Orgije u Grckoj

Moja supruga Anja je predivna crnka. Sa 33 godine, izgledala je izazovnije nego neke šiparice, iako je rodila dva deteta. Njeno telo mi je postalo sada izazovnije, sa malo širim bokovima i sa teškim, ali još uvek čvrstim, lepo oblikovanim grudima. Ja sam dve godine stariji i polako sam primećivao znake da bi trebalo da nešto učinim za svoju liniju. Statičan posao i rutina, su mi oduzeli vreme za bavljenje sportom. Moja ljubav iz mladosti, košarka, stavljena je u stranu. Polako sam dobijao “veknice” na stomaku, ali na sreću ništa preterano.

Kad bih se pogledao u ogledalo, još uvek sam video poželjnog muškarca, koji je odisao iskustvom i snagom. To je mislila i moja supruga. Seks nam je bio vreo i divlji. Anja je nekada bila toliko glasna, da sam se ujutru klonio komšija i njihovih ljutitih pogleda zbog noćnog uznemiravanja.

Seks je bio dobar, ali nažalost i redovan. U meni se javljalo zrnce ustaljenosti. Sve češće sam primećivao da me prizori seksa, naročito grupnog, privlače. Međutim nisam bio usamljen u tome. Na TV-u je u jednom trećerazrednom filmu, bila vrlo vruća scena, gde su tri mladića, saletela dve devojke. Anja je scenu progutala pogledom i uputila mi jedan zagonetni smešak.

Nikada nisam dobio žešću erekciju nego tada. Užasno sam je poželeo, i odmah se bacio na posao. Za tili čas smo se našli na podu goli. Dok je Anja obrađivala moju muškost, scena je i dalje trajala. Imao sam osećaj da smo na nekoj predivnoj orgiji. Od tada, grupni seks mi je sve o čemu sam maštao.

Tog leta smo Anja i ja imali posebnu povlasticu. Naši klinci su izrazili želju da na more idu sa društvom iz škole, što je nama davalo priliku da uživamo sami. Izabrali smo Grčku te godine. Ostrvo Tasos nam je u brošurama izgledalo prelepo, i odluka je brzo pala. Stvarno je bio raj. Uživanje svakim delom bića. Novac nam, na sreću, nikada nije bio problem i trošili smo ga nemilice. Želeli smo da se provedemo što više i što bolje.

Te večeri, četvrte ili pete, otišli smo u jedan ekskluzivni restoran na večeru. Preporučio nam ga je vlasnik apartmana u kome smo odseli. Kad smo tamo stigli, nije odavao ništa posebno, ali kada smo ušli začarao nas je svojom atmosferom. Sve je bilo od kamena i drveta. Prigušeno svetlo i blaga prijatna muzika. Kao i obično, bilo je krcato. Morali smo da čekamo na sto.

Tada se desilo nešto što će to naše letovanje učiniti posebnim. Prišao je jedan od kelnera i na užasnom engleskom kazao da imamo poziv da sednemo za jedan sto. Pokazao nam je na sto u uglu, a tamo je jedan markantan muškarac, u društvu jedne plavuše pokazivao da dođemo. Prišli smo, a muškarac je rekao da možemo, ako želimo, da im se pridružimo.

Odmah se videlo da su Amerikanci, odnosno Kanađani. Ted i Monika su nas pozvali jer je sto preveliki za dvoje, a i u društvu je lepše. Tako je i bilo. Prijatni razgovor, dobra hrana… jednostavno… uživanje. Toliko nam je bilo prijatno, da nas je Ted sutradan pozvao u svoju vilu. Ispostavilo se da je Ted žestok lovator, i da poseduje vilu i manji hotel na Tasosu.

Sa svojih 46 godina izgledao je bajno. Verovatno mu i nije teško tako da izgleda, uz ličnog trenera. Njegova žena Monika, plavuša sa doktorskom diplomom, bila je sitna, ne viša od 165cm, ali sa ubitačnim telom. Nekada se bavila gimnastikom, tako da je imala mišićavo telo, ali daleko da joj je to smetalo. Pretpostavljao sam da Tedu nije nimalo neprijatno da uroni u njene mesnate grudi. Iako se bližila 40-oj, sjajno je izgledala. Verovatno je novac umešao prste i tu. Pozdravili smo se na kraju uz smeh i rečenicu da će se ozbiljno naljutiti ako se sutra u 20 časova ne pojavimo na večeri kod njih.

Celog dana, smo Anja i ja prepričavali događaje od juče. Ted joj je bio vrlo simpatičan, a i mene je par puta upitala koja od njih dve ima bolje telo, Monika ili ona. Odgovarao sam diplomatski, iako bi rezultat u glasanju bio vrlo tesan. Verovatno bi Anja dobila, za prsa, imala je veće grudi.

Oko 19 časova već sam bio nestrpljiv da krenemo, a bogami i veoma napaljen. Anja se istušitala i onako gola i mokra se šetkala po sobi. Izazivala me je vrckajući guzom, i uvijajući telom. Njen šumarak onako mokar me neviđeno privlačio da ga pojedem. Oduvek sam voleo, da žena ima dlačice na brežuljku. Onako obrijane me zaista nisu privlačile. Anja je imala uredno podšišanu mačkicu, ali samo malo. Obožavao sam da je uhvatim za dlake i privučem sebi.

Dok smo se se začikavali, već je došlo vreme da se krene. Ubrzo smo i bili ispred prekrasne vile, sa besprekorno uređenim dvorištem ispred koga se šepurio BMW. Kad se može, zašto da ne. Imao je kola na Tasosu, i to BMW-a koja su mu služila samo jednom godišnje, kada bi došao na odmor. Čim smo ušli u dvorište, Ted je izašao napolje srdačno nas dočekujući. Iza njega je bila Monika, odevena u dugačku plavu haljinu, sa orijaškim dekolteom i izrezom na butinama. Činilo se da će neki jači trzaj ili pokret učiniti da joj jedna sisa ispadne.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- ... -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare