Trenutno Pusicu pregledava 1058 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 04.01.2018 (04.01.2018) - Svi članci by sexylady

Neočekivani, burni doživljaji sa svastikom, već nakon prve noći i njenog oduševljenog otkrića slasti analnog sexa i preljube sa vlastitim zetom bez ikakvih tabooa i ograničenja, oslobodili su sve skrivene strasti te zgodne, putene mlade gospođe, dotad skrušene supruge kuratog, ali nemaštovitog inžinjera lokalnog elektroprijenosnog poduzeća. Oslobođeni porivi i odbačeni okovi moje svastike Marine, koju smo svi zvali Meri, meni su otvorili vrata ekstremnog razvrata i užitaka. Mericino strasno prihvatanje analnog sexa, odmah joj je otvorilo apetit za sexom sa više partnera, a činjenica da je u svoje tjelesne otvore pustila upravo zeta, odjednom joj je učinila privlačnom i najskriveniju porodičnu tajnu – incestuozni odnos bliskih rođaka Milkice i Giannija. Već je kovala i plan kako gurnuti u krevet i grijeh i njenog muža Vlatka i sestru Enu, inače moju djevojku.

Meri je, nakon naše prve seanse kad sam joj oduzeo «stražnju nevinost», ubrzo postala nezasita, napaljena karalica koja je koristila svaku priliku da mi se uvali u moj mali, momački stan i prosto zahtijeva sex. Radila je u firmi vrlo blizu mog stana i svraćala je ujutro prije posla, na pauzi, poslije posla… usput u šetnji gradom. Samo bi nazvala da provjeri da li je «teren čist» i ja bih znao da će se pojaviti za koji minut skidajući se već na vratima.
«Čuj, zete… zašto da gubimo vrijeme. Karanje je nešto najzdravije. A pali me kad izađem na pauzu… ti me tucaš, dok se oni u uredu dave hamburgerima… onda se vratim i gledam ih u oči. Pitam se, vide li na meni da sam prije par minuta umjesto kifli i bureka progutala tvoju spermu… ? Pali me jer niti ne slute da kasnim na posao, zato što ujutro ne možeš baš brzo svršiti, a nećeš da me pustiš ispod sebe… Da li primjete da na stolici sjedim samo jednim guzom kad me razvališ bez vazelina? Sve me to pali. Posebno stvari koje mi radiš i koje ćemo tek raditi…. hoćemo li?»
Naravno, svastiku nisam mogao odbiti. A bila je pohotna i interesantna kao i svaka nova ženska. A u situaciji kad je moja djevojka, njena sestra Ena, bila na faksu u Zagrebu i sve češće preskakala vikende za dolazak kući, Meri je bila fantastična zamjena. A i ja njoj, posebno što kurati Vlatko često «nije ni za što poslije posla», dok se o nekom idejnom napretku u krevetu s njim nije moglo niti govoriti.
«Zamisli, preksinoć pustim pornić… sve sa analnim sexom, prethodno se sredim, klistiram i na njegove oči se naguzim kao ona glumica, podmažem anus vazelinom, raširim guzicu maksimalno… sve činim što i ona na ekranu… I onda tip, taj glumac, zabije ga ženskoj u čmar, a moj Vlatko promrsi kako je to bolesno i fuj i stavi mi ga u koku, provoza pet minuta i… gotovo. Pravi je glupan. Nisam ni svršila.»
«… pa si odmah ujutro uskočila u moj krevet. Da je dojebem, što su drugi započeli, a!? Ma samo ti dođi, svastiko moja slatka. Ali, to sa Vlatkom moraš srediti. Ne možeš se cijeli život karati okolo, a da se to ne provali» nastojao sam je održati pribranom.
«Da. Zasad mu toleriram ograničenost samo zato što ima veliku kurčinu. Istini za volju, uglavnom sam zadovoljna klasikom. A ima i platurinu za dobar život. No, žao mi je ako ga malo ne otkravim. Hm, možda bi mu prijalo da i on pojebe nešto sa strane? Enu, na primjer. Ma ne bih se ni ljutila. A ti? Još bi to mogao biti dobar grupnjak. Napaliću ja nju da ga povali, vidjećeš…»
«Ma samo naprijed, svajo… ne ljutim se, naravno. Pa, jeb’o sam vas obje! Nama je vrijeme da uvučemo u krevet nekog sasvim novog. Šta misliš, Milkicu i Giannija, tvoje otkačene rođake. Da, oboje su cugeri, ali gdje da nađemo par brata i sestru koji se već karaju? To bi moglo biti žestoko…» nagovarao sam je na nešto što je i sama željela, ali se malo bojala izleta u incest. Naime, Gianni i Milkica bili su njeni i Enini rođeni bratić i bratična i nisu bili baš pouzdani u čuvanju tajne. Već se po gradu šuškalo o tome kako su se greškom zguzili u mraku na nekakvom tulumu, ali su kasnije nastavili za svoj gušt.
«Mmmmmm… da to bi bilo baš ludilo. Ali, Milkica me ne zanima, mislim da nisam lezbača. Mogli bi probati s njima… mmmm… i što bismo radili učetvero?» prela je dok smo u krevetu pričali o tome, već se palila i namještala za penetraciju. Očekivala je da joj stavim penis, lagano joj ga vozikam i premještam iz rupe u rupu i pričam o razvratu koji nas tek očekuje. Sve te fantazije su je palile i višestruko pojačavale orgazme. A Meri je baš znala uživati u eksperimentiranju i perveznim igricama.

Jednom je tražila da joj pokažem kako drkam. A i ona meni. Legli smo na moj veliki francuski krevet, svukao sam se sasvim, a Meri je ostala u crnim samonosivim čarapama i crnim štiklama (štos iz pornića) te smo počeli lagano da masturbiramo. Okrenula je međunožje prema meni i polagano prstom širila usmine zavlačeći ga sve dublje u vaginu i gledajući me u oči. Kurac mi se u času maksimalno digao od ovog prizora i več sam smišljao kako da prekinem tu patnju i stavim joj ga. Kao da mi je čitala misli…
«Ne… ne prilazi mi… hoću da gledaš kako drkam… i da ja gledam tebe… aaahhh… Sviđa li ti se moja šumica, ha? Sviđa li ti se pičkica tvoje svastike, zete? Zar nije divna… sjajna, podmazana… gladna… Pogledaj sad ovo…» reče Meri i ispod kreveta dohvati već pripremljeni veliki svježi krastavac koji je bio nožem obrezan i oblikovan slično penisu i sa navučenim prezervativom. I bio je povelik, oko 25 cm, i podebeo.
«…pogledaj kako će ga moja maca popapati… ooooh» reče Meri i zavuče ga u pizdu glasno uzdahnuvši. «Vidi kako cijeli nestaje u meni… kao tvoj kurac… oh, puna sam… drkaj, drkaj zete da te gledam… vidi svoju raspucanu svastiku… uh, uh, uh koliki je… volim velike komade… sviđa li ti se kako drkam… evo ga, cijeli je u meni…mmmmmmm…!»
Bilo je fantastično gledati izbliza zgodnu jebačicu kako mi pred nosom u sebe zabija veliki krastavac. I drkao sam sve brže, kao rapamećen, a prostote su mi same nadolazile…
«Divna si svastiko… savršena jebačica… sviđa li ti se moj kurac, sviđa li ti se drkanjeR#8230; hoćeš da ti izdrkam u usta… gađat ću te spermom… nahraniću te kurvetino spermom… Oooooh, daj da te jebem u dupe… hajde naguzi mi se da ti svršim u šupak…»
«Ne, ne, ne… zete… izdrkaćemo ovako… samo nastavi… hoću da vidim kako špricaš. Hoću da mi se izliješ na jezik… hajde… približi mi se… oooh kako je dobro imati veliki komad u sebi… aaaaah…» dahtala je, prevrtala očima i plazila jezik nudeći mi «platformu» za spermu, a krastavac je gotovo sasvim nestajao u njenoj vagini.
Približavao mi se orgazam i bilo mi je žao što će «metak» biti ispaljen, a da kurac nisam potopio u svastiku. No, probali smo i to – zajedničko drkanje. Sperma je nadolazila i ja se sasvim približih Marini, kurcem tik do njenog lica. Spremno je oplela jezikom po jajima i ubrzavala rad krastavcem van-unutra stenjući muklo, dok sam ja hvatao zalet za svoj gejzir. I onda mi je krenulo… prvi mlaz ju je malo iznenadio, trznula se kad je prvi mlaz šiknuo preko obraza, a zatim je munjevito uzela glavić u usta dočekavši u usta ostatak sperme.
«Mmmmmmm hm, hm, mmmm…. mljac, mljac….» čuo sam ispod sebe Marinu koju sam refleksno uhvatio za kosu i svršavajući počeo joj se žestoko i duboko zabijati u usta. «Oooooohh… tako zete… samo mi se istresi, volim tvoju spermu… mmmmm, jeo si danas nešto slano… i sperma ti je slana… jesi li?»
«Jesam, jesam… a osjetiš li šampite, jeo sam i njih, ljubavi ?»
«Ne, možda ću slatko osjetiti, ako ti popušim još jednom… Ali, valjda sam ja na redu da svršim, može?»
«Može, naravno, svastiko moja… kako želiš da svršiš?»
«Ovako, ali budi pažljiv, molim te… hoću da probam mogu li ja to…» kazala je Meri izvadivši golemi krastavac iz međunožja i pružajući ga meni. Zatim se propisno naguzila nasred kreveta, raširila guzove i već vrlo vješto aplicirala malo vazelina u anus. Zapravo htjela je da joj taj veliki krastavac zavučem u šupak kako bi se malo navikla na ekstremno veliki komad u «drugom razredu» te bi zatim pokušala nagovoriti i svog kuratog muža da je i on zguzi. Ideja mi se svidjela te sam joj zavukao još malo vazelina u čmar i krenuo sa krastavcem. Odmah je počela cviliti čim sam joj vrhom zelenog ploda počeo širiti sfinkter, iako sam to radio polako i pažljivo. Ljubio sam je i lizao po guzovima kako bih je dodatno napalio i opustio. I djelovalo je. Polako se opuštala i kad se anus raširio na obujam krastavca muklo je zastenjala.
«Uh… ušao si mi krastvacem, ah. Osjetim ga. Oooooh, razvaljuješ me… polako molim te… mmmm malo me boli, ali je dobro… Guraj ga polako dublje, reći ću ti kad više ne mogu primiti…. Mmmmm… kako izgleda odozgo… kakav mi je šupak, zete ?
«Meri ti si fantastična… sve ćeš ti ovo primiti… i još puno toga… Sljedeće karanje, ti ćeš biti u sendviču među nama dvojicom, obećavam ti vrhunsku jebačinu…» palio sam je. «A sad ću probati nešto, možda će ti se svidjeti…»
Zavukao sam joj već već oko desetak centimetara debelog krastavca u šupak i onda ga počeo polako rotirati. Ni van, ni unutra, nego ukrug. Meri je nekoliko sekundi šutila, a zatim počela pomamno uzdisati.
«Toooooo… šta mi to radiš, divno je…. tako, tako mi radi… ti si čarobnjak, zete… oh kako je to dobro… Divno mi ga guraš u šupak…. oh volim te, zete… kako me raspamećuješ… samo tako nastavi, svršiću! Dublje, dublje… do kraja mi ga zabij ! Oooooh, mili bože… kao da me konj jebe u guzicu… pa ovo je divnooooo.. ne vadi ga iz mene, zete… zabijaj ga kao da me ti jebeš… jako, jako… ooooohh… kurca, kurca mi daaaaj !» sve je glasnije baljezgala, vrtila i miješala guzicom i ponovo počinjala drkati klitoris. Prizor je i mene napalio. Pokušao sam rotirajući krastavac da joj ga gurnem dublje i on je ušao kao u rastopljen putar. Tako sam ga izvukao skoro sasvim van, pa unutra… Meri se svaki put stresla, kao da joj je jaka struja potresala cijelo tijelo. Već je nisam razumio šta govori, bio je to samo jedan neartikuliran orgazmički urlik pri čemu sam razumio samo «zabijaj ga, zabijaj ga…» Kurac mi se ponovo počeo dizati i ja ga prihvatih u lijevu ruku, dok sam desnom već bez ikakvog otpora gurao u Marinu 20 centimetara krastavca. Ulazio je glatko uz karakterističan šljapkav zvuk trenja po rastopljenom vazelinu. A Meri je bila izvan sebe od uzbuđenja. Približavao joj se orgazam, znao sam to po ubrzanom disanju i promuklom glasanju («…joj, joj, joj, joooooj… umrijeću… aaaaaah…») koje je nalikovalo više nekoj divljoj životinji. A moja svastika je to u ovom momentu i bila. Zaurlala je kad ju je pogodio orgazam, stresla se i samo kliznula na krevet pruživši i ruke i noge poput ogromne morske zvijezde. Ja sam još par trenutaka nastavio sa drkanjem gledajući svastiku iz čije guzice je virilo pola zelenog krastavca. Konačno je bio red na mene.
Lagano izvadih krastavac, namjestih glavić na njen anus i naravno zavukoh ga do jaja bez ikakvog otpora. Njeno debelo crijevo bilo je već adaptirano i rašireno, a vrelinom crijeva rastopljeni vazelin već je curio vani i slijevao joj se po butinama. Krenuo sam sve brže da ga zabijam kako bih skratio svoju agoniju. Mislio sam, hvala bogu, ipak zguzih svastiku, a malo je nedostajalo da me potisne jedan zeleni krastavac. Meri skoro da nije reagirala na moje zabijanje, bila sasvim iscrpljena vlastitim doživljajima i orgazmom. Kako je bilo očigledno da ona više nije partnerica za nove krevetske kombinacije, skratio sam postupak, koncentrirao se i za koji minut i ja se dovukao do drugog orgazma. Trenutak prije izlijevanja izvukao sam kurac i izdrkao po Marinim leđima. Iza nas je bila nova, viša faza u kojoj smo apsolvirali novu perverziju zbog čega je Meri počela sebe gledati drugim očima…
«Dakle, ja sam kravetina koja može primiti bilo šta… i u usta, i u šupak… možda i u nos… Odvratna sam… Pogledaj koliki je taj krastavac… zabio si mi ga cijelog, zar ne? Onda ja mogu primiti i i Vlatkov kurac, i dršku od lopate… I pri tome neopisivo uživam! Hm, šta kažeš, gadim li ti se, zete?»
«Ne pretjeruj. Počnimo od toga da neopisivo uživaš. I ja isto tako. Ti si jedna dobra, zgodna, maštovita, napaljena žena… željna svega, zdrava i bez suvišnih predrasuda. Probaćeš svašta pa ponavljati ono što ti se sviđa. Mi samo nenormalno uživamo, niko od toga nema štete i boli nas kurac za sve ostale. Ko voli nek se pridruži, ko ne voli, neka produži…» nastojao sam relativizirati njen iznenadni osjećaj krivice. I uspio.
«OK, ako ti tako kažeš. A… nešto si mi obećao malo prije… dovešćeš nam još nekog. Giannija, ha? Kako ćeš to izvesti,» već se interesirala za novi sex-party.
«To će biti najlakše, prepusti to meni. Ti se samo opusti i uživaj. Najmanji je problem nekog nagovoriti da tebe zguzi… ma, vidi mi je kako mi je svastika zgodna.»
«Hm… dobro. A sad se odoh istuširato pa bježim. Vidi koliko je sati… znaš, ja imam i muža. Moram i njega malo poslužiti…» i ustade nestavši u kupatilu. Par minuta kasnije samo je s vrata mahnula, ciao!, i nestala.

Još iste večeri sreo sam njenog bratića Giannija. Bilo je lako odvući ga na piće i priču navesti na željenu stranu.
«Čujem da organiziraš neke lude tulume… može li se upasti tamo… možda nešto opaliti u mraku, ha? Čujem da se i to događa, …da se ne zna čiji je u čijoj!»
Iznenađeno me pogledao pa kad u mom izrazu lica nije vidio osudu ni prijekor jer je pojebao rođenu sestru, nasmija se i opusti.
«Pa možda bi i moglo… Ti si mi čak na neki način zet, još hodaš sa mojom rođakom Enom, zar ne? Ako je tako, imaš protekciju. Samo… ako misliš karati, trebao bi i dovesti kakvo «duboko grlo», ne valja ako je viška frajera. Dakle, imaš li koga za «taoca»… pa će biti nešto i za tebe,» ispipavao je Gianni šta zapravo želim.
«Bilo bi najinteresantnije da sve ostane u obitelji, zar ne ?» Giani je zinuo…
«Čovječe… pa ti tražiš da ti namjestim da mi jebeš sestru… pa ti si lud !?»
«Čuj Gianni, nisam prvo to mislio, no OK, ne odbijam. Ali, zapravo sam mislio tebi namjestiti tvoju rođaku… i da je ti i ja zajedno pojebemo. A i tvoja seka Milkica je dobrodošla. A, šta kažeš?» Na to je Gianni razjapio usta još više.
«Namjestićeš mi svoju žensku Enu… ona je ta moja rođaka…?»
«Ne, nego Marinu. Volio bi pojebati Meri, zar ne? To bi svatko volio, baš je jebozovna.»
«Uh… još bolje. Dogovoreno. Ali kako ćemo to izvesti. Meri je udata, zna li njen Vlatko za to ili mu nabijamo rogove… Hej, pa ti je već karaš?! Stari, pravi si frajer, jebeš obje sestre, a sad hoćeš i Milkicu. A onda i mame moramo čuvati od tebe, a? Lud si. Dogovoreno kako god kažeš…»
«Dakle, ti samo zbari Milkicu da nam se pridruži… mada Meri nije baš luda za pičkama… no, omekšaćemo je nekako. A ja ću sve organizirati, « rekoh.

To veče prošlo je u pijanci sa Giannijem pri čemu smo već razrađivali i planirali predstojeće orgije učetvero, smišljajući najcrnje perverzije koje bismo mogli provesti sa Meri i Milkicom. Obasnio mi je i draž incesta…
«Nema većeg uzbuđenja od karanja za koje znaš da je zabranjeno. Deset puta uzbudljivije i ugodnije. Karati sestru… kad prelomiš to u glavi da je i ona samo ženska koja želi da joj uđe kurac, pa makar i bratov… onda nema nikakvih problema. I zapamti, sestra i zabranjene ženske uradit će s tobom sve što obične tvoje(!) djevojke ili supruge neće. U narodu je poznata ljubav sestre prema bratu, zar ne? Dat će ti krvi, bubreg, novaca… pa zašto ne bi dale i pičke, to je još najjednostavnije! Kužiš? Samo ih treba ohrabriti, uvjeriti ih da ti čine dobro, da nitko neće saznati i da neće biti nikakve blamaže ni štete. Još ako ih dobro opališ, sve ograde padaju…!» uvjeravao me Gianni i ja sam sve ozbiljnije razmišljao o tome. A on kao da mi je čitao misli…
«Probaj! Uostalom i ti imaš zgodnu sestru. Suzana se zove, zar ne? Znam je iz grada. Zašto da je karaju bezvezni dripci, ako možeš ti?» razlagao je Gianni svoju teoriju. «Ja sam ga Milkici zaista stavio greškom… mislio sam da je na krevetu jedna fuksa iz Karlovca koju vode po tulumima samo radi redaljke. Ta mala je nimfomanka i nema mjere… No, kad sam shvatio da guzim baš rođenu sestru poludio sam. A i ona… otkriću ti… u jednom trenutku sam ga htio izvaditi i sve to zaboraviti kao glupu grešku…, ali upravo Milkica me zadržala i insistirala da dovršimo sex kad smo već započeli. To me luđački napalilo. A i nju. Ludo smo svršili. Poslije, kad smo došli kući, došla je u moju sobu u sexi rublju i zahtijevala još jednu partiju. Jednostavno se popela na mene, skinula majicu, gurnula mi sisu u usta da ne mogu pričati i nešto trabunjala kako je «sretna što može uvijek imati moj kurac pri ruci, u kući, kako nju neće karati bedaci po gradu…, kako i ja uvijek mogu imati nju kad god mi se prohtije, a ne da me moja ženska ucjenjuje i nešto uslovljava sexom…» Ma čuj, milion razloga zašto se trebamo tucati, iako smo brat i sestra. Još kad me dohvatila za ukrućen kurac i namjestila ga u sebe, sjela do jaja… ma daj! Napalila me k’o konja. Ima velike sise, malo preveliku guzicu, ali se zato kara luđački. Te noći smo se tucali još dvaput, a nismo smjeli ni glasa pustiti jer su nam starci bili u susjednoj sobi. Bilo je fantastično. Sad pazimo… samo kad smo sami. Vjeruj, nikakvih mi suvišnih moralnih dilema nemamo. Funkcioniramo kao običan par koji se podmiruje kad god ima želju i priliku. Nije li to idealno ?» mljeo je Gianni tražeći sve više argumenata ZA, kako bi spriječio moju bilo kakvu osudu, koju ja nisam ni pomislio izreći. Na koncu je počeo i detaljizirati:
«Čuj još nešto… sex sa sestrom je bitno drugačiji od sexa sa «običnom» curom. Svijest da je nešto zabranjeno dodatno napaljuje. Kao karanje u liftu ili u parku… kad može netko naići. Onda, seka ti nikad ništa neće odbiti. Milkica kad ima menzes, popuši mi ili ga primi kitu u guzicu. A ona moja guska kad «dobije», spusti roletne i ne ide na posao dva dana, kao… sve je boli. No, sestre su i zahtjevne. Dakle, sve što se ne usudi reći svom redovnom frajeru Milkica traži od mene… i da joj ližem šupak, i da me popiša po glavi pa čak i da glumim starog… ! Ona ti ima fantaziju da se kara sa našim starim i ja je moram guziti i govoriti gluposti kao «evo ti ga kćeri moja, kako te kara tata, sviđa li ti se tatin kurac…» i slična sranja. Pa je pokušala ona glumiti mamu, ali mene to ne zanima. Malo mi se to gadi, a i stara mi nije neka ženska. Eto… sa običnim kokama nikad takve stvari ne možeš provesti… npr. vezanje, bičevanje… Vjeruj mi, sestra u krevetu je – praznik sexa!»

Meni je nakon tog razgovora ostao veliki upitnik nad glavom. Suzana… Da sestra mi je, četiri godine starija, ali sam oduvijek bio svjestan njenog sexi izgleda. Virio sam joj kroz ključaonicu kad se kupala, drkao na nju, špijunirao je kad je dovodila frajere kući na karanje i prisluškivao njene orgazme, ali nikad nisam ni pomislio da bih te maštarije mogao i provesti u djelo. A i Suzy, bila je pažljiva, pokroviteljski usmjerena prema meni, ugađala mi u raznim, glupostima, ali me uvijek gledala kao klinca. A onda odbacih te ideje… zasad. Čekale su me orgije sa svastikom i njenim rođacima. Zasad bi to bilo dovoljno… o seki Suzani ću razmišljati drugom prilikom.
Po povratku kući, kasno naveče polupijanog trznuo me telefon. Bila je to Ena, zvala je iz Zagreba. Ne, neće moći doći ovaj vikend, «ima puno da uči pa se vidimo tek za desetak dana. Pusa.» OK Ena, pusa i tebi. Samo ti uči pa postani liječnica, a već idućeg vikenda tvoja sestra Meri, velika, pohotna i zgodna ženka osjetiće svu moju strast…

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 6 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Tata cija je picka bolja, moja ili mamina, zovem se Milena i imam 18 godina.Mogu vam reci da svi muski lude za mnom i svaki bi pozelio ubaciti kurcinu u moju picu.Jebala sam se vise puta,probala razlicite kurcine ali nijedan me nije potpuno zadovoljio…do te noci…
Prije 5 dana · Dodao: Pusica
Seks sa ujnom i njenom drugaricom, već jedno duže vrijeme koje sam na selu proveo kod moje ujne i ujaka sam koristio za seks sa ujninom drugaricom Tamarom. Stvarno je bio to jedan odličan seks. Koristili smo svaki mogući trenutak da se pojebemo, znala je jako dobro da isprazni moja jaja
Prije 14 dana · Dodao: Pusica
Nevinost su mi skinule moje tetke i moja napaljena mama, bio je letnji raspust. Lepo vreme, Sunce, more… Sve ove stvari su nagoeštavale da će se nešto lepo desiti. Inače, zovem se Kristijan, imam 18 godina i iz Beograda sam . Lepo sam građen, devojke me vole, mislim pravi šmeker. Ali postoji jedan problem… nikada nisam bio sa nekom devojko
02.04.2018 · Dodao: Pusica
Cao svima isprica cu vam istinitu pricu; imam 20 godina i extra mi se digne svaki put kad pomislim na svoju tetku svoju tetku ona je extra picka i ako ima 41 godinu,uvek se uteze i oblaci provokativne stvari! Stalno drkam na nju! Ona je rodjena sestra moje mame ali mene naboj kad ponese ja to sve zaboravim!
28.03.2018 · Dodao: Pusica
Napaljen i željan jebanja tetke i sestrice te napravio glupost, legao sam pored nje i poceo je ljubiti butine prema pici i naposletku poceh joj lizati lepoticu.Sve jace i vlaznije a prstom joj trljao klitoris.Disanje joj je pocelo prekidanje sa tihim uzdasima i malim trzajima u kukovima ali ja nisam prestajao. Uzivao sam i pozeleo sam da je tucam.
25.03.2018 · Dodao: Pusica

Anketa
By Pusica 05.04.2018
By Pusica 03.04.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories