Trenutno Pusicu pregledava 2199 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 06.12.2016 (06.12.2016) - Svi članci by pusica

Zadatak medicinske sestre je da ispunjava vaše zahtjeve

 

Obavljanje staža uvijek je bio dosta težak posao. Najmlađi si, moraš sve slušati, obavljati sve što ti kažu, a to su obično dosadni poslovi kojih se drugi žele riješiti. Nakon šest godina fakulteta čovjek već ima kondicije, ali je sve to ipak iscrpljujuće i fizički i psihički. Tako sam prije nešto vremena obavljao staž na jednom odjelu. Moram priznati da me taj posao nije puno interesirao, ali posla je bilo preko glave tako da sam često ostajao prekovremeno da bih ga završio. Jedino zbog čega sam se svako jutro s veseljem dizao i odlazio na posao bila je sestra Marija. To je bila gospođa od jedno četrdesetak godina, visoka oko 1.78. Imala je svijetlo smeđe obrve i raspuštenu kosu do ramena, koju je obogatila nijansom crvenkaste boje. Oči su joj naprotiv bile izražajne tamne boje. Crte lica su joj bile pomalo grube, naglašen nos, pokoja izraženija bora, velika usta oštro rezanih usnica koja su kada bi se nasmijala otkrivala dva reda prekrasnih bijelih zubi. Ono što ju je činilo zanimljivom bilo je prekrasno građeno tijelo.

Nosila je bijelu sestrinsku uniformu koja je dodatno isticala njeno ionako naglašeno poprsje. Bijela košulja sužavala se u struku na sigurno kojih 75 cm tako da joj je trup imao pomalo atletski V izgled. Od uskoga struka košulja se prelijevala preko oblih bokova (vjerojatno nekakvih 100 cm) i završavala tik ispod utegnute guze. Tu je njeno tijelo nastavio pokrivati uski bijeli šos koji bi kod bilo kakve kretnje naglašavo bedra. Ponekad mi se činilo da se na bijeloj robi istaknu halteri, ali ipak mislim da je to bio samo plod moje prebujne mašte. Šos je završavao tik iznad koljena, te su na vidjelo izbijale njene prekrasne noge. Noge su joj bile malo jače građe, ali vretenastog i čvrstog izgleda. Uvijek je nosila hulahupke svijetlosmeđe boje, nešto kao boja kože. Pogled na njene noge s lijepo izraženom Ahilovom tetivom bio je nevjerojatan. Kada god bi bio u prilici pasao bi oči na njoj. Najviše bi volio kada bi se naslonila na rub stola i ispružila noge, kao da ih proteže. Često je znala stati pred ogledalo i popravljati kosu, okrenuta leđima što bi meni omogućavalo nesmetano uživanje. Osim dobrog stasa imala je i otvorenu, vrlo prijaznu i ljubaznu narav tako da sam stvarno rado s njom provodio vrijeme.

Jedne večeri tako se zbilo da smo slučajno, iako sada mislim da je ona to uredila, ostali noću dežurati ona i ja sami na odjelu. Naravno da je tu bio i doktor, ali se on skupio na spavanac, a nas smo dvoje ostali sami u sobi. Bio sam kao i obično mrtav umoran i pospan. Vrijeme smo utukli pričajući. Kao i mnogo puta prije stala je pred ogledalom i sređivala kosu. A ja sam kao i mnogo puta prije blejao u njene noge. Pogled sam polako dizao gore na okruglo dupe, uski struk, široka prsa i na kraju na prozirno nalakirane prste koji su prolazili njenom kosom. Uto mi je zastao dah. Primijetio sam da me cijelo vrijeme promatra u ogledalu. Brzo sam maknuo pogled u stranu. Pomalo sam se zacrvenio jer sam znao da me je skužila.

- ˝Baš imamo lijepo vrijeme˝, promrmljao sam tu glupost u neprilici.

- ˝Da baš˝, rekla je svojim uvijek vedrim glasom uz smiješak te nastavila, ˝Odmah se vraćam. Moram ići nešto srediti, a Vi ostanite ovdje.˝

Ostao sam u sobi sjediti na kauču s osjećajem olakšanja što mi nije ništa zamjerila. Bilo mi je drago što je otišla jer sam kanio zadrijemati i odmoriti se. Bio sam u polusnu kada se nakon desetak minuta vratila. Otvorila je vrata i prvo što sam osjetio bio je nekakav izražajan jebozovan parfem kojeg je posipala po sebi. Dignuo sam bunovan pogled s poda i primijetio da nema čarapa. Skinula je čarape, a noge je očito premazala nekakvim uljem ili kremom jer su se sjajile na svjetlu. Na desnom gležnju sada je stajala zlatna nanogvica. Bio sam pomalo ljut što me tako podlo ometa u snu. Ušla je unutra kao da se ništa nije desilo.

- ˝Žao mi je što sam Vas ostavila samoga˝, kao da mi je bilo krivo, rekla je i naslonila se na stol koji je stajao prekoputa kauču i ispružila noge. ˝Morala sam se malo osvježiti. Da li Vam se sviđa miris?˝.

Bio sam uspaljen, ali me za njezin miris u tome trenutku nije bilo niti najmanje briga no ipak sam iz pristojnosti odgovorio potvrdno. Stavila je ruke na bedra i počela kao popravljati rub šosa pri čemu ga je lagano zadigla. Blejao sam u taj prizor ne vjerujući vlastitim očima.

- ˝A sviđa li Vam se ovo mladi doktore˝, pustila je rub i stavila ruke na šos te ih počela povlačiti preko bedara i bokova do struka. ˝Ne! Mislim, ovaj…˝, bio sam toliko zbunjen pitanjem da nisam znao ni rečenicu složiti. Dignula se sa stola i prišla mi. ˝Ne?˝, stavila je ruku na moje hlače te šakom zahvatila jaja i nabrekli penis.

- ˝Mislim da se on ne slaže sa Vama. Svi ste vi isti. Napaljeni i željni, a ne znate nam reći što želite. Zadatak sestre je da ispunjava vaše zahtjeve, a ne da ih sama otkriva. No Vi ste još mladi i neiskusni doktor, ali ćete i to s vremenom naučiti.˝

Dok je to govorila laganim mi je pokretom raširila noge i kleknula među njih. Nisam znao što da radim. Stvarno sam se radovao mirnoj noći punoj sna, ali bi s druge strane bio lud da sam je odbio. Pustio sam da stvari teku svojim tokom, nadajući se brzom i ne zamornom seksu. Počela me je polagano i nježno otkopčavati gumb po gumb, prvo kutu pa onda i košulju ispod nje. Zadignula mi je potkošulju te me počela nježno ljubiti i lizati po prsima i trbuhu. Polagano se spuštala sve niže. Kada je konačno obradila svaki dio kože na prsima i trbuhu otkopčala mi je remen i rastvorila hlače. Sve je radila vrlo polako i nježno u želji da mi što više ugodi. Uvukla je ruku u moje gaćice i izvukla penis. Počela ga je lagano masirati dok je istodobno drugu ruku uvukla u gaćice i masirala mi jaja.

- ˝Znam ja što Vi želite. Zadovoljstvo.˝

Naglo mi je cijeli uspravni penis ugurala u usta i progutala ga do korijena. Glasno sam zastenjao. Nisam mogao izdržati. Pušila mi ga je sigurno kakvih petnaestak minuta. Bila je fenomenalna pušačica, iskusna i educirana. Znala je točno kako me podražiti i kada prestati da ne svršim. Kada je ocijenila da mi je ustima pružila dovoljno ustala je i skinula bijele uske gaćice. Polako me zajahala. Primila mi je penis i lagano se nabila, pojačavši brzinu i dubinu ritma. Otkopčala je svoju bijelu košulju tek toliko da je mogla izvući ruke i pustila je da sklizne na struk. Ostala je u bijelome grudnjaku koji je pridržavao oveće sise. Uhvatila ih je rukama i malo zadigla.

- ˝Želite li ih?˝, upitala me. Gledao sam u sise nadajući se da će skinuti grudnjak. No ona mi je samo rukama prošla kroz kosu i stavila mi ih na ramena. ˝Vi ste liječnik, a ja sestra. Morate mi reći što želite.˝ Uvidio sam da voli primati naredbe.

- ˝Molim Vas, sestro Marija, skinite grudnjak.˝

Pogladila me rukom po licu i rekla da tako treba te skinula grudnjak, a mene je zaslijepio najbolji par sisa koje sam u životu vidio. Velike, pune i oble, a opet čvrste. Primila me za vrat i nježno mi prislonila glavu na prsa. Uživao sam ližući i cuclajući njene mješine. Primio sam je za dupe i počeo je jače nabijati:

- ˝Jebite me jače Marija!˝

Stavila je ruke na moja ramena i počela svojski nabijati i miješati kukovima dok sam ja istovremeno balio po njenim sisama. Od siline njene rabote klompe koje je imala na stopalima ispale su uz glasan štropot dok sam ja istovremeno sipao svoje doktorsko sjeme u njenu rodnicu. Bio sam sretan što sam dobio užitak, a da se nisam morao niti dignuti sa svojega blaženog kauča. Rekao sam joj da je savršena medicinska sestra na što se ona zadovoljna samo zadigla i pustila da se sva sperma i sokovi iz njene utrobe sliju po mome penisu. Ponovno je kleknula pred mene i počela mi ustima čistiti penis. Oblizala ga je cijeloga, ali s pušenjem nije stala sve dok mi ponovno nije bio uspravan. ˝Pričekajte. Imam za Vas poslasticu˝, dignula se, obukla i izašla van. Ja sam ostao sjediti na kauču ošamućen od fenomenalnog seksa sa i dalje prisutnom erekcijom. Jebanje me još više izmorilo. Polako sam dolazio k sebi i upravo sam se spremao zakopčati i ispružiti se za spavanje kada se moja draga sestra Marija vratila, ali ovaj put nije bila sama.

Kada je Marija otvorila vrata ugurala je u sobu mladu pripravnicu Branku, koja je kada me vidjela onakvoga na kauču zacrvenila i skrenula pogled te tihim istreniranim glasom rekla “dobravečer”. Opsovao sam Mariji sve po spisku. Branka je pred tjedan dana došla na kliniku, ali je bila na susjednom odjelu tako da sam je viđao samo u prolazu. Tek je završila srednju medicinsku te je radila kao pripravnica. Bila je vrlo ljupko stvorenje, pomalo plaho. Niska s oko 1.65, guste čvrste i valovite skoro crne kose skupljene u rep. Ispod crnih lijepo oblikovanih obrva sjala su dva podjednako crna oka. Imala je lijepo lice, a naočale s tankim okvirom davale su joj jebozovni intelektualni izgled. Po građi tijela nije nimalo zaostajala za Matijom osim što su joj proporcije bile nešto manje na oko 80-60-90. Nosila je svijetlo plavu sestrinsku uniformu sa nešto tamnijim hulahupkama.

- ˝Što je ovo?˝, upitao sam sad već pomalo iziritiran nemogućnošću da zaspem.

- ˝Evo mladi doktore˝, odgovorila je Marija, ˝Dovela sam Vam mladu pripravnicu Branku. Ona je ovdje da se nauči poslu pa su je poslali ovamo sa drugog odjela da se nauči ispunjavati Vaše želje.˝

Brankica je samo gledala u pod, zbunjena cijelom situacijom. Kao da je mene netko plaćao da educiram srednjoškolke u kasnu noć. A sutra opet rabotaj ko da se ništa nije desilo. Nema šanse. Već sam ih htio otpiliti kadli ju je Marija grubo oslovila i naredila da se svuče. Dok je prema meni bila ponizna, sa Brankicom je imala grublji ton. Marija je ponovno klekla pred mene i počela mi ga pušiti iako to nije bilo uopće potrebno. Usprkos mojoj želji za odmorom pogled na mladu neiskusnu djevojku koja se svlači bio je dovoljan za spontanu i nekontroliranu erekciju. Kada se skinula Marija se digla i rekla joj

- ˝Ajde mala sada je na tebi red, vidila si kako se to radi.˝

Trenutak sam se ponadao da će i ovo proći bez po muke kao prije, ali me stara kurvetina dignula. Morao sam stajati kako bi mlada pripravnica mogla ponizno pred njega kleknuti. Meni bi lično bilo draže da sam barem mogao sjediti kad ih se već nisam mogao riješiti. Branka je samo šutke stajala i gledala u moj slinavi penis koji je trebao završiti u njenim ustima.

- ˝Ajde, mladi doktor čeka˝, rekla je Marija, primila je za kosu i spustila dolje, ˝Klekni!˝.

Branka se sada našla licem pred mojim penisom. Više nije imala izbora. Zatvorila je oči i progutala ga. ˝Ne tako, mala! Zar ti sve moram pokazati˝, rekla je Marija i klekla pored nje. Pokazivala joj je i objašnjavala kako se to radi tako da mi je penis čas bio u jednim, a čas u drugim ustima. Branka se sve više oslobađala tako da je uskoro sasvim solidno odradila naučeno. Kada je iskusna seka primijetila da sam na vrhuncu zgrabila mi je penis i pošteno mi ga izdrkala na lice mlađe kolegice. Sperme je bilo svuda po njenome licu i naočalima. Marija je prstima skupila sjeme te joj turila da poliže. ˝

- Progutat ćeš sve što ti je doktor dao. Hajde, fino je to!˝, te joj je na silu otvorila usta i ugurala prste sa spermom unutra. Ubrzo joj je cijelo lice bilo čisto te je mala još polizala i spermu sa stakala svojih naočala.

Sad sam stvarno bio iscrpljen, ali moj je penis i dalje stajao krut. Kada je stara drolja to vidjela samo se nasmijala i dala mladoj djevi dugi francuski poljubac:

- ˝Danas je baš tvoj dan. To je to. Znaš što sada slijedi.˝ Možda laku noć pomislio sam. Ali neee. Dignula ju je i naredila joj da legne na stol što je Branka oklijevajući i napravila. Marija joj je široko raširila noge i dala mi znak da priđem. Pica joj je bila prekrivena gustim crnim i kovrčavim dlakama. Procijep je bio skroz slijepljen i uzak. Mlada Brankica je sva drhturila. Sestra joj je sada čvrsto primila noge kako ih ne bi mogla skupiti dok sam ja uhvatio penis i prislonio ga na picu da i s time završim. Tada je Branka tihim drhtavim glasom prozborila: ˝Molim Vas nemojte me. Ja sam … djevica. Molim vas ne još. Učinit ću sve što od mene budete tražili doktore.˝ Pogledao sam u njene crne vlažne oči ispod stakala i sažalio se jadnici. To je bila karta. Najbolji izgovor koji sam mogao dobiti da sa seksom konačno završimo. Da nekako ne ispadnem baš nezainteresiran za mladu pičku.

Kleknuo sam pred tim oltarom slasti i zario svoje usne i jezik u tople sokove njene pice. Lizao sam joj prepone, bedra, potkoljenice, stopala pa onda opet picu. Obuzeta zadovoljstvom uhvatila me za kosu i nabila si jezik kojim sam je zadovoljavao duboko u picu. Nisam se prevario u računu jer je brzo svršila uz glasne jecaje. Bio sam zadovoljan učinjenim. Nisam ispao papak jer sam je doveo do vrhunca, a stvar je protekla brzo i bez truda. Ali se tada opet javila stara seksača. ˝Vi ste predobri doktore,˝ rekla je Marija ˝ali se neće ona tek tako izvući.˝ Što je pak sad, pomislio sam. Mala je zadovoljna i ja sam zadovoljan. Već je kasno i hoću samo… Uz zadovoljan smiješak sestra je zgrabila vazelinu – očito je zapela za to da se mala pojebe, ovako ili onako.

Tada je nevinoj pripravnici naredila da stane u pseću poziciju na podu. Branka još nije bila svjesna što je čeka te je naivno i s očiglednim olakšanjem poslušala. S užitkom sam promatrao njeno malo i okruglo dupe kako se vrpolji dok se namještala. Pogled mi je pao na onu tamnu i usku rupicu zvjezdastoga izgleda gdje ˝no one has gone before˝. Kleknuo sam pred njeno lice i turio joj penis u usta. Zahvalno i zdušno mi ga je obrađivala toplim ustima i mekim vlažnim rukama vjerujući da će se izvući pušenjem. Uživila se u ulogu ponizne sestre te me predano i s užitkom obrađivala. ˝Pripremit ću sve za vaš užitak˝, rekla mi je Marija, uzela je vezeline na prste te klekla iza Branke. Počela obrađivati šupčić polagano, nježnim kružnim pokretima. Sada je i mala pripravnica skužila da nešto ne štima: ˝Što … što ćete mi raditi?˝

˝Doktor će ti pojebati šupak dušo˝, odgovorila je stara jebačica. Brankica je počela moliti, ali sam je ja samo zgrabio za kosu i nabio joj glavu na moj nabrekli kurac da zašuti. Već mi je stvarno bio pun kufer. Mogla je birati između himena i šupka te se prešutno uz tmurni izraz lica ipak odlučila za šupak. Kada joj je Marija sporo uvukla prst unutra mala se izmicala koliko je god mogla, nabijajući moj kurac sve dublje u grlo. Sestra je to znala te ju je počela pošteno prstariti. Cura nije imala puno izbora – odozada joj je prst sodomizirao dupe, a kada bi se pomaknula naprijed da mu izbjegne samo bi dublje gutala moje tvrdo meso. Tako se jedno vrijeme Marija na njoj iživljavala nabijajući je čas na prst, a čas na moj ud radeći s Brankicom pokrete poput pilanja. Kada je iskusna drolja od sestre zaključila da je šupak spreman rekla je: ˝Evo doktore sve sam vam spremila. Možete uraditi što treba. Šupak joj je tako uzak da nisam mogla unutra ugurati više od jednoga prsta. Pošteno je razjebite da se to raširi, da drugi put bude jednostavnije.˝ Nije mi trebalo dva puta reći. Primio sam Branku za kosu i dovukao je do ruba kauča preko kojega se naprčila. Znao sam da je uska i da će je boljeti te joj nisam htio dati mogućnost da mi se izmiče. Nakon što mi je Marija dobrano premazala penis vazelinom, stao sam iza naprčenoga dupeta i lagano prislonio glavić na čmar. Osjetio sam da je sve glatko i dobro podmazano te sam lagano gurnuo sami vršak unutra i stao. Treba uvijek dati vremena analnom sfinkteru da se opusti te pažljivo i polako gurati da se ne uzrokuje bol. Osjećao sam izuzetno stezanje na glaviću koje je dolazilo od još nerazrađenog sfinktera. Mirovao sam u tome položaju čekajući da grč sfinktera prođe dok je Brankica ugrizla donju usnu na zgrčenom licu, a malim šakama stisnula jastuke na kauču. Napokon sam osjetio opuštanje, a pred mojim penisom rastvorila su se vrata paklenih užitaka koje može pružiti samo nevini i nerazrađeni šupak teenagerice. Stenjala je bolno grčeći lice i šake. Staru je kurvu očito uspalio ovakav prizor te se naslonila na stol i počela si divljački masirati klitoris dok je drugom rukom prstarila picu.

- ˝Molim Vas lakše … lakše! Ne tako jako!˝, preklinjala me mlada pripravnica, no Marija me ohrabrivala da je što jače izjebem za njeno dobro. Nastavio sam nabijati u šupak do jaja ne zbog sestre niti zbog pripravnice nego zbog sebe. Čvrsto sam odlučio da će ovo biti zadnja stvar koju ću noćas raditi. Stara je znala što pičkica voli, jer se Brankica ubrzo smirila. Kako joj je šupak bivao sve razrađeniji tako je i bolnog grča s njenoga lica nestalo, a zubima stisnute usne zamijenila su poluotvorena usta koja su ispuštala uzdahe užitka. Očigledno je cura bila analni tip i voljela je fuk u dupe. Nabijao sam što sam bolje mogao, ali nikako nisam mogao još jednom svršiti. Počeo sam se polako umarati te su i moji ubodi postajali sporiji i plići. Na moje zaprepaštenje počela me moliti da je još jebem. Sada sam već stvarno bio u neprilici. Kada te nevina osamnaestogodišnjakinja moli da je jebeš analno, tada je već vrag odnio šalu. Navlažio sam slinom prste te sam joj počeo masirati klitoris paralelno je što jače nabijajući u dupe. Svršila je glasno jecajući, a šupak joj se tako jako stisnuo da sam se pobojao za svoj umočeni penis.

Tada mi je pogled pao na droljastu Matiju koja se još uvijek opčinjena prizorom prstarila naslonjena na stol. Razveselio sam se tome izlazu iz neprilike. Predložio sam joj da je Branka liže. Nadao sam se da će se njih dvije međusobno zadovoljiti čime bi mojoj patničkoj ulozi bio kraj. Ali ne. Glupa kučka od Matije je morala imati bolju ideju. Kurvice su na podu stale u poziciju 69, pri čemu je Marija bila ispod, a pripravnica naprčena na njoj. Maloj se svidjela cijela ideja te se odmah bacila na lizanje starije pičke. Na kratko sam uživao u nezaboravnom prizoru, ali je moje zadovoljstvo splaslo kada sam na pozive obje kuje morao isponova navaliti na Brankin šupak. Moram priznati da sam usprkos umoru bio u sedmome nebu jer je iskusnija kučka čas lizala njenu picu, a čas moja jaja. Marija me ubrzo uhvatila za kurac i izvukla ga vani. Provjerila je da je čist te ga malo popušila i ponovno vratila u rupu. Tako sam ih jedno vrijeme jebao – iz Brankičinog šupka u Matijina usta pa nazad. Kada je iskusna kurvetina po mojim uzdasima ocijenila da sam blizu svršetka, izvukla je kurac te ga pošteno izdrkala držeći ga između obje ruke, kao da moli. Uzdisao sam glasno više od konačnog olakšanja nego od užitka jer sam tada već bio pomalo otupio. Brankin šupak bio je isprskan većom količinom sperme, koja se niz picu cijedila ravno u širom otvorena Matijina usta. Kada se i posljednja kap iscijedila, Marija je polizala svu spermu s pice i šupka te počela čistiti i moj penis.

- ˝Molim Vas, mogu li i ja malo?˝, pitala me Branka.

Odgovorio sam da je zaslužila na što je ona s očitim zadovoljstvom počela jezikom čistiti moju batinu. Sjedio sam iscrpljen na kauču dok su njih dvije klečale i zezale se s mojim mlohavim izmrcvarljenim penisom, šapćući i hihoćući se. Jebao sam im sve po spisku kad sam vidio koliko je sati. Obukao sam se brzo, legao na kauč, zagrnuo se dekom i pokrio jastukom glavu te zaspao kao nikada prije.

Mislio sam da je to kraj priči, ali sam se prevario. Malome ˝nevinašcu˝ toliko se svidjelo to iskustvo da ga je pošto poto htjela ponoviti. Htjela je da je zapravo pojebem tj. da joj uzmem himen, a Matiji je palo na pamet da bi jednom poslije mogli organizirati i grupnjak. I sve bi to trebalo biti po noći za vrijeme dežurstva i u svemu bi naravno trebao sudjelovati ja, kao da sam nekakva potentna crnčuga. Ja sam naravno trebao biti presretan pruženom prilikom kao da je neki bogom dani dar. Pa što su mislile, da sam nekakav Terminator, sexnator, koji može cijelu noć ševiti, a po danu odgovorno i predano raditi. Odgađao sam njihove želje pravdajući se obiljem posla. No ubrzo sam počeo primjećivati da me druge sestre podrugljivo gledaju i da mi se iza leđa smjehulje.

Valjda nešto kao: ˝Mladi gospon doktor nemre ni žensku sjebati˝. Shvatio sam da je to sada postalo ozbiljno. Moj ugled i reputacija su došli u pitanje te sam odlučio Matiji i Brankici pružiti ševu koje će se sjećati čitavi život.

 

MEDICINSKE SESTRE SU ŽELJELE GRUPNJAK

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 12 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Čari studentskog života, kao i sve studente koji se kampanjski pripremaju za ispite, tako je i mene i moje frendove lagano uhvatila panika prije ljetnih ispitnih rokova, jer nam je proljeće prošlo u predavanjima i tulumima, pa smo se sad našli u situaciji da moramo danonoćno učiti.
Prije 23h ·
Moja draga djevojka je drolja, posto se ovdje radi o stvarnim dogadjajima imena osoba i neki detalji ce biti promijenjeni.Predstavit cu se kao Alen i pricat cu vam o svojoj dragoj djevojci Almiri koja je bila i drugim momcima draga.Ja imam 26 godina,vislji momak cvrste gradje.Almira (nju cu detaljnije opisati) ima 22 godine,visoka nekih 165cm,crnu kosu do ramena..
Jučer ·
Udata sam i živimo u skladnom i mirnom braku. Seksualni život nam je zadovoljavajući, kakav to može da bude posle pet godina zajedničkog života. Strast jos nije nestala ali se ponekad primećuju znaci monotonije koje muž uspešno prikriva inovacijama.
Prije 6 dana ·
Napaljene studentice.. Branka i Mira bile su mnogo toga. Studentice četvrte godine ekonomije, hostese iste trgovačke firme, sustanarke, prijateljice i ljubavnice, a uz zajedničku garderobu imale su i zajedničkog dečka. Da je jedna crvenokosa, a druga plavokosa, povjerovao bi svatko tko nije vidio njihove venerine brežuljke.
Prije 7 dana ·
Nekoliko meseci kasnije radili smo popodne.Sve je bilo, normalno do večere je sve bilo normalno.Tog dana smo dobili platu i svi su bili pod tim utiskom.Ja sam uvek voleo raditi,tako je vreme brže prolazilo.Pošto sam tragao za nekim delovima pošao sam do magacina gde su stajali delovi.Ušao sam sam,i tražio a budući da je pronaći nešto bio veliki uspeh ja sam tragao
Prije 9 dana ·

Reklama Jucy ads
Anketa
By starimacak1 Prije 3 dana
By FilipFiki19 Prije 7 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories