Uvijeti korištenja i pravila Pusice

Pusica.com je erotski portal koji omogućuje članovima stvaranje jedinstvenog osobnog profila online kako bi pronašli i komunicirali sa starim i novim prijateljima. Čim postanete član pusica.com Vi prihvaćate uvijete portala pusica.com. Pusica.com zadržava pravo, prema vlastitom nahođenju, odbiti ili maknuti bilo koje postavljanje (uključujući e-mail) od strane Vas, ili ograničiti, suspendirati ili prekinuti vaš pristup svim ili bilo koji dio web stranice i / ili Usluge u bilo koje vrijeme, iz bilo kojeg razloga, sa ili bez prethodne najave.

Uvjeti korištenja

1) Odgovornost

Vi ste odgovorni za svoje komunikacije s drugim članovima. Ni u kojem slučaju Pusica.com neće biti odgovorna za bilo kakve štete, bilo izravne, neizravne.

 

2) Registracija

Korištenjem Web stranice i servis Pusica.com, izjavljujete i jamčite da su sve informacije koje pošaljete registracijom točne i istinite. Nadalje izjavljujete i jamčite da ste punoljetna osoba (+ 18) i da Vaše korištenje Pusica.com neće kršiti bilo koji primjenjivi zakon ili propis. Vaš profil može biti obrisan bez upozorenja. Vaše članstvo je samo za vlastitu osobnu upotrebu, te nesmijete ovlastiti druge da koriste Vaš korisnički račun, uključujući i vaš profil ili adresu e-pošte. Vi ste isključivo odgovorni za sav sadržaj objavljen ili prikazan kroz svoj korisnički račun, uključujući i poruke, i za vaše interakcije s drugim članovima..Zabranjeno je registracija više vlastitih profila.

 

3) Pravilo.

Uvijeti ostaju na snazi sa punim učinkom dok koristite web stranicu i usluge. Profil možete izbrisati u bilo kojem trenutku. Pusica.com može otkazati Vaše članstvo iz bilo kojeg razloga pogotovo lažnog prestavljanja.

 

4) Pravilo.

Puica.com je za osobnu uporabu članova i ne može se koristiti u vezi s bilo kojim komercijalnim stranicama, osim onih koji su posebno podržani ili odobreni od strane Pusica.com.

 

5) Vlasnička prava sadržaja .

Ne smijete kopirati, izmjenjivati, objavljivati, prenositi, distribuirati, izvoditi, prikazivati ili prodavati sadržaj Pusica.com.

 

6) Sadržaj Objavljen na Pusica.com.

a. Vi razumijete i slažete se da Pusica.com može pregledati i brisati bilo koji sadržaj, poruke, Messenger poruke, slike ili profile koje krši uvjete ili koji može biti uvrijedljiv , nezakonitim ili krše prava, naškoditi ili prijetiti sigurnost bilo koje članice.

 

b. Vi ste isključivo odgovorni za sadržaj koji objavite ili prikažete (u daljnjem tekstu, "post") na usluge ili bilo koji materijal ili informacije koje prenosite drugim članovima..

 

c. Kompletan medij koji postavite na Pusica.com mora biti kvalitetno i Vaše vlasništvo (autentične slike min 600x400 px), slike sa tekstom i logotipom su zabranjene. 

Samim učlanjenjem na portal Pusica.com Vi se slažete da kompletan medij ostaje u vlasništvu portala te se ne može brisati sa Pusica.com

 

d. Slijedi djelomični popis vrste sadržaja koja je nezakonita ili zabranjena na web stranici:

 

1.) koji promiče rasizam, fanatizam, mržnju ili fizičku štetu bilo koje vrste protiv bilo koje grupe ili pojedinca;


2.) maltretiranje ili uznemiravanje druge osobe;


3.) prijenos "junk mail", "lančana pisma", neželjene masovne pošte ili "spam";


4.) promoviranje druge komercijalne portale ili portale istok sadržaja;


5.) postavljanje slike maloljetnika, promoviranje pedofilije, prostitucije i sličnih nezakonitih stvari;


6.) AVATAR SLIKA (slika profila) mora biti autentična (Vaše vlasništvo)!! ne postavljati slike lica i fotografije trećih osoba !! ;


7.) Slike u galeriji moraju biti Vaše vlasništvo, postavljanje trećih osoba, slike skinute sa interneta na Pusici je strogo zabranjeno;

7.1.) Radi kreditiranja profila zabranjeno je postavljanje istih slika dva i više puta


8.) ZABRANJENO JE POSTAVLJANJE SLIKE SPOLOVILA U KRUPNOM PLANU !!!. Na slikama se mora vidjeti cijela osoba bez lica !!!;


9.) NA PUSICI JE STROGO ZABRANJENO SLANJE MAIL ADRESE, SKYPE, DRUGE VRSTE MESSENGERA, TE WEB ADRESE OSTALIH PORTALA I DRUŠTVENIH MREŽA!!!;

 

10.) Pusica portal je namjenjena samo autentičnim članovima koji i sami to dokažu u procesu potvrde profila.

 

Odmah pri registraciji prihvaćate pravila portala i molimo Vas da ih se pridržavate.