Trenutno Pusicu pregledava 1592 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 28.07.2018 (28.07.2018) - Svi članci by DirtyGrief

Što nedostaje - nekoliko stvari. Nekoliko stvari su u krajnje deficitnom položaju - i njen je takav, kako god da se uzme. Treba mi predah, šapćem joj na uho riječi milozvučne. Molim je da mi ga još malo popuši, prije nego što nastavimo.Nastavak od Vodila me tamo gdje želi 2..  Ogorčenje se polagano cijedilo iz mene, pore su mi se zatrovale duševnom zlobom. Nije niti čudno što imam mitesere. Okreče se i poslušno spušta na koljena koja joj grebe beton, ne mari. Jaka je ona. Nije joj teško proždirati moj ud, veliki ud, da je manji ne bi bilo toliko pompozno. Uhvatilo me raspoloženje kao u kazalištu, želio sam izvesti scenu. No, - ne još.

 

Lizala je moj kurac i svoje vaginalne tečnosti na njemu. Zavodila me je svojom tehnikom, nije ga stavljala cijelog u usta, samo mu je povremeno zubima gricnula glavić, slatko i decentno. No, nije mi se svidjela takva, više sam volio gledati njezin razdor, tektonički. Shvatila je da me previše dugo ostavlja na čekanju, pa ga je samoinicijativno zavukla u grlo - ponovo je bilo meko i nježno. Počela je micati svoje usne, prvo polako, a onda sve ubrzanije. Nije prestajala niti kada joj se želudac refleksno izmaknuo prema gore - za nju sutra nije postojalo. Nije niti za mene. Suze i znoj su se miješale na njenim obrazima - slina joj se slijevala s lica klizeći nizbrdo prema dolje. Napaljivalo me je to. Sperma, slina, krv, znoj, pišalina, govno - sve je to bilo pristupačno i ne odbojno. Uživao sam raditi sve prljavo, sve što se suprotstavljalo moralu - no volio sam to raditi privatno, kao što sam i nju jebao privatno.

 

Što degutantnije - time bolje! Bio je to moj moto, moj bunt, moj revolt. Gušila se mojom kurčinom - vrijeme je srećo da te iskaram do besvijesti! Zapamtit ćeš ovu noć i često ćeš je rekreirati u svojim mislima - sentimentalno ili s gnušanjem, to sada nije važno. Važno je samo to da smo mi noćas ovdje - mi prokletnici - heroji i žrtve naše pohote. Šibani strašću i progonjeni besmislom - tragat ćemo za izbavljenjem, ljubavi moja, zajedno. Pridigao sam je i okrenuo leđima od sebe trljajući se o nju, a svojim spolovilom mazio sam njeno. Ljubim joj vrat - nešto želim od nje, a onda to dobro zna. Gleda me upitnim pogledom, nespokojno, a da ima nježnosti u njoj plakala bi. Osjećam njenu užarenu pizdu kako pulsira pod mojim teretom života, odzvanja poput brončanog topota. Sad je vrijeme mila - sad ili nikada!

 

Kako bi mi se mogla usprotiviti, znao sam je, no jednu sam stvar danas tek trebao otkriti. Utjerujem joj prst u šupak, stenje kao da Boga gleda. Srce mi se ozarilo, to jest, ozarilo bi se da ga imam, a ovo je bila čisto hipotetska doskočica. Izvukao sam prst van i onjušio - nije strašno. Pljunuo sam ga i vratio na sigurno. Nisam više mogao odugovlačiti, sili nagona bila premoćna. Satjerao sam joj svoj oveći kurac u guzicu. Dahtala je od boli i preplavljenosti. Nije bilo jednostavno - stražnjica joj nije bila nikada krštena na taj način. Bio sam prvi kojemu je dozvolila da joj raskrči čmar, previjala se i uzdisala - vješto se nabijala na njega, prvo polako, a onda sve snažnije. Nisam više mogao izdržati - navijestio sam obližnju eksploziju. Rekla je da je zalijem, da želi moje sjeme tamo gdje nikada neće isklijati. Obožavao sam njen način pričanja - perverzan i intelektualan. Bili smo goli i mrtvi, dozlaboga nesretni i udaljeni, a svoj očaj nikada nismo odagnali. Ispraznio sam se potom u nju i otišao, a ona je ostala sama, kao što je i uvijek bila.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 7 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Zena iz kafica i nasa pustolovina, Otisao sam u kafic. narucio sam kavu i dok sam ju ispijao sam prijetio da me jedna cura gleda. Uzvratio sam joj pogled i nasmjesio sam se. Ona se ustala i sjela je do mene.
Prije 3 dana · Dodao: Shadowh86
Nina je činila sve da me naloži. Uživala je u tome. Svaka moja erekcija je radovala, ložila je, podizala joj samopouzdanje, ali su je naročito ložile moje priče. Obožava to što često pišem erotske priče. Obožava to što mi je insipracija, a samim tim i drugim ljudima koji čitaju te priče. Mislim da je to najviše loži.
Prije 3 dana · Dodao: najboljeprice69
Imam 30 godina sretno oženjen već duže vrijeme sa prelijepom ženom. Često nasmijana, vesela i mogu reći jebozovna. Mojoj ženi sam bio prvi tako da s početka morao sve naučiti kako ide i šta ide. Posle nekoliko godina već se uvježbala i zna šta radi. Da budem kratak velika je droljica u krevetu. Što sam naravno i želio. Ali kako kad rutina je počela da vlada, dupe njeno predivno mi je postalo malo dosadno a i njene prelijepe sise, su mi bile banalne.
Prije 3 dana · Dodao: Maniak
Nina je moja prijateljica već dugi niz godina. Crnka, jako egzotičnog izgleda, kao latina, tamnog tena, punih usana, vitka, prilično visoka, sjajne guze i lepih, mada ne naročito velikih grudi. Viđamo se redovno i sjajno se družimo. Zapravo, moram da definišem ovo „družimo“.
Prije 3 dana · Dodao: najboljeprice69
Bilo je to prije nekoliko desetljeća i jedno je od najblesavijih seksualnih iakustava koje sam imao, a bilo ih je svakakvih...
Prije 6 dana · Dodao: ariob

Anketa
By Nezasita Prije 7 dana
By Glavonja 09.03.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories