Trenutno Pusicu pregledava 1027 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 09.09.2019 (Prije 6 dana) - Svi članci by ukroceni

Seka me počela privlačiti još kad je napunila svojih 12 godina, napredna je bila. Za njene godine tad sise su joj bile više nego prosječne. Često sam drkao zamišljajući je kako mi guta spermu. Najviše sam se ložio kad bi maštao da je silujem, vežem za krevet i nabijam u svaku njenu raspoložljivu rupicu u tijelu, a ona da plače od bolova koje joj nanosim nabijajući i da mi govori braco ja sam tvoja droljica, kurvica nemoj prestajat.

Palio me i pomisao da je grupno jebem s više muškaraca, da je rastočimo ševeći a ona da pliva u našoj spermi.

Čak dok pišem ovu priču vam kurac mi se sve više diže.

Moje maštanje je trajalo sve do njene 15 godine, usput meni je tad bilo 19. godine.

Redovno sam joj tad rovario po vešu i mirisao gaćice to me ložilo, a u ladicama je imala i lijepu kolegicu tangi, voljela je roze, mmmm kad se sjetim samo tog lijepog mirisa.

Uzimao sam joj tange i lagano ga drkao s njima dok ne bi svršio sve po tijelu si.

Jedne večeri dok smo bili sami u kući odlučili smo da odemo u grad, nisam joj ništa branio da radi, nisam bio strogi braco. Naprotiv, dopuštao sam joj sve da radi šta želi i šta smatra ispravnim.

Tako se tu noć ona napila s svojim društvom, njene drugarice su me pozvale da dođem po nju jer je jedva stojala na nogama.

Pokupio sam je i odvezo kući, toliko je bila pijana da je dok sam je unosio u hodnik kuće već tu počela da spava. Imala je na sebi kratku haljinicu, u tom njenom stanju nije ni bilo teško pogledati šta se ispod nje nalazi. Bile su to one roze tange na koje sam se oduvijek toliko ložio, čim sam ih vidio i kurac mi je postajo sve tvrđi.

Unio sam je u njenu sobu i izišao iz nje. Ali onaj prizor nikako si nisam mogao izbaciti iz glave, počeo sam da ga drkam u susjednoj sobi, ali nisam svršio htio sam još da vidim, nisam htio ostati samo na gaćicama htio sam vidjet i sekinu picu dok je toliko pijana. Bila mi je to šansa. Ko zna možda se sutra i neće sjećati toga.

Otišao sam ponovo u njenu sobi, vidno je spavala dubokim snom. Stavio sam svoju ruku na njeno koljeno a onda lagano rukom prelazio po njenom tijelu, osjećaj je bio toliko uzbudljiv. Kurac mi se stvrdnuo ko kamen. Zavukao sam joj ruku onda ispod haljine. Prsti su mi prvo dodirnuli spoljašnju stranu njenih gaćica koje su bile totalno mokre.

Osjetio sam da je došla kući napaljena skroz.

U tom trenutku sam se još više osigurio i počeo da joj svlačim gaćice. Kako sam ih sve više svlačio tako je njena glatka pičkica sve više dolazila do izražaja. Bila je tako dobro depilirana, obožavam takve.

Uzeo sam srednji prst i lagano počeo joj ga gurat u picu nisam htio naglo mislio sam da je nevina još, međutim srednji prst je lagano ušao sav. Vidjevši to pokušao sam s dva prsta ali oni oni uđoše bez problema. To sam shvatio da seka iako ima svojih 15 godina, ima iza sebe dobrog sexualnog iskustva.

Da bi se to dodatno pokazalo tačno igrom slučaja sam joj podigao haljinicu još malo više da joj vidim i trbušni dio tijela. Tu sam ugledao jednu podugu skorenu kapnicu koja je sigurno nastala prskanjem sperme dok je bila u gradu.

Tu me uglavu nešto jednostavno spucalo da ako je želim jebati sad mi je idealna prilika za to.

Nije mi dugo trebalo i hlače su već bile skinute s mene. Bio je čvrst i obrijan sav. Učinio sam to prije nego nego što smo krenuli u grad, volim biti temeljan prilikom toga, tako da mi kurac, oko njega i guza budu skroz glatke.

Počeo sam se spuštati na nju raširujući joj lagano noge, a jezik usmjeravajući prema njenoj pici, počeo sam da je ližem strasno, iz nje čuli su se lagani jecaji vjerovatno sanjajući kakav erotski san, a ovo joj upotpunjavalo samo doživljaj.

Lizao sam je sve strasnije i jače nisam mogao odoljet ni njenom anusu koji je bio predivan.

Lizajući sam joj počeo i po tri, četiri prsta gurati od jednom u nju, ušli su bez imalo problema. Pomislio sam u sebi pa ovo je prava kurvica, razrađena je skroz i pravo pitanje je koliko jebača ima iza sebe.

Svukao sam onda haljinu skroz s nje i grudnjak. Bila je potpuno gola. Shvatio sam da je došao taj trenutak i da nema više povratka, ma ša da god da bude. Ne silazi*je dok ne svršim.

Stavio sam joj glavić na vrh pice i počeo lagano da ga guram unutra. Inače oko 19 cm mi je velik i srednje debeo. Dovoljna veličina da se moja kurivca zadovolji.

Ulazio je sve dublje u nju, a njeni jecaji postajali su sve jači. Pomišljao sam da i dalje sanja. Ali onda ugledah da otvara oči. Počela je nešto da mumlja ali nisam shvatio šta govori.

Osim dvije riječi:”Nemoj braco”. Nisam se obazirao, nego čim je spomenula to do kraja sam joj ga ugurao i bez i jedne progovorene riječi nastavio da je jebem.

Pokušavala se malo opirat, ali alkohol je učinio svoje a ja svoje.

Nakon 15 minuta jebanja počeo sam osjećati kako sperma se priprema da izleti. Rizikovao sam malo, čekao zadnji trzaj. A onda ga izvadio i svršio ko raketa joj po stomaku i sisama. Nikad više sperme pa ni danas nisam iz sebe izbacio kao tad.

Osjećaj je bio tako dobar.

Posmatrao sam desetak minuta kako se moja sperma slijeva niz njeno tijelo, uživao sam u tom trenutku. Otišao sam zatim po toalet papir i treće veće obrisao s nje. Ponovo navukao haljinu na nju, ali bez gacica i grudnjaka i ostavio je tako da spava.

Šta se dalje, zbilo… Možda opišem nekom drugom prilikom.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 20 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Evo jedne zanimljive pričice o tome šta kocka može da uradi jednoj porodici..Viktor i Mina su u braku već 18 godina. On ima 42 i vodi svoj mali kafić u centru. Visok je, malo premršav, ima malo dužu kosu bez ijedne sijede i urednu bradu. Mina ima 39 i radi kao vatrogasac.
Jučer · Dodao: Glavonja
Leto je bilo vrelo. Pasja zega. Ivana je ustala iz kreveta, znojava i nekako umorna kao da nije ni spavala. Otisla je u kupatilo i stala ispod tusa. Okrepile su je prve kapljice vode koje su se sa njene duge crne kose cedile niz njeno preplanulo cvrsto telo
Prije 6 dana · Dodao: ukroceni
Tad sam ima 20 godina a moja sestra od tetke 26 god.Jos uvek nije udata,ali je jako seksi,crnka duge kose,sise 4 malo vecih guzova nizeg rasta.bilo je to pre 4 godine,ostao sam sam kuci a posto je ona tu blizu mene pozvao sam je kod mene na kafu,nije proslo dugo dosla je moja seka.
Prije 13 dana · Dodao: ukroceni
Mama sin i komšinica.. Tuširao sam se rano ujutro ali ni jedno jutro nije bilo dovoljno rano za moju mamu. Uvek je ustajala u cik zore, kućom su se već širili mirisi pripremanja ručka, posebno kada je leto ovako vrelo, mama je uvek kuvanje obavila rano pre prve vrućine,
15.08.2019 · Dodao: Starman
Bolje ja da je punim nego neko drugi... Vreo dan, ja sam kući, ujka je tada radeo u dijaspori, ujna je Radela u jednoj prodavnici i čuvala decu kući.
15.07.2019 · Dodao: IncestLjubav

Anketa
By Jegulja69 Prije 2 dana
By Misko93 Prije 6 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories