Orgije u Grckoj

Na sreću prestala je. Ustala, zavalila se u fotelju, prebacila noge preko naslona, i prstima otvorila usne svoje mačkice. Kakav prizor! Njena rutava mačkica je bila široko otvorena. Prišao sam i prstom polako zagladio preko. Pronašao sam klitoris, mali poput dugmenceta, i napravio krug po njemu. Uzdahnula je, izvila se, i viknula nešto na grčkom.

U tom trenutku sam čuo Anju kako uzdiše. Odmah sam se okrenuo. Instinkt ili tako nešto, šta li je. Ted je sedeo na fotelji sa masivnom kitom u rukama. Ne toliko dugačkom koliko debelom. Dužina je bila tu negde, kao i ja, ali debljina… strašno! Istinski sam se zapitao, da li ta stvar može da uđe u neku ženu. Moju, u ovom slučaju.

Anja je stajala, opkoračivši ga nogama, okrenuta mu leđima, dok joj je Monika sisala dojke. Monika je izgledala kao što sam je zamišljao. Jaka, utegnuta, sa prilično velikim grudima za njenu visinu. Potpuno obrijane ribice, ako se ne računa, tanka linija dlačica od pukotine ka vrhu. Uzela je Anju za ruke i lako je gurala na Tedovu nabreklu alatku.

Sagla se i uzela kitu svog muža u ruku, i “centrirala” je na ulaz u Anjinu mačkicu. Anja u prvi momenat kao da je oklevala. U trenutku kad joj je Tedova kita dotakla ulaz, podigla se i pogledom me potražila. Videlo se koliko joj je stalo da uživa, ali kao da je tražila moju dozvolu. Samo sam se nasmešio, a ona mi uzvratila osmeh. Lagano je sedala na njega.

Činilo se kao da se zaglavio, valjda zbog te njegove izuzetne debljine, ali Anju ništa nije moglo da zadrži da ga primi u sebe celog. Podigla se, malo izbacila guzu unazad i ovoga puta ga primila do kraja. Samo je zadrhtala. Monika joj je mesila sise i mazila kliću. Anja je zavrištala, kao kad sam je ja obrađivao.

Dok mi je pogled bio na njima, Ema mi je privukla glavu ka njoj. Potpuno sam se opustio, a prizor Anje koja je poskakivala na kiti drugog čoveka me dovodio do seksualne ekstaze. Jeo sam joj ribicu. Ona se toliko bacakala, da sam imao problema da je zadržim. U momentu sam osetio da je zadrhtala, a iz njene mačkice su pokuljali sokovi. Svršila je uz glasno stenjanje. Međutim, nije se predavala. Mislio sam da će joj trebati bar nekoliko trenutaka da se smiri, ali prevario sam se. Želela je odmah još.

Fotelja je bila taman visoka da bi, kad bih klečao, moja kita dolazila na pravo mesto. Nisam čekao ni momenat. Odmah sam joj ga sjurio, do kraja. Onako vlažna, progutala ga je u trenu. Bio je to drugačiji osećaj. Malena je bila vrlo tesna. Osećao sam je sjajno. Stenjala je tiho, a to stenjanje je polagano prelazilo u glasove. Rukama mi je uhvatila guzove i privlačila ih sve jače.

Želela je jako jebanje. Pružio sam joj ga. Prikucavao sam to nežno stvorenje, ali je ona sve “napade” stojički podnosila. Približavao sam se vrhuncu, dok je ona vikala ponovo nešto na grčkom. Valjda je shvatila, pa je povikala na engleskom:
– Jače!

Orgazam ju je preplavio. Drhtala je izvijala se, stenjala. Ni ja nisam zaostajao za njom. Hteo sam da ga izvadim, ali me je samo privukla i glasno rekla:
– Nemoj.
Ispustio sam ceo mlaz u nju. To je trajalo i trajalo, kao da nikada neće stati. Na kraju sam se sručio na nju. Glava mi je ležala na njenim šiljatim grudima, pogleda pravo usmerenog na Anju, Teda i Moniku. Ted je okrenuo Anju, i sada je tucao otpozadi.

Anja je oduvek volela taj položaj. Pričala mi je da me tako najbolje oseća. Stvarno ju je divljački trpao. Velike Anjine sise su pratile Tedov ritam i njihale se. Anja je pokušavala što bolje da se namesti, isturajući mu guzu što je bolje to umela. Na kraju joj se oteo vrisak zadovoljstva i povikala je:
– Dragane, ovaj me razbija…

Kako je to rekla, moja kita je opet skočila. Nedugo potom, Ted se odvojio od nje i sručio joj svoj mlaz po leđima. Ona se samo spustila, teško dišući. Marija i Toni su takođe završili. Toni je ležao na leđima grleći Mariju. Ona se igrala sa njegovom mlohavom kitom, šapućući mu nešto na uvo.

Poluvreme. Svima nam je trebao trenutak predaha. Bilo je žestoko. Bio sam najmlađi od muškaraca, pa sam zato imao i najviše snage. Kita mi se ponovo pridigla. Gledajući taj nadražujući prizor golih tela, ponovo mi se javila želja. Ustao sam i video kako se moja sperma sliva iz Emine pice. Bio je to tako nadražujući prizor.

Prišao sam Anji, koja se smešila i uvijala bokovima na trosedu.
– Vidim da ti je prijalo – rekla je.
Sagao sam se i poljubio je. Uvek je bila željna seksa, uvek. Ali nisam ni znao da je bila toliko željna. Dok sam je ljubio osetio sam da mi neko lagano svlači kožicu sa kite.

Monika je jedina u grupi izostavljena sa orgazmom. Spustila se na pod, prošetala par puta i strpala ga u usta. Ta malena žena je imala nevrovatno pokretljiv jezik. Kao mikser, vrtela ga je i dovodila me do ludila. Anja se pridigla i nastojala da me prati. Uzela je Tedovu kitu u ruku i povlačila je gore dole. Ted se nije bunio. Trebalo mu je malo vremena da se ponovo pokrene, ali kada je ponovo osetio da može, vratio se u punoj veličini. Anja se pošteno trudila da ga obradi što bolje može. Ali ta njegova čudesna debljina stvarno joj je zadavala probleme. Jedva da je mogla da ga obuhvati usnama.

Stranice: First -- ← Previous -- ... -- 2 -- 3 -- 4 -- Next → -- Last

Komentiraj

New Report

Close