momentu mi je sinulo… Meri je bila žena za kojom se ne može samo žuditi, nju se moralo imati i ja sam odavno primjećivao nekakav obostrani fluid koji smo prećutno obuzdavali bojeći se skandala ako bi Vlatko i Ena nešto primijetili. Treba pokušati.

«Čuj Meri, to je sve njihov problem. Ribu ćeš morati baciti, ne može to stajati do sutra… Zašto ti i ja ti ne pojedemo kako smo i planirali…?» bacio sam mamac. Zastala je trenutak, a onda je reagirala kao tipična domaćica kada neko pokaže da cijeni njen trud.
«Da, imaš pravo… Nismo mi ovo pokvarili… A sutra možemo opet s njima nešto pripremiti… Ma znaš što. Ja ću ovo sad baciti na gradele, a ti samo dođi.» odluči Meri i spusti slušalicu bez pozdrava. Ok, to je bilo to za početak. Ubrzo je opet zazvonio telefon. Ena je zvala iz Zagreba. Ispit je odgođen za sutra… bilo ih je puno pa profesor nije stigao sve ispitati… žao joj je, ali vidimo se sutra… Bog, pusa…
Požurih na «spoj» obuzet nekom čudnom tremom. Usput kupih ružu i dvije boce vina za opuštanje «tvrdih stavova» i već sam hitao k Marini. Otvorila je vrata u tankoj svijetlo plavoj ljetnoj haljini ispod kojih se jasno ocrtavao također svijetlo plavi veš, male gaćice jedva prekrivajući guznu brazdu i mali grudnjak iz kojeg su «kipile» mesnate dojke. Bila je veoma dobro raspoložena…

«Razmišljala sam… imaš ti pravo. Zašto da nama kvare veče, ako oni imaju obaveza…?»

«Pa naravno, evo mi smo tu kako je dogovoreno. A koga nema, bez njih se može… Šta to tako dobro miriše ?»

«Našla sam odličnog lubina. Bit će dosta za nas… A i vino sam ohladila… ma, vidi ga… i ti si donio vino… ’ajde neka… Blitva je gotova, a riba će biti za pet minuta… hajde ti nama otvori vino i natoči» čavrljala je tako da mi je bilo jasno da uopće ne žali što nema njenog muža i sestre. Činilo mi se da je naša «urota» prećutno počinjala.
Prošao sam kroz stan i vidjeh da je stol već postavljen za dvoje. Mirisne svijeće, razni začini, lijepe starinske čaše za vino… ukrašavali su trpezu. Sjeo sam tako da sam je mogao posmatrati kako radi oko električnih gradela, spretno uzima i okreće ribu, poskakuje krećući se po kuhinji, saginje se, a gaćice i haljina se uvlače i nestaju u guzi, a onda kao nesvjesno izvlači tkaninu između guzova. Nesvjesno sam se počeo češkati po kurcu koji je polako rastao. U zadnje vrijeme sam se sve češće bavio mišlju da sam onda, prije nekoliko godina, trebao «napasti» Marinu, a ne njenu sestru. Na jednom pijanom tulumu krenuo sam prema Marini da je podignem za ples. Sentiš je tada bio prilika da se curu «legalno» prepipa i vidi kako će reagirati, odmah znaš imaš li prolaz kod nje. No, dok sam stigao do Marine, na ples ju je pozvao neki drugi momak te ja odmah napravih korak prema njenoj sestri. Malecka Ena, prerano naraslih dojki, bila je dobra zamjena te joj već nakon prvih taktova «Blue Johny blues» spustih dlanove na guzu, a među noge joj gurnuh svoju butinu. Ena je samo uzdahnula i blago raširila noge pritisnuvši brežuljak na moju nogu. Bila je pod uticajem đus-votke i nadolazećih hormona te isto veče završismo u jednoj od soba tog velikog stana u brzom i žestokom koitusu. Bio je to početak duge solidne veze, koja se međutim vremenom trošila i izlizala te postala dobra navika puna razumjevanja i uigranog kvalitetnog sexa, što ju je i održavalo. No, kako je vrijeme prolazilo, a Meri mi je bila stalno u blizini sve češće sam žalio što nisam bio brži one večeri kad sam pokupio Enu.
«Evo, klopa je gotova, ali da mi prvo nazdravimo po jednom lozom» reče Meri i svojom čašicom kucnu o moju rakiju i iskapi je na eks. «Tako… (i pucnu usnicama) hajde nam ti očisti ovu ribetinu… Ja ću izvaditi blitvu, evo i kruha… hm, dobro miriše, a ?» cvrkutala je Meri.
«Ma ti si prava umjetnica od kužine… super je sve ovo. I zašto bismo mi išta propustili jer Vlatko i Ena nisu tu. Sve ćemo mi provesti, a kad dođu možemo ponoviti, jel’ tako ?» rekoh.
«Hm… razmišljala je trenutak. Zar baš sve? Ne znam hoće li to baš ići ?» dočeka moju upadicu sješkajući se. «I ne znam šta podrazumijevaš pod to… sve. Ma dobro… prvo ćemo ovo pojesti i popiti. To je sigurno. Živjeli!»
Meri je svaki čas nazdravljala i zalogaje zalijevala dugim gutljajima «pinota», a ja sam spremno dolijevao tako da je u pola ručka bila otvorena već druga boca. Marina se sve više opuštala i pomalo nebontonski mljackala i kruhom među prstima iz tanjira kupila sok od limuna, maslinovog ulja i začina i to slasno gutala. Jedan takav zalogaj pružila je meni. «Probaj, dobro je kad se pomiješa» i gurnu mi komadić natopljenog kruha u usta, a zatim i vrhove prstiju dozvoljavajući da ih joj poližem. Gledala me ravno u oči. «Živjeli» reče ponovo i iskapi gotovo punu čašu vina. Jelo je ubrzo nestalo s pladnjeva i mi smo zapalili po cigaretu gledajući se od vina sjajnih očiju. Znao sam da sad moram nešto učiniti ili se spremiti i otići.
«Da li ti nedostaju Vlatko i Ena? Zapravo, jesu li nam izostankom pokvarili ovu večer… da budem iskren, meni ne ?» upitah, a ona je dugo šutila i gledala me u oči.
«Hvala ti za ružu. Odavno nisam dobila cvijeće.» odgovori polako. «Hajde, otvori novu bocu. Dobro da si i ti kupio vino, dobro nam ide… Natoči do vrha!»
Sipao sam nam vino iz treće boce i sjetih se šta sam zapravo maloprije rekao. Ono «sve ćemo provesti» ona je odmah shvatila kao poziv na sex. Jer su se ovakve naše večere učetvero sa potocima rakije, vina i hrane završavale razvratnim plesom uz zavlačenje mojih i Vlatkovih prstiju u intimne kutke naših ženskica, pornićima i drpanjem u dnevnom boravku da bi se onda razišli po sobama u neizbježni siloviti sex. Osluškivali smo jedni druge i možda se podsvjesno natjecali ko će biti bučniji i razuzdaniji. I baš ti zvuci, glasanje moje svastike Meri dok se jebe i svršava strašno su me palili i rajcali i tjerali da je zamišljam kako se nabija na moj kurac dok je ispod mene bila njena sestra Ena.
«Pali te kad čuješ moju Meri kako se kara, ha ? pitala me jednom Ena dok smo nakon sexa ležali na postelji, a u drugoj sobi je Meri još glasno stenjala pod Vlatkovim naletima. «Najžešće me jebeš, ovako kad smo kod njih u stanu i kad čuješ nju… to sam baš primijetila. Volio bi mi pojebati sestru, zar ne? Hajde priznaj! Sigurno misliš na nju dok me karaš…» insistirala je Ena, a ja sam diplomatski izbjegavao odgovor koji je bio očigledan. «Ma nema veze. Kad te to pali i meni je bolje. Ako ti se sviđa… možeš me oslovljavati njenim imenom dok jebeš… neću se ljutiti…» pričala je Ena već uzbuđena vlastitom pričom i spremna za novu rundu sexa.

«OK, zete… Za početak možemo malo zaplesati, ali ne pretjeruj… Pusti nam kakvu dobru, laganu stvar, a ja ću počistiti stol» iznenada reče Meri čisteći prste kriškicom limuna. Super, pomislio sam. Sad će sve biti jasno, može – ne može… Pustio sam CD sa tridesetak laganih evergrina, neka ples potraje, a zatim joj se teatralno okrenuo, poklonio i zamolio za ples. Meri je brzo prišla obujmila mi ruke oko vrata i lagano pritisnula dojke uz moja prsa. Išlo je brzo. Njihali smo se lagano i polupijano sve manje obraćajući pažnju na ritam pjesme, hvatajući ritam tijela. Obujmio sam je oko struka i jače pritisnuo uz tijelo. A zatim korak lijevo-desno trljajući se od nju. U trenutku kad je ona morala napraviti taj korak ustranu i malo raširiti noge, zakoračih među njene butine, stari test koji se radio uz sentiš. I prošlo je. Samo me kratko pogledala u oči pa spustila glavu na moje rame i jače me stisla oko vrata u znak predaje. Nisam gubio vrijeme. Lagano sam je počeo maziti po leđima, pa jednu ruku spustio na guzu navlačeći jače njen brežuljak na svoju butinu. Sasvim se prepuštala lagano šireći noge, a zatim u ritmu plesa počela polako miješati karlicom. Bio sam sve drskiji. Ubrzo sam sa obje ruke milovao Marinine guzove i sve jače ih stiskao i gnječio. Bili su veliki, ali fantastično oblikovani i tvrdi. Onda zavukoh srednji prst preko haljine i gaćica među guzove i počeh je maziti po anusu preko tkanine. Lagano je uzdahnula i kao pokušala se oduprijeti, ali je još jače stisnuh na svoju nogu i tad već osjetih vrelinu njenog već mokrog međunožja.
«Polako…. polako zete. Polako sa svojom svastikom… ne budi baš tako bezobrazan…» dahtala mi je na uho i sama se sve jače trljala pičkom od moju nogu. «Ne žuri… Kad smo već ovako lijepo zaplesali, sad ćeš mi otkriti neke stvari… Ja to o tebi već znam, ali mi ti moraš nešto reći…»
«Hoću slatka moja svastiko. Samo reci svastiko, sve ću ti reći» obećah sluteći da je pali i to naše obeščašćujuće oslovljavanje sa «zete, svastiko».
«Ena mi je pričala… da li je tačno. Sestra mi je pričala da prisluškuješ kad se ja i Vlatko tucamo u drugoj sobi, da te to pali… i da je žestoko jebeš. I da si rekao da bi rado mene pojebao… to mi je rekla… Je li to tačno?»
«Dakle, tako. Sestre nemaju tajni jedna pred drugom. Sve ti je potanko prenijela. Onda, priznajem. Baš me pali kad te čujem kako stenješ, vičeš, cviliš… Jednom sam vas i vidio kroz ovo mutno staklo na vratima sobe. Išao sam u WC i vidio te kako si se naguzila na podu, a Vlatko ti ga je zabijao otraga. Nešto si brbljala… jebi me, jebi me… to me baš napalilo i odmah sam ti ponovo nategao sestru i zamišljao da jebem tebe…»
«Mmmmm… kakvog perverznog zeta imam, uh… samo polako… ne guraj mi gaćice unutra… oh… A reci mi drugu stvar… je li istina da Enu stalno tucaš u guzu?»
«Naravno. Pa ona to jako voli i sama traži. Skoro da joj je to draže od običnog sexa…» palio sam svoju svastiku i sve žešće je drpao za guzove.
«… a je li istina da joj ližeš guzu i da joj zavlačiš jezik unutra… ne gadi ti se to?»
«I to je tačno Meri moja slatka. Tvoja sestra to najviše voli. Ja je zapravo jebem jezikom u šupak. To si htjela znati, zar ne!? Ne gadi se to meni… to je baš slatko… Ena… zapravo vi obje ste slatke, mirisne cure… kao kolačići…»
«Oh, koji si ti perverznjak zete… zavidim mojoj sestri… to je sigurno divno. Ja to nikad nisam probala», reče Meri i jednom rukom me obujmi oko struka, a zatim se žestoko poče trljati kokicom od mene… «Ooohhh… razvratniče… šta radiš sa svojom svastikom… pokvarenjače jedan…»
«Svastiko moja slatka… ne mučimo se. Učinimo to… zašto da maštamo… pogledaj nas, već smo na pola puta…» krenuo sam u finiš. I u tom momentu je zazvonio telefon.
Meri se trgnula i izašla iz zagrljaja misleći u prvom trenutku da je zvono na vratima stana. Podigla je slušalicu, bio je to Vlatko. Javlja da je naišao na veliki kvar na dalekovodu (bio je inžinjer visokonaponske mreže), da ih je uhvatio mrak na terenu i da će se vratiti tek sutra kad završe posao… bla, bla… Razvezao je priču o poslu, a Meri je ponavljala … da,da dobro, uredu… I tad mi je sinulo. Bila mi je okrenuta leđima naslonjena na stočić sa telefonom te joj priđoh straga. Znao sam da ne smije reagirati i otkriti se da sam tu i da je diram. Sagnuo sam se, kleknuo iza nje, zadigao suknju i snažno gurnuo jezik preko gaćica među njene guzove… Poskočila je, ali se nije odala glasom. Pokušala je rukom odgurnuti moju glavu, ali sam je čvrsto držao za bokove i nije to mogla učiniti. A onda se prestala braniti i ja nastavih slobodno gurati jezik u njeno međugužje. Meri je za to vrijeme komunicirala s mužem i primjetih da netremice gleda taj prizor u velikom ogledalu što je bilo u hodniku pored nas. Svidjelo joj se. Razgovor se konačno završi i Meri odahnu.
«Dobro zete… pobijedio si. Samo me malo sačekaj da se istuširam. Sva sam znojna i masna od friganja i plesa…. Ajde, pusti me sad malo da se sredim» reče svastika i nestade u kupatilu.
Yes!!! Zgodna svastika Meri, predmet mojih najmračnijih želja, past će ko zrela kruška. Što je i bila u svojoj dvadeset sedmoj godini. U tom trenutku pomislih na svoju djevojku Enu s čijom sestrom ću sad u krevet. Nije bila ni svjesna koliko mi je otvorila put u njeno međunožje svojim intimnim ispovijedima (kasnije ću tek saznati da je bilo i obrnuto, Meri je palila Enu na Vlatkov veliki kurac… no, to je druga priča). Znao sam da sestre, najbolje prijateljice i žene uopće o svojim muškarcima pričaju najintimnije stvari, bljuvotine i pizdarije, od veličine i oblika kite, do ukusa njihove sperme i imitiranja glasova kad svršavaju. A Ena je baš imala svašta ispričati. Kako smo bili sve duže u vezi, među nama su pale sve ograde i tabui.

Ena je bila cura koja je stalno htjela nešto novo. Nakon jednog odgledanog pornića, bez puno priče se sagnula, popušila mi kitu i kad se dobro ukrutio gotovo zapovijedila:
«Hoću da me jebeš u guzu… ovako kao na filmu… hajde, premotaj traku pa ga pusti ponovo, želim baš tako!» I zatim je dohvatila soleu i zauzela istovjetnu pozu kao legendarna Tracy Adams legavši na bok i prebacivši jednu nogu preko naslona sofe na kojoj smo bili. Izbacila je dupe prema meni i jednom rukomse uhvatila za lijevi guz i raširila međugužje otkrivajući mi analni otvor. Ena je kao i Meri imala veliku guzicu (nešto kao J. Lo), ali dobro i sexi oblikovanu, pozivala je na razvrat.
«Samo me malo podmaži… da ne boli… taaaako…. naguraj malo kreme i unutra… ooooohh…» zapovijedala je moja Ena, a ja sam poslušno podmazivao njen čmar zavlačeći srednji prst sve dublje. Tiho je stenjala i opuštala se primajući prst i ne skidajući pogled s TV ekrana na kojem je tekao pornić. «A sad mi ga daj u ruku i lezi iza mene… polako… ne, ne… nećeš mi ga ti gurati, sama ću to… vidi kako to ona radi» upućivala me na «instruktoricu Tracy. I besprijekorno je oponašala. Dohvatila me za kurac i lagano prislonila glavić na anus. Nije mi dozvoljavala da ga gurnem unutra nego se sama nabila pokrećući guzu unatrag. Pa ga izvadila, a zatim vratila u guzu i zavukla malo dublje… I tako bezbroj puta dok ga, potpuno opuštena, vlažnog i podmazanog crijeva, nije sasvim zavukla u svoju utrobu. «Ooooohhh… kako je ovo divno… zašto mi ovo nisi prije radio… ovo je predivno… kako me pali… ooohhh, tako, tako…» Sva oduševljena novim izvorom uzbuđenja pustila je iz ruke moj kurac i pustila da ga zabijam u svom ritmu. «Guzi me dragi… tako… ah, možeš jako, brže, brže… oh… guzi me slobodno, kao da jebeš u pičku… oh… ovo je super… ne vadi ga van, samo zabijaj… malo ću se drkati… aaaahh.. kako je dobro imati zabijen kurac u šupak… izluđuješ me ljubavi…» I poslije je više nisam razumio šta bulazni. Silovito sam joj zabijao penis u čmar do jaja ne vjerujući koliko je cura oduševljena. Već sam imao analno iskustvo, ali sa curama koje nisu baš bile lude za tim. Svršila je urlajući, a odmah zatim sam se i ja izlio u njeno crijevo. Ena je tada prvi puta probala analni sex i poslije je to bilo gotovo redovno zadovoljstvo. Dakle, njeno oduševljenje guženjem bilo je toliko da smo neprestano istraživali razne i nove mogućnosti analne stimulacije, a nije izdržala da se u detalje ne pohvali i svojoj sestri i ko zna kome.

Već napaljen ovim uspomenama, plesom sa Meri i velikim očekivanjima priđoh kupatilu da vidim da li je gotova s tuširanjem i primijetih odškrinuta vrata. Provirio sam i vidio veličanstven prizor: Marina je stojeći u kadi okrenula stražnjicu prema vratima, a jednu nogu podigla na rub kade raskrilivši međunožje i velike bijele guzne polutke. Mlaz tuša usmjeravala je po pici i anusu očigledno uživajući u toj stimulaciji, a drugom rukom se lagano milovala i tjerala pjenu sapunice sa sjajne kože. Izgledala je kao putena kupačica sa Renoirovih slika. Onda Meri zatvori tuš, a ja se povukoh da me ne primijeti. Iz kuhinje sam prenio piće u dnevni boravak, usput isključio telefon da ne zazvoni opet u ključnom momentu i namjestio se na trosjed očekujući je. Tada primijetih na polici tri nova pornića podignuta iz videoteke. Hm, dakle orgije su bile planirane… pa će tako i biti. Za koji minut pojavila se i Meri, u svilenoj crvenoj kućnoj haljini sa motivima japanskih zmajeva izvezenim na leđima. Otpuhnuvši glasno strpošta se pored mene na trosjed i kao osviješćena upita: «Pa zete… šta je to bilo maloprije? Je li to uredu onako se ponašati sa svastikom?» i prebaci nogu preko noge otkrivajući na trenutak sada crvene tange na sebi.
«O da, naravno da je uredu. I to je samo sitnica u odnosu na to šta je moja draga svastika zaslužila. Pa ovako dobar ručak odavno nisam pojeo. Umorila si se, imala si naporan radni dan… pa si ovdje kuhala i frigala, čeka te sad brdo ovog posuđa… Zaslužila si nagradu.» krenuo sam u napad. Marina me pogleda upitno, kakvu nagradu?, te ja ustadoh da odmah pređem na stvar. «Hajde moja slatka Meri, samo se opusti i uživaj. Evo, lezi ovdje na trosjed, dobro ću te izmasirati, zaslužila si to i prijaće ti… Gledala me trenutak… a onda se konačno predala. «Hajde da i to vidim… Ena kaže da si majstor tajlandske masaže… uzmi mirisno ulje, lavanda je na komodi.» i pruži se u cijeloj svojoj veličanstvenoj dužini i veličini po trosjedu. Još jedan korak, trebalo je s nje skinuti i kućnu haljinu. Već sam zagrijavao ulje trljajući ga među dlanovima i onda bespogovornim tonom rekao: «Skinuću ti haljinu da se ne ufleka uljem… pa ne mogu te masirati tajlandski preko haljine!» te sam jednom rukom uhvatio za kragnu haljine i povukao nadole. Svila se lako razvezala i rastvorila te je odbacih, a pred očima mi se ukaza grandiozno tijelo moje svastike Marine. Meri je zapravo bila krupna ženska sa nekoliko kilograma viška koji joj pak nisu kvarili izgled (ili ja to tako baš volim), ali vrlo skladno građena i proporcionalna, sa naglašenim strukom, dugim ravnim nogama, lijepim listovima, mesnatim krupnim grudima i punačkim usnicama. Ležala je preda mnom sasvim predana i (kao) bespomoćna. Sasvim obučen raskoračih se preko nje i zalih je uljem sa mirisom lavande po leđima.
«Oh, samo polako… pazi da ulje ne ode po namještaju…» brinula se Meri da ne ostane tragova našeg grijeha.
«Ne misli o tome, samo uživaj svastiko moja jedina… zaslužila si… samo mi reci ako te negdje nešto boli, to ću masirati posebno,» smirivao sam je i pripremao za neminovne dodire. Lagano sam utrljavao ulje u njena leđa, ramena. Opipavao sam i lagano prstima pritiskao vratne, pa ramene mišiće, malo napete i krute i pomalo bolne. Stiskao sam i popuštao pritisak osjećajući kako se njeno tijelo lagano opušta, iako su je prvi dodiri morali malo boljeti, sad je već počinjala uživati i meškoljiti se pod mojim rukama i ispuštati tihe uzdahe zadovoljstva.
«Ne znam pravimo li glupost… ali ovo baš prija. Hm, baš znaš pronaći prava mjesta…» prela je ispod mene kao maca. Prešao sam na leđne mišiće i kružnom masažom palcima klizio po njenoj sjajnoj, blistavoj koži. Ulje se zagrijavalo i Meri je sve intenzivnije mirisala na lavandu, ljeto i Mediteran. Maksimalno sam koristio priliku i dlanovima je lagano milovao po leđima dodirući kožu, pa po rebrima, pa vrhovima prstiju, kao ovlaš, po dojkama koje su se pod pritiskom razlile sa strane ispod njenog tijela. Sasvim predana nije se bunila. Dapače, sve glasnije je ispuštala zvukove zadovoljstva… «Mmmmm… tako zete… samo polako… tu malo više lijevo…» navodila me na «bolno» mjesto. Tako sam stigao do guze. Dva divna velika, tvrda, bijela guza. Štrcnuo sam još malo ulja i uhvatio je za guzove i počeo ih mijesiti. Malo se trznula i podigla glavu, ali je smirih..
«Znam, Meri… znam da je ovo guza, ali i ona zaslužuje masažu…» i u sekundi pronađoh bolna mjesta, sastave musculusa maximusa, tetiva i kostiju kuka (to je ona rupica u guznom mišiću, malo prema kuku, koju se može napipati kao bolno mjesto) što joj je godilo da masiram. Uzgred malo raširih već opuštene guzove i trakica crvenih tangi nestade među njima usijecajući se u anus. Onda sam prešao na noge. Marina je već bila uzbuđena i sasvim opuštena kad sam je počeo maziti po unutrašnjoj strani butina. Spremno je malo raširila noge da lakše zavučem dlanove između punačkih butina. Lagano sam je mazio i opet «slučajno» dodirivao njeno međunožje preko uske trakice gaćica koje su jedva prekrivale uzavrelu picu. Na crvenoj tkanini nazirao sam ovlaženu brazdu. Pređoh palcem nekoliko puta preko pice, a Meri spremno još malo raširi noge i zamiješa bokovima. Bila je spremna da primi kurac, ali sam je želio još mučiti. Odmaknuh se od kokice i pređoh na listove snažno ih masirajući, pa stopala i na koncu svaki nožni prst i tabane posebno sam izgnjavio i opustio. Već sam se i ja dobro zagrijao od masaže i pogleda koji nisam skidao s njenog međunožja.
«Sviđa li ti se sve ovo… godi li ti…?» pitao sam spremajući se za skok.
«Oooohhh… zete pa ovo je divno. Osjećam se dobro i lako kao ptica. Ti si zaista pravi majstor masaže. Moja sestra Ena nije pretjerala… ah, tu… tu me malo boli… taaaaako, samo nastavi.»
«Doooobro svajo moja… sad idemo natrag. Od malog prsta na nozi do glave… istim putem. Ali i ja moram paziti na fleke od ovog ulja, strpi se sekundu.» Brzo sam ustao, u jednom potezu skinuo majicu i potkošulju zajedno. Trznuo šlic na farmerkama i sve dugmiće otkopčao odjednom u «rafalu» na šta je svastika reagirala… «Oho, pa to je pravi Levi’s 501… polako zete, polako… neću ti nigdje pobjeći… samo polako i… dugo, dugo…» i zatim zabi lice u svileni jastučić, a guzovima lagano zamiješa znajući da je gledam, otvoreno me pozivajući na parenje. U par sekundi ostao sam gol i da ne kvarim zamisao nastavio je masirati i maziti od stopala prema gore. Brzo se nađoh sa već napucanim pulsirajućim kurcem iznad njene stražnjice. Pritisnuh ga i on propade među njene guzove te ga počeh lagano vozikati trljajući ga tako preko tangi. Legao sam preko svastike Marine i šapnuo joj gurajući joj jezik u uho: «A sad ćemo preći sa tajlandske na klasičnu bosansku masažu, jel’ vrijeme za to lijepa moja svastiko…?»
«Hajde zete… predstava ti je za desetku… ti si najbolji zet na svijetu… a sad mi ga stavi… molim te stavi mi kurac, ne mogu više izdržati….» dahtala je uzbuđeno. Pokušao sam odmaknuti trakicu tangi sa pičkice, ali se Marina malo odigla od ležaja i kratko rekla «Skini ih sasvim, samo smetaju!» I u trenutku dok sam svlačio njene gaćice s nogu ona vješto podbaci jastučić pod stomak, ponovo se naguzi, desnom rukom se uhvati za dupe i malo raširi guzove otkrivajući mi prolaz do uzavrele i natopljene pičke. «Hajde zete… zabij se u mene… nemoj da više nešto glumimo… daj ga ovamo, želim da me jebeš, dragi moj zete… hajde jebi svoju svastiku….!» Prislonio sam glavić i lagano gurnuo kurac u vrelu vaginu, pa malo izvadio i onda se sasvim zabio. Do jaja. Meri je uzdahnula, nekako grleno i životinjski, ali i s olakšanje… «Taaakoo… sad me jebi polako lijepi moj… samo polako… i do jaja… brzo ću biti gotova… napalio si me ko životinju… tako, još, još, još… ubadaj me bez milosti… skroz… oh kako me dobro jebeš…» roktala je Meri gušeći se u vlastitoj slini što joj je curila na usta. Bila je beskrajno napaljena masažom, maženjem i činjenicom da se odaje razvratom karanju sa sestrinim dečkom, da vara muža u njihovom domu i pri tome neizmjerno uživa. Kretala se ka divljačkom orgazmu. Sve žešće je radila pokrete karlicom naprijed-natrag. Ja sam gotovo mirovao, a Marina se nabijala na kurac kako je ona željela i bulaznila prostote…
«Oooh kako volim tvoj kurac u sebi, probijaj me, razvali me… pojebi me ko životinju, ja sam tvoja krava… pomuzi me i jebi me ko kravetinu…» brbljala je podigavši se malo od ležaja kako bih mogao zavući ruke i obuhvatiti joj velike grudi. Zabijao sam se sve jače, napaljivao me i zvuk pljeskanja mog trbuha od njenu guzicu pa sam htio tako «pljeskati» što jače. Drpao sam Marinu za sise, teglio je za velike ukrućene bradavice i snažno je udarao stomakom po dupetu…
«To… to… to… još malo… aaaah… još malo me tako jebi zete… guzi svoju kurvu… taaaako…» i onda je vrisnula nešto nerazumljivo i počela se grčiti u orgazmu. Nabila se tako da joj je ušao do jaja, a zatim me jednom rukom prebacivši je untarag uhvatila za guz i pritisnula na sebe ne dozvoljavajući da joj ga izvadim i odmaknem se. «Oči mi vadi, ali njega mi ne vadi, zete!» Šutila je tridesetak sekundi, a onda tiho rekla:
«Tako… pojebao si svastiku… super je bilo i nije mi žao. A sad kad smo to uradili, dalje možemo bilo šta… igre bez granica, zar ne ? Ti nisi svršio još, ha? Hajde, uradi mi šta god hoćeš… kako hoćeš da svršiš ?» velikodušno se nudila. Polako sam izvadio još nabrekao, vlažan i sjajan kurac iz Marine i prišao videu. Upalio sam TV i stisnuo play pustivši pornić koji je već spreman bio u njemu. «Pa ti si planirala da ovo gledamo, iako je Vlatko već bio otišao, zar ne ?» Kao da je zatekoh i iznenadih, ali nije bilo tako. Spremno je odgovorila: «A ti kao da si planirao da karaš svastiku kad si krenuo ovamo sa cvijećem, a znao si da nema ni Ene, ni Vlatka ?! Zete, nemoj da se pravimo ludi. Želiš ovo odavno. Jebeš mi sestru i fantaziraš o meni. A otkako mi je pričala vaše krevetske bakanalije, lizanja, guženja, krastavce i vibratore… sve ovo i ja želim s tobom. Daaaj zete… stavi mi ga ponovo… šuti i uživaj.» Film je krenuo, već na samom početku nekakav grupnjak, a ja sam stajao iznad Marine i razmišljao odakle da počnem napadati njeno lijepo, skladno tijelo.
«Ma daj da vidim gdje sam ja to maločas ulazio.» rekoh, a Meri se spremno okrenu na leđa široko raširi noge i prođe prstom kroz međunožje razdvajajući svoje usmine. Dok je noge držala visoko u zraku, kleknuo sam na pod pred nju i lagano zavukao srednji prst, pa dva, pa tri prsta u vrelu vaginu. Bila je prostrana, ali čvrsta, možda je mogla stati i šaka, no nisam forsirao. Izvukoh prste i zaronih licem u međunožje te je liznuh tek da osjetim okus svastikinih sokova. Poplavljena od uzbuđenja, ali mirisna i čista mamila je na novi razvrat. «Ukusan picin sok… evo probaj i sama…» Ponovo sam joj stavio kurac među noge, ubo je nekoliko puta, a zatim ga izvadio i prinio njenom licu. Kao da nije odmah shvatila te je lupih par puta glavićem po usnama. Otvori usta i primi ga spremno. I u prvom momentu me začudilo kako lako uvlači gotovo cijeli kurac u usta, uskoro i do jaja, a onda se sjetih Enine priče o Vlatkovom kurcu koji joj je Meri opisivala kao «mlin za kafu» koji je Meri redovno primala u usta. To me napali te se počeh još jače zabijati… «Evo svastiko moja… ovo želim… hoću da te jebem u usta… kao u pizdu…» i zabijao sam dok ne osjetih da ću svršiti pa se povukoh van. «Neću, neću još… sad ću ti ga vozati među sisama.» Polizah je između dojki i položih kurac, a ona ga vješto zakrili bujnim dojkama napravivši vlažan tjesnac oko kurca. Karao sam je i tako par minuta. Bilo je neobično. Gledao sam svastiku u oči, a ona je lovila trenutak kad bi glavić provirio iz dojki ispod njene brade te ga pokušavala na trenutak liznuti, ali za par minuta sam i to izgustirao.
«Hajde ljepotane… zetonja moj… kako ćeš da ti se namjestim da me jebeš i da konačno vidim kako moj zet svršava… hoćeš ovako… hajde, uvali mi ga duboko,» reče Meri i namjesti se na desni bok. Zatim je lijevu nogu visoko podigla i rukom povukla koljeno skoro do svog ramena otkrivajući mi bestidno rastvorenu pičku. Najahao sam na njenu ispruženu desnu nogu i kurac je sam našao ulaz vagine. Ponovo se počeh zabijati ritmično, sve brže i dublje. Osjećao sam kako mi kurac u svastikinoj utrobi još raste i otvrdnjava, a i ona je počela sve glasnije ječati. Pogledao sam šta se dešava na porniću, a i Meri je obratila pažnju na ekran gdje su dva kurata crnca nabijala na ražnje krupnu sisatu, plavokosu bjelkinju koja je vrištala od zadovoljstva. Bila je nabijena pičkom jednome na kurac, a drugi joj je gurao kurčinu u šupak. Bez milosti su ulazili i izlazili iz nje punom dužinom dodirujući se preko tankih stijenki vagine i crijeva i njenoj utrobi. To kao da je dodatno napalilo Marinu pa je opet počela govoriti bljuvotine… «Jebi me zete ko najveću kurvu… volim tvoj kurac… obožavam da me jebeš, guziš, da me pišaš… taaaako, do jaja mi ga zabijaj… hoću da me jebeš kao što jebu ovu drolju… vidi kako je razvaljuju… hoću i ja dva kurca… hoću ga u šupku, u nosu… kuuuurca hoću u svim rupama… začepi me zete… ubadaj svoju svastiku… hoćeš li me uvijek jebavati, reci da hoćeš !!! («Ma naravno da hoću» mislio sam)… hajde začepi mi sve rupe…» I onda sam shvatio šta želi. Ovlažio sa srednjak na desnoj ruci i lagano joj ga gurnuo u šupak, a lijevi srednjak u njena usta.
«Uuuuuh… tako, tako… zabijaj mi kurac i prst u šupak… taaaako… hajde svrši ovako ljubi te svaja… hajde… slobodno me ubodi u šupak… jebi me… jebi me kao moju sestricu… sve mi to radi što i njoj…» i to me dotuklo. Orgazam mi je krenuo iz malog mozga, sav sam se tresao i na kraju zaurlao od zadovoljstva nadglašavajući plavušu i crnce u porniću. I Meri je zaurlala i poslije shvatih da sam joj u trenutku orgazma gurnuo cijeli srednjak u šupak. Izlio sam u Marinu more sperme namijenjene njenoj sestri Eni, ali sudbina je htjela da tako bude i da u tom trenutku niko zbog toga ne žali. Šutke smo ležali poslije dobrog sexa posmatrajući porno-finale na ekranu. Plavuša je lizala i drkala oba crna kurca koja su joj tek izašli iz šupka, a zatim pokusala prave gejzire sperme dočekujući je na jezik.
«I ovo je super… voljela bih ovo nekad probati… a i mnoge druge stvari,» iznenada progovori Meri. «Moj Vlatko ima velik kurac i trebala bih biti sretna. Zapravo, sex nam je dobar, ali već jednoličan. Mnogo toga želim… ali to s njim neće ići. Kako da ga ubijedim da nađemo još jedan par za sweeng, kako da mu kažem da želim dva, tri muškarca i npr. jednu ženu na sebi, da želim probati redaljku, vibratore… Sve to njemu je van pameti. Evo… npr. ja nikad nisam probala da me neko pojebe u šupak. Zar je to neka posebna želja… I onda mi Ena priča sve o vama, napali me da poludim.»
«A šta ti je to Ena pričala o nama ?»
«Ma vjerovatno sve. U detalje. Kako joj ližeš čmar i zabijaš jezik u šupak. Pa je poslije jebeš u dupe, a u pizdu joj guraš vibrator ili banane i krastavce, i obrnuto… A reci mi, je li istina da si je nagovarao da napravite grupnjak sa nekim društvom na moru ?»
«Vidim da ste vrlo otvorene… Istina je, bila je u društvu jedna kokica koja mi se svidjela, a njen dečko je trzao na Enu. Vidio sam da ga je puštala da je izdrpa dok su plesali pa sam i ja pritisnuo malu. To bi išlo, ali smo se nekako prerano otrijeznili pa su se svi povukli…»
«I ti bi mogao gledati da ti neko tuca Enu…?»
«Da, ako bih i ja istovremeno guzio nešto dobro… Daj, Meri… pa svima može biti dobro. Eto, i ti želiš redaljku, a Vlatko ne bi trebao ništa drugo karati osim tebe?! No, razmišljao sam i o vama. Kad sam se ovdje guzio sa Enom, a vi se tucate u drugoj sobi, bilo mi je na vrh jezika da predložim Eni da vas zovemo u isti krevet i ona je to skužila, ali … šta ja znam…

«Reći ću ti jedno… Ena neće propustiti priliku da je Vlatko pojebe. Sama mi je priznala da bi voljela probati neki veliki, nestandardni kurac… (Oupsss!) Tvoj je odličan, ali njegov je magareći… svaka žena to želi probati pa makar joj se i ne sviđalo. I rekla mi je to… Zato ne žalim što smo se sad pojebali. A kad je već tako, jesam li ja na redu da mi ispuniš jednu želju? (Znao sam šta je htjela i bio sam spreman uslišiti njenu želju.) Vidi koliko mi je godina i još sam «nevina u drugi razred». Hajde zete, daj mi ga u dupe… nježno polako, onako kao što to radiš mojoj sestri» molila me mazno moja svastika Marina. «Sve mi uradi kao njoj… ono sa lizanjem, guranjem jezika… reci šta ja trebam raditi, sve ću te slušati… ali želim to konačno probati. Pa gotovo sve cure su to probale i pričaju o tome. I naša rođaka Milkica, znaš ona crna, guznata… i ona ga je dobila u šupak i to znaš od koga? (Nisam znao.) Zabio joj ga je njen brat Gianni, poslije neke pijanke, zamijenio je s nekim u mraku, šta ja znam… A poslije su to stalno radili.»
«Ma daj, da ona ipak ne fantazira. I da je tako, zar bi ti to pričala ?» upitah.
«Milkica je malo otkačena i stalno na nekom tripu. Ima nekako povjerenja u mene, svašta ona meni ispriča, valjda joj je lakše kad nekom kaže. I valjda je na nekom tulumu malo više popila i otišla sa nekakvim tipom koji ju je izdrpao i napalio u drugu sobu. Frajer ju je namjestio zguza, zabio joj glavu u jastuke i odradio svoje, a ona je bila toliko pijana da nije mogla ustati. No, tip je izašao iz sobe, slučajno u hodniku sreo Giannija i rekao mu nešto kao «Kompa, unutra je neka luda ženska već spremna, samo uđi i opali…» A Gianniju nije trebalo dva puta reći. Ušao je i u mraku vidio samo veliko dupe koje je stršilo uvis, a glava cure je bila zabijena u jastuke. U mraku navodno nije ni vidio o kome se radi. Skinuo se i brzo ga stavio «ženskoj» među noge, prije nego se možda ona predomisli. No, kako se nije otimala, nego je počela miješati nezadovoljena u prethodnoj partiji, nastavio je karati sve žešće te je dvostruko pojebana Milkica počela svršavati hvatajući ga za jaja i mumlajući u jastuke. E, tad je ona htjela da se okrene i bar pogleda ko je u njoj, ali je Gianniju palo na pamet da ga stavi «nepoznatoj ženskoj» u guzicu pa da se poslije s njom upozna. Uhvatio ju je za kosu, a drugom rukom joj prislonio kurac i nabio joj ga u šupak. Milkica mrtva pijana i izjebana nije ni pružila otpor, a kako joj se svidjelo počela je roktati od zadovoljstva i rukama širiti guzove da joj lakše uđe. U tom momentu Gianni je prepoznao Milkicu po desetak hašišarskih prstenova što ih je nosila na rukama i ciknuo: «Jooooj, pa to si ti seko! Joj, pa nisam znao, nisam vidio da si to ti, izvini…!» I Milkica se trznula i okrenula razrogačenih očiju prema njemu i samo rekla: «Uredu je, ni ja nisam znala ko me je zaskočio…» Par trenutaka je trajala nedoumica u glupoj situaciji gdje brat kleči iza sestre sa kurcem zabijenim u njen šupak i ne znaju šta da učine.»

 

«I kako su se sporazumjeli ?» upitah je da skrati priču, jer sam i ja imao svoje potrebe i planove sa svastikom.
«Pričala mi je da joj je bilo toliko dobro da nije htjela da vadi kitu iz nje. Uhvatila ga je za jaja i povukla u sebe do kraja i samo rekla «Već smo učinili ono što nismo trebali… hajde braco dovrši šta si započeo tako da nam bude lijepo pa da makar ne žalimo…» I Gianni je nastavio još žešće da bi na koncu žestoko svršio u njen čmar, kaže bolje nego ikad. Poslije su pokušali biti pametni, kao neće više nikad, ali poslije dva-tri pića redovno završe u krevetu. Oboje su otkačeni, ali mi se čini da ekstremno uživaju…» završi Meri.
Njena priča me već palila, a naravno, ni njena želja se nije mogla ignorirati. Od same pomisli kakva me zadovoljstva očekuju ustao sam i poveo je u kupatilo. Trebalo je isprati tovar moje sperme, pripremiti gospođu svastiku za drugi gubitak nevinosti i dobrim pristupom kupiti je za sva vremena i otvoriti sebi put u njene vrele dubine. A vrijedilo se potruditi… čekala nas je duga, strasna noć…

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 12 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Tata cija je picka bolja, moja ili mamina, zovem se Milena i imam 18 godina.Mogu vam reci da svi muski lude za mnom i svaki bi pozelio ubaciti kurcinu u moju picu.Jebala sam se vise puta,probala razlicite kurcine ali nijedan me nije potpuno zadovoljio…do te noci…
Prije 5 dana · Dodao: Pusica
Seks sa ujnom i njenom drugaricom, već jedno duže vrijeme koje sam na selu proveo kod moje ujne i ujaka sam koristio za seks sa ujninom drugaricom Tamarom. Stvarno je bio to jedan odličan seks. Koristili smo svaki mogući trenutak da se pojebemo, znala je jako dobro da isprazni moja jaja
Prije 14 dana · Dodao: Pusica
Nevinost su mi skinule moje tetke i moja napaljena mama, bio je letnji raspust. Lepo vreme, Sunce, more… Sve ove stvari su nagoeštavale da će se nešto lepo desiti. Inače, zovem se Kristijan, imam 18 godina i iz Beograda sam . Lepo sam građen, devojke me vole, mislim pravi šmeker. Ali postoji jedan problem… nikada nisam bio sa nekom devojko
02.04.2018 · Dodao: Pusica
Cao svima isprica cu vam istinitu pricu; imam 20 godina i extra mi se digne svaki put kad pomislim na svoju tetku svoju tetku ona je extra picka i ako ima 41 godinu,uvek se uteze i oblaci provokativne stvari! Stalno drkam na nju! Ona je rodjena sestra moje mame ali mene naboj kad ponese ja to sve zaboravim!
28.03.2018 · Dodao: Pusica
Napaljen i željan jebanja tetke i sestrice te napravio glupost, legao sam pored nje i poceo je ljubiti butine prema pici i naposletku poceh joj lizati lepoticu.Sve jace i vlaznije a prstom joj trljao klitoris.Disanje joj je pocelo prekidanje sa tihim uzdasima i malim trzajima u kukovima ali ja nisam prestajao. Uzivao sam i pozeleo sam da je tucam.
25.03.2018 · Dodao: Pusica

Anketa
By Pusica 05.04.2018
By Pusica 03.04.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories