Trenutno Pusicu pregledava 1822 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 21.02.2018 (21.02.2018) - Svi članci by Pusica

Živo sam u malom mjestu udaljenom od grada nekih 15-ak km. Ja i žena smo imali svoju kuću, normalan život, dobar seks. Ona se družila sa jednom drugaricom koja je bila par godina mlađa od nje i često su posjećivale jedna drugu. 

 

Ta njena drugarica zvala se Hana, bila je niska, duge crne kose, malo većih, ali podignutih grudi i okrugle malo veće guze koja se doimala čvrstom. Već dvije godine je bila razvedena i živjela je kao podstanar nedaleko od nas. Nije imala djece. Kad god bi došla u posjetu mojoj ženi ja bih gledajući je osjetio kako mi se kurac diže i postaje tvrd. Strašno me palila i mislim da je toga bila svjesna i znala me suptilno izazivati pokazujući nekad mojim pogledima malo više nego što bi trebalo, ali uvijek pazeći da moja žena to ne primijeti. 

 

Jedan dan začuo sam zvono na vratima i otvarajući ih ugledao sam Hanu, pitala je za moju ženu, a ja sam rekao da je otišla obići sestru u susjednom mjestu, koja se iznenada razboljela i da će prenoćiti kod nje. 

Pozvao sam je unutra na kafu i na moje čuđenje prihvatila je i ušla unutra. 

Dok je išla ispred mene u haljinici do koljena buljio sam u njeno dupe kako se zamamno njiše pri svakom koraku. 

 

Sjeli smo u fotelje jedno nasuprot drugog čekajući da voda za kafu provri i neobavezno razgovarali. Osjetio sam da mi se kurac diže i da mi se usta blago suše. 

Ustao sam i vjerovatno je primijetila izbočinu na mojim farmerkama, ali to nije dala do znanja. 

 

Skuvao sam kafu i donio joj jednu šolju, a dok sam je spuštao na mali stolić pored nje osjetio sam njen zamamni parfem. 

Sjeo sam u fotelju nasuprot nje i polako srkao kafu mjereći je pogledom od glave do pete. 

 

Malo je razmakla noge otkrivajuči mom pogledu preplanule butine sve do minijaturnih bijelih gaćica. 

Moja batina je poludjela, toliko mi se digao dam se bojao kako će iskočiti napolje. 

Spuštajući šolju na stolić odjednom me upitala" zašto to ne uradiš"? 

Pitao sam je "šta" praveći se nevješt. Rekla je " zašto me dobro ne pojebeš, kada ti se to iz očiju vidi koliko to želiš". Još više je razmaknula noge potpuno otkrivajući svoje već vlažne gaćice mom pogledu. Već dugo želim da me kresneš, ali onako muški, da to dobro zapamtim, bez obaveze-samo seks. Već dugo nisam osjetila dobar kurac u sebi i jako mi fali, a tvoj mi baš izgleda dobar. 

Više nisam mogao izdržati, ustao sam, podigao je iz fotelje i na rukama odnio do spavaće sobe. 

 

Bacio sam je na krevet i brzo svukao majicu, farmerke i gaćice dok je ona isto radila sa svojom haljinom i gaćicama. Raširio sam joj noge i zabio lice u njenu vrelu pičku. Lijepo je mirisala i imala blago slankast okus kakav ima zdrava pica. 

Lizao sam njenu vruću picu, zabijao jezik u njenu rupicu dok sam rukama gniječio njene tvrde sise. Tiho je stenjala i uvijala kukovima dok je svršavala na mom jeziku , a onda me povukla gore hvatajući moj kurac rukama i namještajući ga na otvor svog pičića. 

Zabio joj sam ga u jednom potezu ulazeći duboko u nju. Samo je zastenjala i promrljala "to, jebi me sad, razvali tu moju picu svojom kurčinom, hoću da me jebeš jako"

Poslušao sam je i počeo sam da se zabijam jako u nju, jednu ruku sam stavio pod njenu guzu blago je podižuči gore kako bih se što dublje zabijao. 

 

Stenjala je glasno vrteći glavom lijevo desno i nekoliko puta je uzastopno svršila. Nisam joj dao da predahne, navalio sam se svom težinom na nju stavljajući obje ruke pod njenu guzu i kao mašina zabijao sam svoju kurčinu u njenu mokru i usku pičku. Osjetio sam da ću svršiti pa sam ga izvadio i svršio po njenom stomaku i sisama. 

Rukama je razmazala moju spermu po sisama i počela da liže spermu sa svojih prstiju. Onda je ustala, uzela moj još uvijek tvrdi kurac rukom i počela da ga liže i sisa kupeći jezikom svoje sokove sa njega. 

 

Nastavila je da puši moj kurac povremeno me pogledavajući svojim crnim okicama. 

Nakon 10-tak minuta pušenja kad je vidjela da je još uvijek tvrd zajahala me i nabila svoju picu na njega. 

Miješala je bokovima i dizala se i spuštala na mom kurcu dok sam ja sa obje ruke uhvatio njene krupne sise blago joj čepajuči tvrde bradavice. Svršila je još nekoliko puta, svaki put glasno stenjući od užitka. 

Osjetila je da ću i ja svršiti pa je brzo sjahala sa mene i uhvatila ga usnama, gurajući ga duboko u grlo i blago stiskajuči moja jaja jednom rukom. 

Svršio sam duboko u njena usta, prazneći svoj kurac, dok je ona halapljivo gutala moju vrelu spermu. 

 

Malo smo odmorili a onda zajedno otišli do kupatila i istuširali se. 

Pitao sam je ako nema nekih planova da prenoći tu kod nas jer moja žena dolazi tek sutra popodne kući. 

Pristala je da ostane ali pod jednim uslovom. Rekla je da će ostati samo ako obećam da ću je jebati cijelu noć što sam ja spremno prihvatio. 

Odršao sam obećanje, te noći nije bilo spavanja, jebao sam Hanu do jutra, mijenjajući poze nabijao sam joj svoj kurac u vrelu i željnu picu, a kao šlag na kraju sam joj napunio i guzu svojom spermom. Zaspali smo tek pred jutro iscrpljeni od seksa. 

Probudio sam se prije podne i pozvao je. Jedva je ustala govoreći da sam je dobro rasturio, ali da joj je to i trebalo i kako joj je pička otekla od jebanja, a guza blago boli. Spremila se i poljubila me vrelim dugim poljupcem. Rekla mi je da ćemo ovo prvom zgodnom prilikom ponoviti jer joj se jako svidjelo jebanje i otišla.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 42 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Moja supruga, moja domina, moj bračni seksualni život nije se razlikovao puno od milijuna drugih, parovi zapali u stalnu kolotečinu, sve poze isprobane, svaki djelić tijela poznat, sve u svemu – dosada. Iz dana u dan ništa novo, pa ustanoviš da ti je možda i bolje bez partnera. Zadovoljiš se onda kad ti dođe volja sam, a mašti daš krila.
Prije 5h · Dodao: Pusica
Punio sam mećehi pičku, nije mi bilo jasno kako ju je stari upecao jer je bila nekih 6 godina mlađa od njega, ali nisam pitao. Magi je bila komad, lijepih velikih sisa, čvrste guze (tri puta tjedno na fitnessu i jogi), duge tamno plave ili svjetlo smeđe kose kako ko voli, te plavih prodornih očiju.
Prije 7h · Dodao: 3xman
Story of Andrea: Autoškola, dani su prolazili, iz škole bi išla odmah u stan i učila. Vikend sam provela s tatom, išli smo kod bake na selo. Baka je bila sretna što smo kod nje, pričala je svašta pa je tako rekla da tu kod njene prijateljice dolazi unuk, studira a često dolazi vikendom. Još je rekla ako bude sutra tu da će ga pozvati pa da se upoznamo.
Prije 7h · Dodao: Pusica
Drugi put sam dobila dobru ocjenu pa smo dogovorili opet vikend u vikendici (Story of Andrea: Vikend u vikendici). Čekala sam ga, kad je došao ušla sam u auto i krenuli smo. Rekao mi je, idemo se negdje u šumici pa će se on vratiti jer ima neke goste a da ja idem kući pa da ga sutra ujutro čekam.
Prije 8h · Dodao: Pusica
Sa mojim kumom u krevetu, prošlo je mnogo godina. Sjedim u kaficu u našem gradu, gradu naše mladosti i čekam svog kuma da stigne. Namjerno sam došla ranije da bih sredila utiske, da bih bila u stanju dočekati ga što ležernije.
Jučer · Dodao: Pusica

Anketa
By Pusica 05.04.2018
By Pusica 03.04.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories