Trenutno Pusicu pregledava 1055 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 03.01.2018 (03.01.2018) - Svi članci by sexylady

Meri i Vlatko imali su luksuzno kupatilo sa velikom kadom «za dvoje» i tušem sa izmjenjivim mlazom, a Marina je oko kade naredala bezbroj bočica sa mirišljavim kupkama, šamponima i kremama. Ušli smo zajedno podesili temperaturu vode i prvi dio rituala je počeo. Pridržavao sam tuš i usmjeravao mlaz prema vaginalnom otvoru dok je ona šamponirala pozamašan čuperak svoje pičke. Trudila se da ispere svu spermu koja se već slijevala niz noge, a onda sam uzeo sapun navljujući joj da ću je propisno pripremiti za analni prodor.
«Hajde lijepa moja, okreni se prema zidu, daj guzu ovamo prema meni…» Svastika je bila poslušna i radoznala. Oslonila se na pločice i okrenula dupetom prema meni, a jednu nogu podigla na rub kade. Lagano sam je mazio po međugužju kako bih je još više oraspoložio, povremeno zavlačio prst u picu da se uzbudi i sasvim opusti, a onda krenuo na stražnju rupicu.

Mnogo sapuna, pjene šampona, maženje po kokici, obješenim velikim dojkama pomoglo je da Meri s punim povjerenjem prihvati i moj prst u čmar koji sam gurao-izvlačio pa opet gurao sve dublje u šupak ispunjavajući joj crijevo sapunicom. Osjetio sam da je sve više popuštao početni grč analnog sfinktera oko mog prsta i da je počinjala uživati. Povremeno sam vadio prst pa mlaz dople vode usmjeravao u anus, sapirao je od sapunice, a zatim sve to ponavljao nekoliko puta.
«Ovo mi prija sve više… lagano me karaj prstom u šupak, zete… baš mi godi… Sigurno je još bolje osjetiti kurac… oooooh… tako, tako…» odobravala je Meri moje djelovanje.
«Ne ljepoto, ovo je tek priprema, ne opuštaj mi se previše… Eto, saprali smo iz guze sve što se može ovako prstima. Sad ću te klistirati… ne boj se, i to će ti prijati,» najavio sam joj nastavak pripreme. Odvrnuo sam ručicu tuša sa crijeva i naredio joj da klekne i naguzi se u kadi. Ponovo sam joj namazao čmar sapunicom, kao i kraj gumenog crijeva tuša, prstima raširio čmar i lagano zavukao takno gumeno crijevo unutra te pustio mlaz tople vode. Meri se malo trznula, ali ubrzo i smirila.
«Ooooohhh… šta radiš to sa mnom životinjo perverzna… puniš me vodomR#8230; ooh… divno je…» godilo joj je. Zatvorio sam vodu i rekao joj: «Sad stisni petlju, izađi iz kade i ispusti tu vodu iz guzice u WC-školjku… samo polako.» Oboje smo ćutke slušali kako ispušta mlaz tople vode prvo pod pritiskom, pa onda sve slabiji.
«Ti si lud. Šta ti sve neće pasti na pamet. I ovo si radio Eni… ovo mi nije pričala.»
«Naravno da sam joj i to radio. Ako se želiš kvalitetno tucati u bulju, klistir je neophodan. A, Ena je to kasnije radila sama, znala je svaki put šta je čeka. No, prva stvar je stolica. Jesi li danas, dakle, kakila ? Ako očekuješ analni sex, prije toga moraš bar isprazniti crijeva, za klistir nekad nemaš priliku. Dakle ?»
«Da, da… praznila sam crijeva, kakila sam… posrala sam se jutros nakon kafe kao kobila… O bože, šta me pita… o čemu ja s njim razgovaram…» čudila se Meri.
«Ne budi glupa, nije dovoljno samo zabiti kurac u šupak, treba i znati kako se to radi. U protivnom, samo se možeš u pola posla usrati u krevetu»
Ustala je sa školjke pa smo punjenje-pražnjenje-ispiranje ponovili još jednom. Pa i treći put, ali tada sam je iz šale ostavio naguženu u kadi i komandovao «Puštaj vodu!». Pustila je jak mlaz koji se rasprskavao o pločice na zidu na drugom kraju kade i sasvim čista voda se slijevala u kadu. Moja svastika Meri bila je spremna i već napaljena da po prvi put primi kurac u šupak. Pljesnuo sam je po guzi i pozvao da se obrišemo i vratimo u dnevni boravak. «Ne, idemo u spavaću sobu na veliki krevet, rekla je. Prenijeću nam piće i porniće… Tamo ćemo nastaviti ovaj cjelovečernji long play, može !?»
Nisam imao nista protiv. Već sam tucao Enu na tom krevetu, kad bi nam Meri i Vlatko «iznajmili» stan za sex. Bio je velik, udoban, nije škripao… Za koji trenutak u sobu uđe i Meri noseći «pribor», a zatim se baci na krevet i na mene, očigledno željna da program što prije počne. «Dakle zete… kakve ćeš prljave stvari prvo raditi svojoj svastici, ha ? Molim te neka to bude sve što je dobila i moja seka Ena. Nemoj da me zakineš!»
Ne, nisam je ni pomislio zakinuti. Meri mi je ušla u zagrljaj i bez riječi žestoko me zažvalila uvaljujući mi jezik u grlo. Bio je to zapravo prvi pravi poljubac sa svastikom. Spontano sam je zagrlio i obujmio njene raskošne obline rukama te je počeo istraživati. Velika guzica prosto je mamila da ju se mijesi, mazi, razvlači… Široki, zamamni bokovi prelazili su u nesrazmjerno mali struk. Meri je zapravo izgledala kao ženske iz sexi karikatura, sa naglašenim sisama i guzovima, uskim strukom, putenim oblinama i senzualnim ustima. Kao ženska koja odmah asocira na sex.
Zavlačio sam joj srednji prst među guzove i lagano je počinjao maziti po čmaru. U početku samo jagodicom prsta po sfinkteru, a kako sam osjećao da se opušta i otvara počinjao sam joj polako zavlačiti prst unutra. Malo u koku, da ga pokvasim, pa opet u anus. Vrlo brzo se palila, osjetio sam to po sve žešćem poljupcu. Meri se namjestila pičkom na moju nogu i počela trljati (poput Severine koja se u svom porniću trlja pizdom o Milanovu nogu dok mu puši), a nakon par minuta tog žestokog petinga u hipu je prebacila nogu preko mene, uhvatila me za kurac i jednostavno ga ubacila sebi među noge. U jednom trzaju nabila mi se pizdom do jaja i glasno uzdahnula…
«Oooooohh… više nisam mogla izdržati… hajde jebi me malo, prvo ovako… uh, fino me maziš po šupku… divno mi je… hajde gurni mi prst još malo… (Gurnuo sam.) …samo polako… taaaaako…» Prst sam izvadio, pokvasio pljuvačkom pa ga opet vratio u njenu stražnjicu. Meri je sve žešće miješala i nabijala se na kurac te sam se bojao da će tako svršiti, što nisam želio. Spremao sam joj nešto drugo.
«Stani Meri… polako… sad se namjesti zguza… hoću da se malo zabavim tvojom guzom.» Meri je zastala, a zatim je podigla tijelo s mene ostavši sjedeći na kurcu i lagano se mazeći po velikim sisama.
«Samo reci zete… šta ćeš mi sad raditi… evo me, naguziću se kako god želiš…»
«Hajde svastiko moja lijepa… namjesti se četvoronoške, izbaci guzicu što više prema gore… (Poslušala me u trenu.) … a sad malo rukama raširi guzove… da ti šupak vidim što bolje…. tako, ma bravo ljepoto… Prvo ću te dobro polizati po anusu u nekoliko poza. Prvo ovako… samo se opusti u uživaj, pričaj, blebeći šta god te volja…» rekao sam joj i zaronio u klanac među dva velika lijepa bijela guza koja je Marina snažno širila otvarajući se šupkom prema meni. Mirisala je na kupku kojom sam je klistirao. Prizor velikog, ružičastog obećavajućeg šupka i mene je uzbuđivao te se prepustih njenim dražima.
Prvo joj polizah guzove grickajući je pomalo, a zatim se sjurih jezikom na čmar. Sasvim ispruženog jezika prelazio sam joj polako preko anusa, spuštao se do vagine, gurao jezik u pičku pa se vraćao na šupak… i tako sve brže pojačavajući pritisak jezikom na prsten anusa. Nakon tri-četiri minute primijetio sam da se sasvim opustila, da joj se šupak ritmično širi i skuplja pod mojim dodirima da bi Meri na posljetku promuklo prostenjala:
«Ljubavi, gurni mi konačno jezik unutra… hoću to već jednom da probam… Gurni mi ga kao Eni… hajde, isto kao njoj… Hoću taj osjećaj ulaska jezika u moj šupak… razvratniče prljavi… kako to možeš raditi… (Gurnuh joj cijeli jezik i ona se trže) …ooooooh, tooooo… divno je manijače, o kako je ovo dobro… nemoj prestati, hajde jebi me jezikom… uvijek me jebi… dat ću ti… radit ću ti šta god želiš, popišaj me, poseri me, namlati me… šta god hoćeš samo me jebi jezikom u šupak… aaah, pa ovo je fantastično. Oh, kako je moja sestra sretna. Hoćeš li uvijek da jebeš i svastiku, ha… hoćeš li… radi mi mi sve… sve mi radi… bit ću tvoja najluđa kurva… Aaaaahhh, tako… hoćeš li mi sad staviti kurac… ?» gubila se u strasti i uzbuđenju.
«Sad ćeš mi se, svastiko moja, nabiti na jezik odozgo… hajde dođi mi na lice,» pozvah je i legoh pored nje. «Jednostavno, stani mi iznad glave i čučni mi šupkom na jezik. Bez razmišljanja je to i učinila. Napravila je par brzih pokreta poplavljenom vaginom preko mog lica umivajući me picinim sokom, a zatim se pažljivo namjestila čmarom na moj isplaženi jezik. I počela sve žešće nabijati. Podizala se tri-četiri centimetra od mog lica, a zatim nabijala svom težinom na moje lice, tako da mi je to već ometalo disanje. Bilo mi je jasno da je željela osjetiti me što dublje u debelom crijevu i da joj dužina jezika više nije bila dovoljna. Uhvatio sam je za guzove i još kratko je tako nabijao na svoje lice, a zatim je podigao i spustio pored sebe.
«Mačkice, dosta je ovako… mijenjamo položaj. A da li ti se svidjelo?»
«Pa ovo je fantastično… I nimalo ti se to ne gadi, ha? Ti si fantastičan. Moj Vlatko ovo nikad ne bi ni pomislio da se može raditi, a kamoli da mi gurne jezik ovdje… u šupčinu.»
«Ne, pa šta će mi se gaditi, zajedno smo se tako dobro izribali… a znam da ti godi. Hajde lezi na leđa i daj taj jastuk stavi pod dupe, a noge ćemo gore… tako, uhvati se za listove i povuci noge natrag koliko možeš… tako, lijepa moja svajo… O, kakav divan prizor. Kakvo lijepo, veliko međunožje. Slatka pica, pa šumica, pa čajni kolačić… pa ima tu gozbe za nekoliko momaka. Voljela bi, a… jednu malu redaljku? Ti si drolja u duši… o, sa kakvim užitkom se jebeš, mislim da nema igre u sexu na koju ti nisi spremna ?!»
«Pa iskušaj me zete… svastika ti je na raspolaganju… ooooooh… !»
Njen uzdah bio je izazvan nastavkom lizanja. Ovaj put sam opalio liz od pupka, preko čupave pizde do šupka, žestoko i brzo. Meri je spremno reagirala uhvativši se ponovo za guzove koje je snažnim potezom raširila stavljajući mi sve donje rupe na raspolaganje. Klitoris je stršio, usmine se otečene same širile, a ona je već naučila da kontrolira ritmično stiskanje i opuštanje šupka. Kad je počela glasno stenjati «Jebi me, jebi me, jebi me… !» prebacih se u položaj 69 iznad nje i uvalih joj kurac u usta. Trebalo ju je još podmazati pripremljenim lubrikatom. Dohvatih bočicu onog istog mirisnog ulja kojim sam je masirao i povukoh joj noge još više unatrag, a pod guzu sam joj stavio još jedan jastuk tako da je njen čmar sada bio okrenut uvis. Nasuh malo ulja direktno na prsten čmara, ona ga refleksno stisnu i ulje oteče među guzove.
«Lutkice, budi malo strpljiva… sad ću ti nasuti ulje na šupak, a ti ga opusti, otvori se, neka ulje uđe unutra… evo, samo malo, sad se otvori… taaakoo… Osjetiš li ulje kako ti se slijeva u crijevo, ha ?» Meri je mogla samo zamumlati držeći moj kurac duboko u ustima, a ja sam postupak sa nalijevanjem ulja ponovio još jednom. A zatim je bez problema ušao moj srednji prst. Meri je uzdahnula i izbacila penis iz usta. Ja sam nastavio sa prodiranjem prstom i ona je ubrzo uhvatila ritam, kad sam ga gurao unutra opuštala je sfinkter, a kad sam ga izvlačio stiskala je obuhvatajući moj prst čvršće. Onda sam joj gurnuo dva prsta, opet je uzdahnula i spremno prihvatila novo širenje čmara. Moja svastika Meri bila je spremna za gubljenje nevinosti u «drugi razred». Podigoh se s njenog lica i zauzeh joj položaj među nogama. Čvrsto sam je držao za listove i prislonivši glavić na vaginu zabih se samo nekoliko puta da ga bolje pokvasim, a zatim je uputih u posljednji čin…
«Sad me uzmi lagano za glavić i prisloni ga sebi na anus… tako… opusti mišiće, otvori se… tako, ma bravo mala… Sad me drži za kurac i polako ga sama uvlači u šupak… koliko ti hoćeš, brzinom kako tebi odgovara… tako polako… samo ga polako uvlači. Ne boj se ako bude boljelo stat ćemo… ne boj se… može on cijeli stati u tvoju guzu, ti si velika djevojčica… Vidi kako si otvorena i napaljena… Ooooohhh… najbolja svastika na svijetu. Oh, kako divno primaš zeta u šupak… ti si divna… Eto ga, cijeli je u tebi… napipaj… ušao je do jaja… divna si Marina… oh, kako sam sretan što te jebem…»
Meri ga je sama uvukla u sebe i shvativši da sam do jaja u njenom debelom crijevu, a da nije bilo nikakve neugodnosti (naprotiv) pustila je moj kurac iz ruke, uhvatila se za guzove i šireći ih kratko rekla: «Guzi me zete, zabijaj do balčaka, razvali me, radi šta god hoćeš… ovo je super!» Navalio sam na Marinu i na veliko zadovoljstvo shvatih da nije samo napaljena i željna novih doživljaja, nego je i anatomski sretno predisponirana za analni razvrat. Činilo mi se da je njen sfinkter mnogo širi, veći, a i debelo crijevo dosta prostranije nego kod Ene i ostalih cura koje sam karao u dupe. U Marinu sam ulazio bez ikakvih problema i otpora, a niti ona se nije žalila, kao ostale cure, na bolove, «razvaljivanje, deranje utrobe… itd.» Počeo sam ga zabijati svom žestinom, kao u pizdu, a ona je tiho ječala upoznajući nove podražaje, različite od svega što je dotad probala. Uhvatih je za ruku i povukoh na pičku.
«Masturbiraj dok te guzim… hajde, drkaj se po klitorisu, tako ćeš lakše svršiti.»
Poslušala me i odmah se uhvatila svog klita pojačavajući uzdahe. Činilo mi se da će brzo svršiti. Ja sam vanredno uživao. Ispunjavala mi se jedna od mojih najvećih sexualnih želja, guzio sam svastiku na koju je drkalo pola našeg malog grada. «Samo tako Meri, nastavi… drkaj, drkaj… hoću da te gledam i slušam kako svršavaš… oooohh kako mi je lijepo u tvom šupku… uvijek ću te jebavati, na svakom koraku, kad god mi se naguziš, guraću kurac u sve tvoje rupe, droljo napaljena…» izazivao sam je i ona je ubrzo vrisnula svršavajući. Kad joj je orgazam krenuo uhvatila me za guzove i počela divljački zabijati u sebe, a zatim klonula. Ja sam nastavio vozati kurac u njoj još minut-dva, a onda ga izvadio i legao pored nje da predahnem. «Svastiko… jesi li spremna za novu pozu… ja još nisam svršio ?»
«Ma radi šta god hoće sa mnom… sve hoću… ovo je bilo fantastično, divno… nisam ni u snu pomišljala da ovo može biti tako dobro… A mislila sam da je nekako gadno, da boli… Tako je čudan osjećaj… osjećam se baš onako… dobro izjebano… Kako me sad želiš ?»
«Hajde, ustani iznad mene… taaaako… Sad lagano čučni na kurac, polako, nemoj mi ga slomiti… dooobro… uzmi ga u ruku i opet sama stavi glavić unutra… Eto, brzo učiš, pravi si talenat za guženje, draga svastiko… Sad se sama lagano nabijaj… brže, brže… dublje… Tako kokoško moja… sjedi mi sasvim na jaja,» usmjeravao sam svastiku. «Evo, ovo tvoja sestra Ena voli najviše… voli se ovako nabijati šupkom na moj kurac i istovremeno si trljati, drkati klitoris… tako, tako… A ja je onda drpam za sise i guram joj prste u usta da ih cucla… Sigurno zamišlja da ga još nekom frajeru puši istovremeno,» napaljivao sam je.
I imalo je efekta. Meri se sve jače nabijala na kurac… Oh, kako mi je to godilo i napucavalo mi erekciju, približavao mi se orgazam. Meri se nabila do jaja, a zatim se počela snažnim pokretima podizati i sasvim nabijati na kurac do njegova korijena i bulazniti…
«Ooooohh zete, jebem li se dobro… reci kako se jebem… jebem li se bolje od sestre… hajde, nauči me da se jebem najbolje… biću tvoja drolja, biću i tvoja sestra… sve što želiš… Aahhh kako je ovo dobro…. to,to,to… Zabij mi ga u govno moje… u stomak mi ga zabij…» vrištala je Meri.
A ja sam se uhvatio njenih sisetina, a kad sam ih izgnječio i ištipao do bola, dohvatih se njenih guzova. Brze, snažne kretnje moje guznate svastike malo sam zarotirao, tako da mi je počela miješati sa šupkom na kurcu. To je bilo fantastično i morao sam je zaustaviti da ne svršim. Još to nisam želio.
«Marina moja mila, sad se okreni na drugu stranu… hajde, okreni leđa prema meni, osloni se na ruke i noge i spuštaj polako dupe na kurac, ja ću ti ga staviti… tako, super si mi.» Meri-Marina je bila talentirana, razdražena do ludila i vrlo radoznala. Dohvatih je za guzove, snažno ih raširih i glavić sam naliježe na otvoreni i podmazani anus. Mali trzaj i uđoh joj do pola u jednom trenutku (samo je tiho zamumlala… ooooohh, evo mi ga opet…).
Više je nisam trebao ni savjetovati, već je sama znala šta treba činiti. Lagano se natakla do kraja, a onda zamiješala držeći kurac u debelom crijevu do jaja. To ju je posebno palilo, pravila je sve jače kružne zamahe bokovima i sve glasnije ječala.
«Ma bravo, svastiko moja… kako se divno jebeš… prekrasno to radiš… najbolja si jebačica u mom životu…» podsticao sam je, a onda sam vidio izvor njenih dodatnih podržaja. Tačno ispred nje na vratima velikog ormara bilo je ogromno ogledalo. Ona je nabijajući se na kurac mogla odlično vidjeti cijelu akciju: penis koji nestaje u njenom anusu, razjapljenu vaginu iznad toga, moje ruke koje su čas mijesile njene dojke, a čas se zavlačile u pičku. Provirio sam malo izvlačeći glavu iza njenih leđa i prizor je bio zaista fantastičan. Meri je bila velika zgodna, rasna ženska u najrazvratnijoj pozi u kojoj se našla ikad u životu.
«Sviđa ti se, svastiko kako izgledamo, zar ne ? Bolji smo nego oni u pornićima…»
«Pa ovo je super… tako smo moćni, sexi… mogli bismo ovo i snimati…»
«Ovo je super poza za karanje utroje… evo mjesta za još jednog dečka… da ti zabije kurac u pizdu… pa da mi budeš stereo-svastika… bi li voljela, reci…?!»
Ideja ju je još više napalila. Zamiješala je jače i zavapila: «Hoću zete… hoću, hoću… hoću da me jebu dva kurca… dovedi nam nekog, molim te… hoću da me jebete u sve rupe… ovo je ludo dobro… oh… Želim da budem vaša kurva… oooohhh… dva kurca u sebi želim…»
A onda mi je pogled pao na praznu duguljastu bocu «sivog pinota» koja je stajala na noćnom ormariću. To bih mogao probati, dok je ovako napaljena. Uhvatio sam je oko struka i prevrnuo je na stranu te je nastavio ubadati u šupak ležeći na boku iza nje.
«E, sad ćeš probati, slatka moja svajo, nešto slično… Tek da osjetiš kako je to imati dva komada u sebi.» Pružih ruku i dohvatih bocu. Grlić je bio falusoidno oblikovan, staklo dobro zaobljeno, a cijela boca duguljasta, nestandardno tanka, sam vrh boce glatko ispoliran… ukratko, nalik na kurac. Shvatila je u sekundi, malo zastala, a onda pitala:
«Da neće biti malo preveliko…? Jesi li nekoj fuksi već gurao bocu…?»
«Jesam, ne brini se,» slagah joj. «Ti ćeš to sama… polako… kako tebi odgovara». Zatim sam grlić boce obrisao rubom plahte te ga malo namazao mirisnim uljem lavande i zavukao Marini među noge. Kako sam ležao na desnom boku, lijevim koljenom sam podigao i njenu nogu, raširio joj ih, ne prestajući da je ubadam u šupak što joj je i dalje jako prijalo. Zastadoh samo na trenutak da joj zavučem vrh boce u vaginu, ali je ubrzo ona sama uzela bocu da to učini. Po dubokom uzdahu shvatio sam da je vrh ušao i da je počela raditi «pinotom» unutra-van… a onda se počeh i ja ponovo pomjerati u njenoj zadnjici. Meri se tada počela gubiti. Bacio sam pogled na ogledalo, ona je već i drugu ruku zavukla sebi među noge drkajući klitoris, a lijevom je bocu zabijala sve jače i dublje u poplavljenu pizdu. Sve brže je, i u nekakvom grču, trzala bokovima te shvatih da će opet svršiti. Počeh je opet podsticati sexi-bljuvotinama: «Tako svastiko moja lijepa… divno se jebeš… kako je biti napunjena s dvije strane… Ovako je s dva kurca u tijelu… odvešću te na karanje, na redaljku te vodim… dobićeš i još jedan kurac u usta… tri kurca ćeš dobiti… Najbolju šupčinu i pizdurinu ti imaš, mila moja Meri… Ooooohhh… kako dobro zabijaš tu bocu… Ti si prvoklasna kravetina… svjetska jebaljka… ooooohhh… Hoćeš li brzo svršiti…?»
«Hoću mili zete… svršavam, svršavam… ooooohhhh… kako sam dobro izjebana… izjebana sam k’o luda kurva… svu si me začepio… oh, kako to volim da sam napunjena komadima… » I onda je zavrištala. Primijetio sam, čim svrši, Meri se potpuno opusti i klone, kao da je u nesvijesti. Odraz u ogledalu bio je fantastičan. Držala je u ruci vinsku bocu zabijenu u sebe i još pomalo je micala naprijed-natrag. Pička se raširila neprirodno puno, sasvim preko našireg dijela boce. Ja sam držao raširene velike guzove i dalje se snažno i do jaja zabijao u sjajni, nauljeni šupak. Meri je tiho stenjala prepuštajući se bilo čemu što bih pomislio da joj uradim. Rašireni čmar i razvaljena pica, nataknuta na bocu, sise razlivene po krevetu i njen izvještačeni izraz lica koji je odavao ekstremni užitak govorili su mi da imam svastiku neslućenih potencijala. I konačno sam ja bio na redu da svršim.
«Hajde, naguzi mi se na sve četiri…. taaako… raširi guzove da ti ga stavim… mmmm…» I ponovo uđoh u Meri kao u puter. Tiho je jeknula i namjestila se tako da je guzicu istrćila uvis, boca je ispala van iz nje, a glavu je položila na postelju. Izgledala je veličanstveno, velika, krupna, zgodna ženska sasvim predana mojoj raspaljenoj mašti. Ali i svojoj. Guslao sam u njoj i posmatrao nas u ogledalu kao neki simultani pornić spremajući se da divljački svršim kad je začuh kako cvili: «Hajde učini mi još jednu gadost, zete moj… hoćeš li…? Mili, nemoj mi svršiti u šupak… izvadi ga i daj mi ga u usta… hoću da mi se izliješ u grlo… hoću da obližem tvoj kurac sa okusom mog šupka… hoću to da probam…»
Sama ideja me izludjela. Klasična domaćica, istina nešto jebuzovnija i temperamentnija, za jednu noć pretvarala se poda mnom u raspomamljenu, perverznu kučku koja zahtjeva sve bolesnije stvari. A to je bio tek početak. Orgazam mi je uskoro počeo nadolaziti…
«Evo ga Meri… uzmi ga sad…!» i izvadih kurac iz nje, a ona se munjevito podiže, okrenu prema meni i strpa glavić u usta. «Drkaj ga još malo…!» Posluša bez pogovora i poče ga drkati ne vadeći glavić iz usta. I onda mi je krenulo, špricnuo sam nekoliko puta, a Meri je samo treptala na svaki izliv sperme u grlo ne vadeći i dalje kurac iz usta. A onda je zinula i pustila da joj se sve slijeva niz bradu i vrat. Dobro je izgledala, bolje od fuksi u pornićima. No, to joj nije bilo dosta pa je počela spermu sa usana i kurca srkati natrag u usta i gutati halapljivo kupeći svaku kap, da bi se za minut-dva smirila, podigla na koljena i pogledavši me uoči zatražila: «A sad me žestoko poljubi !» Poljubio sam je ne oklijevajući. Sva zadovoljstva koja mi je priuštila i iživljavanje koje sam proveo na njenom tijelu zasluživala su mali revanš i zadovoljavanje njenih «mušica».
Žvalili smo se par minuta, a zatim klonuli na krevet da malo predahnemo. Šutila je, a li ja sam osjećao da samo grozničavo smišlja nastavak orgija. Šta sad, kako, s kim uraditi?
«Čuj… sad kad sam ti pušila… uopće se kurac ne osjeti na govna… mislim, ne smrdi i nema tu ništa gadno. Prije sam mislila da je sav usran kad se izvadi iz šupka.»
«Tako je kad se guza dobro pripremi, valjda ti je Ena o tome pričala. A može biti svašta ako je dupe puno govana, naravno. Tako se to i ne radi. No, ti sad znaš postupak.»
«E, hvala ti zete za ove lekcije. Može li se svastika nekako revanširati?»
«Još nismo završili sa lekcijama… ima toga još puno…» rekoh praveći uvod u nove bakanalije kojima se Meri uopće nije odupirala. Palio sam je objašnjenjima kako se koristi oblikovani krastavac, presvučen prezervativom. Pa banana, patlidžan… pravi vibratori. Ona je upijala, sve već sebi vizuelno konstruirala u glavi i… palila se. A i ja. Čim je osjetila erekciju, poklopila me odozgo svojim teškim tijelom, natakla se na kurac počela lagano miješati i zapitkivati «šta ćeš mi još raditi moj razvratni zete… bi li volio da me jebeš skupa sa sestrom zete, ha… taaaako, gurni mi ga u picu… aaaah» što je bilo sve interesantnije. Znao sam da to sa Enom ne bi baš sada išlo glatko, ali sam imao plan…
«Ovako ćemo svajo… možda bi lakše išlo sa Milkicom i Giannijem. Oni se već karaju, a sasvim su otkačeni, šta misliš? Gianni bi te sigurno volio jebati, zgodnija si mu od sestre… pa bismo radili razne kombinacije…?»
«Možda si u pravu. Gianni je zgodan, dala bih mu bez problema… nabaciću to Milkici. A šta ćemo s Enom i Vlatkom? Ovo nećemo moći dugo kriti…»
«Pričaj s Enom… napaljuj je na Vlatka, na njegovu kurčinu i njenu želju da proba veliki komad. I nabaci joj da se ne bi ljutila, ako se natakne baš Vlatku. A kad se to desi, onda će biti lakše i njih dovesti u krevet… Još ćeš ti na kraju pojebati svoju sestru»
«Vidjećemo zete… vidjećemo… oooh, kako si razvratan. Molim te oženi moju sestru, uđi nam… u obitelj… aaah, kako me dobro jebeš. A sad ćemo ga prebaciti u novi pravac, daj mi ga opet u šupak… baš je moćno… volim kad sam sasvim ispunjena…» i zatim ga sama prebaci u čmar nabijajući se do jaja. Pred nama je bilo razdoblje slatkog razvrata bez ikakvih ograda te uzbuđenja o kakvim smo do jučer samo sanjali

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 9 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Tata cija je picka bolja, moja ili mamina, zovem se Milena i imam 18 godina.Mogu vam reci da svi muski lude za mnom i svaki bi pozelio ubaciti kurcinu u moju picu.Jebala sam se vise puta,probala razlicite kurcine ali nijedan me nije potpuno zadovoljio…do te noci…
Prije 5 dana · Dodao: Pusica
Seks sa ujnom i njenom drugaricom, već jedno duže vrijeme koje sam na selu proveo kod moje ujne i ujaka sam koristio za seks sa ujninom drugaricom Tamarom. Stvarno je bio to jedan odličan seks. Koristili smo svaki mogući trenutak da se pojebemo, znala je jako dobro da isprazni moja jaja
Prije 14 dana · Dodao: Pusica
Nevinost su mi skinule moje tetke i moja napaljena mama, bio je letnji raspust. Lepo vreme, Sunce, more… Sve ove stvari su nagoeštavale da će se nešto lepo desiti. Inače, zovem se Kristijan, imam 18 godina i iz Beograda sam . Lepo sam građen, devojke me vole, mislim pravi šmeker. Ali postoji jedan problem… nikada nisam bio sa nekom devojko
02.04.2018 · Dodao: Pusica
Cao svima isprica cu vam istinitu pricu; imam 20 godina i extra mi se digne svaki put kad pomislim na svoju tetku svoju tetku ona je extra picka i ako ima 41 godinu,uvek se uteze i oblaci provokativne stvari! Stalno drkam na nju! Ona je rodjena sestra moje mame ali mene naboj kad ponese ja to sve zaboravim!
28.03.2018 · Dodao: Pusica
Napaljen i željan jebanja tetke i sestrice te napravio glupost, legao sam pored nje i poceo je ljubiti butine prema pici i naposletku poceh joj lizati lepoticu.Sve jace i vlaznije a prstom joj trljao klitoris.Disanje joj je pocelo prekidanje sa tihim uzdasima i malim trzajima u kukovima ali ja nisam prestajao. Uzivao sam i pozeleo sam da je tucam.
25.03.2018 · Dodao: Pusica

Anketa
By Pusica 05.04.2018
By Pusica 03.04.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories