50 nijansi sive je sitnica nakon ovog kretena

Do sada smo probali svašta u sexu,klasiku,oral anal ,trojku,četvorku, blaže S/M igrice ali to nije bilo sve,Tek sam pomislila da je Markovoj mašti kraj on mi servirao nešto novo.

Izašli smo u šetnju,razledali malo i spontano se uputili ka plaži,tu smo se par puta žestoko pojebali dok smo se zabavljali. Pomislila sam kako bi bilo lepo to ponoviti. Letnje veče,topao povetarac,muzika u daljini , ma sve kao nekada. Marko me je držao za ruku i rekao da ima jednu želju ali da misli da je to mnogo da traži od mene. Gotovo je već me zainteresovao,molila sam da mi kaže šta je u pitanju a on je odugovlačio. Pa neće ti se svideti ,pa nisi ti za to,puno je da tražim to od tebe i sve tako a ja sam postajala sve radoznalija.

Ćutao je neko vreme pa počeo:

– znaš moga kolegu Gorana?

– Da,znam rekoh.

To je bio tip od svojih 40g,dobro negovan,mišićav,nije se ženio nikada,jedino je imao manjak kose na temenu,tri četiri puta bio je kod nas i to u prolazu.

– I šta sa njim- pitala sam

– hoće trojku?

– Ma ne ,neće trojku već nešto drugo.

Moja znatiželja je rasla.

– Znaš ,reče Marko,on se jako loži na tvoju guzu,stalno mi priča kako si dobra pička i zamišlja kako te ima .

– Ok pa šta je tu čudno?

– Znaš,nastavi on,pitao me da mu te dam na sat dva i ja sam pristao.

Malo sam se nasmejala i rekla pa šta u tome ima strašno? Daću mu da me jebe i ništa posebno,čak nisam ni ljuta što si pristao pre nego mi kažeš.

– Da ali nisi čula sve,on je perverznjak i ima jedan uslov a to je da mu budeš bezuslovno poslušna.

– Pa dobro,šta bi to on mogao tražiti od mene a da nisam to već radila.

Sama neizvesnost me je dodatno palila,a kada želi da me ima?

– Sutra naveče,dao mi je detaljna upustva šta kako i gde.

Odjednom sam se setila,ej ako je u pitanju zoo sex nema šanse

– Nije ,samo ga slušaj,

– ok slušaću kao tebe i poljubila sam Marka.

Pošli smo kući. Uz put mi je pričao da trebam obući brus ,suknjicu gaćice  i mantil preko. I da me Marko odveze u njegovu vikendicu a on će doć.

Posle podne počela sam se sređivati i oblačiti po njegovim upustvima,otišli smo do vikendice ,tu sam ostala a Marko se vratio. Ušla sam unutra mislila sam da me čeka,na sve strane su gorele sveće ali nikoga nije bilo,na stolu flaša žestine i čaša a pored parče papira na kojem je pisalo:

– ”Draga Sanjice drago mi je da si došla,posluži se pićem a onda ga skloni sa stola i svuci suknjicu do kolena i naguzi se preko stola ali tako da guza bude okrenuta vratina.”

Učinila sam tako,ležala sam neko vrme i već mi je postajalo dosadno,bila sam uverena da me gleda kroz prozor,došlo mi da idem mada sem se plašila ići sama kroz pustoš.

Taman kada je mom strpljenju bio kraj čula su se vrata i ušao je.

– Molim te da se nepomeraš-rekao je i nešto je spremao,samo sam čula kako šuška.

Odjednom sam osetila njegov dlan na guzi,trljao je mazio gnječio.

– Da li si spremna ga me bespogovorno slušaš i udovoljiš?

Htela sam da pitam šta ali jednostavno sam rekla samo da.

– To je dobro reče on,skini brus ali nemoj da ustaješ,

– dobro,skinula sam.

On je nešto zveckao,preturao pa me ponovo dirao po guzi i niz noge do članaka,nisam se pomerala samo sam ostila da mi nešto veže na noge dole.Pokušala sam da mrdnem noge nisam mogla,savio mi je kaiševe i na ruke i vezao. Pito me da kažem deo tela,pošto mu se dopadala moja guza to sam i rekla,pitao me za broj odgovorila sam pet,i još jedan broj kažem tri. E ovako tri je redni broj kaiša,pet su broj udaraca a izabrala si po guzi. Jebo te kada me je ošinuo prvi put mislila sam da ću poludeti,drugi udarac bio je još jači preko cele guze,onda je po jednom svaku polovinu i na kraju ponovo preko cele.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare