Trenutno Pusicu pregledava 1393 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 12.04.2019 (12.04.2019) - Svi članci by Pusica

Čitajući ove priče odlučila sam i ja da napišem svoje.E ovako ja sam Maja, brineta sam imam dugu kosu, velike grudi,od seksa odlično tijelo, teretana mi uopšte nije potrebna.

Do sada sam uvijek imala zgodne i atraktivne dečke pored sebe,tako kada bi pisala sva svoja iskustava i avanturice to bi trajalo danima.Jedno mi je ostalo posebno u sjećanju,naime ja sam često izlazila tulumarila i provodila se burno,živjela sam dosta ludo.Jedan takav događaj odigrao se na jednoj privatnoj zabavi van grada,zabava za zlatnu mladež i one sa punim džepom,na kojoj sam i ja bila pozvana sa mojim atraktivnim prijateljicama,na njoj je bio moj bivši bogati ljubavnik,ali pošto mi on više nije bio zanimljiv željela sam nešto novo i još bolje.

Bila sam obučena u rozoj dekoltiranoj ultra kratkoj uskoj haljinici i ogromnim rozim štiklama,moje obline su stalno letile van.Dok je zabava trajala,krenulo je opijanje i ludovanje,bilo je super,i ja sam već bila popila,a i atmosfera me još više ponijela,i htjela sam nešto žestoko,što da ne, i sama sam takva.Pošto je na toj zabavi vrvilo ood zgodnih frajera,i dobrih prilika,a ja stvoren za takve,takva prilika mi se i stvorila više puta tu noć.

Dok sam plesala prišao mi je zanosni smeđokosi dečko atletski razvijen vidjelo se da ide stalno u teretanu,moj tip definitivno,plesali smo razgovarali neke gluposti,i šapnuo mi je da želi nešto da mi pokaže,ma što da ne i pošla sam sa njim,pa znam nećemo razgovarati o fizici.Krenuli smo ka prvoj praznoj sobi zaključali se i ludilo je počelo,ljubili smo se žestoko baš kako volim,hvatali,svukao je sve sa mene i u jednom trenu me nabio na svoj veliki kurac,kako je to bilo dobrooooooo,prosto sam bila oduševljena njegovom tehnikom,ulazio je jako i brzo,i još jače izlazio a onda ga gurao i gurao još brže,nije ga vadio,a i kada bi ga izvadio nabijao me na to svoje „čudovište „još brže i brže gurao ga je silovito.Ludila sam koliko mi je bilo dobro bilo je sve jače i jače,i nije mi smetalo volim žestoko,osjećala sam koliko je napaljen i sam je govorio da ga nebi vadio koliko mu je bilo dobro.Naprosto i ja sam pokazala svoje vještine,nebi bilo uredu da takvom dečku nepokažem svoje znanje,mislim da je sve ovo trajalo više od sat a meni se činilo tako malooooo,bio je tako vruć i sočan i njegova batina me ispunila cijelu,volim kad budem ispunjena do kraja,hmmmm i sad se sjetim tog seksa..Bio je zaista znalac mogla sam se satima jebavati na tom velikom kurcu,i ne silaziti sa njega.

Bilo mi je odlično i kada sam se spremala da pođem od njega,zgrabio me jako i još jednom nabio do kraja da sam osjetila i bol i jačinu i koliko je velik uhhhh rekla sam mali misliš li da se ja skinem s tog tvog čvrstog kurca,a on ne nećeš ,ostaješ još,tek tada me obrađivao za 10, sve žešće i žešće ulazio je tako da sam osjećala svu njegovu veličinu i debljinu,mislila sma da ću eksplodirti koliko mi je bilo dobro.Konačno sam se spremila, ostavila mu broj a on meni da zakažemo još jedno druženje sa njim ili njegovim jaranima,uz to sam odgovorila samo ako imaju batinu kao ti on a on je bio sav sretan,zažvalio me jako i ja sam otišla.Taman kada sam silazila niz stepenice prošla sam i vidjela oškrinuta vrata sobe u kojoj sam vidjela kako crnokosi ljepotan nabija na svoj debeli kurac neku plavušu i ne pušta je uhhhhh kako je to bila dobra scena,kao iz pornića bila sam oduševljena i dok je obrađivao poželjela sam da sam to ja,da sam ja na tom doborm kurcu i morala sam biti,što želim to i dobijem.Nisam vam napomenula da sam nezasita i da mi seksa nikada nije dosta,to mogu uvijek.

Čekala sam da završi sa njom i onda da sprovedem svoj plan,kako je ulazio u njoj i naletima je razbijao ona je vrištala od zadovoljstva.asklonila sam se sa strane,kada se plavuša obukla i otišla,ja sam kao slučajno ušla u spbu pod izgovorom da tražim drugaricu ,on onako go, iznenađen začučen stade ispred mene,i zalupi vratima a u sebi sam ključala i ključala.Reče mi gdje si pošla,šta će ti drugarica ja ću ti praviti društvo,jao jao ,baš super,ma ja kao postiđena sam sjela pored,a on ma moram da te probam,on mi priđe i počesmo se žvaljiti baš baš dobro ,a onda sam mu na to rekla kada me probaš htjećeš još,odletješ do oblaka i tako je bilo,plutali smo i ljuljali taj krevet,samo tako i volim.Nije prošlo svega par minuta,a već me tako dobro nabijao na svoj kurac baš kako volim jojjjjjj ,mogla sam srušiti oko sebe nije mi bilo bitno koliko mi je bilo dobro,nasadio me na svoj kurac i nije skidao mjenjao je jačine do maskimuma,nisam se srušila nikada sa kurca a toliko ih je bilo,mogu ja mnogo, mnogo da podnesem,tada gotovo jesam.

Prosto me nosio na svoj debeli kurac i sve žešće nabijao ,kakva su to prodiranja i nabijanja bila nemam riječi,nabijao me još žešće, nego onu plavušu i svršio je po mojim cicama,a onda nakon kratke pauze rekla sam mu jesili za hlađenje,jer je tu bila tuš kabina,a ja obožavam seks u tuš kabini navuče na sam na to DO BOLAa,unutra smo se jebavali dugo i prejako da sam pomislila da ćemo je srušiti pribijao me uza zid i prodirao svom silinom ,nije mi dao da se pomaknem a ja to volimmmmmmm,baš baš dobro to me dovelo do ludila da nisam znala da radim,kada smo obavili svoje,pošla sam kući i dala mu broj jer sam sa njim definitivno htjela „ovakva druženja“.Mogla sam tu noć imati još pokaja druženja ali drugrice nisam našla valjda su i one bile nasađene na neke dobre kurčeve pustila sam ih da uživaju,a mogla sam im još praviti društvo i primiti još par dobrih komada ali bilo je već 5 ujutru,pozvala sam moju drugaricu BARBIKU ,inače ona je prava plastična lutka,u svakom slučaju bomba i po,zasjenila bi sve prisutne ali ona nije u mom fazonu,da dođe po mene ona je bila u gradu,i došla je po mene.Bila sam sva zanesena i omamljena tim kurčevima i htjela sam još i još,samo sam joj rekla pričam ti sutra kako mi je bilo na plesu.

Ovo je mali dio mojih događanja na takvim zabavama,jahtama i slično sve u svemu ono što volim i što me ispunjava a najviše volim kada sam popunjena do kraja,Imala sam još mnogo takvih dobrih druženja.Ljubim vas sve.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 22 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Zovem se Franjo, ispričat ću vam priču, odnosno moju maštu. Svi likovi su izmišljenu.
25.06.2019 · Dodao: igundalo
Opet sam osluškivao na vratima i čulo se pričanje i smijanje kao iz boravka. Uhvatio sam za kvaku i polagano pritisnuo je nadolje. Jebo ih. Pa nisu ni zaključali. Izuo sam cipele i sakrio ih a onda polako krenuo po hodniku i provirio u boravak.
16.04.2019 · Dodao: Pusica
Žurio sam na posao i kad sam izlazio na vratima se skoro sudario sa nekim visokim mladičem. Tek kad je rekao izvinite vidio sam da je sin mog nekadašnjeg suradnika iz katnice nasuprot naše. Smo je rekao izvinite i potrčao niz stepenice a ja otišao na posao.Tek na poslu kod pauze počeo sam da razmišljam o Milanu
15.04.2019 · Dodao: Pusica
Nalazila sam se u jednoj tipicnoj fazi svoje mladenacke sludenosti. Desile su mi se posljednjih dana mnoge neprijatne stvari. Decko sa kojim sam hodala vec duže od godinu dana prevario me sa mojom najboljom prijateljicom, tako da sam u kratkom vremenu ostala bez dvoje najdražih ljudi. K tome sam još sa svojom starom kod kuce imala jednu od onih uobicajenih scena.
15.04.2019 · Dodao: Pusica
U šorcu i potkošulji, svjež i dobro naspavan, dok sam ispijao prvu kafu i palio prvu cigaretu, čuo sam da su se obje probudile (Nastavak priče Dva dana sa dvije napaljene cure) . Njihova kikotanja i zvukovi iz kupatila raspaljivali su mi maštu, zamišljao sam ih i instinktivno se uhvatio za nabreklinu među nogama.
14.04.2019 · Dodao: Pusica

Anketa
By Zamjenik1234 25.06.2019
By Izdrzljiv69 18.06.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories