Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

1) Odgovornost

Vi ste odgovorni za svoje komunikacije s drugim članovima. Ni u kojem slučaju Pusica.com neće biti odgovorna za bilo kakve štete, bilo izravne, neizravne.

2) Registracija

Korištenjem Web stranice i servis Pusica.com, izjavljujete i jamčite da su sve informacije koje pošaljete registracijom točne i istinite. Nadalje izjavljujete i jamčite da ste punoljetna osoba (+ 18) i da Vaše korištenje Pusica.com neće kršiti bilo koji primjenjivi zakon ili propis. Vaš profil može biti obrisan bez upozorenja. Vaše članstvo je samo za vlastitu osobnu upotrebu, te nesmijete ovlastiti druge da koriste Vaš ​​račun, uključujući i vaš profil ili adresu e-pošte. Vi ste isključivo odgovorni za sav sadržaj objavljen ili prikazan kroz svoj račun, uključujući i poruke, i za vaše interakcije s drugim članovima..

3) pravilo.

Uvijeti ostaju na snazi ​​sa punim učinkom dok koristite web stranicu i usluge. Profil možete izbrisati u bilo kojem trenutku. Pusica.com može otkazati Vaše članstvo iz bilo kojeg razloga.

4) pravilo.

Puica.com je za osobnu uporabu članova i ne može se koristiti u vezi s bilo kojim komercijalnim stranicama, osim onih koji su posebno podržani ili odobreni od strane Pusica.com.

5) Vlasnička prava sadržaja .

a. Ne smijete kopirati, izmjenjivati, objavljivati​​, prenositi, distribuirati, izvoditi, prikazivati ​​ili prodavati sadržaj Pusica.com.

b. Erotske priče koje autor dodaje na portal Pusica.com ostaju u vlasništvu Pusica.com portala, te same se ne smiju brisati od strane autora.

6) Sadržaj Objavljen na Pusica.com.

a. Vi razumijete i slažete se da Pusica.com može pregledati i brisati bilo koji sadržaj, poruke, Messenger poruke, slike ili profile koje krši uvjete ili koji može biti uvredljiv , nezakonitim ili krše prava, naškoditi ili prijetiti sigurnost bilo koje članice.

b. Vi ste isključivo odgovorni za sadržaj koji objavite ili prikažete (u daljnjem tekstu, “post”) na usluge ili bilo koji materijal ili informacije koje prenosite drugim članovima..

c. Kompletan medij koji postavite na Pusica.com mora biti kvalitetno i Vaše vlasništvo (autentične slike min 600×400 px, video min 600×400 px), slike sa tekstom su zabranjene.

d. Erotske priče koje dodajete na portal, Pusica.com Vas nagrađuje sa bodovima

7) Slijedi djelomični popis vrste sadržaja koja je nezakonita ili zabranjena na web stranici:

a.) koji promiče rasizam, fanatizam, mržnju ili fizičku štetu bilo koje vrste protiv bilo koje grupe ili pojedinca;

b.) maltretiranje ili uznemiravanje druge osobe;

c.) prijenos “junk mail”, “lančana pisma”, neželjene masovne pošte ili “spam”;

d.) promoviranje druge komercijalne portale ili portale istok sadržaja;

e.) postavljanje slike maloljetnika, promoviranje pedofilije, prostitucije i sličnih nezakonitih stvari;

f.) NA PUSICI JE STROGO ZABRANJENO SLANJE MAILOVA,SKYPE,DRUGE VRSTE MESSENGERA, TE WEB ADRESE OSTALIH PORTALA I DRUŠTVENIH MREŽA!!!;

Odmah pri registraciji prihvaćate pravila portala i molimo Vas da ih se pridržavate.