Trenutno Pusicu pregledava 1483 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Lezbo priče - 21.05.2018 (21.05.2018) - Svi članci by Pusica

Mekana spužva natopljena mirišljavom pjenom za kupanje vrhunskog proizvođača klizila je mojom baršunastom kožom kad začuh ulazno zvono. Da se, zbog odsustva roditelja, nisam osjećala pomalo usamljeno, možda bih prečula poziv, no ovako sam čak mogu kazati sva sretna, zaogrnula ogrtač i prosto otrčala do ulaznih vrata. Tena, moja prijateljica od djetinjstva, bila je gost i naravno da sam je pozvala da uđe.

– Hoćeš li me samo na trenutak pričekati dok se tušnem i prosušim kosu? – upitah je.
– A da ti operem leđa? – bilo je njezino protupitanje upućeno s osmijehom.
– Pa ideja ti i nije tako loša – prozborila sam i već idući tren požalila, jer ozbiljno je shvatila moj pristanak, a zaigrana kakva oduvijek jest, bila bi razočarana da je sad odbijem. Stoga sam na trenutak skočila do sobe navući tangu, za grudnjakom nije bilo potrebe jer smo se već puno puta zajedno ljetujući kupale u toplesu.

Okrenula sam Teni leđa i nježna, vlažna spužvica počela je kliziti mojim leđima. Na moje iznenađenje pratili su je Tenini dugi nokti, upravo onako uzduž kralježnice, upravo onako kako izazivaju žmarce i erotsko uzbuđenje, koje sam pokušala ne pokazati. Kad su Tenine ruke i spužva dotakle moju tangom otkrivenu stražnjicu i počele je nježno masirati, reagirala sam kroz uzdah prosvjedujući.

– Pa nismo se tako dogovorile. Što mi to radiš?
Tenin je odgovor bio spuštanje na koljena i utiskivanje poljubaca u polutke moje guze. Prizor koji sam onako poluokrenuta gledala, sočne usne moje prijateljice na mjestu čijim sam izgledom naročito bila ponosna, njezin jezik koji klizi prema uskoj i tankoj tkanini tange, kroz vodenu paru što stvara sumaglicu, bio je beskrajno erotičan. U kombinaciji s lijepim tjelesnim osjećajem koji su uzrokovale Tenine usne i jezik bio je jednostavno presnažan da bih, usprkos još uvijek snažnom raciu, imala snage za naprasni prekid. Jedino sam se nadala da će možda to učiniti moja prijateljica, znajući opet da bih istovremeno bila i vrlo razočarana…

U trenutku kad je Tena odmakla usku trakicu tange iz procjepa moje guze, kad je njezin šiljati jezik zaigrao svoju omamljujuću igru na međici između dviju rupica, koljena su mi klecnula, gotovo sam se srušila s nogu.


– Linda – kazala je moja prijateljica koja je srećom shvatila situaciju – dođi ovamo, sjedni se.

Nisam mogla vjerovati kad sam, onako u bunilu, shvatila da me poziva da joj sjednem na lice, za što je ona već bila pripremljena, ležeći na prostirci, s otvorenim ustima i ispruženim jezikom. Da nisam bila beskrajno uzbuđena prizor bi mi bio zacijelo toliko smiješan, ovako sam tek iskoračila iz tange i zauzela ponuđeno mjesto, koje sam u tim trenucima slobodno mogla nazvati i prijestoljem. Prijestoljem strasti jer čim je Tenin jezik prodro u moju sklisku i nabreklu intimu nabila sam se svom snagom, i u naletu njegova palucanja prepustila se vrhuncu.


Usmine mog čupavog pičića prvi put su se grčile oko jezika žene, prvi put sam osjetila orgazam te vrste. Bio je istovremeno i slađi i žešći od orgazama koje sam doživljavala s muškim jezikom u sebi.

Kad je kljenut nakon klimaksa malo popustila opkoračila sam Tenino lice na suprotnu stranu tako da su se moje usne mogle poslužiti njezinom intimom. I poslužile su se, što više počastile tom vlažnom, ružičastom ćelavicom.


Moja je prijateljica, jednako kao i ja, bila već toliko napaljena da su se naša tijela pretvorila u masu koja se nesuvislo trzala u svim smjerovima strasti. Naša su gladna tijela to popodne potresli brojni grčevi užitka, moje više no njezino, jer prosto rečeno bila sam lakša na okidaču…
Sada, nekoliko mjeseci nakon tog događaja, i naši dečki već znaju da Tena i ja njihove seksualne slabosti često premošćujemo ženskom ljubavlju.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 18 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
NA pola puta, Bilo je to toćno prije godinu dana, moja rodica ana njen muž david i ja idemo iz zagreba za zadar na badnjak ujutro.
27.12.2018 · Dodao: slatkaliza
Mirta je oduvijek voljela oralni seks, neovisno o tome koji je spol opsluživala; ipak, možda je malo više, a shodno tome i češće, u ustima voljela osjetiti dugi, propinjući kurac i spermu koja je dolazila poslije neizostavne snage orgazma
30.08.2018 · Dodao: dino72
KAKO SAM IZGUBILA NEVINOST? Svaka osoba, posebno ženska, dobro pamti taj sveti trenutak u svom životu: kada izgubi svoju nevinost! U tom trenutku, ta događaj nam čini se nešto prljavo, nedostojno i društveno neprihvatljivo, pa ga pomno krijemo od roditelja, prijatelja i znanaca.
20.07.2018 · Dodao: jasmina11
Kolegica sa posla, radila sam u jednoj maloj firmi sa samo tri zaposlenika, odnosno zaposlenice. Jedna je naravno bila šefica, žena od svojih pedesetak godina, uvijek ih je skrivala i nas dvije, najbolje frendice, tridesetogodišnjake, frustrirane svojim poslom i brakovima.
14.05.2018 · Dodao: Pusica
Lezbo priče - Predložila sam Ani da prespava kod mene, obrazlažući kako će joj prijateljsko čavrljanje do kasno u noć zacijelo pomoći da lakše prevlada prvi dan teške emotivne krize. Ni ne sluteći kakvu joj zamku spremam bezglavo je uletjela u nju, zaplela se u mrežu iz koje se, sada sam već bila duboko uvjerena, neće tako lako izvući.
12.05.2018 · Dodao: Pusica

Anketa
By Nezasita Prije 2 dana
By St1993 Prije 4 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories