Trenutno Pusicu pregledava 1067 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 04.01.2018 (04.01.2018) - Svi članci by sexylady

Od posljednje pijanke sa Giannijem i napaljive priče o «obiteljskom sexu» stalno mi se po glavi vrtila njegova parola: sestra u krevetu – praznik sexa! Moja seka Suzana svakako je bila praznik sexa, ali nisam se usuđivao ni pomisliti da napravim prvi korak.

No, zanimalo me kako to uživo funkcionira te sam se već radovao narednom vikendu kad sam pozvao na sex-party Giannija i njegovu sestru Milkicu te njihovu rođaku a moju svastiku Meri. Moja Meri, rasna ženska oslobođenih strasti i oduševljenja neslućenim potencijalima svog lijepog, zgodnog i velikog tijela sve se više prepuštala ekstremnom razvratu ne mareći više ni za kakve moralističke ograde, za vlastitog muža, za sestru čijeg dečka (mene) jebe bez milosti, a ne obazirući se na dimenzije grijeha svojih rođaka i čiji incest žarko želi da se uključi. «Hoću da osjetim u sebi dva kurca… da napravite redaljku na meni…

hoću da me jebete kao kravu… da satima imam razne kite u sebi, u ustima, u šupku… Hoću da vidim koliko sexa mogu podnijeti!» zapovijedala mi je svastika tako da ju se nije moglo ne poslušati.

Dobra prilika je stvorena već naredne subote. Studentica Ena nije došla iz Zagreba, a njena sestra Meri u rano jutro je ispratila muža Vlatka u ribolov, a namjeravao se vratiti tek u nedjelju popodne. Gianni i Milkica su svakako uvijek bili na raspolaganju te je stvar bila dogovorena. Moj momački jednosobni stan bio je idealno mjesto za ovaj obiteljski swing-party, svi usmjereni na jedan veliki francuski krevet. Već u subotu oko podne na vrata mi je pokucala Meri. Svratila iz kupovine i kao prava domaćica donije hrpu hrane i dobrih pića. Spustila je prepune vrećice na pod u kuhinji («…stavi to odmah u frižider…!»), glasno otpuhnula i odbacivši mantil bacila se na krevet koji se pod njenom težinom zaljuljao.
«Večeras ćemo se… ha? Cijelu noć. Čuj, slatki moj zete… imam nekih želja i zahtjeva. Odnosno da skratim, vas dvojica činite sa mnom što god hoćete i što ja poželim, ali ne znam šta Milkica očekuje od mene. OK, rođaka je zgodna, ali rekla sam ti da nisam lezbača. Ne znam ni što bih s njom radila… to oko lizanja me baš i ne privlači… mislim, da ja ližem nju… to ne. Zato zete samo polako.» napravila je mali uvod hvatajući zavodljivu pozu na mom krevetu. Bila je u tijesnoj pripijenoj haljini koja se već bila digla do guzice, a na nogama je imala crne samonosive čarape sa nekakvim «zmija-dezenom» i čipkom i crne tange. Činilo mi se da očekuje sex nabrzinu te je zaustavih…
«Ljubavi, nemoj mi se sad namještati… ostavimo nježnosti za večeras. Eto, dođi popodne, pozvaću i njih pa ćemo koju popiti, pojesti… i onda rock and rol! Može ? Hajde, hajde… nemoj mi se tu namještati, moram čuvati metke za večeras. Ne boj se neće ti faliti kite.» A svastika, kad je vidjela da nema ništa od sexa, brzo se pokupila i otišla da se spremi. Znao sam da će se sad posvetiti sebi, depilacija, friziranje venerinog brežuljka, klistiranje, podmazivanje tjelesnih otvora. Meri je već jako uživala u tome i sve dovela do savršenstva. I već u rano popodne čulo se zvono na vratima, bila je to ona.

«Evo me da ti pomognem da napravimo klopu… A i inače sam k’o zapeta puška», reče i pored mene uđe šireći po prostoriji oblak finog parfema. Odmah je prionula na posao, narezala hladno posluženje, aranžirala stol mirisnim svijećama, ukratko, stvorila intimnu atmosferu koja je sugerirala sex. Osim toga, Meri je izgledala zaista sexi. Imala je na sebi usku, crnu mini haljinu sa velikim dekolteom, crne samonosive čarape je sam vidio danas prijepodne i najmanje moguće tange. Na nogama je ostala u crnim štiklama sa visokom potpeticom… jednom riječi, izgledala je kao vrlo skupa kurva. Trudio sam se da joj ne prilazim i ne započinjem igru prije vremena, a i ona je izbjegavala slučajne dodire čuvajući se za predstojeći hepening. I nakon dva sata, u predvečerje, zvono na vratima je zazvonilo. Bili su to Gianni i Milkica.
Gianni je ušao sa kesom punom piva, svježe obrijan i namirisan i s nekakvom modernom punk-frizurom. Milkica je bila protuteža Marini – napadno našminkana poput barske plesačice, s novom frizurom i kose obojeno u platinasto plavo, na crvenim štiklama prosto je mamila da ju se natakne. Kad se razodjenula, dodatno je bljesnula u sexi tamnocrvenom badyju i crnom «vrućem» šorcu koji je «pucao» na velikom oblom dupetu… i to bi bilo sve što je imala na sebi.
«Vidi je kako je išla kroz grad. Kao oni manijaci iz parkova… nitko ne zna šta ima ispod mantila, a tamo… ima se šta vidjeti, ha zete ?!»
«Naravno… pa vi ste jedna fina, zgodna obitelj. Meri, Milkica, Ena… sve bolja od bolje. Ti Gianni nisi moj tip, ali sam sretan što sam vam svima zet. Ooooo… pa Milkica i Meri su prave sex-bombe… ma vidi ti to… crveno i crno! Bogami, seke naše drage… čuvajte se!» trudio sam se da dobrodošlicom odmah otkravim atmosferu. Zapravo, nisam znao kako da počnemo ono zbog čega smo svi zajedno na tom tajnom sastanku. Krišom sam pogledao Marinu. Sjedila je u fotelji i mjerkala Milkicu, pa Giannija sa velikim zanimanjem. Čak više Milkicu, koja se od prvog trenutka ponašala kao napaljenica što jedva čeka da primi kurac. Meri je izgleda odlučila parirati baš njoj, kao konkurenciji te iznenada ustade i dohvati čaše da naspe rashlađeni viski.

«Ovamo društvo, da mi nazdravimo po jednim duplim viskijem… pa da pređemo na stvar. Hajdemo.. ćin-ćin» i prva nazdravi kucnuvši se sa Giannijem. «Dakle, ti si mi skoro braco… bratić, rođak… moja krv, ha! OK, super… pa da i to probam. Ako je super sa sestrom kao što se priča, onda si dobrodošao… i u moje dubine…» već se mazila Meri i u jednom gutljaju sasula dupli viski. Žurila je da se što prije otkači. U tren oka, pomalo nervoznim pokretima prebirala je po mojim CD-ovima, a onda pusti nekakvu kompilaciju sentiš glazbe, baš za ples. Gianni mi namignu da priđem Milkici, a sam se nađe uz Mericu i povuče je za ruku kao za ples. Ustvari, u sekundi su se našli pripijeni jedno uz drugo, a već nakon par koraka Giannijeva ruka bila je na Mericinoj zadnjici, a ona je započinjala svoju «plesnu igru» šireći noge i trljajući se brežuljkom od Giannijevu butinu. Već je bila napaljena i u jednom momentu sam čuo kako mu govori «… sviđa ti se sekina guza… mmmmm… osjetim ja bracinu batinu… diže ti se već na seku, ha… tako braco, samo mi ga pritisni da ga osjetim…»

Ja nisam imao što čekati. Obuhvatio sam Milkicu oko struka i privukao je u zagrljaj i odmah stisnuo za veliko dupe, znatno veće nego kod Meri, ali također tvrdo i lijepo oblikovano. Imala je uzak struk i zatim velike sisetine koje su sada kipile iz badyja. Milkica je bila konstruktivna i već mi je šaptala nekakav mali plan na uho.
«Čuj zete, čini mi se da je vama dvoma ovo prvi swing, ha. Ali, raduje me što ste ti i Meri u šemi. Ne zarezujete Enu i Vlatka, ali vam ne bi bilo loše da i njih uvučete u krevet. Hm, možda poslije… Vlatko je baš ružan. O, kako osjetim odozdo… ti nemaš tremu… već ti se digao! A Meri, je li imala dileme oko ovoga… voljela bih i s njom malo bluditi, hoće li to ići? Šta me gledaš… ti voliš zgodne ženske, ne!? E, pa volim i ja,» grdila me Milkica.
«… da, ali sa mojom svastikom to neće ići baš glatko. Triput mi je naglasila da nije lezbača, a da sve ostalo može…» najavio sam joj problemčić.
«OK, ima lijeka i za to, šaptala mi je na uho usput gurajući mi jezik. Pazi, forsiraj je u piću, neka se dobro upuca viskijem, a vas dvojica ćete je izludjeti karanjem… onda nastupam ja. Vidjećeš bit će sve OK… nije mi prvi put. Ni ne slutiš koje sam sve zgodne cure i neke gospođe iz grada povalila. Mo’š mislit, varaju muževe sa mnom… ma ludnica. Jesi me razumio ? (… razumio sam…) A sad me počni žestoko drpati, žvaliti… krenimo polako… Neka nas njih dvoje gledaju pa će početi i oni… ’Ajde, pogužvaj mi ovaj šorc među nogama.» reče Milkica i malo se odmaknu od mene raširivši noge omogućavajući da joj ruku zavučem u međunožje.
Navalio sam na Milkicu bez milosti. Jednom rukom sam joj mijesio guzove i srednjim prstom gurao crni satenski šorc u njen šupak. Drugom rukom sam joj već pokrio međunožje osjetivši vlažnu vrelinu. Zatim otkopčah jedan dugmić na badyju te se dekolte još više raširi otkrivajući klanac među bujnim dojkama. Sagnuh se držeći Milkicu za pičku i zagnjurih jezikom i nosom među sise. Milkica jeknu i još više raširi noge, a zatim se naglo priljubi uz mene i nasadi pizdom na moju nogu. «Taaako…. samo me stisni…oh, pališ me ko slamu…»

Na Milkicin uzdah Meri nas pogleda i nagonski poče jače miješati također nasađena kokom na Giannijevu butinu. Gledala nas je i to ju je očigledno uzbuđivalo. Gianni ju je pratio i već joj podigavši kratku minicu do struka zavlačio ruku u male gaćice. Kad su tobože plešući obrnuli još jedan krug preko Milkicinog ramena primjetih da je Giannijeva ruka već među Mericinim guzovima, a njegov srednjak već «radi» po svastikinom čmaru. I ona je sve glasnije uzdisala i vrtila guzom namještajući šupak oko njegovog prsta.
Milkica je već bila jako napaljena i ova «plesna situacija» više je nije zadovoljavala. «Hajde zete… ne mogu više ovako… ovo mi je malo, ne možeš me dohvatiti kako treba… skini mi šorc, molim te…» cvilila je Milkica i zatim se naglo odmaknu od mene priđe stolu i osloni se na njega laktovima naguzivši se prema meni. Milkica je sipala svima po još jedan viski, dok sam joj ja otkopčavši dugmiće na šlicu otraga skidao šorc teškom mukom ga prevlačeći preko velikog dupeta. Kleknuo sam iza nje i polako skidao tkaninu uživajući u prizoru ogromne guzice koja mi se pojavljivala pred očima. I nisam izdržao… zagnjurio sam nos i jezik među guzove gurajući čipkanu tkaninu badyja u njen šupak.
«Ooooogh… polako…!» muklo je zamumlala Milkica pijuckajući svoj viski. «Opasan ti je ovaj zet, seko moja,» okrenu se prema Merici. A Meri je bila zabavljena napadima svog rođaka Giannija. On je oduševljen obećavajućim dodirima po njenom podmazanom anusu, podigao Marininu desnu nogu i zakačio je na svoj kuk, a zatim u tako oslobođeno međunožje pored uskih tangica zabio sada već dva prsta u rođakinu vaginu. Meri je već kolutala očima pokazujući samo beonjače. Bila je spremna za ubod, ali Milkicin scenarij je drugačije nalagao.

«Hej… ne žurite vas dvoje… Dosta je drpanja i dječijih igara… sad ćemo preći na konkretne stvari. Ali, prvo još po jedno piće» opominjala je Milkica. I djelovalo je, njen poziv je malo ohladio Giannija i Meri, razdvojiše se i priđoše stolu. Meri lelujavog hoda na štiklama priđe stolu i dohvati svoju čašu i ponovo je eksira, a Milkica joj odmah doli novi «dupli». Ja i Gianni nazdravismo i učinismo isto. A on zatim napravi ključni korak.
«Meri… znam šta tebe i zeta najviše zanima. Nikad niste vidjeli kako se karaju brat i sestra, zar ne. Meri je sad malo probala sa mnom, no mi smo samo bliski rođaci. Pa kad vas zanima, sad ćemo vam pokazati… da se prestanete čuditi i postavljati si suvišna pitanja. A onda ćemo svo četvoro napraviti i puno žešće stvari. Dođi sestrice moja… ti si uvijek ZA, zar ne ?» obrati se Gianni Milkici, uhvati je za ruku i povede prema krevetu. Meri i ja gledali smo ih kao opčinjeni. Predstava je počinjala…
Brat i sestra su očigledno bili uigran par. Milkica je legla i odmah ispod guze zavukla mali jastučić i tako odigla guzu od kreveta učinivši svoje otvore pristupačnijim. Gianni je kleknuo pred njeno međunožje i dohvativši je za gležnjeve visoko podigao i unatrag gurnuo njene noge započinjući da joj liže listove, jedne pa druge noge… zatim koljena, butine spuštajući se sve bliže međunožju i konačno utisnuo joj sočan poljubac na pičkicu, ali preko tkanine badyja. U jednom trenutku Milkica se sama uhvati za stopala i noge pridrža raširenim i podignutim, a Gianni joj jednim potezom otkači dvije kopče koje su zatvarale bady baš u međunožju i pred nama se ukaza Milkicino međunožje, lijepo oblikovan šumarak i sasvim obrijan anus. Gianni zagnjuri jezikom i nosom među usmine, a Milkica se uhvati za guzove i snažno ih raširi otvarajući njegovom jeziku put prema anusu. Gianni poče ritmično raditi jezikom, a njegova sestra tiho stenjati. Meri i ja gledali smo ih opčinjeno.
«Ooooohhh… tako braco… samo polako… i duboko… ti znaš kako volim da me ližeš… mmmmmm… sad pređi malo na šupak, oh… tako… a nos mi gurni u pizdu… to, to, to… tako jebi, jebi jezikom u dupe svoju seku…. Kako ti miriše moja pičkica, ha ? Mmm… je li slatka k’o baklava?» brbljala je Milkica, a Gianni i nije imao priliku odgovarati, jer nije dizao glavu iz njenog međugužja. Milkicina zadnjica sad je izgledala neizmjerno seksi, pohotno, prosto je mamila da ju se razvaljuje kurcima i ogromnim vibratorima, banama, pivskim bocama (što će sve doći na red…!). Ona nas pogleda kako ih zapanjeno gledamo pa nas pozva mahnuvši rukom: «Dođite k nama u krevet… pogledajte izbliza… mmmm… možete i gledati i pomalo štogod raditi… A, rodice, sviđa li ti se ovo… hoćeš da probaš našeg bracu… dat ću ti ga samo da uradimo i ono glavno…»
Pljesnuo sam Mericu po guzi i ona krenu prema njima, zakorači koljenom na krevet i odmah se namjesti četvoronoške okrenuvši meni dupe, a njih je gledala iz neposredne blizine. Meri se upravo fiksirala na Giannijeve pokrete u Milkicinom međunožju gutajući knedle tako da nije ni primijetila kad sam joj otkopčao haljinu i svukao s nje ostavivši je u crnom kompletiću (tange, grudnjak i štikle). On, pak, je sve žešće lizao sestru od pupka do šupka i ona je sve glasnije uzdisala. Ja sam shvatio šta Meri želi i spustih se na koljena pored kreveta tako da mi je Mericina guza bljesnula pred licem. Bez oklijevanja raširio sam njene guzove, odmaknuo špagicu tangi i gurnuo joj jezik u šupak. Uzdahnula je i odmah jednom rukom raširila guzove, oslanjajući se drugom na krevet. Navalio sam na njen čmar zabijajući se jezikom, ali više nisam od njenih guzova vidio šta rade Milkica i Gianni. Svo troje bili su sve glasniji, a onda sam gotovo istovremeno čuo Meri kako mi govori «… sad mi malo liži pizdu, zete moj dragi…» i Milkicu koja je tražila od brata da promjene pozu «… dođi braco… daj mi da ti poližem jaja… sjedi mi na nos… daj mi kurac u grlo…». Podigoh pogled i dok sam posmatrao kako Gianni lagano zavlači kurac u grlo rođenoj sestri i ponovo zaranja jezikom u njenu sluzokožu, Marini sam radio «dvocjevku» zabijajući joj palac i srednjak u šupak i picu. «To, to, to zete… pogledaj ih, molim te…. mmmmmhh… ovo je fantastično… hajde… stavi mi ga ili mi poliži klitić…»

Milkica je na to, budući da je u ustima imala bratov kurac samo odrečno mahnula rukom. Po njenom scenariju Marinu je trebalo maksimalno nadražiti pa tek onda je zadovoljiti. Mislila je, ako je Meri u stanju žestoke čežnje za koitusom i ekstremno napaljena, neće odbiti ni njene dodire. Tako nastavih lizati Meri po klitu, ali ne tako žestoko da bi mogla svršiti. Dakako, Marinu je trenutno više palio prizor incesta, nego moj liz. A onda je došlo «ono glavno».
Gianni je jednostavno ustao na krevetu, ponovo kleknuo u Milkicino međunožje, ona ga je usplahireno uhvatila za maksimalno napucanu kurčinu i povukla u sebe. «Prvo u pizdu, braco…» i Gianni se u jednom potezu zabi kurcem u sestru do jaja. Meri je uzdahnula kao da ga je ona primila. «Pa vi se zaista jebete kao ludi… oh, kako te braco guzi, mila moja, divno izgledate… kurca, hoću i ja kurca… zabij mi ga zete, ne mogu više izdržati, hoću da budem jebena…! Vidi kako jebe slatku sestru… (u tom trenu zabio sam ga svastici) … oooohh tako zete, konačno da ga i ja osjetim… taaaaako, jebite nas… divni su, rodice moja mila… kako su divni ovi naši jebači… jel da su krasni… mmmmm….?» bulaznila je Meri i Milkica mi dade znak da je vrijeme za drugu fazu Marininog pripremanja za lezbo-kontakt. Počeo sam se sve jače zguza zabijati u svastiku, dok je Gianni žestoko derao sestru držeći je za gležnjeve i visoko uspravljenih nogu i štikli stršale prema plafonu. A ja sam nastojao sa svakim udarcem tijelom i kurcem o svastikinu guzicu da je polako pomičem naprijed prema njima. Uskoro se našla glavom iznad Milkicinog stomaka koji se njihao pred Giannijevim naletima, ali Meri je opčinjeno gledala njegov kurac kako silovito ulazi u sestru. I onda je igra počela. Gianni se protegao i zažvalio Meri što je ona svojski prihvatila, a zatim joj kratko naredio.
«Slatka rođako, uhvati moju seku za noge i drži ih ovako da se ja zabavim tobom.» Meri kao hipnotizirana uhvati Milkicu za noge i povuče ih još više unatrag, a Gianni je dohvati za sise. Kako mu ne bi smetao, otkopčao sam njen grudnjak i iz njega se oslobodiše velike, mesnate i teške svastikine sise koje se zatim objesiše skoro do Milkicinog ustreptalog tijela. Gianni ih dohvati i poče bukvalno musti. Naimjenično jednu Marininu, jednu Milkicinu dojku je hvatao, stiskao, razvlačio, upoređivao. Ja sam se sve žešće zabijao u svastiku, ali sam čuo sa strane Milkicu koja se kao brani: «… ne, nećemo još svršimo, hoćemo da nas još jebete, da nas razvaljujete… nemoj ni ti svršiti, polako karaj svoju svaju, izluđuj je… samo lagano…» a zatim me uhvati za ruku i povuče k sebi te poče sisati moj srednji prst koji sam upravo izvadio iz Merinog anusa. «… uh kako je slatko… kako sladak šupak ima moja rođaka…!» No, Meri nije reagirala. Imala je mene među nogama, Gianni joj je gurao jezik u grlo, a ona je već počela nesvjesno milovati Milkicu po listovima. Kad je to primijetila, Milkica mi kratko reče «… sad joj ga zabijaj malo jače…», a zatim je zavukla ruku u Mericino međunožje i počela joj trljati klitoris i usmine. Meri je samo zamumlala od dodatnog stimulansa i ne znajući da je ne diram ja, nego «lezbača» Milkica. A tad joj već to nije bilo ni važno.
«Brate moj mili… sad mi ga malo prebaci u šupak…» zatraži u jednom trenutku Milkica i Gianni uvježbanom kretnjom prisloni glavić na analni otvor, a Marini naredi: «Meri dušo, samo malo raširi sekine guzove, vidi koliki su… da ga lakše uvalim!»
Meri ga pogleda, ali kako sam je ja i dalje žestoko ubadao nije imala vremena da razmišlja, nego automatski dohvati Milkicine guzove i raširi kao što je radila i sa svojima kad ga mora dobiti pozadi. Anus se malo više otvori i Giannijev glavić nestade u crijevu. U drugom naletu on ga zabi do pola i nastavi polako uvlačiti.
«Auuugh… sad me lagano nasađuj… razradi mi ga polako… volim kad si mi u crijevima…» stenjala je Milkica. A Meri se okrenula prema meni: «Hoću ga i ja u dupe.»
I baš mi je trebala mala stanka da ne svršim te izvadih kurac iz svastike spremajući se za novi pravac. Dok sam joj gurao palac vidio sam da je već podmazana, ali ipak još jednom zavukoh jezik u njen čmar i ostavih tamo svu pljuvačku koju sam imao te joj prislonih glavić i gurnuh. Kurac je ušao lako u svastikin šupak kao i obično, a ona samo lagano i neartikulirano jeknu: «Oh… tako… samo zabijaj zete…» Zadovoljno se glasala kao da se takmiči sa rodicom Milkicom koja je tu pred njenim nosem upravo primala bratov kurac u šupak. Bile su sve glasnije i uzbuđenije što je Milkica ponovo iskoristila da nastavi lomiti Marinine lezbo-predrasude. Ponovo je zavukla ruku u Mericino međunožje i kako sam je tada derao u šupak, zavuče joj prste u pizdu i Meri samo vrisnu «to, to, toooooo…!» Milkica ju je drkala na najbolji način. Svastici se svidjelo, ali u trenutku kad je shvatila da je ne drkam ja nego rođaka, pogleda Milkicu razrogačenim očima. No, ova se nije dala zbuniti.
«Što je Meri… sviđa ti se kako te tvoja rodica mazi, a !? Lijepo ti je… samo uživaj… ali misli malo i ti na mene… Hajde, zavuci mi ruku… pomazi me malo po pičkici…» tražila je Milkica.

«Ali, ne znam to sa ženskama… nisam nikad…» branila se Meri, ali nije sprječavala rodicu da je nastavi drkati po klitu i trpati joj po dva-tri prsta među noge.
«… naravno da znaš, mila moja… radi mi isto što i sebi kad drkaš… Hajde drkaj tako moju pizdu… hoću da osjetim tvoje prstiće…»
I svastika Meri se u tom momentu odvaži. Zavuče ruku među Milkicine butine i gurnu joj prstenjak, pa zatim dva prsta. Naizmjenično je gurala prste i trljala je po klitorisu, a zatim već i draškala Giannija po jajima i kurcu koji je ritmično nestajao u Milkicinoj stražnjoj rupi. Njih dvije su pojačavale ritam, sada već urlajući najgore prostote što je već i nas palilo i približavali smo se svršavanju («… razvalite nas dečki… guzite svoje kurvetine, nabijajte nam kurce u govna… razvalite nam naše šupke… hoćemo da smo nabijene na kolac… poderite nam crijeva… oooohhhh… kako volimo da nam burgijate po utrobi̷#8230; tako, tako… još malo… zabij mi sestro ruku do lakta… gurni mi šaku u razjebanu pizdurinu… ooooh kakve smo mi drolje, najbolje kurve na sviejtu… tako braco, tako zete… !!!») i zatim su vrisnule u zajedničkom istovremenom orgazmu bacakajući se po krevetu izvještačenih lica i iskolačenih očiju.
Milkica i Meri svršavale su čitav minut-dva, a zatim se smirile kao onesviještene. Gianni i ja smo ih gledali polako drkajući već bolno eregirane penise. Primjetih da je moj bio malo veći od Giannijevog. Čekali smo da se njih dvije ispušu pa da i mi smirimo vlastite uzavrele strasti. Prva se pokrenula Milkica, otvorila oči i nasmijala se.
«Dečki… bili ste fantastični… a i ti rodice, baš znaš ugoditi… svršile smo ko lude, a? E, sad ste vi na redu… može mala promjena? Evo, Meri… sad probaj našeg bracu, a ja ću provjeriti kakvog to zeta puštamo u obitelj. Neka obojica svrše na novim kokama, može?»
Meri tada podiže glavu. «Može, naravno… zato smo tu… hajde braco, kako me želiš pojebati ?» već napaljeno obrati se Gianniju. Shvatio sam izvor njenog uzbuđenja. Sex sa mnom bio je pomalo nemoralan, jer je varala muža sa sestrinim dečkom. Ali, bio je prirodan budući da nismo bili nikakav krvni rod, nego samo oduvijek intrigirajuća kombinacija zet-svastika. Jednostavno je legla pored Milkice raširila i digla noge i pozvala Giannija:
«Dođi braco… da i to probam!» i povuče ga na sebe hvatajući ga za kurac. «Samo mi ga stavi, braco!» Gianni nije oklijevao, zalegao joj je među noge i gurnuo kitu u raskvašenu pećinu. Ni ja nisam oklijevao i uvalih se među Milkicine noge. Dočeka me vrela, poplavljena vagina u koju moj penis u punoj erekciji samo propade. Obje su bile vrlo vlažne, zidovi vagine opušteni orgazmom i pomalo neosjetljivi na penetracije. Obje su koji minut šutke primale po kurac u sebe, a onda Meri zatraži promjenu: «Okrenite nas malo zguza…»
Bilo je očigledno da iskušava šta joj se najviše sviđa u njenom prvom incestuoznom karanju. A sam incest ju je očigledno uzbuđivao. Obje se istovremeno izvukoše ispod nas i naguziše četveronoške jedna do druge. Gianni i ja zabismo im kite ponovo u pice i navalismo na njihove velike guzice. Ja sam bio sasvim, cijelom težinom oslonjen na Milkicinu guzičetinu zavukavši ruke ispod nje na ogromne sise koje sam već divljački drpao i muzao da je već bolno stenjala («Lakše malo majmune, otkinućeš mi sisu… fino me mazi, polako… zar ti se ne sviđaju, vidi kako su velike, ha. Jesam li k’o krava… hoćeš li da me jebeš među vimena…?»). Gianni je hvatao ritam pljeskajući stomakom o rodicinu guzu, ali je imao nešto drugo na umu.
«Zete… hajde da im prebacimo kite u čmarove, tamo je tješnje… vidi kako su mokre i razvaljene…!» U trenutku prebacismo kite u njihove analne otovore i one počeše stenjati i ponovo masturbirati. Svi četvoro smo hvatali zalet, one čak za drugi orgazam. I prije nego će mi sjeme krenuti iz jaja čuo sam Milkicu:
«Nemojte nam svršavati u crijevo… špricajte nas po leđima… neka nam šupčine ostanu čiste… oooohh… za lizanje… aaaah» i onda je Milkica počela svršavati, par sekundi iza nje i ja, a zatim i Meri i Gianni. Izvukli smo kite i izručili po nekoliko gejzira sperme na njihova leđa i guzove koji su se još njihali u orgazmičkim grčevima. Fantastično sam svršio napaljen novim doživljajem.

Za mene prvi swing, a za moju svastiku prvi incest u životu. Pogledali smo se zadovoljni i prećutno sporazumjeli «ovo je bilo super, idemo dalje i žešće». A tad je već bilo vrijeme za predah, za piće, klopu i smirivanje strasti prije nove perverzije koju mi je Milkica već prišapnula. Naime, htjela je voditi igru tako da obje, ali Meri svakako, dođe u sendvič između nas dvojice, ali i da se u jednom trenutku i ona na poseban način ubaci u jebačko klupko tako da se Meri nađe u kombinaciji «tri na jednu». Nasuo sam svastici novi dupli viski i to je bio prvi korak…

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 6 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Tata cija je picka bolja, moja ili mamina, zovem se Milena i imam 18 godina.Mogu vam reci da svi muski lude za mnom i svaki bi pozelio ubaciti kurcinu u moju picu.Jebala sam se vise puta,probala razlicite kurcine ali nijedan me nije potpuno zadovoljio…do te noci…
Prije 5 dana · Dodao: Pusica
Seks sa ujnom i njenom drugaricom, već jedno duže vrijeme koje sam na selu proveo kod moje ujne i ujaka sam koristio za seks sa ujninom drugaricom Tamarom. Stvarno je bio to jedan odličan seks. Koristili smo svaki mogući trenutak da se pojebemo, znala je jako dobro da isprazni moja jaja
Prije 14 dana · Dodao: Pusica
Nevinost su mi skinule moje tetke i moja napaljena mama, bio je letnji raspust. Lepo vreme, Sunce, more… Sve ove stvari su nagoeštavale da će se nešto lepo desiti. Inače, zovem se Kristijan, imam 18 godina i iz Beograda sam . Lepo sam građen, devojke me vole, mislim pravi šmeker. Ali postoji jedan problem… nikada nisam bio sa nekom devojko
02.04.2018 · Dodao: Pusica
Cao svima isprica cu vam istinitu pricu; imam 20 godina i extra mi se digne svaki put kad pomislim na svoju tetku svoju tetku ona je extra picka i ako ima 41 godinu,uvek se uteze i oblaci provokativne stvari! Stalno drkam na nju! Ona je rodjena sestra moje mame ali mene naboj kad ponese ja to sve zaboravim!
28.03.2018 · Dodao: Pusica
Napaljen i željan jebanja tetke i sestrice te napravio glupost, legao sam pored nje i poceo je ljubiti butine prema pici i naposletku poceh joj lizati lepoticu.Sve jace i vlaznije a prstom joj trljao klitoris.Disanje joj je pocelo prekidanje sa tihim uzdasima i malim trzajima u kukovima ali ja nisam prestajao. Uzivao sam i pozeleo sam da je tucam.
25.03.2018 · Dodao: Pusica

Anketa
By Pusica 05.04.2018
By Pusica 03.04.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories