Trenutno Pusicu pregledava 1426 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 28.07.2018 (28.07.2018) - Svi članci by DirtyGrief

Što nedostaje - nekoliko stvari. Nekoliko stvari su u krajnje deficitnom položaju - i njen je takav, kako god da se uzme. Treba mi predah, šapćem joj na uho riječi milozvučne. Molim je da mi ga još malo popuši, prije nego što nastavimo.Nastavak od Vodila me tamo gdje želi 2..  Ogorčenje se polagano cijedilo iz mene, pore su mi se zatrovale duševnom zlobom. Nije niti čudno što imam mitesere. Okreče se i poslušno spušta na koljena koja joj grebe beton, ne mari. Jaka je ona. Nije joj teško proždirati moj ud, veliki ud, da je manji ne bi bilo toliko pompozno. Uhvatilo me raspoloženje kao u kazalištu, želio sam izvesti scenu. No, - ne još.

 

Lizala je moj kurac i svoje vaginalne tečnosti na njemu. Zavodila me je svojom tehnikom, nije ga stavljala cijelog u usta, samo mu je povremeno zubima gricnula glavić, slatko i decentno. No, nije mi se svidjela takva, više sam volio gledati njezin razdor, tektonički. Shvatila je da me previše dugo ostavlja na čekanju, pa ga je samoinicijativno zavukla u grlo - ponovo je bilo meko i nježno. Počela je micati svoje usne, prvo polako, a onda sve ubrzanije. Nije prestajala niti kada joj se želudac refleksno izmaknuo prema gore - za nju sutra nije postojalo. Nije niti za mene. Suze i znoj su se miješale na njenim obrazima - slina joj se slijevala s lica klizeći nizbrdo prema dolje. Napaljivalo me je to. Sperma, slina, krv, znoj, pišalina, govno - sve je to bilo pristupačno i ne odbojno. Uživao sam raditi sve prljavo, sve što se suprotstavljalo moralu - no volio sam to raditi privatno, kao što sam i nju jebao privatno.

 

Što degutantnije - time bolje! Bio je to moj moto, moj bunt, moj revolt. Gušila se mojom kurčinom - vrijeme je srećo da te iskaram do besvijesti! Zapamtit ćeš ovu noć i često ćeš je rekreirati u svojim mislima - sentimentalno ili s gnušanjem, to sada nije važno. Važno je samo to da smo mi noćas ovdje - mi prokletnici - heroji i žrtve naše pohote. Šibani strašću i progonjeni besmislom - tragat ćemo za izbavljenjem, ljubavi moja, zajedno. Pridigao sam je i okrenuo leđima od sebe trljajući se o nju, a svojim spolovilom mazio sam njeno. Ljubim joj vrat - nešto želim od nje, a onda to dobro zna. Gleda me upitnim pogledom, nespokojno, a da ima nježnosti u njoj plakala bi. Osjećam njenu užarenu pizdu kako pulsira pod mojim teretom života, odzvanja poput brončanog topota. Sad je vrijeme mila - sad ili nikada!

 

Kako bi mi se mogla usprotiviti, znao sam je, no jednu sam stvar danas tek trebao otkriti. Utjerujem joj prst u šupak, stenje kao da Boga gleda. Srce mi se ozarilo, to jest, ozarilo bi se da ga imam, a ovo je bila čisto hipotetska doskočica. Izvukao sam prst van i onjušio - nije strašno. Pljunuo sam ga i vratio na sigurno. Nisam više mogao odugovlačiti, sili nagona bila premoćna. Satjerao sam joj svoj oveći kurac u guzicu. Dahtala je od boli i preplavljenosti. Nije bilo jednostavno - stražnjica joj nije bila nikada krštena na taj način. Bio sam prvi kojemu je dozvolila da joj raskrči čmar, previjala se i uzdisala - vješto se nabijala na njega, prvo polako, a onda sve snažnije. Nisam više mogao izdržati - navijestio sam obližnju eksploziju. Rekla je da je zalijem, da želi moje sjeme tamo gdje nikada neće isklijati. Obožavao sam njen način pričanja - perverzan i intelektualan. Bili smo goli i mrtvi, dozlaboga nesretni i udaljeni, a svoj očaj nikada nismo odagnali. Ispraznio sam se potom u nju i otišao, a ona je ostala sama, kao što je i uvijek bila.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 7 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
sex in the office...Prepisivali smo se.. rekao sam da sam sam u kancelariji.. pričala mi o svojim fantazijama.. napalila se.. a i ja..
Prije 4 dana · Dodao: Carski
Godinama sam mastao o svojoj susjedi. Medicinska sestra u 30im godinama. Niska crne kose i velike guze. Njena guza bilo je nesto savrseno i perdektno i svaki put kada bih ju vidio jednostavno bih bio prenapaljen.
Prije 8 dana · Dodao: horny_678
Radim u jednoj državnoj firmi gdje je pretežno muška radna snaga , ono malo ženskog osoblja koja nam rade u administraciji je u svom gledištu potpuno su različite osobe od recimo osoba koje bi mogle biti manekenke do onih hm drugih.
Prije 10 dana · Dodao: darko5
Dvadeset dana, nakon što smo završili s nastavom i maturskim radovima, napokon je došlo vrijeme za veliko slavlje. Spremio sam se odlično, hlače, košulja sako sve u fulu. Moja pratilja je bila Jelena.
Prije 12 dana · Dodao: HotBod
Dosla sam da posetim brata u stanu. On je ziveo sa grupom momaka. Ali tada smo mi bili sami. Pricali smo, zezali se i uzivali. Tada je dosao njegov cimer. Krupan, nabildovan, umisljeni frajer.
Prije 12 dana · Dodao: Bela1

Anketa
By Jebac10 Prije 4 dana
By antonio1990 Prije 9 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories