Trenutno Pusicu pregledava 1626 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 08.06.2015 (08.06.2015) - Svi članci by viral

Ljetovala sam u gradu koji nema nudističku plažu. A tako sam željela biti gola po danu na plaži. Znam, u toplesu, tangama je dopušteno i na nenudističkoj plaži, nego ja sam htjela biti baš cjela gola.

Kako takvu (”golu”) plažu nisam našla kilometrima uokolo (a nisam ni mogla jer je nije bilo), pregledala sam svaki metar obale, propešačila u potrazi za mjestom gdje nema nikoga - nijednog kupača, nijednog sunčača, smestila sam se kraj jedne plaže, uz visoku železnu ogradu. Najbliži kupači bili su svega tridesetak metara od mene, neke dve žene, recimo pedesetogodišnjakinje.

Legla sam na žarko sunce. (Ma dobro, legla sam na peškir.) Bilo je podne. Žene su ležale na ležaljkama, u hladu bora.

Skinula sam se u donji deo kupaćeg kostima dok gornji deo nisam vadila ni stavljala na sebe (dakle without grudnjak). Zavrnula sam rub gaćica jako (da “glume” tange) i legla na trbuh.

I mislila na seks, a bila sam sama.

Nijednog frajera nigde naokolo.

Zavučem ruku pod gaćice i trljam ja klitoris. Svršila sam. Nečujno. Kad masturbiram, radim to nečujno.

Izvadim vibrator iz ranca. Lepi prozirni vibrator. Navlažim picu vodom iz plastične boce, jednostavno je puštajući da mi teče niz picu, samo malo prstom pokvasivši kupaće gaćice sa strane, da se ne umoče. Brzo gurnem vibrić u picu i jeknem ne gledajući žene na ležaljkama, ali kladim se da se me gledale. Počnem okretati vibrator… raditi njima levo - desno, kružno, nabijati na snažno u sebe zamišljajući pritom pravi seks, sa živim muškarcem.

Kad sam tako dvaput svršila, izvadim vibrator iz pice, poližem ga. Volim okus svoje pice. Polila sam picu vodom i nastavila ležati na peškiru. Sad je bilo vreme da se okrenem na leđa. Naslonim glavu, ruke poduprem u laktovima, i gledam more ispred sebe. U moru nikoga, tek u daljini prođe poneki čamac, jedrilica, gliser, na kilometre daleko.

Žene sa ležaljki ušle su u more i otplivale stotinak metara daleko od mene, izvan vidokruga. Odlično. To mi je odgovaralo. Da se mogu ponašati još slobodnije. Ne čekajući nimalo, izvadim drugi vibrator (smeđi) dok sam onaj prozirni stavila između grudi. Natrljam klitoris koji je jako nabubrio, polijem međunožje voćnim sokom (ionako je vruć da bih ga pila), i nabijem vibrator, glasno ječeći. Volim vrištati kad mi je dobro u seksu, a ne samu sebe sputavati, utišavati.

I dok sam tako radila na svom orgazmu - a uvek volim da bude barem dva u nizu, uzastopno - naravno da sam se isključila od ostatka sveta.

Otvorivši oči, pogledam u pravcu mora, i imam što videti: mlad muškarac mojih godina leži potrbuške u plićaku u neposrednoj blizini gledajući prema meni.

Otkud se tu stvorio? Zar je moj nailazak orgazma tako dugo trajao? Znači, imao je besplatnu predstavu. Predstava je završena, zašto ne otpliva u dublje?

Nepomično sam ležala. (Vibrić još nisam izvadila.)

Ustao je. Ode natrag nekoliko koraka tako da je bio do pojasa u moru.

- E pa sad, frajeru, što ćeš?- mislim. - Hoćeš li mi prići? - nastavim voditi unutrašnji dijalog s njim. - Ako si pravi frajer, prići ćeš mi. A da mu doviknem nešto kao: “Dođi!” Ili da mu dam znak kažiprstom “dođi” umesto govora. Jer uvek postoji mogućnost da nije domaći i da neće razumeti. Da kažem “komm”? Da, i što onda, kad ne pričam nemački? Slovački, češki, poljski - kako se na tim jezicima kaže “dođi”? Da probam s:

- Hey, what’s your name?

O bože, ne da mi se više razmišljati… Očito nije neki frajer kad se ne usudi doći. Ili mu ovako - samo gledati - više odgovara. Uglavnom, pre nego što sam zatvorila oči, tip je još nepomično stajao u moru, glumeći valjda kip.

Zadovoljna, još sam malo trljala klitoris. Kad sam se dovela do orgazma, otvorim oči i legnem ponovno licem prema suncu. Tip je stajao na nekoliko metara od mene. Nisam čula kad je izišao iz mora!

Spustim gaćice do bedara, a on je još stajao. O bože, pa što je neki bojažljiv, neodlučan, što mu je? Je li s njim sve u redu? Da mu napišem poruku na mobitel i uvalim mu ga u ruku da čita s displaya:

WOULD YOU LIKE TO LICK ME?
ili
COME ON, LICK ME

Ležeći na leđima, spustim se od peškir. Sada sam gola ležala na kamenju, tik do njegovih nogu. Ne, ne da mi se vaditi mobitel …

- C’ mon, lick me. - kažem.

A on… klekne i počne mi lizati noge. Prvo listove, pa kolena, pa naviše. Zvukovima ga potaknuh:

- Mmmm, more… Do it… more. - zarijem mu glavu na klitoris.

Svršila sam glasno jer lizao me ludački, sve brže i brže, sprinterski. Dok mu se jezik nije micao s mog klitorisa, mali prst jedne ruke gurao mi je u uho i vadio ga, gurao i vadio… to mi nije radio nijedan muškarac, to s prstom u uhu, i od toga sam bila na milimetar do svršavanja. Nisam izdržala u tom položaju. Napaljivao me i napaljivao. Ovakvu lizačinu još mi nijedan nije priuštio. Sela sam, a njemu je klečeći položaj i dalje odgovarao. I ja sam njemu mali prst zabadala u uho. Trzao se. Bilo mi je tako seksi.

Legao je. Mislila sam:

- Ne može više. Nalizao me se.

A ono: legao je a mene posadio iznad svoje glave. Klitoris u svoja usta. Da on više ne mora glavom kružiti, micala sam se ja, sve brže, do ponovnog orgazma, a onda sam pala na njega. Mislila sam da više ne može. Zažmurila sam. A sledećeg sam trena osetila vibrator u anusu. Naglo mi ga je ugurao i pritiskao. Bože, orgazmi idu k’o po loju.

Izvadio, polio sokom iz tetrapaka. Bio je vruć kao čaj. Naglo, jednim žestokim potezom, nabio mi je vibrator u picu, duboko koliko je išlo. Grčila sam nožne prste, zenice su mi se širile - da, još jedan put prema orgazmu.

A onda me nasadio na svoj alat, jahala sam i jahala. Izdržljiv je kao konj. Ali i ja: meni je jahačka poza omiljena. Dugo sam se držala u sedlu, dok se nisam skinula …

Trebam li mu išta reći? Npr.:

- Thank you for orgasm.

Glupost. Što mu trebam reći, pa video je i sam koliko je bio uspešan, i koliko sam uživala.
Odenuo je sve što je imao: kupaće gaćice. I ja sam sledila njegov primer.
Ustao je, mahnuo mi na pozdrav, te zaplivao odakle je i došao.

Možda smo mogli pričati i na srpskom? Možda smo se mogli dogovoriti i za sutra?
Ma zapravo je bolje ovako: neke stvari trebaju ostati neponovljive.

A moja pica? Dugo će se sećati ovog božanskog tretmana.

A sutra? Treba joj odmora, danas se stvarno trošila. Danas joj je bio praznik. Sad će se po svoj prilici opet vratiti svakodnevnici bez uzbuđenja...

Nisam autorica priče !!!

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 9 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  hibiskus33: 
   
  :))))
   
   01.07.2015 
  0 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
U prodavnici na uglu pojavila se nova radnica.Ljubazna ali puno mladja od mene te je nisam gledao kao seksualni izazov.Uvek nasmejan sa nekom setom u ocima.Ostavljao sam normalan baksis.Ponekada pricali.Sa sela,kratak brak,23godine.Vrlo simpaticna,skromna,pokusava da se snadje u glavnom gradu.Cak je rekla da je pokusala vezu sa gradskim mangupom koji ju je silovao.Ot tada strah od grada.Kada mi je rekla sutra mi je rodjendan,bila je tuzna.Dao sam joj nesto novca i rekao kupi nesto lepo...
Prije 10 dana · Dodao: gogili55
Bio je vreo letnji dan.Bila sam u guzvi na pijaci.Iznenada osetih da mi se stariji covek pribio s ledja.Opomenuh ga nasto mi on dade kovertu i okrete se.Da,vrlo sam zgodna,izrazita crnka,izrazenih oblina,stara 27god.i vec razvedena.Iskustvo skoro nikakvo sem muza.Odlucih zbunjena da otvorim kovertu.
Prije 11 dana · Dodao: gogili55
Došao sam na posao prije nje. Kad je dolazila diskretno sam je uhvatio za dupe. Osjetio sam da ispod suknje nema gaćica. Poslušna je, a to mi se sviđa. (Nastavak priče Ucjena snimkom 2 dio)..
03.04.2019 · Dodao: Glavonja
Tri dana sam je pustio na miru, ( Nastavak priče Ucjena snimkom - 1 dio) a onda joj samo poslao poruku sa adresom na kojoj treba da se pojavi. Bio je to stan moga druga koji mi je pozajmljen za večeras.
01.04.2019 · Dodao: Glavonja
Prvi dio priče o tome kako sam ucjenio šeficu, Ćao. Ja sam Damir. Imam 38 godina, razveden sam i radim u jednoj velikoj firmi u obezbjeđenju. Tačnije, nadgledam nadzorne kamere. Nagleado sam se svašta preko njih, i ko koga ogovara, ko koga muva, pa čak sam par puta gledao i seks uživo, jer su sve kamere bile skrivene i većina zaposlenih ne zna za njihovo postojanje
29.03.2019 · Dodao: Glavonja

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories