Orgije u Grckoj

Monika je već postala nestrpljiva. Sela je do Teda na trosed i povukla me na sebe. Kako je samo bila čvrsta. Predivno zategnut stomak, i čvrste, neverovatno čvrste butine. Podigao sam joj noge na ramena i odozgo joj ušao u mačkicu. Bila je klizava od sokova i halapljiva. Picinim mišićima mi je cedila kitu. Ovoga puta sam napredovao polagano. Osećao sam da će ovo dugo trajati. Stvarno sam žestoko navaljivao u Moniku. Ona je odgovarala izdižući kukove, prateći ritam. Bilo je stvarno dobro. Svaki pokret je bio jedan mali orgazam.
Ni Ted nije zaostajao. Navukao je Anju na sebe držeći joj guzove. Sada nisu žurili. Lagano su se njihali. Video sam kako Tedova kita ulazi cenimetar po centimetar, kako kakav usporeni snimak. Monika je već svršavala ispod mene. Bila je već zapaljena preko svake mere, da joj je trebalo malo. Izvukla se protegla i uhvatila me za kitu, koja je tražila zadovoljenje.

Pogledao sam šta se dešava iza mene. Toni je već istresao ceo paket sperme na Emina leđa. Ema je vidno vrckala guzom. Nije došla do orgazma, trebalo joj je još. Prišao sam i uterao joj do kraja. Klizava i vrela. Njena dlakava lavica mogla bi da zadovolji bilo koju kitu bez problema. Opet sam osetio koliko je tesna. Zagladio sam joj svaku boru unutra, a ona je uvek tražila još. Mislim da i kad bih imao duplo dužu kitu, bilo bi joj malo.

Terao sam po njoj, dugo i snažno, dok ponovo nisam doživeo vrhunac. Ona me je pratila. Više nije mogla da izrži. Izgubila je oslonac i spustila se na pod. Toni i Marija su završili za večeras. Sedeli su goli i ispijali novo piće. Ted i Anja su takođe završavali. Pojačali su ritam, dok je Monika ljubila Anju. Nikada nisam ni pomislio da bih video svoju ženu koja tako nešto radi. Ljubile su se, dok se Ted sručio u Anju. Zaustavili su se dok je Tedova kita još uvek bila u Anji. Sperma je klizila napolje. Anja se još jednom promeškoljila na kiti i potom je ustala, a iz pice joj je ispao gejzir zaostalog semena.

Sedeli smo, smešili se i pitali da li se sve ovo stvarno desilo. Ema se opružila onako po podu, mokra od znoja i sperme. Sa onom svojom dlakavom mačkicom, stvarno je bila izazovna. Da sam bio samo malo mlađi uzeo bih je još jednom. Ted je video moji dilemu, pa mi je samo doviknuo:
– Dobrodošli ste i sutra.
Anja i ja smo se pogledali i nasmejali.
– U redu, ubeležite nas i za sutra.

Već je bilo jako kasno. Ted nije dozvolio da idemo u naš apartman. Pokazao nam je sobu, kao i Toniju i Mariji. Povukli smo se u sobe i stropoštali onako goli u krevet. Tek što smo predahnuli, vrata sobe su se otvorila. Ušla je Ema, obučena u providnu spavaćicu. Spustila se do mene. Privila se i uronila glavu u moje grudi. Anja ju je milovala po kosi.

Noć je bila kao mastilo prevučeno preko neba. Sveža noć, mirisi mora i toplih žena. Snovi, nemirni snovi naviru.

Rating: 4.9/5. From 12 votes.
Please wait...

Stranice: First -- ← Previous -- ... -- 2 -- 3 -- 4 -- Last

Komentiraj

New Report

Close