Trenutno Pusicu pregledava 1054 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotika & Sex  Seks klinika - 25.12.2015 (25.12.2015) - Svi članci by Pusica

Moji prijatelji me ovako opisuju: društvena, otvorena, karizmatična, neustrašiva. U svojih 25 godina uspjela sam ono što mnogi moji vršnjaci nisu, izgraditi karijeru i stabilnu dugu vezu (šest godina). Moj partner, koji ima 28 godina je potpuno drugačiji od mene - miran, staložen tip, koji o svemu razmisli i drži konce u rukama koje ja ne držim. On je strpljenje i tolerancija. Rekao bi čovjek da se baš lijepo nadopunjujemo, no baš i nije tako. Ja bih seks svako malo, svagdje i na svakakve načine... željela bih da on vodi. No, to ne dobivam. Nezadovoljna sam njegovom indolentnošću i nepokretnošću, osjećam se kao da imam neki kontejner bez kotača koji se zaustavi na mjestu kada ga prestanem gurati. Uvijek sam u svemu glavna. Tražim li previše kada želim nekoga tko bi bio malo sličniji meni? Da, kukavica sam napraviti prvi korak jer mi paše da doma obavi dobar dio posla. Volim to što se mogu na njega donekle osloniti (ne i da nešto napravi na svoju ruku). Stalo mi je do njega, volim ga i navikla sam se na njega. No, kolebam se: krenuti dalje u nove pustolovine ili čuvati sreću koju imam, nadajući se da neće postati još gore ili da ću se jednom smiriti.


Tražite li previše? Samo ako vjerujete da vaš partner može biti sve što trenutačno želite. Možda bi on i mogao biti poduzetniji, ali s nekom drugom. Dinamika je moći u vašoj vezi, sudeći prema vašem opisu, takva da ste vi gospodarica, a on batler. Taj se "odnos snaga" zrcali i u vašem seksualnom životu. To, naravno, nije kritika, nego samo konstatacija. Takav je, čini se, spoj vaših dviju osobnosti. Mnogima je poznata dilema koju navodite na kraju pisma. Možemo li se nadati da ćemo jednom imati sve što želimo - u jednoj osobi?

Obično kažu da je to iluzija, za što postoji i prilično empirijskih dokaza. Možda, za početak, možete pokušati dokučiti zašto vam je toliko potrebna njegova seksualna inicijativa? Kao potvrda da ste doista poželjni i uspješni (i) u seksu? Ili je to samo refleks onoga što vam nedostaje i u drugim dimenzijama veze? U prvom bi slučaju možda bilo bolje ostati tu gdje jeste (jer je voljeti i moći se osloniti na nekoga sve samo ne mala stvar), a u drugom krenuti dalje.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 1 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Moj dečko me zaključao van sobe za vrijeme seksa utroje, Mlada djevojka se požalila kolumnistici The Suna kako joj se izlazak s dečkom u obližnji bar pretvorio u horor kad se u jednom trenu našla u njegovom stanu slušajući kako ima seks s drugom
10.05.2018 · Dodao: Pusica
ISPOVIJEST: Trudna sa 17 godina, ne zna je li otac njezin dečko ili mamin, Djevojka je priznala da je ostala trudna, ali ne zna tko je otac djetetu - spavala je i sa svojim, ali i s majčinim dečkom.
01.12.2017 · Dodao: Pusica
Ostavila je muža radi njega mislivši da je napokon pronašla svoju sreću. Cijeli život muškarci su je zlostavljali na neki način. Nagovarao ju je na seks u troje, što nije htjela...
24.08.2017 · Dodao: Pusica
Žrtve seksualno zlostavljanja na poslu, Britanski je medij nedavno proveo anketu koja je pokazala da se više od polovice sudionica požalilo na seksualno napastovanje na radnom mjestu. Mnoge nisu mogle ni ispričati što im se dogodilo jer im je previše neugodno ili su se bojale da će izgubiti posao.
11.08.2016 · Dodao: Pusica
U vezi sam s dečkom tri godine. Nedavno smo se ulogirali na jedan eksplicitniji portal za parove i samce. Dogovorili smo se da nađemo neki par za chat i eventualno jednom za nešto više. Osjećam da me uzbuđuju žene i muškarci, i privlači me ideja da se nađemo s nekim parom.
09.06.2016 · Dodao: Pusica

Anketa
By Lovetoplay Prije 3 dana
By Misko93 Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories