Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 21.10.2019 (21.10.2019) - Svi članci by hwcld
Vinkovci
Vukovarsko-Srijemska, Hrvatska

Vrpoljila se na stolici gurajući mu sise pod nos i tada je skužila da joj se minica opasno zadigla i da je možda primijetio obrijanu pičku. Zaboravila je da je gaćice umjesto na sebe u zadnji čas tutnila u torbicu jer se sjetila koliko puta sam ju bezuspješno molio da kada izađemo bude bez gaća. Sada je to napravila za Ljubu. I nikada se do sada nije toliko jako obrijala.

Nastavak priče Vanbračne aktivnosti moje žene - 3 dio

Nakon, dva ili tri dana stiže mi pismo. Na večeri je malo izazivala konobara. Bila je strašno napaljena jer je vidjela da se konobaru dignuo i da ju je skidao pogledom. Par puta ga je zvala i nešto tražila, pitala. Izazivala. Činilo joj se da se konobar jedva suzdržava da je ne siluje tu na stolu. Vrpoljila se na stolici gurajući mu sise pod nos i tada je skužila da joj se minica opasno zadigla i da je možda primijetio obrijanu pičku. Zaboravila je da je gaćice umjesto na sebe u zadnji čas tutnila u torbicu jer se sjetila koliko puta sam ju bezuspješno molio da kada izađemo bude bez gaća. Sada je to napravila za Ljubu. I nikada se do sada nije toliko jako obrijala. Bi joj neugodno kada shvati kako se pripremila i što očekuje, što želi napraviti. Što će napraviti!? Pokoleba se... ustane i krene u sobu preodjenuti se, obući gaćice. Nije ona kurva, a počela se tako ponašati. Ubrza korak da ju nitko više ne vidi, kad osjeti nešto iza sebe i već osjeti ruke na očima, nečije tijelo se pripija uz njena leđa i guzu. Istrgnu se, okrene i ugleda nasmijanog, njega.  

 

Kuda tako žuriš? - upita je 

 

Kao da bježiš od nekoga... Nema više bježanja, ideš samnom za šank. Odmah. Ne puštam te. Večeras si samo moja. I ne samo večeras. Haha haha – veselo se smijao, uhvatio ju oko struka i poveo prema šanku. Izgubila se, željela nestati, ali Ljubo joj je već pomogao sjesti i natočio piće. Nije skidao pogleda s nje. Kroz priču je polako dolazila k sebi. Hvalio je njen izgled. Zagužvalo se oko šanka i mnogi su joj htjeli platiti piće, odvesti je van, ona je naravno sve odbila. U jednom trenutku joj reče da mu uskoro završava smjena i gdje da ga čeka. Ona mu odgovori da ide odmah i da će biti u njegovom kafiću. Tamo je u gužvi ugledala njegovu ženu i gledajući ju pomisli kad bi samo znala da ću uskoro imati tvog muža. Uskoro je stigao i Ljubo, pričao nešto s konobarima i ženom, moja ljubav platila i izašla na dogovoreno mjesto. Činilo joj se da ga čeka danima, ali je nakon desetak minuta stao auto pored nje i otvorila se vrata. Uskočila je u auto, a on je pojurio i stavio joj ruku na golu butinu milujući je. Gledajući ju u oči nagnuo se, ona se pomaknu prema njemu i poljube se. Izašli su iz mjesta prema starom napuštenom selu gdje je imao kuću, ali milujući joj bedro krenu prema gore, ona raširi noge da ruci otvori put i on dodirnu mladu, golu, nabubrjelu, obrijanu pičku. Oboje ih pogodi struja, on skrenu između nekog žbunja svega dva tri metra od ceste, stade i ugasi auto. Zgrabiše jedno drugo i počeše se ljubiti grliti. Jedna ruka mu je šarala od sisa preko leđa do guzova, druga trljala pičku, palac na klitorisu srednjak u pički... Ljubili su se jezicima, sisao joj je bradavice, ljubio vrat, ljubio joj usta... Ona je uzvraćala, grebala mu leđa, milovala prsa. Tražila kurac, trljala ga preko hlača, on se malo pridignu i svuče hlače i gaće, ona ga krene ljubiti po prsima, drkati. Poče mu ljubiti glavić, obuhvati mu glavić prelijepim punim usnama i osjeti kako joj raste u ustima. Nastavi ga pušiti, sisati, mijesiti mu jaja. Posta svjesna da je to prvi kurac osim mog u njenim ustima, da nije baš velik, ali je tuđi. Sjeti se njegove žene i popali je da ima nešto što je tuđe, ima u ustima kurac koji pripada drugoj, a sad je njoj u ustima i taj čas to je bio najbolji kurac na svijetu. Kurvanjski se smiješila očima dok je gledala njegove punih usta i tada on zaurla i krenu joj puniti grlo. Prvi put osjeti spermu u ustima, sjeti se da meni nije nikada i ta misao joj digne temperaturu i nastavi gutati, a Ljubo je sipao. Zagrcnu se i ispadne joj iz usta špricnu na usne, ali ga brzo ponovo proguta i krenu sisati i cijediti i zadnju kap. Na kraju ga je još dugo i pažljivo olizala, prstom pokupila sve sa lica i polizala i to sve vrijeme ga gledajući u oči. Bljesnuše svijetla prolazećeg auta i postaše svjesni da bi ih netko mogao vidjeti, prepoznati mu auto.  

 

Idemo gore u kuću, moram te imati - reče i odmah upali auto i krenu. 

 

Iako je prošlo svega nekoliko minuta činilo joj se vječnost. Željela ga je u sebi odmah, bez odgađanja. Ovaj prekid joj nije odgovarao. Iako je sve progutala osjećala je slatkast okus njegove sperme i činilo  joj se da su joj usta još uvijek puna. Nije shvaćala kako je mogla, ali nije žalila zbog toga. Gotovo bi mogla reći da je sretna zbog toga. Kako će mi reći? Da li će? 

 

Ušavši u kuću strgaše odjeću jedno s drugog, počeše se ljubiti, žestoko i strastveno. Ruke su šarale po tijelima... Ljubeći je pogura ju prema krevetu, ona liježe i povlačeći ga rukom kojom ga je grlila i kurcem u drugoj ne prestajući se ljubiti, raširi noge, podigne zdjelicu ususret njegovu kurcu rukom ciljajući svoju pičku i on se jednim trzajem zabi u nju. Konačno pomisli ona. Osjeti težinu njegovog tijela. Zagrli ga rukama i nogama ne prestajući ga ljubiti, ispreplitati jezike. On se snažno zabijao u njenu malu pičkicu. Jaja su je pljeskala po guzi. Nogama ga je stezala duboko u sebe da uspori, ali je bio prejak i snažno se zabijao u nju ubrzavajući ritam. Svidjela joj se njegova masa, palilo ju je što za razliku od mene jebe kako on hoće bez obzira na njene znakove. I tada ponovo provali bujica sperme iz njegovog kurca nakon usta, puneći joj i pičku. Ponovno nije pitao može li. On jednostavno riga i puni. Nije uspjela svršiti, ali je ipak jako uživala u svakom trenutku i bila je presretna što je iskoristila priliku da se pojebe s drugim, priliku koju sam joj ja pružio. Ostao je ležati na njoj dok mu kurac nije sam ispao. Morali su krenuti da se njegova žena ne bi pitala gdje je. Sada je obukla gaćice i stiskala noge da zadrži njegovu spermu što duže u sebi. Željela je imati sve u sebi dok budemo pričali. Ostavio ju je ispred hotela i ona je odmah potrčala do govornice da mi sve ispriča. Nakon razgovora samnom u sobi je uzela pismo i iz pičke vadila spermu i slagala ju na hrpice koje je zaokružila olovkom i napisala: “DOKAZI” Te godine su se na sveopću žalost uspjeli pojebati samo još jednom. Jedan dan je otišla u butique koji je držala njegova žena. Dugo su pričale, a mojoj je ljubavi stalno na umu bilo to što radi s njenim mužem. Svaki dan je odlazila na divlju nudističku plažu. Sunčala se i kupala gola. Iznad je bila pješačka staza i često bi je netko prepoznao i naišao do nje. Obučen. Nijednom se nije pokrivala. Čak bi sjedila u joga položaju raširenih nogu i otvorene pičke okrenute posjetitelju. Uzbuđivalo ju je to gledanje naročito kad bi se sjetila da je prije veće ili dva primila kurac koji nije njen upravo tu kud trenutni posjetitelj gleda. Da se poslije odatle cijedila sperma i da je možda ostala kapljica koja će sada krenuti van i ovaj će je vidjeti. 

 

Čitao sam pismo iznova i iznova, drkajući ne znam koliko puta na dan. Mirisao sam one mrlje sperme u pismu, ali nisam osjećao nikakav miris. Čak sam, više puta, probao liznuti ne bih li se uvjerio da je to sve istina. Pizdio sam jer se pojebala samo dvaput. Ona je čekala na njega i dogovorili bi se i nešto bi se ispriječilo. Par dana je morao nekuda sa ženom i tako. Nije htjela s nikim drugim ni danas mi nije jasno zašto, a itekako je imala kandidata. 

 

Kada je konačno došla, preplanule napete kože, suha kao štuka. Nikada nije tako dobro izgledala. Potrudili smo se odmah ostati sami. Krenulo je ljubljenje, pipanje. Nisam znao što bih prije. Ljubio ta kurvanjska usta koja su bila puna sperme, sisao je ili lizao pičku u koju je primala njegov kurac i njegovu spermu. Govorila mi je da gdje god poljubim ili liznem, dirnem da je on svuda ostavio svoj trag. To me neopisivo palilo i ona je to osjećala, proširivala priču u pravom smjeru i onda najednom, kao grom iz vedrog neba... Smrzla me je, ali bukvalno i sada nakon 30 i više godina bode me taj led, kada mi je rekla: “NJEMU SAM POPUŠILA, ALI NE NADAJ SE, TEBI NEĆU NIKADA! Nisam ju ni pitao hoće li. Zašto je to morala reći 10-15 min. nakon što smo se vidjeli. Taj čas je dio mene umro. Život mi se zgadio. Došlo mi je da se okrenem zauvijek. Nisam. Ne znam zašto. Počela se opravdavati da ona to ne voli, da se dogodilo iznenada. Kada sam ju pitao ako je tako, zašto nakon prvog mlaza nije prekinula i ispljunula nije mi znala suvislo odgovoriti. Pojebali smo se, ali je sve nepovratno pokvarila. Mjesecima nakon toga je bila jako jebežljiva i konačno je seksa bilo koliko treba. Onda je samo odlučila i jednom prilikom mi popušila. Nikada neću prežaliti što sam pristao. Bio bih sretniji da nisam. Kada je završila pogledala me pogledom punim gađenja i rekla da mi je sperma odvratna. Slana i gorka. 

 

Nakon toga više nije htjela pričati o svojoj jebačini s Ljubom dok se iduće godine nije otvorila mogućnost da ponovo ide bez mene. Veliki planovi s moje strane, nešto manji s njene, ali te godine samo jednom. Pojebali se prvo ili drugo veće i dogovorili odmah za sutra i svako iduće veće da ne bude samo dvaput kao prve godine, ali je sutradan nakon jebačine izbio požar i svi domaći su prvo gasili, a onda čuvali požarište. Ponovno je bila jebežljiva dok smo kovali planove prije nego je otišla i pogotovu kada se vratila. Mislim da se zapravo obožava jebati s nekim novim, mijenjati kurce, pogotovu ako su kurčine, primiti moj nakon nekog drugog, ali onda se pojave neke kočnice.  

 

Nakon toga 7-8 godina nije htjela s nikim. Oženili se i povremeno bismo se prisjetili događaja s Ljubom i žestoko pojebali. 

PRODAJE SE PUSICA.COM, kontakt mail možete vidjeti ovdje

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 10 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se

Povezani sadržaj
To sa Zarom je bilo nešto fenomenalno, išao sam prema stanu od frenda još i dalje nisam vjerovao sto se dogodilo a tek to šta me čeka sa njom je još bolje . Nakon sto sam završio sa Zarom u svom stanu i ostavio ju, otišao sam kod frenda prespavati, odmah me je počeo ispitivati, gdje si, šta si, jesi ju pokarao.
Prije 3 dana · Dodao: Okic882
Bio je to nezaboravan susret moje nesudjene svastike i njene slatke kćerkice Zare . Kao i svi vrsni ugostitelji iz Zagreba u dvadesetim godinama pa cak i tridesetima ljeti idu na more, uzeti neku paru, posexati nešto kvalitetno, provesti se i nazad, tako sam i ja prije deset godina, odradio sezonu u jednom lijepom dalmatinskom gradiću.
Prije 3 dana · Dodao: Okic882
Pre ovoga sam bio spreman da bijem devojku da me je prevarila ali posle nje glavni fetis mi je cuckold. Ona je bila sex simbol, povecih grudi, lepe izdignute guze, prelepo oblikovanih nogu i savrseno mekanih i lepih stopala. U pocetku veze sam ja bio dominantan, sex je bio vrhunski sa puno strasti ali i izrazenom mojom dominacijom. Bio sam izrazito ljubomoran decko i ona je to znala, ali ono sto ja nisam znao sledi u nastavku price.
Prije 7 dana · Dodao: sexxx92
Sve manje sumnje, a sve više uvjerenja da će ga grliti, spojiti usne, ispreplesti jezike. Milovat će njeno tijelo, svilenu kožu. Stiskati će njene grudi i sisati one male bradavice.
21.10.2019 · Dodao: hwcld
Samo mali dio našeg seksualnog života.Imam 26 godina, vrlo dobrog izgleda, 185cm visine, temnog tena. Ona je 24 godina, 175 cm. Svetlijeg tena, brineta. Veliki zadnik, sise ni male ni velike nego taman kako me najviše pale, zategnute. Vrlo ljepa i veoma jebopozovna. Uvjek napaljena i spremna dobrog seksa.
17.10.2019 · Dodao: Hornycouple
Anketa
By Sexy_maca Prije 3 dana
By Milii11 04.11.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories